Sigma Sigma 24mm f/3.5 DG DN (C) Contemporary - Obiectiv Mirrorless montura L-Mount

2.599,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 404969 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 2599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

SIGMA

24MM F3.5 DG DN (C)


24mm F3.5 DG DN (C) [0]SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary din seria I produce detalii excepționale și un bokeh frumos. Dați frău imaginației cu acest incredibil obiectiv wide pentru mirrorless.
Seria SIGMA I introduce produse optice compacte, frumos proiectate, de înaltă performanță pentru sistemele mirrorless. În prima sa colecție, SIGMA prezintă în linia de obiective Contemporary un obiectiv cu unghi larg de 24 mm, care oferă o portabilitate și versatilitate excelentă.

Montura:

SONY E
L-mount

Tip obiectiv: DN - Mirrorless

 DN - Mirrorless

 

Descriere

 

SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary

 
Obiectivul fix wide suprem pentru mirrorless.

SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary din seria I produce detalii excepționale și un bokeh frumos. Dați frău imaginației cu acest incredibil obiectiv wide pentru mirrorless.
Seria SIGMA I introduce produse optice compacte, frumos proiectate, de înaltă performanță pentru sistemele mirrorless. În prima sa colecție, SIGMA prezintă în linia de obiective Contemporary un obiectiv cu unghi larg de 24 mm, care oferă o portabilitate și versatilitate excelentă.

Noul 24mm F3.5 DG DN | Contemporary oferă un design foarte compact similar cu cel al modelului de 45 mm F2.8 DG DN Contemporary. În ciuda dimensiunilor reduse, nu există niciun compromis în ceea ce privește performanța - este capabil să capteze cele mai fine detalii, după cum este necesar, atunci când fotografiați cu camere de rezoluție înaltă.

Cu o distanță minimă de focalizare foarte scurtă, de aproximativ 10 cm, și un raport maxim de reproducere de 1: 2, permite fotografilor să fotografieze liber, fără să iși facă griji cu privire la distanța dintre obiectiv și subiect.
Finisajul robust și elegant al corpului obiectivului din seria I aduce o experiență de fotografiere mai satisfăcătoare. Modelul de 24 mm F3.5 DG DN | Contemporary este un “Prime” versatil care va deveni o extensie a viziunii tale creative.
 
Seria I - O nouă experiență fotografică, „ Premium Compact Primes ” pentru utilizatorii mirrorless.
 
Seria SIGMA I este compatibilă cu aparatele full frame, si oferă ultilizatorilor mirrorless o alternativa nouă si îmbunătățită, atât în ​​experiența de fotografiere cu obiectivul, cât și în rezultatele impresionante pe care le poate obține.
Unul dintre avantajele cheie ale camerelor mirroless este dimensiunea redusă, iar această nouă optică de 24 mm este concepută pentru a se potrivi perfect cu aceste sisteme mai compacte, fără a sacrifica performanța. Această combinație de calitate optică superbă cu portabilitate excepțională, care nu era posibilă anterior cu sistemele DSLR, va aduce noi oportunități generatiilor actuale si viitoare de fotografi. În același timp, SIGMA este conștientă de faptul că, în zilele noastre, când avem o diversitate atât de mare atunci când vine vorba de ceea ce folosim pentru a fotografia, cum ar fi telefoanele inteligente, oamenii caută ceva mai mult decât un simplu act de a „face fotografii” atunci când aleg să dețină o cameră și mai multe obiective.

Excelența SIGMA în tehnologiile de dezvoltare și procesare a fost acumulată începând de la înființarea sa în 1961 și a devenit mai sofisticată odată cu introducerea SIGMA Global Vision în 2012. Pornind de la acestea, SIGMA s-a gândit cu atenție la modul în care fotografii se folosesc și se bucură de obiective, incluzând designul optic, funcționalitatea avansată, calitatea construcției și experiența mănuirii și utilizării obiectivului, si întrunind toate aceste considerente, au creat seria I. 

 
Mai multe despre seria I
Detalii frumoase și bokeh plăcut pentru fiecare scenă.
 
Rezoluția excelentă a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary acoperă întreaga imagine de la centru la margini, ceea ce înseamnă că fotografii se pot baza pe claritatea de la un capăt la celalalt la toate toate valorile de diafragmă atunci când fotografiază scene cu unghi larg. Cu o distanță minimă de focalizare de aproximativ 10cm și un raport maxim de reproducere de 1: 2, permite fotografilor să exploreze mai multe subiecte fotografice, de la captarea peisajelor îndepărtate la fotografierea prim-planurilor cu obiecte mai mici.
 
În plus, față de bokeh-ul atrăgător, acesta redă aproape circular zonele nefocalizate, chiar și la marginile cadrului, fara efect de “cat’s eye”. Acest lucru ajută la crearea unei imagini de aproape a unui subiect focalizat cu un fundal neclar, o tehnică care este foarte utilă într-o varietate de scene.

Obiectivul incorporează cel mai recent design optic, optimizat pentru sistemele mirrorless. Aceasta include elemente asferice din sticlă turnată de înaltă precizie, create cu tehnologie avansată de prelucrare, și elemente de sticlă SLD și de sticlă cu indice de refracție ridicat. Împreună fac posibilă combinarea performanțelor optice ridicate cu compactitatea. În plus, sistemul de focalizare lin proiectat în jurul unui motor “stepping” silențios și rapid face, de asemenea, 24 mm F3.5 DG DN Contemporary o alegere excelentă pentru videografi.
 
Utilizarea mai multor lentile asferice din sticlă turnată de înaltă precizie.

Suprafața matrițelor pentru turnarea sticlei, care este un proces ce formează componente optice prin presarea materialelor din sticlă la temperaturi ridicate, necesită o precizie foarte înaltă. SIGMA utilizează matrițe de înaltă precizie ale căror suprafețe sunt controlate cu o precizie de ± 5 nanometri (0,000005 mm) sau mai mică. Obiectivele de sticlă asferică de înaltă precizie arhivează atât corecția bună a aberației, cât și dimensiunea compactă a obiectivului.
 
 
Calitate excepțională a construcției Seriei I într-un corp compact.
 
Toate obiectivele din seria I au o construcție din metal. Piesele din aluminiu tăiate cu precizie nu numai că conferă corpului un finisaj premium și elegant, dar oferă o durabilitate superbă, care îmbunătățește calitatea întregului produs. Materialele metalice sunt, de asemenea, utilizate în structurile interne, precum și la inelul de focus, pentru o rezistență sporită.  Aceste componente de înaltă precizie realizate cu tehnologia de vârf SIGMA a prelucrării metalelor sunt, de asemenea, utilizate în gama de lentile SIGMA pentru cineaștii profesioniști și oferă o senzație rafinată la atingere, precum și efecte sonore plăcute, făcând fotografii să dorească să atingă și să folosească obiectivul din nou si din nou.
 
Asociînd 45mm F2.8 DG DN | Contemporary cu modelu 24 mm F3.5 DG DN | Contemporary, acestea au acelasi filtru cu dimensiune de 55 mm, cu un diametru exterior și lungimi totale similare. Cu o greutate de numai 440g fiecare, aceste două obiective pot fi utilizate în tandem ca parte a unui sistem fotografic compact și de înaltă performantă care acoperă o gamă largă de situații de fotografiere.
 
 
Mai multe despre calitatea construcției din seria I
 
Capac de protecție magnetic pentru obiective cu construcție metalică.

Modelul 24mm F3.5 DG DN | Contemporary, modelul 35mm F2 DG DN | Contemporary și 65mm F2 DG DN | Contemporary din seria I vin în pachet cu un capac metalic magnetic dedicat, pe lângă un capac normal din plastic. Acest capac metalic dedicat se fixează magnetic pe suprafața frontală a obiectivului. Nu este o exagerare să spunem că acest capac realizat cu meticulozitate reprezintă apogeul pentru seria I.

Suport pentru capacul metalic magnetic. (optional)

Când un capac este îndepărtat de pe obiectiv, acesta ar trebui să aibă un loc adecvat unde să poată fi păstrat. Folosind acest lucru ca punct de plecare, a fost creat un suport pentru capace care utilizează forța magnetică a capacului dedicat.
Cu capacul atașat la placa inelară și placa fixată de o geantă sau curea, capacul este întotdeauna la îndemână și este mai puțin probabil să se piardă. În plus, designul său elegant este un câstig pentru echipamentul unui fotograf.
 
 
Caracteristici
 
● Construcția obiectivului: 10 elemente în 8 grupe, cu 1 sticlă SLD și 3 lentile asferice             
● Compatibil cu focalizarea automată de mare viteză             
● Motor de tip “stepping”              
● Compatibil cu corecția optică din cameră             
* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile pot varia în funcție de modelul camerei.
● Montură cu structură rezistentă la praf și stropi             
● Acoperire super multi-strat             
● Inel de diafragmă         
● Comutator mod focalizare             
● Parasolar tip petală         
● Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat / numai pentru L-Mount)                    
● Conceput pentru a minimiza efectul de “flare” si “ghosting”              
● Suportă DMF, AF + MF (numai pentru Sony E-mount)             
● Focalizare internă            
● Diafragmă rotunjită cu 7 lame             
● Montura din alama durabilă    
● Realizat cu maiestrie in Japonia        
 
ESENȚIAL

Veți găsi filozofia și măiestria noastră în fiecare produs.
Noua noastră gamă exprimă pe deplin abordarea pe care o avem catre obiective si fotografie. Toate obiectivele noastre aparțin uneia dintre cele trei linii - Contemporary, Art sau Sport – acestea împărtășesc filosofia noastră de dezvoltare și sistemul de fabricație avansat. Performanță ridicată, calitate ridicată și superlativ din toate punctele de vedere, aceste obiective oferă oamenilor cărora le place fotografia o valoare ridicată și rezultate consistente și interesante. Secretul este pasiunea noastră pentru măiestria pe care o punem în fiecare proces de producție și în fiecare produs.
 
Inspectând fiecare obiectiv cu sistemul nostru propriu de măsurare A1 MTF bazat pe Foveon, oferim o calitate superioară
 
Măiestria „ Made in Japan” este ceea care face ca obiectivele noastre să fie performante, de înaltă calitate și durabilitate.
 
Noul nostru accesoriu SIGMA USB DOCK și software-ul exclusiv vă permit să personalizați specificațiile noilor dvs. obiective SIGMA

Construcția obiectivului
 
● Sticlă SLD             
● LENTILE ASFERICE            
 
Specificații:
 
Construcția obiectivului: 10 elemente în 8 grupe                                         
Unghi de cuprindere (35mm): 84,1 °                           
Numărul lamelor diafragmei:  7 (Diafragmă rotunjită )                           
Diafragmă minimă:  F22                                         
Distanța minimă de focalizare: 10.8cm                           
Raport maxim de mărire: 1: 2             
Dimensiunea filtrului: φ 55mm                                                       
Dimensiuni
(diametru x lungime) L Mount φ 64mm × 48.8mm .                           
                              Sony E-mount φ 64mm × 50.8mm
Greutate L-Mount 225g                                                       
             Sony E-mount 230g / 8.1oz.             
             


 

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Wide

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 55mm

Diafragma maxima: : f/3,5

Diafragma:: f/3,5 - f/22

Numar lamele diafragma: 7 rotunjite

Constructie optica: : 10 elemente in 8 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 84,1º

Distanta minima de focalizare: : 10,8cm

Modalitate focus:: Autofocus / Manual

Parasolar Inclus: Da. Sigma LH576-01

Compatibil full frame: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 64mm x 48,8 mm

Greutate:: 225g

Magazin FotoHobby

- Obiectiv Sigma 24mm F3.5 DG DN (C) (montura Panasonic L)
- Capac frontal Sigma LCF-55 III (diametrul 55mm)
- Capac spate Sigma LCR II (montura Sony E)
- Parasolar Sigma LH576-01
- Capac frontal metalic magnetic Sigma LCF5501M (specific doar pentru seria I)
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!