Sigma Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Mark II (A) Art - Obiectiv Mirrorless montura Sony E

6.749,00 Lei

 

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Info: Precomanda obiectivul pana la data de 31 Mai si primesti un filtru WR Ceramic Protector de 82mm si un voucher de 5% (340 lei)

 

Precomanda
Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: 57A965 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 6749 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Exclusiv pentru camerele mirrorless|Compatibil cu camerele full-frame


A | Art
SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II


Un obiectiv clasic, reinventat
 
 
1. Reda performanțele demne de numele sau emblematic
2. Portabilitate îmbunătățită și set de caracteristici extins
3. O multitudine de funcții profesionale, inclusiv focalizare automată de mare viteză


 

Fabricat în Aizu – Japonia, pentru calitatea "Made in Japan"
 
Toate camerele și obiectivele Sigma sunt proiectate, fabricate și asamblate în singura noastră fabrică din Aizu, Japonia. Cu excepția a câtorva procese, efectuăm toată producția intern. Producția include: șlefuirea și tratarea lentilelor, prelucarea pieselor din plastic, vopsirea, asamblarea, fabricarea șuruburilor și a altor piese componente, precum și prelucrarea matrițelor.

Acest model de producție internă este neobișnuit în industria de astăzi, majoritatea companiilor producătoare de echipamente optice optând să-și externalizeze producția în alte țări, pentru a reduce costurile. Însă SIGMA crede că menținerea aproape integrală a fabricației, prelucrării și asamblării în Aizu, Japonia, este esențială pentru a crea produse inovatoare, proiectate atent și construite impecabil, care să îndeplinească standardele ridicate cerute de fotografi și cineștii profesioniști din întreaga lume.


Datorită acestui sistem integrat de producție, suntem acum unul dintre foarte puținii producători ale căror produse sunt cu adevărat "Made in Japan."
SIGMA 24-70MM DG DN ART (A) II
 


SIGMA 24-70MM DG DN ART (A) II

Un clasic perfecționat.


1. Performanță de redare a detaliilor demnă de numele emblematic.

2. Portabilitate îmbunătățită și set de caracteristici extins.

3. O multitudine de funcții profesionale, inclusiv focalizare automată de mare viteză. 

24-70mm F2.8 Art  a evoluat la toate nivelurile:  performanță, funcționalitate și portabilitate.


SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art este obiectivul emblematic al SIGMA, care a evoluat semnificativ față de modelul anterior prin încorporarea celor mai avansate tehnologii disponibile de la SIGMA, de la proiectare la producție.

Comparativ cu precedentul SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art a îmbunătățit puterea de rezoluție pe întreaga gamă de zoom și beneficiază, de asemenea, de îmbunătățiri funcționale, cum ar fi adăugarea unui inel de diafragmă și AF de mare viteză cu un motor AF reproiectat, HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat). Obiectivul este cu aproximativ 7% mai mic și cu 10% mai ușor. Acest zoom Art 24-70 mm F2.8 este un instrument versatil și de înaltă performanță care îi va ajuta pe fotografii și realizatorii de clipuri să-și dezlănțuie potențialul creativ.

 

[Caracteristici cheie]

1. Performanță de redare demnă de numele emblematic

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art este succesorul modelului SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, care este cunoscut pentru performanța sa optică ridicată, ce a îmbunătățit considerabil rezoluția pe toată gama de zoom. Obiectivul are o claritate ridicată pe întreaga imagine de la deschiderea sa maximă, chiar și la camerele de înaltă rezoluție. Concentrându-se pe îmbunătățirea performanței de randare, luminozitatea F2.8 produce un efect bokeh intens și frumos și permite utilizatorilor să experimenteze puterea unui obiectiv emblematic în toate tipurile de expresii vizuale. Pe lângă capacitatea avansată de redare a prim planurilor și rezistența la flare și “ghosting”, obiectivul este conceput pentru a minimiza  efectul de “focus breathing” , oferind imagini ideale în orice situație.
 
 


Performanță optică ridicată pe întreaga imagine și gamă de zoom

Designul optic al obiectivului include 6 elemente de sticlă FLD, 2 elemente de sticlă SLD și 5 elemente de lentile asferice pentru a suprima complet diferitele aberații pe întreaga gamă de zoom. În special, flare-ul de comă sagitală a fost bine controlat pentru a obține o rezoluție constant ridicată până la periferia imaginii. Prin corectarea eficientă a aberației cromatice laterale, se pot obține imagini de înaltă rezoluție, redate frumos, fără linii de culoare.

Încorporează 5 lentile asferice

Utilizarea a 5 lentile asferice de înaltă precizie permite atât performanțe optice ridicate cu corectarea la minim a aberațiilor, cât și un design optic compact. În unica bază de producție a SIGMA, tehnologia de turnare asferică de ultra-înaltă precizie a fabricii Aizu face posibilă producerea lentilelor asferice subțiri, foarte polarizate, care sunt esențiale pentru construcția acestui obiectiv. Acest lucru a adus un grad mai mare de libertate în designul optic.


 


 

Capacitate excelentă de redare a prim planurilor

Obiectivul are o capacitate excelentă de redare a prim planurilor, cu o distanță minimă de focalizare de 17 cm / 6,7 inchi. la capătul larg și un raport de mărire maxim de 1:2,7. Acestă caracteristică este utilă atunci când compuneți fotografii în prim plan ale unui subiect sau când fotografiați în spații înguste unde este dificil să obțineți o distanță bună de subiect.

* Fiți extrem de atenți ca elementul lentilei frontale să nu lovească subiectul când fotografiați. Scoateți parasolarul obiectivului când fotografiați la distanța minimă de focalizare la capătul cu unghi larg.

Proiectat pentru a minimiza flare-ul și “ghosting-ul”

Flare-ul și “ghosting-ul”, care reduc calitatea imaginii, au fost în mare măsură eliminate folosind tehnologia avansată de simulare, asigurând ca obiectivul să ofere rezultate excelente, cu contrast ridicat în toate condițiile. În plus, straturile nano poros și multi-strat au fost aplicate pentru a ajuta la suprimarea eficientă a flare-ului și a pierderii de contrast . Rezistența ridicată la iluminare de fundal permite imagini clare și cu contrast ridicat în orice condiții de iluminare.

Efect de “focus breathing” minim

Obiectivul fost proiectat pentru a suprima efectul de “focus breathing”. Modificarea unghiului de cuprindere din cauza deplasării focalizării pe întreaga gamă de zoom este redusă la minimum, creând o focalizare cu aspect natural la înregistrarea video.

2. Portabilitate îmbunătățită și set extins de caracteristici


Corpul obiectivului SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art este cu aproximativ 7% mai mic ca dimensiune și cu 10% mai ușor decât modelul anterior, îmbunătățind în același timp operabilitatea prin adăugarea unui inel de diafragma și a două butoane AFL. În pofida reducerii dimensiunilor și a caracteristicilor adăugate, obiectivul menține renumita calitate excelentă a construcției SIGMA, cu construcția fără compromisuri și robustă, așteptată de la un instrument fotografic profesional.


 Dimensiune portabilă

În timp ce numărul de elemente de lentile utilizate în construcția internă este același cu cel al modelului anterior, lungimea totală a fost scurtată datorită unui design optic avansat. În plus, designul mecanic mai eficient a condus la un corp extrem de portabil, cu un diametru maxim de 87,8 mm / 3,5 inchi, lungime de 120,2 mm / 4,7 inchi și o greutate de 745 g / 26,3 oz.*
* Aceste cifre sunt pentru L-Mount.


Calitate excelentă a construcției

Deși s-a urmărit reducerea dimensiunii și a greutății obiectivului, s-a ales utilizarea pieselor metalice pentru unitatea de extensie a zoomului și a altor componente, precum și o structură internă robustă. Această abordare asigură rigiditate în timpul utilizării, fie că se operează inelul de diafragmă, se apasă butoanele sau se transportă obiectivul. Designul pune accent pe durabilitatea și fiabilitatea obiectivului ca instrument, calități care nu pot fi obținute doar prin construirea unui corp compact și ușor.
Echipat cu un inel de diafragmă

Obiectivul este echipat cu un inel de diafragmă, precum și cu un comutator de clic și un comutator de blocare, permițând operarea diafragmei potrivite pentru diferite situații de fotografiere.
Echipat cu două butoane AFL

Obiectivul este echipat cu două butoane AFL*, cărora le pot fi atribuite o serie de funcții din meniul camerelor selectate, modelul curent având cu un buton în plus față de modelul anterior. În plus, butonul suplimentar a fost poziționat în partea de sus pentru a facilita operarea butonului atunci când camera este ținută în orientare verticală.

* Funcțiile pot fi atribuite numai camerelor acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată. 3. O multitudine de funcții, inclusiv autofocus de mare viteză

Pe lângă AF de mare viteză cu HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat), SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art are o gamă completă de caracteristici, inclusiv rezistență la intemperii, are o structură rezistentă la praf și stropire* și un strat rezistent la apă și ulei, precum și un comutator de blocare a zoom-ului. Obiectivul oferă cele mai bune rezultate posibile în fiecare situație de fotografiere.

* Structura este proiectată pentru a fi rezistentă la praf și stropire, dar nu impermeabilă. Aveți grijă să nu țineți obiectivul în contact cu o cantitate mare de apă. Apa din interiorul obiectivuluii poate provoca daune majore și chiar poate face ca obiectivul să nu fie reparat.
 

Motor liniar HLA (High Response Linear Actuator)

Obiectivul încorporează un motor liniar HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat) pentru modulul AF.  Acest nou modul HLA face ca viteza maximă de deplasare să fie de cel puțin trei ori mai rapidă decât modelul anterior*, asigurând o fotografiere AF receptivă.
* Comparat cu viteza maximă de transmisie a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art cu cel al SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art.

Structură rezistentă la praf și stropire și strat rezistent la apă și ulei

Pe lângă o structură rezistentă la praf și stropire, elementul frontal al obiectivului are un strat care respinge apa și uleiul, permițând utilizatorilor să fotografieze fără griji chiar și în medii dificile în aer liber.

 Echipat cu un comutator de blocare a zoom-ului la capătul larg

Obiectivul este echipat cu un comutator de blocare a zoomului care blochează obiectivul la capătul larg și împiedică extinderea neintenționată a cilindrului sub propria greutate . Blocarea poate fi eliberată nu numai de comutator, ci și prin operarea zoom, permițând gestionarea flexibilă chiar și a fotografierii neașteptate.
Parasolar de tip petală cu piedică

Este furnizat un parasolar  în formă de petală. Este prevăzut un mecanism de blocare pentru o fixare sigură.
 


[Caracteristici suplimentare]


Construcția obiectivului: 19 elemente în 15 grupuri (6 FLD, 2 SLD, 5 elemente asferice)
Sistem de focalizare intern
Compatibil cu autofocus de mare viteză
HLA (actuator liniar cu răspuns ridicat)
Compatibil cu corectarea aberației obiectivului*
* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.
* La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).
Suportă DMF și AF + MF
Compatibil cu asistență AF (numai pentru montura Sony E)
Strat nano porous
Super multi-strat
Strat rezistent la apă și ulei (element frontal)
Inel de diafragmă
Comutator de clic pt inelul de diafragmă
Comutator de blocare a inelului de diafragmă
2 butoane AFL*
 * Funcția poate fi atribuită numai camerelor acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.
Comutator pentru modul de focalizare
Suport pentru comutarea între setările inelului de focalizare liniar și neliniar (numai pentru L-Mount)*
 * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate.
Structură rezistentă la praf și stropire
Parasolar tip petala cu blocare LH875-05
Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru L-Mount)
Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și “ghosting”
Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF proprietar al SIGMA
Diafragmă rotunjită cu 11 lamele
Montură durabilă din alamă
Realizat cu măiestrie  „Made in Aizu, Japan“

[Specificații cheie] Cifrele de mai jos sunt pentru versiunea L-Mount.
Construcția obiectivului: 19 elemente în 15 grupuri (6 FLD, 2 SLD, 5 elemente asferice)
Unghi de cuprindere: 84,1-34,3°
Număr de lamele de diafragmă: 11 (diafragmă rotunjită)
Diafragma minimă: F22
Distanța minimă de focalizare: 17(W)-34(T)cm / 6.7(W)-13.4(T)in.
Raport maxim de mărire: 1: 2.7(W)-1:4(T)
Dimensiunea filtrului: φ82mm |
Diametru maxim x lungime: φ87.8mm x 120.2mm / φ3.5in. x 4.7in.
Greutate: 745g / 26.3oz.

 


 
Suport: pentru montură L, montură Sony-E
Lansare: 30 mai 2024

* Aspectul și specificațiile produsului pot fi modificate.
* Acest produs este dezvoltat, fabricat și vândut pe baza specificațiilor E-mount, care au fost dezvăluite de Sony Corporation în baza acordului de licență cu Sony Corporation.
* L-Mount este o marcă comercială înregistrată a Leica Camera AG.


Art 24-70mm F2.8, a evoluat la toate nivelurile:

Performanță, funcționalitate și portabilitate.

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Arta este obiectivul emblematic al SIGMA, care a evoluat semnificativ față de modelul anterior prin încorporarea celor mai avansate tehnologii disponibile pentru SIGMA, de la proiectare la producție. Comparativ cu precedentul SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Arta a îmbunătățit puterea de rezoluție în întreaga gamă de zoom și beneficiază, de asemenea, de îmbunătățiri funcționale, cum ar fi adăugarea unui inel de deschidere și AF de mare viteză cu un motor AF reproiectat, HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat). Lentila este, de asemenea, cu aproximativ 7% mai mică și cu 10% mai ușoară. Acest zoom Art 24-70 mm F2.8 este un instrument versatil și de înaltă performanță care îi va ajuta pe fotografi și realizatorii de film să-și deblocheze potențialul creativ.
 
[Caracteristici cheie]
1. Redarea performanțelor demne de numele emblematic
SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art este succesorul SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, care este cunoscut pentru performanța sa optică ridicată și a îmbunătățit și mai mult rezoluția pe toată gama de zoom. Obiectivul are o claritate ridicată pe întreaga imagine de la deschiderea sa maximă, chiar și la camerele de înaltă rezoluție. Concentrându-se pe îmbunătățirea performanței de randare, luminozitatea lui F2.8 produce un efect bokeh mare și frumos și permite utilizatorilor să experimenteze puterea unui obiectiv emblematic în toate tipurile de expresii vizuale. Pe lângă capacitatea avansată de prim-plan și rezistența la flare și fantomă, obiectivul este conceput pentru a minimiza respirația focalizată, oferind imagini ideale în orice situație.

Performanță optică ridicată pe întreaga gamă de imagine și zoom
Designul optic al lentilei include 6 elemente de sticlă FLD, 2 elemente de sticlă SLD și 5 elemente de lentile asferice pentru a suprima complet diferitele aberații pe întreaga gamă de zoom. În special, erupția de comă sagitală a fost bine controlată pentru a obține o rezoluție constantă ridicată până la periferia imaginii. Prin corectarea eficientă a aberației cromatice laterale, se pot obține imagini de înaltă rezoluție, redate frumos, fără franjuri de culoare.

Incorporeaza 5 lentile asferice
Utilizarea a 5 lentile asferice de înaltă precizie permite atât performanțe optice ridicate, cu o corecție minimă a aberațiilor, cât și un design optic compact. Singura bază de producție a SIGMA, tehnologia de turnare asferică de ultra-înaltă precizie a fabricii Aizu face posibilă producerea lentilelor asferice subțiri, extrem de polarizate, care sunt esențiale pentru construcția acestei lentile. Acest lucru a adus un grad mai mare de libertate în designul optic.

Capacitate excelentă de prim-plan
Obiectivul are o capacitate excelentă de prim-plan, cu o distanță minimă de focalizare de 17 cm / 6,7 inchi. la capătul larg și un raport de mărire maxim de 1:2,7. Acest lucru este util atunci când compuneți fotografii în prim plan ale unui subiect sau când fotografiați în spații înguste unde este dificil să obțineți o distanță bună de subiect.
* Fiți extrem de atenți ca elementul lentilei frontale să nu lovească subiectul când fotografiați. Scoateți parasolarul obiectivului când fotografiați la distanța minimă de focalizare la capătul cu unghi larg.

Proiectat pentru a minimiza flare și fantomă
Flare și ghosting, care reduc calitatea imaginii, au fost în mare măsură eliminate folosind tehnologia avansată de simulare, asigurând ca obiectivul să ofere rezultate bogate, cu contrast ridicat în toate condițiile. În plus, învelișul nano poros și stratul super multi-strat au fost aplicate pentru a ajuta la suprimarea erupțiilor și a fantomei în cel mai mare grad. Rezistența ridicată la iluminare de fundal permite imagini clare și clare în orice condiții de iluminare.

Respirație cu focalizare minimă
Lentila a fost concepută pentru a suprima respirația focalizată. Schimbarea unghiului de vizualizare din cauza deplasării focalizării pe întreaga gamă de zoom este redusă la minimum, creând o focalizare cu aspect natural la înregistrarea video.

2. Portabilitate îmbunătățită și set de caracteristici extins
Corpul SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Arta este cu aproximativ 7% mai mică ca dimensiune și cu 10% mai ușoară în greutate decât modelul anterior, în timp ce improUtilizare prin adăugarea unui inel de deschidere și a două butoane AFL. În ciuda reducerii dimensiunilor și a caracteristicilor adăugate, obiectivul menține renumita calitate excelentă a construcției SIGMA, cu construcția fără compromisuri și robustă așteptată de la un instrument fotografic profesional.

Corp lentile foarte portabil
În timp ce numărul de elemente de lentile utilizate în construcția sa este același cu cel al modelului anterior, lungimea totală a fost scurtată datorită unui design optic avansat. În plus, designul mecanic mai eficient a dus la un corp de lentilă extrem de portabil, cu un diametru maxim de 87,8 mm / 3,5 inchi, lungime de 120,2 mm / 4,7 inchi și o greutate de 745 g / 26,3 oz.*
* Aceste cifre sunt pentru L-Mount.

Calitate excelentă a construcției
Concentrându-se simultan pe reducerea dimensiunii și greutății corpului lentilei, utilizarea pieselor metalice pentru unitatea de extensie a zoomului și alte părți, precum și structura internă robustă asigură rigiditatea în timpul utilizării, cum ar fi la operarea inelului, la apăsarea butoanelor și purtând lentila. Designul subliniază longevitatea și fiabilitatea lentilei ca instrument, care nu poate fi obținut doar urmărind un corp compact și ușor.

Echipat cu un inel de deschidere
Obiectivul este echipat cu un inel de deschidere, precum și un comutator de clic cu inel de deschidere și un comutator de blocare a inelului de deschidere, permițând operarea diafragmei potrivite pentru diferite situații de fotografiere.

Echipat cu două butoane AFL
Obiectivul este echipat cu două butoane AFL*, cărora le pot fi atribuite o serie de funcții prin meniul camerelor selectate, cu una mai mult decât modelul anterior. În plus față de lateral, butonul suplimentar a fost poziționat în partea de sus pentru a facilita funcționarea butonului atunci când camera este ținută în orientare verticală.
* Funcțiile pot fi atribuite numai camerelor acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.

3. O multitudine de funcții, inclusiv autofocus de mare viteză
Pe lângă AF de mare viteză cu HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat), SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art are o gamă completă de caracteristici, inclusiv rezistență la intemperii, cum ar fi o structură rezistentă la praf și stropire* și un strat rezistent la apă și ulei, precum și un comutator de blocare a zoomului. Obiectivul oferă cele mai bune rezultate posibile în fiecare situație de fotografiere.
* Structura este proiectată pentru a fi rezistentă la praf și stropire, dar nu impermeabilă. Aveți grijă să nu aduceți lentila în contact cu o cantitate mare de apă. Apa din interiorul lentilei poate provoca daune majore și chiar poate face ca obiectivul să nu fie reparat.

Încorporând un motor liniar HLA
Lentila încorporează un motor liniar HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat) pentru actuatorul AF. HLA de ieșire ridicată face ca viteza maximă de deplasare să fie de peste trei ori mai rapidă decât modelul anterior*, asigurând o fotografiere AF receptivă.
* Comparativ cu viteza maximă de transmisie a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art cu cel al SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Artă (este diferită de timpul real pentru focalizare AF).

Structură rezistentă la praf și stropire și acoperire cu apă și ulei
Pe lângă o structură rezistentă la praf și stropire, elementul frontal al lentilei are o acoperire care respinge apa și uleiul, permițând utilizatorilor să fotografieze fără griji chiar și în medii aspre în aer liber.

Echipat cu un comutator de blocare a zoom-ului la capătul larg
Obiectivul este echipat cu un comutator de blocare a zoomului care blochează obiectivul la capătul larg și împiedică extinderea neintenționată a cilindrului sub propria greutate. Blocarea poate fi eliberată nu numai de comutator, ci și prin operarea zoom, permițând gestionarea flexibilă chiar și a fotografierii improvizate.

Inclusiv o glugă de tip petale cu încuietoare
Este furnizată o glugă dedicată în formă de petală. Este prevăzut un mecanism de blocare pentru fixare sigură.[Caracteristici suplimentare]
● Construcția lentilelor: 19 elemente în 15 grupuri (6 FLD, 2 SLD, 5 elemente asferice)
● Sistem de focalizare interior
● Compatibil cu autofocus de mare viteză
● HLA (actuator linear cu răspuns ridicat)
● Compatibil cu Corecția aberației obiectivului
* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.
* La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).

● Suportă DMF și AF+MF
● Compatibil cu asistență AF (numai pentru montura Sony E)
● Acoperire nanoporoasă
● Acoperire super multi-strat
● Acoperire rezistentă la apă și ulei (element frontal)
● Inel de deschidere
● Comutator de clic cu inel de deschidere
● Comutator de blocare a inelului de deschidere
● Buton AFL (2 butoane)
  * Funcția poate fi atribuită numai camerelor acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.
● Comutator pentru modul de focalizare
● Suport pentru comutarea între setările inelului de focalizare liniar și neliniar (numai pentru montura L)
  * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate.
● Structură rezistentă la praf și stropire
● Capota tip petale cu incuietoare LH875-05
● Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat / numai pentru L-Mount)
● Proiectat pentru a minimiza

Greutate:: 835 g

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: Sony E

Tip obiectiv: All Around

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 82 mm

Diafragma maxima: : f/2.8

Diafragma: f/2,8 - f/22

Numar lamele diafragma: 11 (rotunjite)

Constructie optica: : 19 elemente in 15 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 84,1° - 34,3°

Distanta minima de focalizare: : 18 cm

Autofocus:: Da

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 87,8mm x 124,9mm

Magazin FotoHobby

- Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Mark II (A) Art - Obiectiv Mirrorless montura Sony E
- Capac obiectiv față Sigma
- Capac obiectiv spate Sigma
- Parasolar Sigma
- Toc obiectiv Sigma

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!