Sigma Sigma 20mm F2 DG DN - Obiectiv Mirrorless Full Frame pentru Sony E

3.649,00 Lei

 

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Cluj-Napoca: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Stoc epuizat
Cod Produs: 490965 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3649 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

Un obiectiv compact, de înaltă calitate, cu unghi larg, obiectivul Sony E-mount 20mm f/2 DG DN Contemporary de la Sigma oferă o claritate excelentă de la margine la margine într-un design elegant, integral din metal. Un obiectiv ideal pentru peisaje, peisaje urbane, vlogging portabil și streaming video, obiectivul oferă o diafragmă maximă modestă f/2 pentru performanță în condiții de lumină scăzută și controlul adâncimii de câmp reduse. În plus, deschiderea sa maximă rapidă o face o alegere naturală pentru cerul nocturn și astrofotografie. Lentila este construită cu un element de sticlă SLD și un element de sticlă FLD pentru a corecta aberația cromatică.

ncorporează trei elemente asferice de înaltă precizie, ceea ce reduce dimensiunea și greutatea totală a lentilei. În ceea ce privește manipularea și focalizarea, acest obiectiv are un motor pas cu pas pentru performanță AF rapidă, precisă și silențioasă, care se potrivește atât aplicațiilor foto, cât și video.

Ca parte a liniei Contemporary din seria Sigma Global Vision, acest obiectiv este conceput pentru a atinge un echilibru între confort și performanță și îmbină o construcție compactă, ușoară și o manevrare versatilă, cu atribute optice notabile.

Lentile din seria I care subliniază un design fizic elegant și elegant, construit la aceleași standarde operaționale ale obiectivelor Cine de la Sigma, inclusiv un inel de deschidere mecanică, componente metalice moletate și diverse comutatoare și comenzi tactile pentru o operare intuitivă.

Cu toate acestea, obiectivul cu unghi larg de 20 mm conceput pentru camerele fără oglindă Sony E-mount poate fi folosit și cu modelele APS-C unde oferă o distanță focală echivalentă de 30 mm.

Diafragma maximă f/2 strălucitoare atinge un echilibru ideal între viteză și dimensiune și reușește să mențină un profil fizic compact, oferind în același timp performanțe în condiții de lumină scăzută și control al adâncimii câmpului.

Distanța minimă de focalizare de 8,7" pentru capacități unice de fotografiere în prim-plan.

Motorul pas cu pas integrat realizează o focalizare automată lină și silențioasă.

Controlul focalizare manuală permanentă poate fi selectat și prin intermediul unui comutator de focalizare automată/manuală de tip arc.

Diafragma rotunjită cu nouă lame contribuie la o calitate bokeh netedă și plăcută.

Parasolarul metalic ajută la reducerea luminii lentilei atunci când lucrați în condiții de iluminare puternică și oferă, de asemenea, o anumită protecție pentru elementul frontal al lentilei.

Corp din metal și piese metalice de înaltă precizie, cu o montură de lentilă rezistentă la praf și umiditate pentru o protecție sporită împotriva elementelor.

Compatibil cu suportul opțional pentru șapcă magnetică CH-11, care dispune de o mini-carabină pentru fixarea de o geantă, jachetă sau centură.


 

 

Dinamism cat sa incapa intr-o palmă

Performanța optică excepțională și calitatea superbă a construcției oferă fotografilor bucuria de a crea imagini – introducerea noului ultra-wide

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporan

Acest prim compact premium full-frame complet nou pentru sistemele fără oglindă este cea mai recentă adăugare la gama SIGMA din seria I, combinând o deschidere maximă strălucitoare de F2, o distanță focală ultra-largă de 20 mm și o performanță optică uimitoare. Obiectivul are un factor de formă excepțional de mic, cântărind doar 370 g și măsurând doar 72,4 mm în lungime*, ceea ce îl face o optică extrem de practică, suficient de portabilă pentru fotografierea de zi cu zi. Este ideal pentru peisaje, portrete cu unghi larg, nunți și interioare și este deosebit de potrivit pentru astrofotografie, datorită erupției sale de comă sagitală foarte bine controlată. Este al patrulea obiectiv din seria I cu o diafragmă F2, unind un obiectiv de 24 mm, 35 mm și 65 mm, care împreună formează un set de lentile potrivit pentru utilizatorii de montură L și Sony E.

În mod remarcabil, 20 mm F2 DG DN | Contemporary este aproape identic ca dimensiune și greutate cu seria foarte compactă SIGMA 24mm F2 I. Un design elegant, integral din metal, cu un capac magnetic al obiectivului din seria I, un inel de deschidere manuală și o calitate excepțională a producției înseamnă că utilizarea acestui obiectiv este o experiență extrem de intuitivă și satisfăcătoare, făcând procesul de fotografiere și mai plăcut. Acest prim ascuțit și frumos din seria I, SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary surprinde esența seriei I, aducând un nou nivel de experiență pentru utilizator - plăcerea de a deține și de a folosi un obiectiv.

* Cifrele sunt pentru L-Mount

Caracteristici

Seria I
„Prime compacte premium” pentru utilizatorii de camere fără oglindă

Seria SIGMA I  include lentile compatibile cu cadru complet care oferă o valoare nouă sistemelor fără oglindă. Combinația dintre performanța optică superbă cu un nivel de compactitate care este perfect potrivit pentru camerele moderne fără oglindă mai mici și mai ușoare vă va oferi noi oportunități pentru o fotografie perfectă.

SIGMA este conștientă de faptul că în lumea de astăzi avem o gamă largă de opțiuni pentru camere, în special odată cu creșterea gradului de deținere a telefoanelor mobile. Dar cu mulți fotografi care caută ceva mai mult decât ceva care pur și simplu surprinde imagini atunci când aleg să dețină o cameră și un obiectiv, lentilele din seria I oferă combinația supremă de performanță optică superbă, utilizare remarcabilă și factor de formă compact.

Excelența SIGMA în tehnologiile de dezvoltare și producție a fost construită încă de la înființarea noastră în 1961 și a devenit din ce în ce mai sofisticată odată cu introducerea mărcii SIGMA Global Vision în 2012. Având ca bază, SIGMA s-a gândit atent la calitatea produselor, sentimentul de a-l folosi și plăcerea de a-l deține. Așa s-a născut seria I.

 

20 mm, 24 mm, 35 mm și 65 mm  - patru lentile cu luminozitate F2 în gamă


20mm F2 DG DN | Contemporary

24mm F2 DG DN | Contemporary

35mm F2 DG DN | Contemporary

65mm F2 DG DN | ContemporaryNoi standarde de performanță optică pentru linia Contemporană

20mm F2 DG DN | Contemporary atinge cel mai înalt nivel de performanță optică chiar și la cea mai mare setare a diafragmei F2 de la centrul imaginii la periferie. Bazat pe cea mai recentă tehnologie de design optic, construcția lentilei include trei elemente de lentile asferice turnate cu sticlă de înaltă precizie, un element SLD și un element FLD pentru a suprima o serie de aberații optice. Rezultatul sunt imagini clare și clare chiar și în colțurile extreme ale cadrului. Prin concentrarea asupra suprimării erupției de comă sagitală, care este dificil de corectat în post-procesare, s-a obținut o reproducere precisă a punctelor de lumină foarte strălucitoare. Acest lucru oferă, de asemenea, rezultate extrem de detaliate pe întreaga imagine, ceea ce este deosebit de important pentru fotografia cu cerul nocturn.

Designul optic al obiectivului, precum și stratul super multi-strat și acoperirea nanoporoasă (NPC), asigură un eclipsare și o imagine fantomă foarte minime, chiar și atunci când fotografiați în surse de lumină puternică. Acest lucru face mult mai ușor să fotografiați subiecte iluminate din spate și să obțineți totuși rezultate puternice, cu contrast ridicat.

Utilizarea mai multor lentile turnate din sticlă asferică de înaltă precizie
Suprafața matrițelor pentru turnarea sticlei, care este un proces care formează componente optice prin presarea materialelor din sticlă la temperaturi ridicate, necesită o precizie ultra-înaltă. SIGMA utilizează matrițe de înaltă precizie ale căror suprafețe sunt controlate cu o precizie de ±5 nanometri (0,000005 mm) sau mai mică. Lentilele turnate din sticlă asferică de înaltă precizie arhivează atât corectarea bună a aberațiilor, cât și dimensiunea compactă a lentilei.


Matriță pentru lentile turnate din sticlă asferică

Tehnologia unică de acoperire SIGMA


Acoperire nanoporoasă

Acoperirea super multi-strat este combinată cu tehnologia unică de acoperire SIGMA „NPC (Nano Porous Coating)”. Lentila a fost proiectată pentru a fi mai puțin susceptibilă la lumina incidentă puternică, cum ar fi lumina de fundal.
„NPC (Nano Porous Coating)” încorporează silice poroasă ca material de acoperire. Stratul de silice poros are găuri de dimensiuni nanometrice cu aer în interior. Prezența găurilor de această dimensiune permite o reducere mare a indicelui de refracție, permițând ca reflectanța să fie mai mică decât acoperirile antireflex convenționale. Ca rezultat, lumina reflectată care provoacă erupții și fantomă este redusă drastic, obținând o calitate clară a imaginii.Calitate excepțională a construcției din seria I cu un factor de formă compact

Toate lentilele din seria I au o construcție integrală din metal. Piesele din aluminiu tăiate cu precizie nu numai că oferă cilindrului un finisaj elegant, dar oferă o durabilitate superbă care îmbunătățește calitatea întregului produs. Materialele metalice sunt, de asemenea, utilizate în structurile interioare care alunecă cu inelul de operare pentru un plus de robustețe. Aceste componente de înaltă precizie realizate cu tehnologia de ultimă oră de prelucrare a metalelor de la SIGMA sunt, de asemenea, utilizate în gama SIGMA CINE LENS pentru fotografi profesioniști și oferă o senzație tactilă, ergonomică, care face ca obiectivul să fie o plăcere de utilizat.

Inelul de acoperire dintre inelul de focalizare și inelul de deschidere are procesare a firului de păr care este utilizată și pentru cilindrul din spate al liniei Art. Acest înveliș funcționează ca o susținere a degetului atunci când atașați sau detașați obiectivul.


Mai multe despre calitatea construcției din seria I

Capac magnetic pentru obiectivul metalic

Lentilele din seria I sunt însoțite de un capac metalic magnetic dedicat*, pe lângă un capac normal din plastic. Acest capac metalic dedicat se fixează magnetic pe suprafața frontală a lentilei. Nu este exagerat să spunem că această șapcă meticulos realizată reprezintă tușa finală pentru seria I.

*Cu excepția SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporan


SIGMA I serie | Capac lentile metalice magnetice Video de promovare

※ Imaginea este de 35 mm
※ Nu poate fi utilizat când este atașat un filtru.

Suport magnetic pentru capacul obiectivului din metal

SUPORT CAPAC LENTILE CH-11 (comercializat separat)

Când capacul este îndepărtat de pe lentilă, acesta ar trebui să aibă un loc corespunzător unde să poată fi păstrat. Folosind acesta ca punct de plecare, a fost creat un suport pentru capac folosind forța magnetică a capacului dedicat.
Cu capacul atașat la placa inelului și placa prinsă de o pungă sau curea, capacul este întotdeauna la îndemână și este mai puțin probabil să se piardă. În plus, designul său elegant este un plus elegant pentru echipamentul unui fotograf.


Închide
Tehnologii
Construcția lentilei: 13 elemente în 11 grupuri, cu 1 FLD, 1 SLD și 3 elemente de lentilă asferică

Sistem de focalizare interior

Compatibil cu autofocus de mare viteză

Motor pas cu pas

Compatibil cu Correcția aberației obiectivului

※Funcția disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile pot varia în funcție de modelul camerei.
Suportă DMF și AF+MF

Acoperire nanoporoasă

Acoperire super multi-strat

Inel de deschidere

Comutator mod de focalizare

Compatibilitate pentru comutarea între setările focalizare liniară / inelul de focalizare neliniară (numai pentru montura L)

Parasolar de tip petale(LH656-03)

Capac magnetic al lentilei metalic (LCF62-01M)

Montaj cu structura rezistenta la praf si stropire

Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat / numai pentru montură L)

Proiectat pentru a minimiza efectele de flare și fantomă

Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF proprietar al SIGMA

Diafragmă rotunjită cu 9 lame

Suport cu baionetă din alamă de înaltă precizie și durabil

 

LUCRURI ESENȚIALE

Veți găsi filozofia și măiestria noastră în fiecare produs

Noua noastră gamă exprimă pe deplin abordarea noastră față de obiective și fotografie în sine. Toate lentilele noastre aparțin uneia dintre cele trei linii – Contemporan, Artă sau Sport – toate care împărtășesc filozofia noastră de dezvoltare și sistemul de producție avansat. Performanțe înalte, calitate înaltă și de ultimă generație din toate punctele de vedere, aceste obiective oferă celor care iubesc fotografia valoare de durată și rezultate consistente și interesante. Secretul este pasiunea noastră pentru măiestria pe care o punem în fiecare proces de producție și în fiecare produs.


Abordarea SIGMA asupra producției

Contemporan

De înaltă performanță, dar compacte și ușoare — adevărate lentile universale
Dispunând de cea mai recentă tehnologie și combinând performanța optică cu compactitatea, linia noastră de înaltă performanță Contemporary acoperă o gamă largă de nevoi.20mm F2 DG DN | Contemporan

Construcția lentilelor

Sticla SLD
sticla FLD
LENTILA ASFERICA

11 grupuri, 13 elemente (1 FLD, 1 SLD și 3 lentile asferice)
Unghiul de vedere
94,5°


Numărul de lame de diafragmă
9 (diafragma rotunjită)

Diafragma minima
F22

Distanța minimă de focalizare
22 cm / 8,7 inchi.

Raport maxim de mărire
1:6.7

Dimensiunea filtrului
φ62mm

Dimensiuni (diametru × lungime)

L-Mount
φ70mm × 72.4mm / φ 2.8in. x 2,9 inchi.

Sony E-Mount
φ70mm × 74.4mm / φ 2.8in. x 2,9 inchi.

Greutate

L-Mount
370 g / 13,1 oz.

Sony E-Mount
370 g / 13,1 oz.

Numărul ediției
C022Accesorii furnizate
Capac magnetic al obiectivului din metal LCF62-01M, parasolar de tip petale (LH656-03)

Monturi AF corespunzătoare / Nr. cod de bare
L-Mount
00-85126-49069-0

Sony E-Mount
00-85126-49065-2

* L-Mount este o marcă înregistrată a Leica Camera AG.
* Acest produs este dezvoltat, fabricat și vândut pe baza specificațiilor E-mount, care au fost dezvăluite de Sony Corporation în baza acordului de licență cu Sony Corporation.


Gama de produse

20mm F2 DG DN | Contemporan
L-Mount
Capac magnetic al obiectivului din metal LCF62-01M, parasolar de tip petale (LH656-03)

00-85126-49069-0
Sony E-mount
Capac magnetic al obiectivului din metal LCF62-01M, parasolar de tip petale (LH656-03)

00-85126-49065-2

20mm F2 DG DN | Contemporan


Cum este viteza AF, precizia AF și zgomotul de focalizare pe SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporan?
SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary încorporează acoperirea nanoporoasă. Ce efect are asta?
De ce sunt diferite dimensiunile filtrelor din seria I?
Se poate folosi capacul metalic al seriei I cu un filtru atașat?


Accesorii

Accesorii furnizate
Parasolar LH656-03
Cod de bare Nr.
00-85126-93980-9

CAPAC FATA LCF62-01M
Cod de bare Nr.
00-85126-93865-9

CAPAC FATA LCF-62mm Ⅲ
Cod de bare Nr.
00-85126-92981-7

CAPAC SPATE LCR Ⅱ
* Imaginea este pentru SIGMA.

L-Mount
00-85126-93725-6

Sony E-mount
00-85126-92987-9

a lua legatura
Accesorii vândute separat

SUPORT CAPAC LENTILE CH-11
Cod de bare Nr.
00-85126-93866-6

USB DOCK UD-11
Vedeți specificațiile
L-Mount
00-85126-87869-6PROTECTOR WR 62mm
Hidrofug, tip antistatic. Protectorul este dezvoltat pentru a proteja suprafața lentilei de murdărie și praf, precum și de zgârieturi. Este un filtru ideal pentru utilizare regulată, deoarece este complet incolor, deci nu afectează reproducerea culorilor.

* Cadru mai subțire de tip larg.

Cod de bare Nr.
00-85126-93093-6

PROTECTOR 62mm
Tip normal. Protectorul este dezvoltat pentru a proteja suprafața lentilei de murdărie și praf, precum și de zgârieturi. Este un filtru ideal pentru utilizare regulată, deoarece este complet incolor, deci nu afectează reproducerea culorilor.
* Cadru mai subțire de tip larg.

Cod de bare Nr.
00-85126-93106-3

FILTRU UV WR 62mm
Hidrofug UV, tip antistatic. Filtrul UV previne tonul albăstrui care se generează atunci când vremea este bună, prin absorbția razelor ultraviolete. Este eficient în majoritatea situațiilor, cum ar fi peisaj, portret și fotografia generală într-o zi însorită. Este, de asemenea, un filtru ideal pentru utilizare regulată, deoarece este complet incolor, astfel încât nu afectează reproducerea culorilor.
* Cadru mai subțire de tip larg.

Cod de bare Nr.
00-85126-93067-7

FILTRU WR CIRCULAR PL 62mm
PL Hidrofug, tip antistatic. Filtrul circular PL elimină reflexia suprafeței apei și a ferestrelor din sticlă și crește contrastul în fotografia de peisaj.Cod de bare Nr.
00-85126-93080-6

Scot în evidență frumusețea naturii cu disciplină. | Kim Jenssen
20mm F2 DG DN | Impresie specială contemporană

Când ies să creez o imagine, mi-am planificat deja imaginea în minte — știu ce vreau — așa că pentru a alege acele lentile de care am nevoie pentru fluxul meu de lucru, SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporanul era idealul. Cu SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporan am reușit să capturez suficiente informații în fișiere cu care să lucrez pentru că îmi place să filmez mai larg după cum am nevoie, apoi le pot decupa în post-procesare după cum vreau. Este mai bine să aveți mai multe informații în fișiere decât mai puține. Ușoare, de înaltă calitate și de încredere. Greutatea este atât de mică încât nu o simți în geanta foto atunci când mergi la o plimbare lungă sau la drumeții și asta este foarte important.


Îmi creez stilul personal fiind eu însumi. | Adam Klingeteg
20mm F2 DG DN | Impresie specială contemporană

In primul rand m-am indragostit imediat de distanta focala. SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Arta este obiectivul pe care l-am atașat întotdeauna la aparatul de fotografiat, indiferent de ce, este un adevărat cal de bătaie. Dar posibilitatea de a obține o experiență puțin mai largă prin 20 mm F2 DG DN | Contemporanul m-a făcut să mă gândesc mult mai mult la fiecare fotografie. Vă oferă o mică distorsiune a perspectivei obiectului pe care îl fotografiați

Greutate:: 365g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Sony E

Tip obiectiv: Portret

Diametru filtru: 62mm

Diafragma maxima: : f/2

Numar lamele diafragma: 9

Constructie optica: : 11 grupuri, 13 elemente (1 FLD, 2 SLD și 2 lentile asferice)

Stabilizare optica de imagine: Da

Unghi de cuprindere: : 84,1 °

Distanta minima de focalizare: : 24,5cm

Parasolar Inclus: Da.Parasolar tip petală (LH656-02)    

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : φ70mm × 72mm

Diafragma:: f/5-6.3 - f/22

Compatibil full frame: Da

Magazin FotoHobby

Caracteristici suplimentare
 
● Construcția obiectivului: 13 elemente în 11 grupuri, cu 1 element FLD, 2 SLD și 2 elemente asferice     
● Sistem de focalizare intern  
● Compatibil cu focalizarea automată de mare viteză     
● Motor “stepping”
● Compatibil cu corectarea aberațiilor cromatice din cameră
 * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile pot varia în funcție de modelul camerei.
● Suport DMF și AF + MF     
● Acoperire multistrat    
● Inel de diafragmă
● Comutator mod focalizare        
● Parasolar tip petală (LH656-02)     
● Capac magnetic metalic (LCF62-01M)     
● Montură rezistentă la praf și stropi     
● Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat / numai pentru L-Mount)     
● Conceput pentru a minimiza efectul de “flare” și ”ghosting”   
● Diafragmă rotunjită cu 9 lamele     
● Montură din alamă durabilă
● Realizat manual cu măiestrie „Made in Japan”     
 

Capac magnetic metalic  LCF62-01M:        0085126 938659
CAP FAȚĂ LCFⅢ 62mm:                         0085126 929817                                          
PARASOLAR TIP PETALĂ LH656-02:       0085126  939533                                          
CAP SPATE LCR Ⅱ:           L-Mount          0085126 937256                                          
         Sony E-mount    0085126 929879                                          

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!