Nikon Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena - Obiectiv Foto Mirrorless Montura Z

14.999,99 Lei 12.499,99 Lei

Info:

Promotie de vara la produsele NIKON in perioada 16 MAI – 31 IULIE 2024
 

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN


GARANTIA EXTINSĂ: 5 ANI
Pentru Obiective Nikkor Z achizitionate si înregistrate pe siteul nikonisti.ro de către persoane fizice si juridice
Se aplică doar Obiectivelor Nikkor Z daca au fost achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon* din România

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6316 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 12499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena


Din când în când, apare câte un obiectiv care schimbă totul. NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena oferă un bokeh atât de impecabil – și o focalizare automată atât de rapidă – încât sunteți liber să încercați orice. Bun venit la emoția puternică a perfecțiunii.

Bokeh impecabil

Plena creează un bokeh cu forme circulare perfecte, chiar și atunci când se fotografiază la f/1.8. Nu există nicio porțiune de bokeh de forma inelelor de ceapă sau a ochilor de pisică și nu există motive de îngrijorare în privința efectelor de denaturare a culorilor sau de vignetare.

Redare deosebită

Sursele de lumină punctiforme strălucesc sub forma unor puncte fine rotunjite înainte de a se topi în bokeh-ul gradat cursiv, care își menține forma circulară chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale cadrului.

Montură Z, caracteristică Liniei Z. Punctul culminant.

Proiectat pentru a atinge perfecțiunea, Plena duce superioritatea optică a produselor din Linia S pe noi culmi, neatinse până acum. De la claritatea remarcabilă până la bokeh-ul perfect, imaginile obținute sunt de o calitate greu de egalat.

Control superb anti-reflexie și în cazul iluminării din fundal

Perfecțiunea începe cu controlul, iar NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena gestionează dispersia luminii cu o finețe extraordinară, croindu-și drum prin strălucirea puternică și lăsând în urmă petele luminoase. Claritatea imaginilor obținute vă va tăia răsuflarea. Acoperirea mezo-amorfă formează cel mai bun strat anti-reflexie de la Nikon. Acesta elimină lumina incidentă care pătrunde atât din direcție diagonală, cât și verticală, oferind acestui obiectiv de telefotografie în format de cadru întreg un control excepțional asupra formelor dublate și petelor luminoase. La rândul ei, acoperirea ARNEO reduce și mai mult formele dublate și petele luminoase cauzate de lumina incidentă care intră în obiectiv pe direcție verticală. Dacă iluminarea dramatică din fundal face parte din viziunea dumneavoastră creativă, puteți să fotografiați direct în sursele de lumină puternică și, cu toate acestea, să captați imagini de o claritate deosebită. Dacă vă place să creați peisaje nocturne, sursele de lumină punctiforme, cum ar fi stelele și luminile orașului vor fi rotunde, curate și clare.

Detalii uimitoare. Rezoluție captivantă.

Caracterul veritabil al obiectivului Plena este perfecțiunea optică în toate privințele, posibilă datorită monturii Z și celei mai mari puteri de redare per ansamblu din gama de obiective din Linia S. Echilibrul dintre precizie și bokeh este atât de frumos stăpânit, încât veți crea imagini cu un efect artistic și o profunzime de neegalat. Chiar și pe fundaluri complexe, detaliile fine, cum ar fi părul sau penele, sunt redate cu o claritate, culoare și contrast atât de izbitoare încât aproape că le puteți pipăi. Stelele și luminile orașului apar ca puncte de lumină perfect circulare, lipsite de aberații coma sau pete luminoase. Fiind îmbunătățită de efectul de compresie a perspectivei la distanța focală de 135 mm, separarea subiectelor în fotografii și imagini video este izbitoare. Indiferent dacă fotografiați la f/1.8 sau cu o diafragmă mai mică, veți obține detalii focalizate extrem de clare, care se vor topi în bokeh-ul de fundal și de prim-plan gradat cursiv și foarte delicat.

Design optic de vârf

Cu sistemul său optic specializat și diafragma circulară cu 11 lamele, NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena este cu adevărat unic. În fotografii sau în înregistrări video, acest obiectiv vă va redefini concepția despre ceea ce poate face un obiectiv de 135 mm f/1.8. Construcția optică complexă cuprinde 16 lentile în 14 grupuri. Cu montura Z mare, care permite spațierea optimă a lentilelor și cu cele 11 lamele rotunjite ale diafragmei, care reduc difracția la minimum, aberațiile sunt contracarate efectiv la orice diafragmă. Printre componentele la care s-au aplicat tehnologii avansate se numără lentila frontală, confecționată din sticla SR cu dispersie ridicată de la Nikon, care contracarează aberația cromatică dificil de corectat, țintind în mod specific lungimile de undă mai scurte. De asemenea, o lentilă asferică corectează aberația coma și aberațiile sferice, compensând în același timp curbura câmpului. Chiar și cu diafragma larg deschisă la f/1.8, veți obține o claritate deosebită, un contrast clar, o reproducere superbă a surselor de lumină punctiforme, precum și un bokeh cu forme perfect circulare, fără denaturarea perceptibilă a culorilor.

Lumină periferică abundentă chiar și la f/1.8

Montura Z de la Nikon a deschis noi posibilități pentru construcția optică, iar Plena profită de toate pentru a oferi o luminozitate periferică ce o depășește pe a oricărui alt obiectiv din Linia S când se fotografiază cu diafragma larg deschisă. Distanța focală mai scurtă la flanșa monturii Z permite amplasarea lentilelor mari în partea din spate a obiectivului, unde pot furniza mai multă lumină senzorului. Iar diametrul interior mare permite o progresie naturală a luminii pe măsură ce trece prin obiectiv către senzor. Toate aceste caracteristici speciale, împreună cu incredibila putere de redare per ansamblu a obiectivului Plena, au ca rezultat o luminozitate perfect uniformă pe întregul cadru, fără efecte vizibile de vignetare la marginile acestuia.

Focalizare automată rapidă, meticuloasă

Numărul mare de pixeli este neîndurător. Precizia este esențială, iar obiectivul de telefotografie medie NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena răspunde provocării în fotografii și filme cu o focalizare automată extrem de sigură. Cu două grupuri de lentile care se deplasează într-o sincronizare precisă, Plena obține focalizarea rapid, chiar și la diafragma cu cea mai mare deschidere, unde planul focal este mai redus. Ajustările continue rapide mențin punctul de focalizare foarte clar, iar aberațiile comune obiectivelor de telefotografie sunt contracarate la toate distanțele de focalizare: de la distanțe mici până la infinit. Cu astfel de performanțe de focalizare automată, nicio pânză creativă nu este prea mare. Niciun detaliu nu este prea mic. Orice diafragmă, orice lumină: puteți să vă izolați subiectul cu o claritate remarcabilă față de bokeh-ul eteric pe care Plena îl redă atât de perfect.

Pregătit pentru orice loc

Etanșarea cuprinzătoare din jurul îmbinărilor și butoanelor, precum și garnitura din cauciuc de pe montura obiectivului asigură protecția împotriva prafului, murdariei și umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge murdăria și facilitează curățarea lentilei frontale.

Un obiectiv demn de pasiunea dumneavoastră

Modelat pentru un echilibru perfect. Construit în întregime din metal rezistent, dar ușor. Gravat cu numele Plena. Acest obiectiv de telefotografie cu distanță focală fixă, de 135 mm este întru totul o capodoperă.

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Nikon Z

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Compatibil full frame: Da

Diametru filtru: 82 mm

Diafragma maxima: f/1,8

Diafragma: f/1,8 - f/16

Numar lamele diafragma: 11 (diafragmă circulară)

Constructie optica: 16 elemente in 14 grupuri (4 lentile ED, 1 lentilă asferică, 1 lentilă SR și lentile cu acoperiri mezo-amorfă și ARNEO)

Unghi de cuprindere: Format FX: 18° 10', format DX: 12°

Distanta minima de focalizare: 82 cm

Stabilizare optica de imagine: Nu

Modalitate focus: Autofocus, Manual Focus

Parasolar Inclus: Da HB-108

Dimensiuni Obiectiv (Diametru X Lungime): 98mm x 139,5mm

Greutate: Aprox. 995 g

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.
 

- Obiectiv Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena
- Capac frontal Nikon LC-82B (82mm)
- Capac spate obiectiv montura Z Nikon LF-N1
- Parasolar Nikon HB-108
- Husa moale pentru obiectiv Nikon CL-C2

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!