Nikon Nikon NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 - Obiectiv Foto Mirrorless Montura Z

7.299,99 Lei 5.499,99 Lei

Info:

Promotie de vara la produsele NIKON in perioada 16 MAI – 31 IULIE 2024
 

Garantie:


Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

GARANTIA EXTINSĂ: 5 ANI
Pentru Obiective Nikkor Z achizitionate si înregistrate pe siteul nikonisti.ro de către persoane fizice si juridice
Se aplică doar Obiectivelor Nikkor Z daca au fost achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon* din România

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6269 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 5499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
RAZĂ DE ACȚIUNE MAI MARE. NOI POSIBILITĂȚI.
 
ZOOM DE TELEFOTOGRAFIE DE 70-180 MM DIAFRAGMĂ FIXĂ F/2.8

FX MIRRORLESS
PORTABIL
EXCELENT PENTRU VIDEO
 
Preluați controlul creativ asupra distanței! Cu intervalul său de zoom versatil, diafragma constantă f/2.8, focalizarea automată rapidă și abilitățile impresionante de focalizare la distanțe mici, acest obiectiv de telefotografie compact, de 70-180 mm oferă imagini remarcabile captate de aproape și de departe.
 
Zoom de telefotografie de uz general

Extrem de ușor și foarte flexibil, obiectivul NIKKOR 70-180mm f/2.8 cu focalizare automată rapidă și silențioasă vă oferă posibilitatea de a capta ceva special în fiecare situație. De la portrete măgulitoare până la peisaje urbane intime și peisaje vaste din natură. De la cadre cu acțiuni pline de tensiune până la prim-planuri din natură, cu fundaluri frumos estompate. Obiectivul vă oferă o mulțime de opțiuni.
 
Diafragmă constantă cu deschidere mare, f/2.8

Deschideți diafragma fixă f/2.8 pentru a fotografia în lumină scăzută la sensibilități ISO mai mici sau utilizați timpi de expunere mai scurți pentru a „îngheța” mișcarea. Setați diafragma și timpul de expunere o dată, apoi acționați zoomul și reîncadrați pe întregul interval de zoom, de 70-180 mm fără a afecta expunerea. Fotografiați la f/2.8 și puteți accentua portretele cu un bokeh delicat.
 
Prim-planuri clare

Pentru un plus de versatilitate, acest obiectiv de telefotografie poate fi utilizat la distanțe de focalizare extrem de mici, astfel încât să puteți fotografia de aproape fără să sacrificați claritatea. Distanța minimă de focalizare este de doar 0,27 m la capătul scurt (70 mm) al intervalului de zoom și de 0,85 m dacă vă apropiați cu zoomul pentru a fotografia la 180 mm.
 
Teleconvertoare din seria Z, pentru a vă apropia și mai mult

Extindeți-vă raza de acțiune cu teleconvertoarele ușoare din seria Z și transformați obiectivul NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 într-unul excelent pentru imagini în stil macro! TELECONVERTORUL Z TC-2.0x vă permite să ajungeți la 360 mm și dublează raportul de reproducere al obiectivului până la un nivel de mărire aproape de mărimea naturală, de 0,96x. Atașați TELECONVERTORUL Z TC-1.4x și puteți utiliza zoomul până la 252 mm.
 
 
Înregistrări video cinematografice

Cu raza sa de acțiune telefotografică variabilă, focalizarea silențioasă și efectul de „focus breathing” suprimat, NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 este un obiectiv excelent și pentru video. Obțineți cu ușurință imagini cu aspect cinematografic, chiar dacă pur și simplu filmați evenimente de la distanță, folosind profunzimea de câmp scăzută a obiectivului pentru a capta prim-planuri pline de impact sau fiind creativ cu distanțele focale mai mari pentru a crea un efect de paralaxă.


Compact Protejat Tactil
 
Obiectiv telefoto agil

Având o greutate de doar 795 g (aprox.) și o lungime de doar 151 mm, acest zoom de telefotografie vă oferă agilitate și viteză deopotrivă. Se echilibrează foarte bine pe aparatele foto din seria Z de la Nikon, iar construcția sa compactă vă permite să vă deplasați mai ușor și să încercați diferite puncte de observare pentru a fotografia. În plus, acest obiectiv nu vă îngreunează geanta de kit, astfel încât îl puteți avea întotdeauna la îndemână.
 
O trinitate ușoară și accesibilă

Construiți un kit de obiective ușor, de f/2.8 cu obiectivul cu zoom de telefotografie NIKKOR Z 70-180mm f/2.8, plus NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 și NIKKOR Z 28-75mm f/2.8. Acoperiți toate unghiurile cu viteză, luminozitate și calitate deosebită a imaginii. De asemenea, aceste obiective pot utiliza aceleași filtre de 67 mm!
 

Nikon NIKKOR Z 70-180mm f/2.8

Cuprinzând o gamă versatilă de zoom teleobiectiv, acest obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-180 mm f/2.8 are un design ușor și compact, potrivit nevoilor producătorilor de imagini din sport și animale sălbatice. Obiectivul oferă o diafragmă maximă constantă f/2,8 pe întreaga gamă de zoom, făcându-l potrivit pentru lucrul în situații de lumină scăzută și pentru a captura subiectul cu o adâncime mică de câmp. În plus, obiectivul oferă performanțe excelente de focalizare apropiată, permițându-vă să captați mici detalii într-un mod dinamic și atrăgător.


Design optic
(Camera nu este inclusă)
(Camera Not Included)De două ori mai luminos decât un obiectiv f/4, obiectivul oferă o diafragmă maximă constantă f/2,8 pe toată gama de zoom, făcându-l potrivit pentru lucrul în situații de lumină scăzută și pentru a captura subiectul cu o adâncime mică de câmp.

Dispunând de o combinație de un Super ED și cinci elemente de sticlă ED, aberațiile cromatice și franjurile de culoare sunt eliminate în mod eficient pe toată gama de zoom pentru o claritate și acuratețe a culorii notabile.

Utilizează trei elemente asferice din sticlă pentru a minimiza distorsiunile și coma la deschideri largi. Elementul asferic permite, de asemenea, o dimensiune mai ușoară și mai compactă, care este deosebit de utilă pentru obiectivele cu zoom super-telefoto.

Oferind performanțe excelente de focalizare apropiată, distanța minimă de focalizare la poziția de zoom de 70 mm este mai mică de 1'. Între timp, când obiectivul este extins complet la poziția de zoom de 180 mm, distanța minimă de focalizare este de 2,8 inchi, permițându-vă să captați mici detalii într-un mod dinamic și atrăgător.
 

Performanța focalizării automate

Motor pas cu pas STM pentru focalizare automată rapidă, precisă, lină și silențioasă, cu balansare redusă. Acest sistem de acționare oferă, de asemenea, o performanță de focalizare automată impresionant de netedă și silențioasă, care este potrivită atât pentru aplicațiile foto, cât și pentru video.

Modul A/M pentru modul manual cu prioritate automată permite o tranziție ușoară de la focalizarea automată la cea manuală în timpul funcționării AF.

Designul lentilei de focalizare internă menține obiectivul la aceeași dimensiune în timpul operațiunii de zoom și focalizare automată. Acest lucru permite, de asemenea, un factor de formă compact capabil de distanțe de focalizare apropiate.


Manipulare și proiectare


 


O alegere excelentă pentru aplicațiile video și fotografia statică, atunci când înregistrați filmări video, obiectivul vă permite să faceți tranziția fără probleme a focalizării de la prim-plan la fundal, cu puține modificări ale unghiului de vedere.

Dispune de un design compact și ușor, care oferă portabilitate maximă pentru fotografi, videografi și creatorii de conținut aflati în mișcare.

Compatibil cu teleconvertoarele Nikon Z, acest obiectiv vă oferă posibilitatea de a vă extinde distanța focală efectivă la 252 mm cu teleconvertorul de 1,4x și până la 360 mm cu teleconvertorul de 2x.


 

Greutate:: 795 g

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: Nikon Z

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Diametru filtru: 67 mm

Diafragma maxima: : f/2.8

Numar lamele diafragma: 9 rotunjite

Constructie optica: : 19 elemente in 14 grupuri (inclusiv 5 lentile ED, 1 lentila super-ED si 3 lentile asferice)

Stabilizare optica de imagine: Nu

Distanta minima de focalizare: : 27 cm

Parasolar Inclus: Parasolar HB-109, husa pentru obiectiv CL-C6

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 83.5 x 151 mm

Diafragma:: f/2.8 - f/22

Compatibil full frame: Da

Info:

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Tip obiectiv Montura Z
Format obiectiv FX
Distanta focala 70 - 180 mm
Diafragma maxima f/2.8
Diafragma minima f/22
Constructie obiectiv 19 elemente in 14 grupuri (inclusiv 5 lentile ED, 1 lentila super-ED si 3 lentile asferice)
Distanta minima de focalizare Pozitie de zoom la 70 mm: 0.27 m, pozitie de zoom la 85 mm: 0.33 m, pozitie de zoom la 105 mm: 0.42 m, pozitie de zoom la 135 mm: 0.58 m, pozitie de zoom la 180 mm: 0.85 m (masurata de la planul focal)
Scala distante focale Gradata in milimetri (70. 85. 105, 135, 180)
Nr. lamele diafragma 9 (diafragma circulara)
Filtru 67 mm
Greutate 0.795 kg
Garantie persoane fizice 24 luni
Garantie persoane juridice 12 luni
Cod produs JMA721DA
Alte accesorii Parasolar HB-113, husa pentru obiectiv CL-C2
Accesorii capace Capac obiectiv LC-67B, capac posterior pentru obiectiv LF-N1

​​

Obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-180 mm f/2.8 (Nikon Z)
Capac frontal pentru obiectiv Nikon LC-67B de 67 mm
Capac obiectiv din spate Nikon LF-N1
Parasolar Nikon HB-113 pentru obiectiv NIKKOR Z 70-180 mm f/2.8
Carcasă moale pentru obiectiv Nikon CL-C2

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!