Nikon Nikon AF-S 200-500mm f/5.6E ED VR

7.299,00 Lei 6.204,99 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Info: Promotie valabila pana in data de 31.03.2024

Stoc epuizat
Cod Produs: 12725 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 6204 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)



Cuceriți distanțele. Surprindeți acțiunea

 



AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR


Extindeți-vă raza de acțiune cu un singur obiectiv





Sport. Natură. Călătorie. De la priveliști impresionante la întreceri sportive importante, acest super-teleobiectiv versatil în format FX captează fotografii și filme superbe.


ntervalul de distanțe focale de 200-500 mm (echivalent format DX: 300-750 mm) oferă o rază de acțiune excepțională, perfectă pentru a capta în detalii clare păsări și mamifere greu de fotografiat. Diafragma f/5.6 constantă permite o viteză confortabilă și un control cursiv al profunzimii de câmp pe întregul interval de zoom. Iar când subiectul este aproape, o distanță minimă de focalizare de doar 2,2 m asigură detalii bogate.



Sistem avansat de reducere a vibrațiilor (VR) și mod VR SPORT


 

Fotografiați cu aparatul foto ținut în mână, fără să vă preocupe efectele tremuratului aparatului foto. Modul VR SPORT vă permite să urmăriți cu încredere subiectele care se mișcă rapid, chiar și atunci când acestea au o direcție imprevizibilă.


Impresionantul sistem de reducere a vibrațiilor de la Nikon reduce dramatic neclaritățile cauzate de tremuratul aparatului foto – în special când fotografiați spre capătul de super-telefotografie al intervalului de zoom. Puteți să fotografiați cu timpi de expunere cu până la 4,5 stopuri mai lungi, ceea ce vă permite să captați fotografii dramatice în timpul „orei aurii”.¹ Iar modul VR SPORT vă permite să urmăriți acțiunea cu o claritate deosebită. Acest mod oferă o imagine stabilă în vizor, care este utilă când fotografiați acțiuni extrem de rapide sau când rotiți panoramic aparatul foto.


Performanțe optice excepționale



 

Așteptați-vă să obțineți imagini clare, de înaltă rezoluție, chiar și atunci când fotografiați la distanțe super-telefotografice. Beneficiați de claritatea de la o margine la alta a imaginii, cu distorsiuni minime.


Performanțele sunt excelente, grație unei construcții optice cu trei elemente din sticlă ED (dispersie foarte scăzută). Sticla ED (dispersie foarte scăzută) contracarează aberația cromatică, permițând obținerea unor imagini în culori intense, cu contrast reprodus perfect până la marginile cadrului.


Viteză și precizie




Fiind construit pentru a face echipă cu aparatele foto DSLR rapide de la Nikon, acest obiectiv răspunde prompt și precis. O diafragmă electromagnetică asigură expuneri precise la cadențe de cadre înalte.


Motorul SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon asigură o focalizare automată rapidă, cu posibilitatea de preluare manuală a controlului. Diafragma maximă fixă de f/5.6 permite utilizarea funcției AF chiar și atunci când se utilizează un teleconvertor 1,4x (atașat la un aparat foto compatibil cu f/8). Diafragma electromagnetică funcționează în mod sincronizat cu cei mai scurți timpi de expunere și cu cele mai rapide cadențe de cadre, chiar și atunci când se utilizează un teleconvertor opțional.





Gata de drum

Portabil și ușor de manevrat când este blocat, acest super-teleobiectiv face mai plăcută călătoria cu un obiectiv din gama sa.

Călătoriți mai ușor cu acest obiectiv care ocupă un spaţiu mic atunci când este retractat. Comutatorul de blocare a zoomului menține obiectivul în siguranță atunci când nu este utilizat. Suportul pentru trepied ajută la menținerea stabilității obiectivului atunci când utilizați un trepied. Iar parasolarul detașabil și husa moale vă asigură că obiectivul este ferit de zgârieturi, de praf, de murdărie și de efectele intemperiilor.
 

GALERIE


 


ACCESORII INCLUSE

Cutie obiectiv CL-1434

Cutie obiectiv CL-1434


Parasolar obiectiv HB-71

Parasolar obiectiv HB-71


Capac obiectiv frontal LC-95

Capac obiectiv frontal LC-95


Capac obiectiv LF-4

Capac obiectiv LF-4



ACCESORII OPŢIONALE

Filtru NC de 95 mm

Filtru NC de 95 mm


Filtru polarizare circulară II de 95 mm

Filtru polarizare circulară II de 95 mm




 

Montura aparat foto: Nikon F

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Stabilizare optica de imagine: Da

Diametru filtru: 95mm

Diafragma maxima: : f/5.6

Diafragma:: f/5.6 - f/32

Distanta minima de focalizare: : 2.2m

Constructie optica: : 19 elemente in 12 grupuri

Numar lamele diafragma: 9

Modalitate focus:: AF/M

Compatibil full frame: Da

Parasolar Inclus: Da, HB-71

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 108 x 268 mm

Greutate:: 2.300g

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Capac frontal Nikon , diametrul 95 mm
- Capac montura Nikon LF-4
- Parasolar Nikon HB-71
- Husa CL-1434
- Inel trepied

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!