Nikon NIKKOR Z MC 50mm - f/2.8 Obiectiv foto mirrorless macro

3.599,99 Lei 3.059,99 Lei

Info:

Promotie valabila pana in data de 31.03.2024

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 ANI


GARANTIA EXTINSĂ: 5 ANI
Pentru Obiective Nikkor Z achizitionate si înregistrate pe siteul nikonisti.ro de către persoane fizice si juridice
Se aplică doar Obiectivelor Nikkor Z daca au fost achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon* din România


 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5751 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3059 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)


Dezvăluiți frumusețea


NOU

Obiectiv macro standard, cu deschidere mare a diafragmei, f/2.8

 

Primplanuri impresionante. Portrete superbe. Imagini stradale superbe. Acest obiectiv macro compact și ușor, de 50 mm, pentru aparate foto din seria Z cu fotografiere pe întregul cadru, dezvăluie frumusețea chiar și în imaginile celor mai obișnuite subiecte. Puteți să obțineți imagini macro veritabile, în care micile subiecte și detalii sunt captate cu un raport de reproducere de 1:1 sau îl puteți folosi pentru fotografierea de zi cu zi.
 

MICRO, 50 MM

 

DIAFRAGMĂ
F/2.8

 

ACOPERIRE
CU FLUOR

 

RAPORT
1:1

 

COMPACT


Mai sunt atâtea de văzut



Obiectivul NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 pentru aparate foto mirrorless captează imagini foarte clare, chiar și cu partea din față a obiectivului la doar câțiva centimetri distanță de subiect. Utilizați-l pentru fotografiere macro în mărime naturală (1:1) și observați ce detalii minunate puteți dezvălui. Sau profitați de distanța focală clasică, de 50 mm și de perspectiva naturală pentru a fotografia orice, de la portrete până la scene de stradă.






Satisfaceți-vă curiozitatea

Pășiți înapoi pentru a vizualiza mai mult. Apropiați-vă pentru a scoate la iveală detaliile acelui ceva care vă atrage atenția. Caracteristicile optice superioare și diafragma circulară f/2.8 cu 9 lamele vor focaliza subiectul pe un fundal lin estompat.
 





De aproape și extrem de clar

Modele și texturi. Contururi, forme și culori. Cu o distanță minimă de focalizare de doar 0,16 m, puteți obține o focalizare clară chiar și atunci când partea din față a acestui obiectiv macro este la doar 5,6 cm distanță de subiect! Sistemul VR din aparatul foto menține stabilitatea imaginilor.
 




O perspectivă inedită

Grație construcției compacte, acest obiectiv este perfect pentru orice situație, iar greutatea sa mică vă oferă avantajul de a face fotografii de sus. De la fotografii cu mâncăruri ispititoare până la imagini cu flori văzute de sus și străzi pietruite, vă va fi ușor să țineți nemișcat aparatul foto pentru fiecare fotografie.
 


Control simplu și precis

 

Indiferent dacă explorați în aer liber sau acasă în bucătărie, acest obiectiv este simplu de manevrat, fie pentru fotografiere macro, fie pentru filmări de zi cu zi. Puteți să controlați diafragma, sensibilitatea ISO și multe altele cu inelul de control fără sunet și să comutați instantaneu între focalizarea manuală și focalizarea automată prin intermediul obiectivului. Focalizarea aproape fără sunet nu va speria insectele sau animalele mici.
 


Cu adevărat versatil

 

De la fotografii macro în mărime naturală până la peisaje, NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 vă permite să obțineți rezultate remarcabile în diverse situații. Fiind compact și ușor, se îmbină frumos cu aparatele foto din seria Z, atât în format de cadru întreg, cât și în format DX.
 

Cadru întreg: 50 mm



Când este utilizat cu un aparat foto mirrorless în format de cadru întreg din seria Z, acest obiectiv oferă un unghi de câmp clasic, de 50 mm. Excelent pentru orice, de la peisaje până la primplanuri cu mâncare.
 


75 mm la decupare DX


Când este utilizat cu un aparat foto mirrorless în format DX din seria Z, acest obiectiv oferă un unghi de câmp de 75 mm. Excelent pentru portrete sau cadre mai strânse cu subiecte mici, când fotografiați macro.
 


Simplu

 

Pentru simplificarea fotografierii macro, marcajele de pe cilindrul obiectivului indică în mod clar dacă fotografiați la un nivel de mărire de 1:4, 1:2 sau 1:1 (mărime naturală).
 



Rapid

 

Fotografiați minuni minuscule? Setarea comutatorului de limită de focalizare AF în poziția de close-up permite obiectivului să focalizeze mai rapid pe subiecte într-un interval de 0,16 - 0,30 m.
 



Protejat

 

Acoperirea cu fluor de la Nikon protejează partea frontală a obiectivului și facilitează curățarea suprafeței acesteia. Un avantaj pentru cei cărora le place să fie creativi în aer liber.
 

Galerie


`

Z 6II  | 1/125 sec. | f/16 50mm | ISO 100 |  NIKKOR Z MC 50mm f/2.8


 

Z 6II  | 1/320 sec. | f/3.3 50mm | ISO 400 |  NIKKOR Z MC 50mm f/2.8


 

Kristine Tanne
Z 5  | 1/160 sec. | f/13 50mm | ISO 640 |  NIKKOR Z MC 50mm f/2.8
 Kristine Tanne
 
Patrick Kolts
Z 6II  | 1/100 sec. | f/3.3 50mm | ISO 6400 |  NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

Patrick Kolts

 

Z 6II  | 1/60 sec. | f/4.8 50mm | ISO 800 |  NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 

 




Accesorii Incluse

Husă pentru obiectiv CL-C1

Husă pentru obiectiv CL-C1




Parasolar obiectiv HN-41

Parasolar obiectiv HN-41




Capac obiectiv LC-46B

Capac obiectiv LC-46B




Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon

Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon



 

 

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.
 

 

SPECIFICAŢII TEHNICE

Tip

Montură Z de la Nikon

Format

FX/35 mm

Distanță focală

50 mm

Diafragmă maximă

f/2.8

Diafragmă minimă

f/22

Construcție obiectiv

10 elemente în 7 grupuri (inclusiv 1 lentilă ED, 1 lentilă asferică și o lentilă frontală acoperită cu fluor)

Unghi de câmp

Format FX: 47°, format DX: 31° 30'

Sistem de focalizare

Sistem frontal de focalizare

Distanţă minimă focalizare

0,16 m de la planul focal

Raport de reproducere maxim

1x

Nr. de lamele diafragmă

9 (diafragmă circulară)

Interval diafragmă

La o distanță de focalizare infinită: de la f/2.8 până la f/22; la o distanță de focalizare de 0,16 m: de la f/5.6 până la f/32

Acoperire

Acoperire cu fluor

Dimensiune filtru ataşat

46 mm (P = 0,75 mm)

Diametru x lungime (extensie de la montura obiectivului)

Aprox. 74,5 mm diametru maxim x 66 mm (distanța de la flanșa monturii pentru obiectiv a aparatului foto până la capătul obiectivului)

Greutate

Aprox. 260 g

Focalizare automată

Da

Focalizare

Automată, manuală

Comutator de limitare a focalizării

Două poziții: FULL (de la ∞ până la 0,16 m) și de la 0,3 m până la 0,16 m

Accesorii furnizate

Capac pentru obiectiv (capac frontal) LC-46B, capac pentru obiectiv (capac posterior) LF-N1, parasolar pentru obiectiv HN-41, husă pentru obiectiv CL-C1

  •  

    Nikon își rezervă dreptul de a modifica aspectul, specificațiile și caracteristicile acestui produs în orice moment și fără notificare prealabilă.

 

 

Capac pentru obiectiv (capac frontal) LC-46B,

capac pentru obiectiv (capac posterior) LF-N1,

parasolar pentru obiectiv HN-41,

husă pentru obiectiv CL-C1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!