Stimati clienti in in perioada 09.07.2024-16.07.2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis! Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si ne revedem fresh, Miercuri, pe data de 17 Iulie!

Nikon Nikon SB-5000 - Blitz Speedlite extern dedicat pentru camere Nikon

2.999,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 13076 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 2999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Iluminaţi cum se cuvine cu SB-5000 – primul nostru Speedlight cu comandă radio.
 

Rapid, fiabil şi versatil, SB-5000 oferă performanţe de iluminare neegalate atât pe teren, cât şi în studio. Semnalele radio permit distanţe de lucru de 30 m, precum şi flexibilitatea de a crea configuraţii complexe, cu montaj pe aparatul foto şi în alte poziţii: acum puteţi lucra în orice mediu în care linia de vizare este obstrucţionată sau când un semnal optic este slăbit de lumina puternică a soarelui. Noul sistem de răcire integrat permite înregistrarea a peste 100 de cadre cu declanşări rapide ale bliţului, acesta funcţionând la putere maximă. Iar pentru fotografii care nu pot pierde niciun moment când povestea se întrerupe, bliţul uşor şi compact SB-5000 le pune la dispoziţie comenzi ordonate, pentru o operare intuitivă.

 

SPEEDLIGHT PROFESIONAL PENTRU PERFORMANŢE DE ILUMINARE FĂRĂ SEAMĂN

 

Fiind proiectat pentru a satisface cerinţele profesioniştilor care lucrează pe teren sau în studio, SB-5000 este un Speedlight i-TTL compatibil cu aparatele foto DSLR în format FX şi DX. Acest Speedlight funcţionează ca unitate de bliţ montată pe cupla de accesorii, ca dispozitiv de comandă fără fir sau ca unitate la distanţă şi face parte din Sistemul creativ de iluminare Nikon. Acesta este primul Speedlight de la Nikon care poate fi comandat fără fir prin radio, eliminând nevoia unei linii de vizare directe între master şi slave şi crescând fiabilitatea când se fotografiază în lumina puternică a soarelui. Pentru situaţii în care sunt necesare declanşări rapide, noul sistem de răcire încorporat de la Nikon creşte numărul de declanşări consecutive şi elimină întreruperile inutile. Printre alte caracteristici, menţionăm numărul de ghid de 34,5 şi intervalul de zoom larg, în format FX, de 24-200 mm (14 mm cu panou larg). Comenzile şi meniurile eficientizate asigură o operare cursivă, iar designul compact şi uşor este conceput pentru o utilizare confortabilă când este montat pe aparatul foto. Trei modele de iluminare oferă controlul total asupra acoperirii bliţului, pentru medii de fotografiere specifice. Panoul cu unghi larg încorporat, placa reflectoare inclusă şi capacul de difuzie furnizat se combină cu filtrele de culoare opţionale de la Nikon pentru a vă extinde şi mai mult opţiunile creative.

 
 

CONTROL ÎN SITUAŢII DIFICILE: ILUMINARE AVANSATĂ FĂRĂ FIR, COMANDATĂ PRIN RADIO

 

Fiind construit pentru a ieşi învingător în situaţiile de fotografiere dificile, SB-5000 acceptă integral noua funcţie de comandă radio în Sistemul creativ de iluminare Nikon. Acum puteţi acţiona configuraţii simple sau multiple de bliţuri, utilizând SB-5000 şi telecomanda fără fir WR-R10. Abilitatea unităţii SB-5000 de a răspunde în mod flexibil la dificultăţile de iluminare la distanţă vă permite să creaţi şi să controlaţi aproape orice configuraţie de bliţuri, inclusiv aranjamentele multiple complexe. Când se utilizează în combinaţie cu telecomanda fără fir WR-R10, sunt acceptate până la şase grupuri de unităţi SB-5000. De asemenea, unitatea este pe deplin compatibilă cu comenzile optice, ceea ce înseamnă că dispozitivele Speedlight clasice încă pot fi utilizate pentru configuraţii cu bliţuri multiple.

  

DISPOZITIVUL SPEEDLIGHT PROFESIONAL CARE RĂMÂNE RECE DUPĂ PRIMA, A DOUA, ... A N-A DECLANŞARE

 

De la covorul roşu până la pista de curse, SB-5000 este proiectat să rămână rece în condiţii solicitante. Pentru a putea face faţă situaţiilor cu declanşări rapide, SB-5000 încorporează noul sistem de răcire pentru Speedlight de la Nikon – o premieră mondială* în controlul temperaturii printr-un sistem integrat în unităţile compacte ataşabile. Rapid şi fiabil, are capacitatea extraordinară de a efectua 120 de declanşări la intervale de 5 secunde sau 84 de declanşări la intervale de 3 secunde. Peste 100 de cadre consecutive pot fi înregistrate cu bliţul funcţionând la putere maximă. Sistemul suprimă generarea căldurii în interiorul capului bliţului, pentru a preveni supraîncălzirea acestuia: protecţia termică nu a fost niciodată mai bună.
 

 

* SB-5000 se mândreşte cu primul sistem de răcire încorporat din lume, în rândul unităţilor de bliţ compacte ataşabile, conform datelor din 1 septembrie 2015. 

INTEGRARE PERFECTĂ CU RENUMITUL SISTEM CREATIV DE ILUMINARE NIKON

 

La baza unităţii SB-5000 stă sistemul i-TTL (intelligent Through-The-Lens (inteligent, prin obiectiv)) de control al bliţului, care permite unităţilor Speedlight de la Nikon să partajeze informaţiile critice de expunere cu aparatele foto DSLR compatibile cu CLS. SB-5000 poate fi comandat prin radio, ca parte a unei configuraţii de iluminare avansată fără fir sau poate fi comandat în mod tradiţional prin utilizarea semnalelor optice pe linia de vizare. Printre îmbunătăţirile operaţionale se numără controlul de bliţ unificat, care adaugă un nivel suplimentar de control al sistemului. Acum puteţi să operaţi unitatea SB-5000 sau să îi modificaţi setările din meniul aparatului foto sau de la un computer, cu aplicaţia Camera Control Pro 2, când unitatea este ataşată la corpul aparatului foto.
 
CONSTRUCŢIE COMPACTĂ, COMENZI ORDONATE

 

Fiind mai uşor decât predecesorul său şi mai intuitiv de operat, SB-5000 a fost reproiectat cu gândul la comoditate. Veţi observa diferenţa de îndată ce veţi monta un SB-5000 pe aparatul foto sau când veţi împacheta unul în geanta de voiaj: corpul compact al bliţului cântăreşte doar 420 g. Panoul de control ordonat permite afişarea informaţiilor pe un format mare, uşor de citit. Selectorul multiplu rotativ şi butonul „i” oferă accesul rapid la funcţiile utilizate frecvent sau la cele personalizate: de exemplu, butonul „i” afişează instantaneu setările cheie ale bliţului pentru fotografierea cu un bliţ sau pentru iluminarea avansată fără fir, sub formă de listă. Ca şi în cazul predecesorului său, capul bliţului SB-5000 se înclină până la 7°, se ridică până la 90° şi se roteşte cu 180° pe orizontală, spre stânga şi spre dreapta.
Cod articol
Speedlight SB-5000 - FSA04301

Compatibilitate: Nikon

Numar director (m/100 ISO):: 34,5/113 (la 35 mm)/55/180 (la 200 mm), în format FX, model de iluminare standard

Sursă alimentare: Patru baterii AA (alcaline cu magneziu sau acumulatori Ni-MH),

Dimensiuni: Aprox. 73×137×103,5 mm

Greutate: Aprox. 420 g (doar corpul)

Model: SB-5000

Mod bliţ: i-TTL, bliţ diafragmă automată, bliţ automat non-TTL, bliţ manual cu prioritate distanţă, bliţ manual, declanşare repetată bliţ

Număr de aprinderi: 150 sau mai mult (baterii alcaline)/190 sau mai mult (acumulatori Ni-MH)

Durată minimă de reîncărcare: Aprox. 2,6 s (baterii alcaline)/aprox. 1,8 s (acumulatori Ni-MH)

Funcţii de fotografiere cu mai multe bliţuri: Iluminare avansată fără fir (AWL comandat prin radio [principal + 6 grupuri]/AWL comandat optic [principal + 3 grupuri]), bliţ multiplu fără fir cu telecomandă directă (mod telecomandă)

Capacitate de înclinare pentru iluminare prin reflectare: Capul bliţului se înclină până la 7°, se ridică până la 90° şi se roteşte cu 180° pe orizontală, spre stânga şi spre dreapta

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

- blitz SB-500
- Husa SS-5000,
- suport AS-22,
- capac de difuzie Nikon SW-15H,
- filtru incandescent SZ-4TN,
- filtru fluorescent SZ-4FL

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!