x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

NiSi NANO REVERSE IR GND8 100x150mm - filtru neutru gradual 0.9 la 0.15 / 3 la 0.5 stopuri

Cod produs: 15339
Garantie:
799,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 799 de puncte ?
799,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
Acest filtru Nano Hard-Edge IRND de la 3 până la 0,5 stopuri de expunere de la NiSi este compatibil cu suporturile pentru filtre care pot găzdui filtre rectangulare de 2 mm grosime și 100 x 150 mm.
Poate fi aplicat pentru a întuneca cerul luminos, în special în timpul unui răsărit sau apus de soare, permițând în același timp o expunere normală și neafectată în celelalte regiuni ale imaginii.


Acest filtru își realizează efectul cu o bandă de 0,9 densitate în regiunea sa centrală, care oferă o reducere cu 3 trepte a luminii de la intrarea în obiectiv.
 Această bandă se extinde cu aproximativ 4 mm în ambele direcții verticale, care se înclină până la o densitate de 0,15, ceea ce asigură o reducere de 0,5 stop de lumină la marginea de deasupra acesteia. Aproape sub banda de densitate de 0,9, se îndoaie să se limpezească, cu o linie de tranziție tare înaintea zonei limpezi.

Plasarea unei benzi de densitate de 0,9 cu o densitate de 0,15 deasupra acesteia, cu o zonă limpede direct inferioară, permite filtrului NiSi 100 x 150mm Nano inversat IRND de 0,9 până la 0,15 pentru a se potrivi cu poziționarea soarelui atunci când este la , sau imediat deasupra orizontului.
 În astfel de cazuri, soarele poate să apară mai aproape de centrul unei imagini, spre deosebire de marginea superioară, și se creează o creștere a luminozității care este mai proeminentă pe ambele părți ale soarelui decât pe deasupra ei.
Acest model de luminozitate corespunde modelului de densitate pe filtrul IRND de 0,9 până la 0,15 NiSi 100 x 150 mm Nano Hard-Edge Reverse-Striped IRND. Linia de tranziție cu muchii ascuțite în acest filtru inversat și gradat de densitate neutră este utilă pentru tranzițiile tari între cer și pământ, în timp ce gradarea de la 3 pini până la 0,5 stop este aplicabilă în mai multe regiuni de luminozitate din cer.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: