In data de 19 Aprilie 2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis intre orele 15 si 18.30

Nikon Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

54.999,99 Lei

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 14621 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 54999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Obiectivul Nikon AF-S 180-400mm f4E TC1.4 FL ED VR acopera o distanta cuprinsa intre 180 mm si 400 mm (252 mm pana la 560 mm cand se utilizeaza teleconvertorul incorporat) si este ideal in fotografia evenimentelor sportive sau fotografia de nature/wilde life.
Cand este utilizat cu o camera format DX (crop 1.5), unghiul de cuprindere este echivalent cu 270-600 mm in format FX / 35mm (378-840 mm cand se utilizeaza teleconverterul incorporat).

De la stadion, până pe munte, extindeţi-vă raza de acţiune fără a compromite claritatea. Cu un teleconvertor de 1,4x încorporat, acest obiectiv cu zoom de telefotografie nu creşte doar intervalul de distanţe focale. Acesta creşte şi oportunităţile dumneavoastră.

Când sunteți dispuşi să parcurgeţi orice distanţe pentru a obţine fotografia perfectă, doriţi să aveţi un obiectiv care face acelaşi lucru. Obţineţi o rază de acţiune cu până la 160 mm mai mare în momentul în care acţiunea o cere.

Întotdeauna clar. Întotdeauna stabil.
Puteţi să extindeţi intervalul de distanţe focale de 180–400 mm (f/4) până la 560 mm (f/5.6), fără a schimba poziţia de prindere a aparatului foto. O pârghie solidă, bine poziţionată, vă permite să activaţi teleconvertorul cu degetul, ceea ce este ideal când doriţi să ţineţi ochiul în vizor. Cea mai apropiată distanţă de focalizare este de 2 m pe întregul interval de distanţe focale.



          Stabil la viteză

Sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon vă oferă un avantaj de patru stopuri, chiar şi cu teleconvertorul activat. Modul VR SPORT vă permite să urmăriţi sigur subiectele care se mişcă rapid.

Fotografiaţi fără să vă preocupe efectele tremuratului aparatului foto. Tehnologia VR se activează în momentul în care apăsaţi butonul de declanşare până la jumătate şi permite timpi de expunere cu până la patru stopuri mai lungi decât în mod normal. Modul VR SPORT asigură o imagine mai stabilă în vizor, lucru util când fotografiaţi acţiuni extrem de rapide sau când rotiţi panoramic aparatul foto.

 
 
 
 
      Clar la orice distanţă
 
Beneficiaţi de claritate de la o margine la alta a imaginii şi de vignetare minimă pe întregul interval de zoom, chiar şi atunci când fotografiaţi cu diafragma maxim deschisă.
 
Puterea de rezoluţie superioară a acestui obiectiv asigură în mod constant rezultate remarcabile. Un element din fluorină permite niveluri ridicate de transmitere, cu aberaţie cromatică minimă. Opt elemente din sticlă ED permit obţinerea unor imagini în culori intense, cu contrast reprodus perfect până la marginile cadrului. Iar stratul antireflex de acoperire cu nanocristale de la Nikon asigură claritatea imaginilor prin reducerea la minimum a petelor luminoase şi a formelor dublate, chiar şi în situaţiile în care subiectul este iluminat din spate.
 
 
 
 
Acest obiectiv răspunde prompt şi precis la modificările focalizării automate. O diafragmă electromagnetică asigură expuneri precise, la cadenţe înalte de cadre.
 
Urmărirea AF avansată ţine pasul cu subiectele care se mişcă rapid – chiar şi atunci când acestea se mişcă imprevizibil, cu viteze aleatorii sau se apropie rapid de aparatul foto. Performanţa de captare a subiectelor este excelentă, chiar şi în zonele periferice ale cadrului. Diafragma electromagnetică asigură controlul rapid al expunerii automate şi acurateţea maximă.
 
 
           Perfect echilibrat

Când lucraţi intens până în ultimul minut sau filmaţi ore în şir, recunoscutele caracteristici ergonomice de la Nikon pot diferenţia net acest model.

Poziţiile tipice ale inelelor de zoom şi de focalizare sunt inversate, pentru o manevrare mai echilibrată. Cu inelul de zoom poziţionat spre partea frontală a cilindrului, direct sub mâna dumneavoastră, este mai uşor să menţineţi o postură mai stabilă când acţionaţi zoomul. Atât inelul de zoom, cât şi inelul de focalizare sunt prevăzute cu o acoperire zimţată, care permite o priză fermă, necesară pentru a acţiona obiectivul în mod uniform. Colierul pentru trepied include lagăre, pentru a asigura trecerea cursivă de la orientarea orizontală la cea verticală şi invers. Iar talpa pentru trepied integrată este orientată spre partea frontală a obiectivului, oferind un echilibru optim şi un plus de confort la transport, când obiectivul este ataşat la un trepied.



      Pregătit pentru teren

De la pârtiile de schi, până în locurile de pescuit preferate de ursul brun, acest obiectiv etanşat complet împotriva intemperiilor excelează în mediile exterioare dure.

Fiecare componentă mobilă a cilindrului obiectivului este etanşată, pentru asigurarea protecţiei împotriva prafului şi picăturilor de apă. Un strat de acoperire cu fluor respinge în mod eficient apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii. O lentilă din fluorină contribuie la menţinerea unei greutăţi scăzute. Datorită faptului că nu va mai fi necesar să schimbaţi obiectivele atât de frecvent când lucraţi în aer liber, şi senzorul de imagine DSLR de la Nikon va fi expus mult mai rar la intemperii.

Montura aparat foto: Nikon F

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Stabilizare optica de imagine: Da

Diametru filtru: numai filtru de tip Drop-in de 40,5 mm

Diafragma maxima: : Fără teleconvertor încorporat: f/4, cu teleconvertor încorporat: f/5.6

Diafragma:: f/4-32(f/5.6-45 cu teleconvertor)

Distanta minima de focalizare: : 2 m de la planul focal, în toate poziţiile de zoom

Constructie optica: : 27 de elemente în 19 grupuri (inclusiv 8 elemente din sticlă ED, 1 element de fluorină şi elemente cu acoperire cu nanocristale) şi 1 element de protecţie din sticlă (cu acoperire cu fluor); teleconve

Numar lamele diafragma: 9 (diafragmă circulară)

Unghi de cuprindere: : 13° 40′ - 6° 10′ (pe FX fără teleconvertor încorporat), 9°50′ - 4°30′ (pe FX cu teleconvertor încorporat), 9° - 4° (pe DX fără teleconvertor încorporat), 6°20′ - 2°50′ (pe DX cu teleconvertor încorpor

Modalitate focus:: AF - motor intern de focus

Compatibil full frame: Da

Parasolar Inclus: Da Nikon HK-41

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : aprox. 128 x 362.5 mm

Greutate:: 3500 g

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Obiectiv Nikon AF-S 180-400mm f4E TC1.4 FL ED VR
- Capac montura obiectiv Nikon LF-4
- Parasolar Nikon HK-41
- Inel pentru montare pe trepied
- Husă obiectiv CL-L2
- Husă cu prindere directă pentru obiective LC-K103

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!