Nikon Nikon AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

52.999,99 Lei

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Indisponibil

Cluj-Napoca: Indisponibil

Stoc epuizat
Cod Produs: 16188 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 52999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
 
 
Performanță la cel mai înalt nivel

Indiferent dacă fotografiați într-o arenă sportivă închisă ori noaptea în aer liber, puterea de rezoluție superioară a acestui obiectiv permite obținerea unor imagini extrem de clare. Designul optic cuprinde 25 de elemente în 19 grupuri și include noua sticlă SR de la Nikon, care contracarează efectiv aberațiile cromatice. Acoperirile ARNEO și cu nanocristale combat formele dublate și petele luminoase.

 
Precizie deosebită
 
Diafragma f/2.8 constantă permite o viteză confortabilă și un control cursiv al profunzimii de câmp pe întregul interval de zoom, oferindu-vă suficient spațiu pentru a utiliza teleconvertoare de 1,4x sau 2x fără a sacrifica performanțele funcției AF.

Performanța AF de neegalat.

Performanța AF este primordială atunci când fotografiați sportivi și alți subiecți care se afla in mișcare rapidă la distanță. O unitate servo AF recent îmbunătățită asigură o putere de autofocus optima, ceea ce duce la o urmărire a subiectului incredibil de precisă, chiar și pentru subiecții care isi modifică în mod eronat viteza.

 
 
Sistemul AF urmărește subiectele cu precizie

Funcția AF, ale cărei performanțe sunt echivalente cu ale teleobiectivelor cu distanță focală fixă, ține pasul cu subiectele care se mișcă rapid, chiar și atunci când mișcarea acestora este imprevizibilă. O diafragmă electromagnetică asigură expuneri precise la cadențe de cadre înalte.


Stabilitate excelentă

Sistemul de reducere a vibrațiilor (VR) de la Nikon vă oferă un avantaj de patru stopuri, chiar și cu un teleconvertor activat. Funcția VR pornește în momentul în care porniți aparatul foto. Modul VR SPORT urmărește cu precizie subiectele care se mișcă rapid.
 
AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR este primul obiectiv care utilizează atât sticla ED, cât și sticla SR de la Nikon pentru a combate aberația cromatică și aberația coma. Lumina albastră mai greu de controlat (spectrul de lungimi de unde scurte) este acum compensată, obținându-se imagini mai clare și un contrast mai bun. Denaturarea culorilor este mult redusă, chiar și atunci când fotografiați utilizând diafragma maximă, cu cea mai mare deschidere.
 


FUNCȚIONALITATE SIGURĂ

Renumitele caracteristici ergonomice ale produselor de la Nikon vă oferă toate avantajele pentru a obține cadrele care contează. Beneficiați de butoane cărora le puteți asocia funcții, de treceri cursive între orientările orizontală și verticală și de multe altele.


ECHILIBRAT

Talpa pentru trepied integrată este orientată spre partea frontală a obiectivului, oferind un echilibru optim și un plus de confort la transport când obiectivul este atașat la un trepied.


PREGĂTIT

Acest obiectiv cu zoom de telefotografie este complet etanșat împotriva intemperiilor și pregătit să facă față rigorilor utilizării profesionale zilnice. Acoperirea cu fluor respinge apa, praful și murdăria fără a compromite calitatea imaginii.
 
Viteza, apropierea și flexibilitatea definesc Nikon AF-S 120-300mm f / 2.8E FL ED SR VR; un teleobiectiv cu montura F caracterizat printr-un design optic avansat, focalizare extrem de rapidă și o deschidere maximă f / 2.8 constantă. Floriul, refractivul cu lungime de undă scurtă (SR) și sticla cu dispersie extra-mică (ED) sunt utilizate pe întregul spectru optic pentru a suprima eficient o varietate de aberații pentru o claritate, si o precizie a culorii îmbunătățite pe întregul interval de zoom. Straturile corective ARNEO și Nano Crystal, precum și o acoperire Super Integrată au fost aplicate, de asemenea, pentru a suprima reflexele, ghostingul și reflectările de suprafață pentru un contrast îmbunătățit și o fidelitatea crescuta a culorilor.
 
 
 
 
Echilibrând meritele sale optice, acest obiectiv 120-300mm este caracterizat, de asemenea, prin includerea unui sistem de stabilizare a imaginii pentru o reducere a vibrațiilor care compensează tremuratul camerei pentru a permite fotografierea mai rapidă de mână. Un motor Silent Wave contribuie activ la producerea de imagini clare și oferă performanță automată rapidă și silentioasă, alături de anularea focalizării manuale. În plus, un guler rotativ pentru trepied este folosit pentru a ajuta lucrul cu un sistem de asistență și acest obiectiv utilizează o diafragmă electromagnetică pentru a asigura stabilitatea constantă a expunerii atunci când filmați cu viteze continue rapide.

Conceput pentru a fi utilizat cu senzori de imagine FX, acest obiectiv de 120-300mm este compatibil și cu senzorii DX, unde va oferi o distanță focală echivalentă cu 180-450mm.
Diafragma maximă constantă f / 2.8 oferă o iluminare constantă pe toată gama de zoom și il face ideal în toate condițiile de iluminare posibile, precum și atunci cand este necesar un control îmbunătățit asupra adâncimii de câmp.
 

Dispunând de o combinație intre un element de dispersie extra-scăzuta, două elemente de fluorita și un element de refracție cu lungime de undă scurtă, aberațiile cromatice și franjuri de culoare sunt eficient eliminate pe toată gama de zoom pentru o claritate remarcabilă și o precizie crescuta a culorii.

Stabilizarea imaginii ajută la reducerea aspectului tremurat al imaginii, ceea ce face ca acest obiectiv sa fie ideal pentru  utilizarea  în condiții de lumină scăzută. În plus, modul Sport  este potrivit pentru a lucra în condiții de ritm rapid, iar modul trepied contribuie la suprimarea vibrațiilor subtile atunci când camera este montata pe un trepied.

Silent Wave Motor oferă performanță automată rapidă, siletioasa și precisă, alături de trecerea la focalizărea manuală.

Limitatorul de focalizare vă permite să restricționați sistemul de focalizare la un interval infinit de 19,7 'pentru o performanță de focalizare mai rapidă.

Butoanele funcționale pot fi utilizate pentru activarea modurilor de blocare AF / AE pe bază de lentile sau pentru comutarea între diferite moduri de zonă AF.

Butoiul lentilelor rezistent la praf și la umiditate, împreună cu un înveliș frontal cu fluor, face posibilă utilizarea obiectivelor în condiții adverse.

Gulerul trepiedului oferă un sprijin echilibrat atunci când lucrați de pe un monopod sau un trepied. Inelul cu guler încorporează, de asemenea, rulmenți pentru tranziții netede între orientările de fotografiere orizontală și verticală.

Mecanismul special de deschidere electromagnetică asigură o stabilitate mai mare a controlului expunerii, care este deosebit de benefic atunci când lucrați continuu cu viteze de fotografiere rapide.

Diafragma cu nouă lame rotunjite contribuie la o calitate plăcută a bokeh-ului.

Flexibilitate a zoom-ului. Performanță de primă mana.

Arhitectura optică rafinată a acestui obiectiv, oferă o capacitate de redare a imaginii de o calitate și o rezoluție pe care o puteți aștepta numai de la un obiectiv fix de 300 mm. Un element de sticlă ED, două elemente de Fluorita și un element SR proaspat dezvoltat (lungime de undă refractivă scurta) lucrează împreună pentru a crea fotografii de un detaliu strălucitor, cu o redare excepțională a culorilor. În plus, fantomele și reflexiile sunt reduse în mod eficient prin aplicarea inovatoarelor straturi ARNEO și Nano Crystal, pentru imagini clare și precise, chiar și atunci când există o sursă de lumină în cadru.

Noua tehnologie SR (Refractie de lungime de undă scurtă)

Aberațiile cromatice sunt o anomalie caracteristică obiectivelor,  si care apare atunci când lungimile de undă variabile nu reușesc să se colecteze în același punct, rezultând franjuri de culoare. Mai exact, lumina de lungime de undă scurtă poate fi dificil de compensat. Elementul de lentilă SR recent dezvoltat este o sticlă cu dispersie înaltă și specializată, cu proprietăți de refracție ușoară, care vizează în mod specific lungimi de undă de culoare mai scurte, cum ar fi nuantele de albastru sau violet, pentru a compensa aberațiile cromatice extrem de precise.

Functionare la nivel profesionist, fără stres
 
AF-S NIKKOR 120-300mm f / 2.8E FL ED SR VR preia butoane de control și îmbunătățiri specifice în mod obișnuit teleobiectivelor și super-teleobiectivele Nikon. Inelul de zoom, butoanele cu funcție de focalizare, inelul trepiedului și comenzile sunt concepute pentru a asigura operabilitatea la nivel super-profesionist. Un element de lentile cu fluorita și o construcție din aliaj de magneziu contribuie la o lentilă ușoară, durabilă, care acoperă distanțele focale ale mai multor lentile pentru fotografierea agilă pe toată ziua.
 


Praful și picăturile sunt tinute la distanta

Având în vedere fotografii pro, AF-S NIKKOR 120-300mm f / 2.8E FL ED SR VR a fost construit pentru a rezista in medii mai puțin decât ideale de fotografiere și condiții dure. Corpul lentilelor este bine etanșat pentru a inlatura praful și umiditatea, iar suprafața lentilei frontale este acoperita cu un strat de fluorita Nikon pentru a respinge eficient praful și murdăria pentru a face posibila fotografierea fără griji in orice misiune.
 
 
Comunicare îmbunătățită între cameră și obiectiv

Un mecanism de diafragmă electromagnetică specializat se sincronizează electronic cu aparatul foto și face ajustări precise ale diafragmei pentru un control rapid și constant de expunere a expunerii, chiar și în timpul fotografierii continue.

Montura aparat foto: Nikon F

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Stabilizare optica de imagine: Da

Diametru filtru: 112 mm (P = 1 mm)

Diafragma maxima: : f/2.8

Diafragma:: f/2.8 - f/22

Unghi de cuprindere: : 13° 40′ - 6° 10′ (pe FX fără teleconvertor încorporat), 9°50′ - 4°30′ (pe FX cu teleconvertor încorporat), 9° - 4° (pe DX fără teleconvertor încorporat), 6°20′ - 2°50′ (pe DX cu teleconvertor încorpor

Distanta minima de focalizare: : 2 m de la planul focal, în toate poziţiile de zoom

Constructie optica: : 25 de elemente în 19 grupuri (inclusiv 1 lentilă ED, 2 lentile din fluorină, 1 lentilă SR, lentile cu acoperiri cu nanocristale şi ARNEO și o lentilă frontală acoperită cu fluor)

Numar lamele diafragma: 9 (diafragmă circulară)

Modalitate focus:: AF - motor intern de focus

Compatibil full frame: Da

Parasolar Inclus: Nikon HK-41

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : Aprox. 128 mm diametru maxim x 303,5 mm (distanța de la flanșa monturii obiectivului aparatului foto)

Greutate:: 3250 g

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Obiectiv Nikon AF-S 120-300mm f2.8
- Capac montura obiectiv Nikon LF-4
- Parasolar Nikon HK-41
- Curea LN-2
- Husă obiectiv CL-L2
- Husă cu prindere directă pentru obiective LC-K103

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!