Nikon Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

1.599,00 Lei 1.359,99 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Info: Promotie valabila pana in data de 31.03.2024

Stoc epuizat
Cod Produs: 14140 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1359 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
 



Faceţi-vă remarcat. Cu unghiul ultra-larg.








AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR


Lărgiţi vizualizarea. Exploraţi-vă creativitatea.




Imagini epice. Arhitectură impresionantă. Interioare cu aspect spaţios. Close-up-uri fascinante. Cel mai simplu mod de a încadra fotografia perfectă.

Intervalul de distanţe focale foarte largi, de 10–20 mm, simplifică extinderea spaţiului, exagerarea perspectivelor şi crearea compoziţiilor de mare efect. Nu mai păşiţi înapoi pentru a încadra vizualizări cuprinzătoare. Iar distanţa minimă de focalizare de 0,22 m vă permite să înregistraţi close-up-uri în care subiectul umple cadrul.


Călătoriţi cu un bagaj uşor şi înregistraţi mai mult




Designul compact face din acest zoom cu unghi larg însoţitorul perfect pentru aparatele foto DSLR agile, de înaltă rezoluţie, în format DX de la Nikon.

Cântărind doar 230 g (aprox.), acest obiectiv este simplu de utilizat şi de transportat. Fiind proiectat pentru a pune în valoare întregul potenţial al senzorului de imagine de înaltă rezoluţie al aparatului foto DSLR, acesta asigură redarea frumoasă a fotografiilor şi a filmelor, oriunde aţi merge.


Claritate remarcabilă




Bucuraţi-vă de culori bogate, vibrante şi de claritate de la o margine la alta a imaginilor. Fotografiaţi fără să vă faceţi griji că sursele de lumină puternică vor produce pete luminoase nedorite.

Acest obiectiv asigură niveluri deosebite de claritate şi de contrast pe întregul cadru, chiar şi atunci când fotografiaţi în lumina puternică a soarelui sau în situaţii cu iluminare din spate. Distorsiunea întâlnită de obicei la obiectivele pentru unghi larg este bine controlată, graţie unei construcţii optice care include trei lentile asferice.


Întotdeauna clar




Indiferent dacă înregistraţi fotografii sau filme, sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon vă ajută să obţineţi imagini neestompate şi cadre mai clare în lumină scăzută.

Înregistraţi fotografii mai clare în timp ce lumina zilei se atenuează sau filmaţi scene fără efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, care v-ar distruge imaginile. Sistemul VR încorporat permite o fotografiere mai stabilă cu aparatul foto ţinut în mână, chiar şi la timpi de expunere mai lungi, care pot ajuta la fotografierea în lumină scăzută. Funcţionarea este silenţioasă, chiar şi în timpul filmării.


Focalizare automată cursivă, rapidă, silenţioasă




Focalizaţi subiectele cu o precizie absolută. Focalizarea automată aproape silenţioasă vă permite, de asemenea, să înregistraţi filme, fără preluarea sunetelor de focalizare nedorite.

Obiectivele din seria AF-P de la Nikon utilizează un motor pas cu pas care focalizează rapid, cursiv şi silenţios. Când acţionaţi zoomul pentru a apropia subiectul fotografiat, îl puteți focaliza cu o precizie absolută. Când înregistraţi segmente de film, motorul vă permite să treceţi cursiv focalizarea de la un subiect la altul, fără să se audă practic niciun zgomot de acţionare.


Ultra-cinematografic




Daţi o notă deosebită segmentelor de film. Compuneţi cu uşurinţă cadre cuprinzătoare, care vor cufunda privitorii în secvenţele de film.

Creaţi profunzime, arătaţi mai mult dintr-un peisaj sau pur şi simplu utilizaţi perspectiva foarte largă când înregistraţi filme în spaţii mici. Puteţi să utilizaţi inelul de focalizare dedicat, pentru un control manual precis: focalizaţi uşor şi cursiv de la prim-plan până la fundal. Sau invers.


GALERIE


 


ACCESORII INCLUSE

 
Husă obiectiv CL-1015

Husă obiectiv CL-1015


Parasolar obiectiv HB-81

Parasolar obiectiv HB-81


Capac obiectiv LC-72

Capac obiectiv LC-72


Capac obiectiv LF-4

Capac obiectiv LF-4


ACCESORII OPŢIONALE

 
Filtru de culoare neutră 72 mm

Filtru de culoare neutră 72 mm

Montura aparat foto: Nikon F

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Wide

Stabilizare optica de imagine: Da

Diametru filtru: 72 mm

Diafragma:: f/4.5-5.6 - f/29

Distanta minima de focalizare: : 0.22 m

Unghi de cuprindere: : 109° - 70°

Constructie optica: : 14 elemente, 11 grupuri

Numar lamele diafragma: 7

Modalitate focus:: AF/M

Compatibil full frame: Nu

Parasolar Inclus: Da, HB-81

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 73 x 77 mm

Greutate:: 230 g

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

Capac frontal cu clic pentru obiectiv LC-72, de 72 mm,
Capac posterior obiectiv LF-4,
Parasolar baionetă HB-81,
Husă pentru obiectiv CL-1015

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!