Panasonic Panasonic Lumix DC-G100V kit G VARIO 12-32 mm f/3.5-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. + mini trepied-maner DMW-SHGR1

4.099,00 Lei 3.299,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bonus:
- Grip Panasonic DMW-SHGR1E
- Acumulator suplimentar Panasonic DMW-BLG10E
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16575 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 3299 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (5)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
LUMIX G100 — Testează camera foto concepută special pentru vloggeri.

 


Te plimbi și înregistrezi, fără tremur.

Dacă ești vlogger de călătorii, adori să ieși și să înregistrezi. De aceea, LUMIX G100 are sistem HYBRID I.S. (Stabilizator hibrid de imagine) pe 5 axe.* În combinație cu obiectivul LUMIX G, te plimbi și înregistrezi fără tremur.

* Doar pentru înregistrare video. Compensarea pe 4 axe funcționează în cazul înregistrării video 4K.Mod Urmărire

Cu funcția Recunoaștere față, direcția și intervalul de înregistrare sunt reglate automat. Ideal pentru vlogging în mulțime și alte situații.


Mod automat

Comută automat între modul Urmărire și modul Surround.


Mod Surround

Preia sunetele ambiante din toate direcțiile, pentru o senzație puternică de prezență în locul și în momentul respective.


Mod Față

Preia clar sunetele generate de vocile oamenilor, de instrumente muzicale etc. în direcție frontală.


Mod Spate

Preia clar comentariul tău din off în direcție posterioară.


Mufă de microfon de 3,5 mm pentru microfon extern

Această mufă cu diametrul de 3,5 mm îți permite să atașezi un microfon extern.


Totul este clar: și fața ta, și fundalul

Rotești pur și simplu afișajul și înregistrezi. Camera foto comută automat la setările pentru selfie video.Pornire automată

Rotirea afișajului către partea din față pornește automat modul Selfie video.


Fundaluri extrem de clare

Profunzimea câmpului vizual crește automat, ceea ce îți oferă o claritate extrem de ridicată pe toată imaginea.Dă totul pentru creativitatea vlogului tău.

Exprimă-te cu efecte interesante! La rezoluție FHD, funcția de mișcare lentă de max. 4x și cea de mișcare rapidă de max. 8x te ajută să imprimi un efect dramatic sau de comedie, indiferent cum simți momentul respectiv.


Înregistrează materiale video cu caracteristici convenabile.

Bucură-te de o mulțime de caracteristici pentru vloggeri ca tine.


Înregistrare video pe verticală

Formatul vertical este o opțiune standard pentru anumite suporturi media. Camera foto LUMIX G100 poate să detecteze orientarea verticală și să redea în mod corespunzător videoclipurile înregistrate pe verticală.


Indicator de cadru REC

O margine roșie înconjoară cadrul în timp ce înregistrezi, ceea ce te ajută să eviți să faci vlogging fără a înregistra efectiv.


Marcator de cadru

Raportul de aspect ideal diferă în funcție de rețeaua de socializare. Această caracteristică te ajută să anticipezi trunchierea adecvată în timp ce înregistrezi. Se poate utiliza atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri.


Fă o compoziție liberă a cadrului.

Afișajul mobil se rotește la 180°, fiind ideal pentru videoclipuri în stil selfie. Cadre în unghi mic sau mare? Nicio problemă. În plus, cu o rezoluție de 1 840 000 de puncte, are o vizibilitate ridicată, chiar și în lumina puternică a soarelui.


Vizor LVF de înaltă rezoluție

Acest vizor cu afișare în timp real este uimitor, chiar și în condiții de iluminare foarte puternică. Absența descompunerii culorilor te ajută să ții pasul cu subiecții aflați în mișcare rapidă.
Bucură-te de imagini de o calitate superbă, la 20,3 MP.

Senzor MOS de dimensiuni mari fără filtru de trecere joasă. Obiectiv seria LUMIX G excepțional. Rezultatul? Calitatea imaginii de care ai nevoie într-un dispozitiv DSLM și chiar mai mult.O gamă extinsă de obiective

Seria LUMIX G include o gamă largă de modele Leica foarte populare. De asemenea, pot fi utilizate obiective cu standard Micro Four Thirds de la alți producători.

    Atunci când utilizezi anumite obiective, lumina de la bliț poate să fie blocată sau să nu acopere câmpul vizual al obiectivului, ceea ce cauzează apariția unor zone întunecate în imaginile realizate.
    Numele Micro Four Thirds™ și siglele Micro Four Thirds sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Olympus Corporation, în Japonia, în Statele Unite, în Uniunea Europeană și în alte țări și regiuni.Performanță de focalizare automată fiabilă

Funcția de focalizare automată a camerei foto LUMIX G100 este concepută cu un grad ridicat de răspuns în diverse situații dificile și realizează întotdeauna imagini clare și captivante.


Subiecții aflați în mișcare rapidă

Tehnologia DFD inovatoare de la Panasonic permite camerei foto LUMIX G100 să calculeze informațiile spațiale din imaginile afișate în timp real pentru a asigura o focalizare automată de înaltă precizie, cu viteză ridicată.


În scene cu lumină difuză

Focalizarea exactă este posibilă chiar și în condiții de lumină difuză la nivelul -4 EV (echivalent cu lumina stelelor). Nu este nevoie să utilizezi blițul sau o lampă de asistență pentru focalizare automată.


Pentru portrete superbe

LUMIX G100 detectează automat fața și ochii unei persoane și alege setările optime de focalizare și de expunere, pentru a realiza portrete superbe.
Trimite înregistrarea pe smartphone, foarte simplu.

Apasă pe butonul Send Image (Smartphone) (Trimitere imagine (smartphone)) și ai terminat. Asocierea prin Bluetooth® face ca totul să fie atât de simplu.

    Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. Utilizarea acestora de către Panasonic Corporation se face sub licență. Celelalte mărci comerciale și denumiri comerciale aparțin deținătorilor respectivi.
    Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marcă de certificare a Wi-Fi Alliance®.

Deplasează-te nestingherit și înregistrează cu acest accesoriu compact.

Este un mâner. Este un trepied. Este DMW-SHGR1.* Compact și ușor, pentru înregistrare în timpul plimbării și pentru înregistrări lungi. Încorporează controale de înregistrare, oprire, obturator și repaus.

* Trepiedul-mâner DMW-SHGR1 este comercializat separat. Este inclus în pachetul V Kit.
 

 

Concepută special pentru vloggeri și creatori de conținut, LUMIX G100 este exact instrumentul de care ai nevoie pentru a-ți împărtăși povestea.


 

Cu o carcasă foarte ușoară și compactă, G100 elimină necesitatea unui echipament voluminos iar performanța foto și video extraordinară relevă imagini de calitate obținute fără compromisuri.


• Opțiunea ideală pentru vloggeri și creatori de conținut
• Diferențiere față de restul prin calitatea foto și video excepțională
• Sunet uimitor datorită OZO - prima tehnologie audio din lume pentru camere mirrorless asigurată printr-un sistem de microfoane realizat de Nokia

 

1. Îmbunătățiți calitatea video

Puteți realiza înregistrări video de înaltă calitate, la rezoluție 4K sau Full HD într-o varietate de formate, pentru a face față cerințelor de zi cu zi. Într-o lume în care numeroși creatori de conținut folosesc telefoanele inteligente, vă puteți detașa clar folosind G100 pentru o calitate superioară a imaginii.

Cu un senzor mult mai mare decât ați putea găsi într-un telefon inteligent, veți putea capta imagini foto și video fantastice, într-o varietate de situații. Chiar și pe timp de noapte sau în condiții de apartament, cu lumină naturală de zi, calitatea imaginilor va fi una uluitoare. Senzorul MFT mai mare contribuie la crearea unor fundaluri estompate superb, pentru un aspect profesionist.

Un stabilizator de imagine puternic, hibrid, pe 5 axe1 își dovedește cu adevărat utilitatea în timpul realizării filmărilor video din mers, obținând o experiență mult mai cursivă, finisată și confortabilă pentru spectatori. Fie că vă plimbați prin casă, mergeți cu bicicleta sau chiar filmați dintr-un vehicul, vă puteți baza pe stabilitatea oferită de G100.

De asemenea este asigurată o calitate premium a sunetului. LUMIX G100 include un sistem audio OZO de la Nokia - fiind astfel prima cameră mirrorless din lume care oferă o funcție atât de avansată2. Trei microfoane interne înregistrează un sunet clar și vibrant, cu un efect foarte realist. De asemenea, G100 urmărește vocea unei persoane identificate, comutând automat pe modul de sunet cel mai adecvat pentru situație. Cu această tehnologie audio foarte avansată, sunetul înregistrat va fi atât de bun încât nu mai este necesară investiția într-un microfon extern, separat.2. Funcții speciale

Indiferent de conținutul pe care doriți să-l creați, G100 are cel puțin o funcție potrivită pentru dumneavoastră. Noul mod Video Selfie este exemplul perfect. Cu ajutorul acestuia, atât dumneavoastră cât și fundalul vor fi captate perfect, fără a fi nevoie de ajustări.

Efectele video speciale sunt ușor de realizat. Slow motion și Time Lapse sunt ușor de creat, în timp ce vloggerii cu experiență vor fi bucuroși să afle că au incluse funcțiile avansate de înregistrare V Log L și LUT (Look Up Table) care poate fi adăugat în post-producție.

Folosiți funcția de extraordinară PHOTO 4K de la Panasonic pentru a capta momente unice care se petrec într-o fracțiune de secundă. Fotografiați la 30fps și alegeți apoi, direct din cameră, doar cadrul de care aveți nevoie, pentru imagini perfecte, de fiecare dată.

 

3. Ergonomie și utilizare echilibrate

Cu o greutate de doar 422g3, G100 este suficient de ușoară și compactă încât să se integreze cu ușurință în viața dumneavoastră.

Compuneți-vă imaginile prin vizorul de înaltă rezoluție sau, dacă preferați, folosiți ecranul de înaltă rezoluție de trei inch. Monitorul cu ecran tactil se rotește convenabil și poate fi pivotat pentru a vă ajuta să fotografiați din orice unghi, nu doar pentru a realiza selfie-uri cu ușurință, ci pentru a înregistra fără efort vloguri în care veți fi adevărate staruri.
Vlogerii pot folosi avantajele funcției Frame Marker, care permite verificarea compoziției în diverse raporturi de aspect, în timp ce indicatorul cadrului REC afișează un cadru roșu foarte vizibil, pentru a semnaliza funcționarea camerei.
Noul mâner-trepied DMW-SHGR14 poate fi adăugat pentru îmbunătățirea poziției de susținere a camerei în timpul înregistrării vlogurilor – putând de asemenea să fie utilizat ca trepied. Prin conectarea la cameră prin USB, veți putea folosi trepiedul pentru înregistrări video în sistem start/stop, pentru a elibera declanșatorul sau pentru a activa sau dezactiva modul Sleep.

Pentru un plus de putere și mobilitate, G100 este dotată cu funcția de încărcare prin USB, putând fi încărcat și de la un acumulator portabil.

 

4. Partajează-ți povestea prin conectivitatea îmbunătățită

LUMIX G100 integrează conectivitatea prin Bluetooth și Wi-Fi pentru partajarea cu ușurință a celor mai frumoase povești.

Un buton de upload dedicat pornește transferul de videoclipuri și fotografii către telefonul mobil, pentru a putea fi partajate direct pe rețelele de socializare prin aplicația LUMIX Sync, disponibilă pentru iOS și Android.

Bluetooth Low Energy (Bluetooth 4.2) permite telefonului inteligent și camerei să fie conectate constant cu un consum de curent minim. Folosiți telefonul inteligent pentru a activa camera sau pentru a adăuga automat coordonatele GPS pe fotografii.

De asemenea puteți folosi telefonul inteligent ca un controller wireless la distanță pentru înregistrarea video și pentru realizarea de fotografii.

 

Panasonic LUMIX G100 va fi disponibilă în România la finalul lunii iulie 2020.
 

Mâner-trepied (DMW-SHGR1)

Un mâner compact și ușor / trepied permite înregistrarea video în sistem start/stop și eliberarea declanșatorului prin conexiune USB.
Compatibilitate: DC-G100/G110, GH5*,GH5S*,G95/G90* și G80/G81/G85*

Rezolutie maxima: 20.3

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17,3 x 13,0 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS Crop 2x

Sensibilitate Iso:: 100-25600

White Balance: Auto (Automat)/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbră)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Bliţ)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting (Setare temperatură

Format Fisiere: Foto: JPEG, RAW. Video: MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, format audio: AAC (pe 2 canale))

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160p (la 24, 25, 30 fps) , Full HD: 1920 x 1080p (la 24, 25, 30, 50, 60 fps), HD: 1280 x 720p (la 25, 30 fps).

Dimensiune LCD:: 7,5 cm (3 inch) cu control tactil.

Numar pixeli LCD:: Aprox. 1.840.000 puncte

Ecran Rabatabil: Da - Tactil

Vizor: Electronic cu 3.680.000 puncte. Acoperire aprox. 100%

Profunzime de culoare: sRGB, AdobeRGB

Sistem de Focalizare: Face/Eye Detection (Detectare figură/ochi)/Tracking (Urmărire)/49-Area (225 de zone)/Custom Multi (Mod Multi particularizat)//1-Area (O zonă)/Pinpoint (Fixare)

Shutter Speed:: Foto: timp (max. 60 de secunde), 1/16 000 - 60. Video: 1/16,000 - 1/25

Stabilizator de imagine: Sistem HYBRID I.S. (Stabilizator hibrid de imagine) pe 5 axe. Doar pentru înregistrare video. Compensarea pe 4 axe funcționează în cazul înregistrării video 4K.

Masurarea Expunerii:: Multiplu/Central-ponderat/Punctual

Blitz integrat: Da. GN3,6 (la iso 100)

Patina Blit Extern:: Da Hot Shoe. Viteza de sincronizare 1/50.

Fotografiere continuă (rafala): maxim 10 cadre pe secunda

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Memorie suportata: 1 x card SD/SDHC/SDXC

Conectivitate:: USB 2.0 (Micro B), micro HDMI (Type D), intrare micxrofon extern 3.5mm ,microfon stereo, Bluetooth 4.2, Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n, 2 412 MHz - 2 462 MHz)

Functie WI-FI: Da

Baterie/Acumulator: Li-Ion DMW-BLG10PP

Dimensiuni exterioare: 115,6 x 82,5 x 54,2 mm

Greutate (g): 345 g (cu card SD si acumulator), 303 g (fara card si acumulator)

Informatiile legate de E-garantia Panasonic pot fi accesate AICI!
 
Service Panasonic:

S.C. Omicron Service S.R.L
Adresa: Str. Turda 125, Bl. 3, Sc. 1,  Ap. 1, Sector 1 Bucuresti

Telefon: 021.224.26.61 sau 0724 071 632
Mail: service@omicronservice.ro

Program de lucru Luni-Vineri 09:00 - 17:30

Harta: http://www.omicronservice.ro/contact.html

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Panasonic, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "Urgent Cargus" (https://www.urgentcargus.ro/contact) transportul (tur/retur) fiind suportat de S.C. Omicron Service S.R.L.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Urgent Cargus 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282 (Provincie), solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

TIP Tip Cameră foto cu un singur obiectiv digital, fără oglinzi
Suport media de înregistrare Cartelă de memorie SD, cartelă de memorie SDHC, cartelă de memorie SDXC
(Compatibilitate cu cartele de memorie SDHC/SDXC cu standardul UHS-I UHS Speed Class 3)
Dimensiune senzor imagine 17,3 x 13 mm (la raport de aspect de 4:3)
Suport pentru obiectiv Suport Micro Four Thirds
SENZOR DE IMAGINE Tip Senzor Live MOS
Total pixeli 21,77 megapixeli
Pixeli efectivi cameră foto 20,30 megapixeli
Filtru de culori Filtru de culori primare
Sistem de reducere a prafului Nu
LATITUDINE LATITUDINE 12 trepte (V-Log L)
SISTEM STABILIZARE IMAGINE SISTEM STABILIZARE IMAGINE Sistem HYBRID I.S. (Stabilizator hibrid de imagine) pe 5 axe *Doar pentru înregistrare video. Compensarea pe 4 axe funcționează în cazul înregistrării video 4K.
SISTEM DE ÎNREGISTRARE Format fișier înregistrare Imagine statică JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW
4K PHOTO** (Înregistrare foto 4K) MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, format audio: AAC (pe 2 canale))
Imagini statice extrase: JPEG (DCF, Exif 2.31)
Film MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, format audio: AAC (pe 2 canale))
Raport aspect 4:3, 3:2, 16:9, 1:1
Calitate imagine RAW, RAW+Fin, RAW+Standard, Fin, Standard
Spațiu culori sRGB, AdobeRGB
Dimensiune fișier (pixeli) Imagine statică [4:3] 5 184 x 3 888 (L)/3 712 x 2 784 (M)/2 624 x 1 968 (S)/3 328 x 2 496 (4K PHOTO (Înregistrare foto 4K))
[3:2] 5 184 x 3 456 (L)/3 712 x 2 480 (M)/2 624 x 1 752 (S)/3 504 x 2 336 (4K PHOTO (Înregistrare foto 4K))
[16:9] 5 184 x 2 920 (L)/3 840 x 2 160 (M)/1 920 x 1 080 (S)/3 840 x 2 160 (4K PHOTO (Înregistrare foto 4K))
[1:1] 3 888 x 3 888 (L)/2 784 x 2 784 (M)/1 968 x 1 968 (S)/2 880 x 2 880 (4K PHOTO (Înregistrare foto 4K))
Film** MP4** [4K] 3 840 x 2 160, 4K/30p: 100 Mbps
[4K] 3 840 x 2 160, 4K/25p: 100 Mbps
[4K] 3 840 x 2 160, 4K/24p: 100 Mbps
[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/60p: 28 Mbps
[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50p: 28 Mbps
[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/30p: 20 Mbps
[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/25p: 20 Mbps
[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/24p: 24 Mbps
[HD] 1 280 x 720, HD/30p: 10 Mbps
[HD] 1 280 x 720, HD/25p: 10 Mbps
Înregistrare video lentă și rapidă** MP4** [Full HD] 1 920 x 1 080 60p, 28 Mb/s (ieșire senzor: 120 cps/30 cps/15 cps/8 cps)
[Full HD] 1 920 x 1 080 50p, 28 Mb/s (ieșire senzor: 100 cps/25 cps/12 cps/6 cps)
[Full HD] 1 920 x 1 080 30p, 20 Mb/s (ieșire senzor: 120 cps/60 cps/15 cps/8 cps/4 cps)
[Full HD] 1 920 x 1 080 25p, 20 Mb/s (ieșire senzor: 100 cps/50 cps/12 cps/6 cps/3 cps)
VIZOR Tip Vizor LCD cu afișare în timp real
Pixeli Rezoluție echivalentă cu aprox. 3 680 000 de puncte
Câmp vizual/mărire Aprox. 100 %/aprox. 1,46x/0,73x (echivalență cu o cameră foto de 35 mm) cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1
Punct de referință/ajustare dioptrii Aprox. 20 mm/-4 - +2 (dpt)
Senzor de ochi Da
AFIȘAJ POSTERIOR Tip Afișaj LCD TFT cu control tactil static
Dimensiune afișaj Mobil, 7,5 cm (3 inchi), aspect 3:2
Pixeli Aprox. 1 840 000 de puncte
Câmp vizual Aprox. 100 %
FOCALIZARE Tip Sistem Contrast AF
Tehnologie DFD Da
Mod focalizare AFS (unic)/AFF (flexibil)/AFC (continuu)/MF
Mod AF Face/Eye Detection (Detectare figură/ochi)/Tracking (Urmărire)/49-Area (225 de zone)/Custom Multi (Mod Multi particularizat)//1-Area (O zonă)/Pinpoint (Fixare)
(Este disponibilă funcția de atingere a întregii zone) (Dimensiune selectabilă a cadrului de focalizare automată și poziție flexibilă de focalizare automată)
Interval de detectare pentru AF EV -4 - 20 (echivalent ISO 100)
Starlight AF Da
Lampă de asistență AF Da
Fixare AF Setează butonul Fn în meniul particularizat la fixare AF
Post Focus (Focalizare posterioară)/Focus Stacking (Focalizare combinată) Da/da
Altele AF-ON (Activare focalizare automată), Shutter AF (Focalizare automată obturator), Half Press Release (Eliberare la apăsare pe jumătate), Focus/Shutter Priority (Prioritate focalizare/obturator), Quick AF (Focalizare automată rapidă), Continuous AF (Focalizare automată continuă) (la înregistrare film), Eye Sensor AF (Focalizare automată cu senzor de ochi), AF+MF, MF Guide (Ghid focalizare manuală), MF Assist (Asistență focalizare manuală), Touch MF Assist (Asistență focalizare manuală tactilă), Focus Peaking (Evidențiere zone focalizate), Touch AF/AE Function (Funcție AF/AE tactilă), Touch Pad AF (Focalizare automată cu touchpad), Touch Shutter (Obturator tactil), Focus Switching for Vert/Hor (Comutator focalizare pentru verticală/orizontală), Focus Ring Lock (Blocare inel de focalizare), Loop Movement Focus Frame (Cadru focalizare cu mișcare în buclă), Lens Focus Resume (Reluare focalizare obiectiv)
CONTROL EXPUNERE Sistem de măsurare a luminii Sistem de detectare cu modele multiple pe 1 728 de zone
Mod măsurare lumină Multiplu/Central-ponderat/Punctual
Interval de măsurare EV 0 - 18 (obiectiv F2, echivalent ISO100)
Mod Expunere Program AE (Programare AE), Aperture Priority AE (AE cu prioritate la diafragmă), Shutter Priority AE (AE cu prioritate la obturator), Manual Exposure (Expunere manuală)
Sensibilitate ISO (sensibilitate ieşire standard) Imagine statică: Automat/i.ISO/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600 (modificabil în trepte de 1/3 EV)
Mod Creative Video (Înregistrare video creativă): Automat/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400 (modificabil în trepte de 1/3 EV)
Compensarea expunerii Treaptă de 1/3 EV, ±5 EV (±3 EV pentru film)
Fixare AE Setează butonul Fn în meniul particularizat la fixare AE
BALANS DE ALB Balans de alb AWB/AWBc/AWBw/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbră)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Bliț)/White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatură de culoare 1, 2, 3, 4)
Reglare balans de alb Tendință albastru/galben, tendință fucsia/verde
Setare temperatură de culoare 2 500 - 10 000 K în 100 K
OBTURATOR Tip Obturator cu plan focal controlat electronic
Viteză obturator Imagine statică: timp (max. 60 de secunde), 1/16 000 - 60
Film: 1/16,000 - 1/25
Mod Creative Video M (Înregistrare video creativă M)/mod MF: 1/16,000 - 1/2
Live View Composite (Imagine compusă cu afișare în timp real) 21917
Temporizator 10 s, 3 imagini/2 s/10 s
Mod silențios/tip obturator Da/da (Automat/Electronic cu perdea față/Electronic)
VARIAȚIE EXPUNERE Variație AE 3, 5, 7 imagini în trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. ±3 EV, individual/rafală
Variație diafragmă 3, 5 sau toate pozițiile în trepte de 1 EV
Variație focalizare Între 1 și 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 10 niveluri
Variație balans de alb 3 imagini pe axa albastru/galben sau pe axa fucsia/verde, setare temperatură de culoare
FOTOGRAFIERE ÎN RAFALĂ Viteză rafală [Obturator electronic cu prima perdea]
AFS/MF: H: 6 cadre/s, M: 4 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real))
AFF/AFC: H: 5 cadre/s, M: 4 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real))
[Obturator electronic]
AFS/MF: H: 10 cadre/s, M: 4 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real))
AFF/AFC: H: 10 cadre/s, M: 4 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afișare în timp real))
Număr de imagini care se pot înregistra RAW/RAW+JPEG: Peste 20 de imagini
JPEG: Peste 480 de imagini (atunci când se utilizează o cartelă cu clasă de viteză SD („UHS-II UHS Speed Class 3 (U3)”).)
* Până când viteza de fotografiere în rafală se reduce. Atunci când înregistrarea se realizează în condițiile de testare specificate de Panasonic.
4K PHOTO** (Înregistrare foto 4K) Viteză rafală 30 de cadre/s
Informații Exif Da (Fiecare imagine JPEG decupată dintr-un fișier înregistrat în rafală la rezoluție 4K respectă standardul EXIF.)
TIME LAPSE SHOT TIME LAPSE SHOT Da
STOP MOTION ANIMATION STOP MOTION ANIMATION Da
BLIȚ Tip bliț Bliț TTL încorporat, echivalență cu GN5.1 (ISO200 ・m)/echivalență cu GN3.6 (ISO100 ・m) (referință), sistem de ridicare încorporat
Mod Bliţ Auto (Automat)*, Auto/Red-eye Reduction (Automat/Reducere efect ochi roșii)*, Forced On (Activare forțată), Forced On/Red-eye Reduction (Activare forțată/Reducere efect ochi roșii), Slow Sync. (Sincronizare lentă), Slow Sync./Red-eye Reduction (Sincronizare lentă/Reducere efect ochi roșii), Forced Off (Dezactivare forțată) *Numai pentru modurile iA și iA+.
Viteză de sincronizare Sub 1/50 dintr-o secundă
Reglare ieșire bliț Trepte de 1/3 EV ±2 EV
Sincronizare bliț Sincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea
Control fără fir Da (Atunci când se utilizează DMW-FL200L/FL360L/FL580L (comercializat separat)), canal wireless: 1/2/3/4 canale
LIVE VIEW Zoom digital 2x
Conversie suplimentară teleobiectiv Imagine statică: 1,4x (EX M), 2x (EX S)
Film: 2,7x (FHD), 4x (HD)
Alte funcţii Indicator de nivel, histogramă în timp real, linii de ghidare (3 modele), marcaj centru, afișare evidențiere (imagine statică/film), model zebră (imagine statică/film), Frame Maker (Instrument creare cadre), indicator cadru REC, Live View Boost (Amplificare vizualizare în timp real)
MOD SELF SHOT Mod Self Shot (Autoportret) Da (imagine statică/film)
Obturator Shutter Button (Buton declanșator), Touch (Tactil), Face Shutter (Declanșator față), Buddy Shutter (Declanșator amic)
Efect Mod Soft Skin (Piele fină): 10 niveluri, Filter Select (Selectare filtru): Expressive (Expresiv)/Retro (Retro)/High Key (Cheie înaltă)/Monochrome (Monocrom)/Toy Effect (Efect joc), Background Control (Control fundal): Defocus (Defocalizare)/Clear (Claritate), Mod Slimming (Slăbire): 10 niveluri
FUNCŢIE DE DETECTARE A DIRECŢIEI FUNCŢIE DE DETECTARE A DIRECŢIEI Da
BUTON FUNCȚIONAL Înregistrare 4K PHOTO (Înregistrare foto 4K)/Exposure Comp. (Compensare expunere) /Wi-Fi/Q.MENU/Video Record (Înregistrare video)/LVF/Monitor Switch (Comutare LVF/afișaj)/LVF/Monitor Disp. Style (Stil orientare LVF/afișaj)/AF/AE LOCK (BLOCARE AF/AE)/AF-ON (ACTIVARE AF)/Preview (Examinare)/One Push AE (AE cu o apăsare)/Touch AE (AE prin atingere)/Level Gauge (Indicator de nivel)/Focus Area Set (Setare zonă focalizare)/Zoom Control (Control zoom)/Operation Lock (Blocare operare)/Focus Ring Lock (Blocare inel de focalizare)/Dial Operation Switch (Comutator operare disc)/Photo Style (Stil foto)/Filter Effect (Efect filtru)/Aspect Ratio (Raport de aspect)/Picture Size (Dimensiune imagine)/Quality (Calitate)/Metering Mode (Mod măsurare)/Burst Rate (Rată rafală)/Self Timer (Cronometru automat)/Live View Composite (Imagine compusă cu afișare în timp real)/Bracket (Variație expunere)/Focus Mode (Mod focalizare)/Highlight Shadow (Evidențiere umbră)/i. Dynamic (Control inteligent interval dinamic)/i. Resolution (Rezoluție inteligentă)/Min. Shtr Speed (Viteză min. obturator)/HDR/Shutter Type (Tip obturator)/Flash Mode (Mod bliț)/Flash Adjust. (Ajustare bliț) /Wireless Flash Setup (Configurare modul wireless bliț)/Ex. Tele Conv. (Teleconv. supl.) /Digital Zoom (Zoom digital)/E-Stabilization (Video) (Stabilizare electronică (video))/4K Live Cropping (Trunchiere în direct 4K)/Snap Movie (Filmare scurtă)/Motion Pic. Set (Set filme)/S&Q Effect (Efect mișcare lentă și rapidă)/Picture Mode in Rec. (Mod imagine în înregistrare) /Sound Rec Level Adj. (Ajust. nivel înreg. sunet) /Sound Rec Level Disp. (Afiș. nivel înreg. sunet) /Built-in Mic (Microfon încorporat)/Mic. Directivity Adjust (Ajustare direcționare microfon)/Silent Mode (Mod silențios)/Peaking (Evidențiere zonă focalizată)/Histogram (Histogramă)/Guide Line (Linie de ghidare)/Frame Maker (Instrument creare cadre)/Zebra Pattern (Model tip zebră)/Monochrome Live View (Vizualizare monocromă în timp real)/Constant Preview (Previzualizare constantă)/Live View Boost (Amplificare vizualizare în timp real)/Rec Area (Zonă înregistrare)/Step Zoom (Zoom gradual)/Zoom Speed (Viteză zoom)/Sensitivity (Sensibilitate)/White Balance (Balans de alb)/AF Mode/MF (Mod AF/MF)/Drive Mode (Mod acționare)/Rec/Playback Switch (Comutare înregistrare/redare)/Off (Dezactivat)/Restore to Default (Restaurare la setări implicite)
REDARE Wi-Fi/LVF/Monitor Switch (Comutare LVF/afișaj)/Rec/Playback Switch (Comutare înregistrare/redare)/Send Image (Smartphone) (Trimitere imagine (Smartphone))/4K PHOTO Play (Redare foto 4K)/Delete Single (Ștergere fișier unic)/Protect (Protejare)/Rating 1, 2, 3, 4, 5 (Clasificare 1, 2, 3, 4, 5)/RAW Processing (Procesare date RAW)/4K PHOTO Bulk Saving (Înregistrare foto 4K cu salvare în masă)/Off (Dezactivat)/Restore to Default (Restaurare la setări implicite)
STIL FOTO STIL FOTO Standard (Standard)/Vivid (Culori vii)/Natural (Natural)/Scenery (Peisaj)/Portrait (Portret)/Monochrome (Monocrom)/L. Monochrome (Monocrom L.)/L. Monochrome D (Monocrom L. D)/Cinelike D/Cinelike V/V-LogL/Custom (Particularizat)
FILTRU FILTRU Expressive(Expresiv)/Retro (Retro)/Old days (De pe vremuri)/High Key (Cheie înaltă)/Low Key (Cheie joasă)/Sepia (Sepia)/Monochrome (Monocrom)/Dynamic Monochrome (Monocrom dinamic)/Rough Monochrome* (Monocrom brut)/Silky Monochrome* (Monocrom mătăsos)/Impressive Art (Artă impresionantă)/High Dynamic (Dinamic ridicat)/Cross Process (Procesare încrucișată)/Toy Effect (Efect joc)/Toy POP/Bleach Bypass (Ignorare albire)/Miniature Effect (Efect miniatură)/Soft Focus* (Focalizare atenuată)/Fantasy (Fantezie)/Star Filter* (Filtru stea)/One Point Color (Culoare într-un punct)/Sunshine* (Lumina soarelui)
* Numai pentru fotografii.
IMPRIMARE Imprimare directă Compatibilă PictBridge
INTERFAȚĂ USB USB 2.0 Micro-B
HDMI*** microHDMI TypeD/VIERA Link
Videoclip: Automat/4K/25p/1 080p/1 080i/720p/576p
Audio: Stereo
Intrare microfon extern φ 3,5 mm
Stereo (Stereo)/Lens Auto (Obiectiv automat)/Shotgun (Microfon unidirecțional)/Super Shotgun (Microfon multidirecțional)/Manual (Manual): selectabil atunci când se atașează accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Microfon Stereo, funcție de eliminare a zgomotului vântului: OFF (Oprit)/Low (Redus)*/Standard (Standard)/High (Ridicat) *Atunci când se atașează accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Difuzor Atașare monoauriculară
MODUL FĂRĂ FIR Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, 2 412 MHz - 2 462 MHz (1 - 11 canale), Wi-Fi/WPA/WPA2, mod Infrastructure (Infrastructură)
Bluetooth Bluetooth® 4.2 (Bluetooth Low Energy - Bluetooth cu consum redus de energie (BLE))
LIMBĂ Limbă OSD Japoneză, engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, polonă, cehă, maghiară, română, olandeză, turcă, portugheză, finlandeză, daneză, suedeză, greacă
ALIMENTARE Baterie Acumulator Li-ion (7,2 V, 1 025 mAh, 7,4 Wh) (inclus)
Încărcare cu alimentare prin USB
Durată baterie (standard CIPA) Aprox. 270 de imagini (afișaj posterior), 250 de imagini (LVF), 900 de imagini (mod LVF în regim economic*) cu H-FS12032
*În condițiile de testare specificate de Panasonic pe baza standardului CIPA. Atunci când durata de intrare în modul de repaus este setată la 1 s.
Durată înregistrabilă continuă (film)** 4K/30p, 4K/25p:
aprox. 80 min (monitor posterior), 70 min (LVF) cu H-FS12032
Durată înregistrabilă efectivă (film)** 4K/30p, 4K/25p:
aprox. 40 min (monitor posterior), 35 min (LVF) cu H-FS12032
DIMENSIUNI/GREUTATE Dimensiuni (L x Î x A) Aprox. 115,6 x 82,5 x 54,2 mm/4,55 x 3,24 x 2,13 inchi (exclusiv protuberanțele)
Greutate Aprox. 345 g/0,76 lb (cartelă SD, baterie, carcasă)
Aprox. 303 g/0,66 lb (doar carcasa)
Aprox. 303 g/0,66 lb (doar carcasa); aprox. 514 g/1,13 lb (cartelă SD, baterie, obiectiv H-FS12032 + trepied-mâner DMW-SHGR1 incluse)
MEDIU DE FUNCȚIONARE Temperatură în stare de funcţionare Între 0℃ și 40℃ (între 32 °F și 104 °F)
Nivel de umiditate în stare de funcționare Între 10 % și 80 % umiditate relativă
ACCESORII STANDARD Software ・ Software-ul pentru editarea și redarea imaginilor pe computer nu este inclus împreună cu această cameră foto. Pentru aceasta, aplicația PHOTOfunSTUDIO 10.0AE este disponibilă pe site-ul web Panasonic pentru descărcare cu ajutorul unui computer conectat la internet.
https://panasonic.jp/support/software/photofun/download/d_pfs10ae.html (pentru Windows)
・ Software-ul pentru procesarea fişierelor RAW pe computer nu este inclus împreună cu această cameră foto. Pentru aceasta, aplicația SILKYPIX Developer Studio este disponibilă pe site-ul web al Ichikawa Soft Laboratory pentru descărcare cu ajutorul unui computer conectat la internet.
http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/p/ (pentru Windows/Mac)
Accesorii standard Kit DC-G100V
Capac conector Hot Shoe, acumulator, adaptor de c.a., cablu de conectare USB, curea de umăr, capac obiectiv, trepied-mâner, curea de mână

・ Instrucțiunile de operare pentru caracteristicile avansate pot fi descărcate de pe site-ul de asistență pentru clienți Panasonic LUMIX cu ajutorul unui PC, al unui smartphone sau al unei tablete conectate la internet.
OBIECTIV INTERSCHIMBABIL - 1 Denumire obiectiv LUMIX G VARIO de 12 - 32 mm/F3,5 - 5,6 ASPH. /MEGA O.I.S.
Construcție obiectiv 8 elemente în 7 grupuri (3 obiective asferice, 1 obiective ED)
Strat de acoperire cu nanoparticule a suprafeței -
Suport Suport Micro Four Thirds
Stabilizator optic de imagine Da (MEGA O.I.S.)
Distanţă focală f = 12 - 32 mm (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm: 24 - 64 mm)
Tip diafragmă Diafragmă cu 7 lamele/Diafragmă cu deschidere circulară
Diafragmă maximă F3,5 (unghi larg) - F5,6 (teleobiectiv)
Diafragmă minimă F22
Cea mai mică distanță de focalizare 0,20 m/0,66 ft (la distanţe focale de 12-20 mm)/0,30 m/0,98 ft (la distanţe focale de 21-32 mm)
Mărire maximă Aprox. 0,13x/0,26x (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm)
Unghi de vizualizare pe diagonală 84° (unghi larg) - 37° (teleobiectiv)
Dimensiuni filtru 37mm/3,81cm
Diametru max. φ 5,59cm/2,2 inchi
Lungime totală Aprox. 24 mm/0,94 inchi (de la vârful obiectivului până la baza suportului pentru obiectiv)
Greutate Aprox. 70 g/2,47 oz (fără capac obiectiv, capac posterior obiectiv)
Accesorii standard Capac obiectiv, capac posterior obiectiv
NOTĂ NOTĂ ** Despre înregistrarea filmelor/fotografiilor 4K
- Pentru înregistrări de filme (sub 28 Mb/s), utilizează o cartelă cu clasă de viteză SD („Class 4” sau mai mare).
- Pentru înregistrări de filme în modul [4K] [Slow & Quick] (Înregistrare video lentă și rapidă) sau [4K PHOTO] (Înregistrare foto 4K), utilizează o cartelă de memorie SD cu clasă de viteză SD („UHS-I UHS Speed Class 3 (U3)”).
(Clasa de viteză SD reprezintă standardul de viteză pentru scriere continuă.)
- Înregistrarea se oprește atunci când durata de înregistrare continuă depășește 10 minute în format [4K] [Slow] (Înregistrare video lentă).
- Înregistrarea se oprește atunci când durata de înregistrare continuă depășește 20 de minute în format [FHD/60p] [FHD/50p].
- Înregistrarea se oprește atunci când durata de înregistrare continuă depășește 29 de minute și 50 de secunde în modul [Quick] (Înregistrare video rapidă).
- Înregistrarea se oprește atunci când durata de înregistrare continuă depășește 29 de minute și 59 de secunde în format [FHD/30p] [FHD/25p] [FHD/24p] [HD].
- Filme MP4 în format [4K]:
- Atunci când utilizaţi o cartelă de memorie SDHC: Puteți continua înregistrarea fără întrerupere chiar dacă dimensiunea fișierului depășește 4 GB, dar fișierul video va fi împărțit și înregistrat/redat separat.
- Atunci când utilizaţi o cartelă de memorie SDXC: Puteți înregistra un film într-un singur fișier.
- Filme MP4 în format [FHD/30p] [FHD/25p] [FHD/24p] [HD]:
- Puteţi continua înregistrarea fără întrerupere chiar dacă dimensiunea fişierului depăşeşte 4 GB, dar fişierul video va fi împărţit şi înregistrat/redat separat.
- Atunci când temperatura ambiantă este ridicată sau când se execută înregistrare continuă, camera foto poate să oprească înregistrarea pentru a se autoproteja. Așteptați până când camera foto se răcește.

*** Pentru ieșire video [4K], utilizează un cablu HDMI cu siglă HDMI și descris ca fiind compatibil cu rezoluții 4K („4K compatible”).

- Aparat Foto Panasonic DC-G100
- Obiectiv Foto G VARIO 12-32 mm/F3.5-5.6 ASPH. MEGA O.I.S.
- Capac frontal Panasonic
- Acumulator DMW-BLG10
- Mini trepied-maner Panasonic DMW-SHGR1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!