BenQ BenQ BL2711U -Monitor Profesional pt. CAD design LED IPS 27", 4K UHD

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Cod Produs: 14762 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Primul monitor IPS 4K2K de 27" gandit special pentru proiectare

BenQ BL2711U este primul monitor din lume de 27" şi rezolutie 4k2k (UHD) construit pentru proiectare cu 100% sRGB, cu cea mai avansată tehnologie IPS BenQ cu modurile exclusive : CAD/CAM, animație și low blue light (lumină albastră redusă) pentru a le îmbunătăți eficiența și productivitatea muncii.

Monitoare Profesionale produse pentru precizie în Proiectare

Monitor 4K UHD de 27"

Proiectat pentru a îndeplini cerinţele crescute pentru display-urile mari și rezoluţie UHD, BL2711u are un display de 27” Wide 4k2k construit cu tehnologia avansata IPS BenQ, oferind astfel profesioniștilor din CAD/CAM, animaţie, editare video şi artă grafică culori ultra-precise şi un spaţiu de lucru mai mare cu peste 300%, pentru a le îmbunatăţi eficienţa şi productivitatea muncii.

100% sRGB cu tehnologia IPS

Fiecare culoare este afişată cu cea mai fină precizie în fiecare detaliu şi din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 10 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 1 miliard de nuante de culoare, fiecare imagine este afisata cu cele mai bogate si naturale culori.

Unghiuri de vizionare de 178°/178° :
Un display de încredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita – din stânga, din dreapta, de jos sau de sus.
Display fără Color Shift (deplasare de culoare):
Cea mai consistentă definiţie de culori, cu o aproape insesizabilă percepere a efectului de color shift între unghiurile de vizionare normale şi cele in unghi oblic.

Pentru cei care au ochi ageri pentru detalii și precizie

CAD/CAM
Profesioniştii CAD/CAM, ingineri sau proiectanţi, pentru a asigura precizia proiectării lucrează cu informaţie foarte detaliată, făcând astfel din claritatea şi acurateţea culorilor display-ului o cerinţă absolut vitală. Seria de monitoare BenQ BL oferă un numar de soluţii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzând Modul CAD/CAM ce oferă chiar şi cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitaţile de tip multi-tasking şi colaborative monitorul oferă prin caracteristicile atent alese ce suportă o largă gamă de opţiuni de vizualizare, crescând astfel productivitătea, în timp ce utilizatorul realizează mai multe task-uri în acelaşi timp, compară sau discută despre proiect cu colegii.

Modul CAD/CAM
Detaliile sunt clar distinse in increngatura de linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.
 

Certificare SolidWorks
Certificarea SolidWorks şi faptul că suntem parteneri Solidworks Solution se dovedeşte calitatea excelentă a display-ului certificat pentru a îndeplini standardele cerute de software-urile professionale CAD/CAM.


ANIMATIE

Profesioniştii din animaţie aduc la viaţa arta lor în mişcare, făcând ca şi cele mai mici detalii să conteze. Pentru a răspunde cerinţelor vizuale chiar şi pentru cei mai exigenţi profesionişti ai animaţiei, seria de monitoare BL de la BenQ îţi oferă cu o acurateţe fără compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o largă gamă de setări optimizate, incluzând modul Animaţie cu luminozitate mărită. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici încorporate în monitor pentru a afişa simultan toate informaţiile necesare pentru a realiza ajustările de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapă ochilor celui care le-a creat!


Animation Mode (Modul animaţie)
Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai întunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animaţie) care îmbunătăţeşte luminozitatea în zonele întunecate fără să expună prea mult zonele luminate.
10 nivelui de ajustare ale modului Animaţie
Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animaţie) asigură confortul şi libertatea pe care fiecare designer o va primi cu braţele deschise.
EDITARE VIDEO

Acurateţea culorilor şi liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinţe pentru oricine lucrează în domeniul editării video profesionale. Seria BenQ BL oferă o gamă de monitoare cu 100% sRGB cu rezoluţii QHD şi 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale şi naturale. Spaţiu mare de vizualizare împreună cu spaţiul optimal de previzualizare oferă editorilor video acces total la toate funcţiile de editare, aplicaţii şi imagini de care au nevoie în timp ce lucrează. Acum pot lucra fiecare task cu eficienţă maximă.

Precizie optimă cu REC. 709
Monitoarele din seria BL Series sunt construite să îndeplinească cerinţele spaţiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 oferă certitudinea că fiecare culoare este cu siguranţă prezentată cu precizie.

ARTA GRAFICA

Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor , cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Cu cea mai ridicata rezolutie 4K2K 3840x2160 cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente, clare pentru fiecare detaliu precis redat pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.

Rezoluţie Ultra-High-Definition
Rezoluția 3840x2160 4K2K ultra-high-definition (UHD) oferă un spațiu de lucru cu peste 300% mai mare comparativ cu un FullHD 1920x1080 si cea mai mare densitate de pixeli pe inch (PPI) pentru a beneficia de cele mai fine detalii ale imaginilor.
Gândit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni

Picture-in-Picture (PIP) & Picture-by-Picture (PBP)
Pentru confortul sporit și productivitate marita, funcția PIP / PBP vă permite să comparați două sau mai multe imagini, precum și desene/scheme de la două PC-uri simultan pentru o discuție de lucru mai eficientă.

Desktop Partition
Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afișate simultan cu proporțiile dorite de dvs. aceasta pentru a permite o mai bună activitate de tip multi-tasking.
(Pentru software-ul Display Pilot este necesar sistemul de operare Windows.)

Un singur punct de setare - Vizionare optimă cu Setarile de Display personalizate

BenQ Display Pilot Software
Software-ul Display Pilot este un pachet de soluţii pentru designerii care caută să-şi personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte funcţii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP şi alte setări ale OSD cum ar fi ajustare luminozităţii.
(Este necesar sistemul de operare Windows.)

Ergonomie la locul de muncă - Pentru maximizarea confortului

Ergo Monitor – HAS
O gamă bogată de reglaje ale monitorului: înălţime, rotire pe orizontală, aplecare, pivotare îţi oferă cea mai bună staţie de lucru, potrivindu-se perfect înalţimii pe care o ai, cu o variaţie a înalţimii de 150mm între baza ecranului şi bază.

Auto-Pivot

Auto Pivotul detectează miscarea monitorului şi roteşte automat conţinutul afişat.Toate feresterele vor fi egal împărţite şi afişate pe ecran când vei apăsa iconiţa Desktop Partition, care iţi va permite să compari desenele doar printr-un simplu click.
Este necesar Display Pilot Software.
Protecţia ochilor (Eye-care) - pentru sănătatea ochilor tăi contează

Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free

Tehnologia Flicker Free elimină pâlpâirile la orice nivel al luminozitații ecranului. Monitoarele LCD convenţionale îşi schimbă imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secundă. Poate ochii nu văd pâlpâirile, dar sigur le simt. Atunci când faceţi proiectare CAD/CAM, protejaţi-vă ochii de flicker trecând pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fără pâlpâiri) şi lăsaţi-vă ochii să îşi facă treaba fără să obosească.

Modul Low Blue Light (lumină albastră redusă)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezintă una dintre cauzele importante ale vătămării și oboselii ochilor, ale migrenelor şi ale tulburărilor de somn. Tehnologia unică Low Blue Light de la BenQ este realizată pentru a face faţă la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră şi face posibilă petrecerea sănătoasa a timpului în faţa calculatorului. Comutaţi pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD.

Multimedia – (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentrua putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media..
Web-surfing (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizează experienţa citirii pe pagini web.
Office (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigură protecţie ochilor în timp ce utilizaţi procesoare de text , emailuri şi alte activităţi zilnice la birou. Reading (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajustează luminozitatea ecranului, rata de contrast şi claritatea pentru ca ochii să poată citi cu uşurinţă ca şi cum ar citi de pe exemplarul tipărit, însă fără a face risipă de hârtie.

Diagonala: 27 inch (68,58 cm)

Tehnologie display: IPS

Tip rezolutie: UHD 4K

Rezolutie maxima: 3840x2160 (60Hz DP/HDMI 2.0) , 3840x2160 (30Hz HDMI 1.0/DVI-DL)‎

Tip iluminare fundal: LED

Aspect imagine / Format ecran: 16:8 Wide

Touchscreen: Nu

3D: Nu

Luminozitate: 300 cd/㎡‎

Contrast nativ: 1000:1

Contrast dinamic: 20000000:1

Numar culori: 1.07 miliarde

Gama de culori: 100% sRGB‎

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala: 178 / 178 grade

Dimensiune punct: 0.155‎ mm

Timp de raspuns: 12ms, 4 ms (GTG)

Rata de refresh orizontala: DVI / HDMI1.4 : 30 kHz ~ 89 KHzHDMI2.0 / DP1.2 : 30 KHz ~ 140 KHz

Rata de refresh verticala: 30 ~ 76 Hz

Temperatura de culoare: Reddish (5700°K) / Normal (6500°K) / Bluish (9300°K) / Mod utilizator

Meniu: in 17 limbi

Boxe integrate: Da 2 x 3W‎‎‎

Porturi video: 1 x DVI, 1 x HDMI 1.4 , 1 x HDMI 2.0 , 1 x DisplayPort 1.2

Porturi audio: 1 x jack casti, Audio Line In/Out

Porturi de date: 4 x USB 3.0 (2 x USB3.0 in lateral ; 2 x USB3.0 in spate)

Tehnologii: PIP/PBP‎ ; Tehnologie Flicker-free‎ ; Senseye 3‎ ; CAD/CAM mode ; HDCP‎

Putere consumata: 42 W (In Stand by 0,5 W)

Montare pe perete: Da VESA 100 x 100 mm

Culoare: Negru

Greutate: 8,5 Kg (fara suportul de sustinere) ; 10.7 Kg (cu suportul de sustinere)

Dimensiuni (inaltime X latime x grosime): Cu suport H: 551 x 639 x 240 mm L: 411 x 639 x 240‎ ‎mm / Fara suport 385 X 639 X 70‎ mm

Inclinare (jos/sus): -5 ~ 20‎

Pivotare (stânga/dreapta): 45°/45° si rotire pe verticala (portret) 90°

Inaltime ajustabila: 140 mm

Scrie un review


Suport clienti Luni - Joi 10.30 - 19.00; Vineri 10.30-18.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!