Canon Canon PRO-1000 ImagePrograf A2

5.999,99 Lei 4.999,99 Lei

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 13974 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Review-uri (0)
Aduceti-va imaginile la viata cu uimitoarea imprimanta de birou A2
Imprimati la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care ofera niveluri inalte de coloare si detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viata imaginile in mod realist.

Magia cernelii pe hârtie

Urmăriţi filmele de mai jos pentru a descoperi capacităţile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf şi explorator Canon, Clive Booth, ne explică modul în care fotografia prinde viaţă prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, după cum explică Clive Booth, „există magie în cerneala de pe hârtie.”

Rezultate de imprimare extraordinare

Obţineţi rezultate excepţionale cu imagini de un nivel superior. Păstrând calitatea şi integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate vă vor impresiona clienţii şi vă vor oferi încrederea de a prezenta şi de a vinde produsele muncii dvs.

Imprimate uimitoare până la A2

Bucuraţi-vă de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fără margini, în format de până la A2, fără a face rabat de la calitate. Beneficiaţi de vitezele ridicate de imprimare şi de acurateţea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hârtie lucioasă, mată, de artă și pânză, veţi beneficia în mod sigur de aspectul și de senzaţia dorite.

Mai multe detalii şi culoare decât până acum

Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigură niveluri înalte de calitate a culorii, cu o gamă cromatică mai extinsă şi mai multe detalii decât înainte. O gamă variată şi dinamică de culori şi detalii în zonele întunecate va contribui la preluarea tuturor subtilităţilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” şi până la A2.

Reflexia îmbunătăţită a luminii şi efect metalizat redus

Tehnologia pentru cerneală Chroma Optimizer contribuie la obţinerea unei străluciri uniforme la imprimarea pe hârtie lucioasă. Prin aplicarea peste imaginea imprimată, Chroma Optimizer reglează reflexia suprafeţei, pentru a oferi o reproducere naturală a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creează imagini cu o densitate profundă de negru şi previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.

Imprimate alb-negru superbe

Puteţi realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorită sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri şi gri fotografic.

Design profesional şi funcţional

Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 moşteneşte linia roşie de la gama EOS, un simbol al calităţii excepţionale. Datorită designului profesional şi funcţional, acest model de birou va fi o inspiraţie pentru fotografii profesionişti şi amatori deopotrivă. Acesta are o carcasă rigidă pentru a asigura injecţia precisă de cerneală şi o tavă suplimentară pentru alimentarea manuală, care vă permite să lucraţi cu tipuri de hârtie mai grea.

Eficienţă mărită la utilizarea pentru volum mare

Rezervoarele de cerneală de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea înlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartuş de întreţinere uşor de înlocuit măreşte eficienţa pentru utilizatorii de materiale imprimate în volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt uşor de încărcat prin partea din faţă a imprimantei şi se află în spatele unui capac care se închide în jos.

Plug-in Print Studio Pro actualizat

Plug-inul Print Studio Pro este legătura perfectă de flux de lucru între imagini şi produsul imprimat finit. Noua funcţie a plug-inului de „Reproducere a contrastului” asigură imagini cu nivel înalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acurateţe şi claritate.

Grad sporit de utilitate în cadrul fluxului de lucru

Îmbunătăţiţi-vă productivitatea şi eficienţa cu ajutorul conectivităţii wireless şi la cloud. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimaţi prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directă prin Wi-Fi.

Fluxul de lucru „Fidelitate de cristal” Canon

imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS să îşi imprime cu încredere imaginile, utilizând software-ul integrat de fotografie şi imprimare: Digital Photo Professional şi plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-ieşire Canon permite utilizatorilor să îşi editeze şi să îşi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, păstrând în același timp detaliile şi claritatea originale din momentul realizării imaginii.

Metodă de imprimare: Jet de cerneală Canon la cerere

Configuraţie duze: Tip integrat cu 12 culori (3 cipuri cu 4 culori)

Mărime minimă a picăturilor: Minimum 4 pl

Tehnologie cerneală: 12 cerneluri: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO

Rezoluţie imprimare: 2.400 x 1.200 dpi

Randament: A2 (LU-101 color): aprox. 3 min./35 sec.

Formate hârtie: A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3, 4x6

Sisteme operative compatibile: Sisteme de operare acceptate¹ Windows pe 32 de biţi: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 Windows Server 2008 Windows pe 64 de biţi: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Window

Conexiuni: Tip încorporat: IEEE 802.3 10base-T IEEE 802.3u 100base-TX Auto-Negotiation

Dimensiuni produs: Aprox. 723 x 435 x 285 mm

Greutate: Greutate: aprox. 32,3 kg (inclusiv capul de imprimare şi cernelurile

Viteză de imprimare: A2 (LU-101 color): aprox. 3 min./35 sec.

Numărul tăvilor de hârtie: Tavă spate/fantă de alimentare manuală

Capacitate tavă hârtie: Tavă spate: hârtie simplă 64 - 105 g/m2, hârtie specială Canon de max. 300 g/m2, Grosime tavă spate: 0,1 - 0,3 mm Fantă de alimentare manuală: hârtie specială Canon de max. 400 g/m2, Grosime hârtie al

Software încorporat: Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox

Cris Professional
Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!