Canon Canon EOS RP Mirrorless Kit RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

5.399,00 Lei 5.099,00 Lei

 

Garantie: 2 ANI
 

Info: Discount de tip cashback acordat in urma inregistrarii online pe platforma https://www.canon.ro/offers/winter-cashback/ intre 1 DECEMBRIE 2023 -29 FEBRUARIE 2024
-----------------------------------------------------------------
Oferta de pret valabila pana la 29 FEBRUARIE 2024

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5403 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 5099 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Păşiţi în lumea full frame a EOS R
 
 
Canon EOS RP


CANON EOS RP

Un aparat foto mirrorless full frame, mic, uşor şi intuitiv pentru creativitate superbă din mers.

 

Putere creativă cu inteligenţă reală

Canon EOS RP integrează puterea tehnologiei mirrorless full-frame într-un corp EOS R series mic şi uşor, deschizând calea pentru posibilităţi creative extraordinare vă ajută să evoluaţi ca fotograf către următorul nivel.

 


Canon EOS RP camera

 

Jitka with Canon EOS RP on cliff overlooking sea

 

Accesibil tuturor

 

Aflaţi cum se comportă Canon EOS RP în mâinile entuziaştilor şi descoperiţi cum folosesc aceştia beneficiile oferite de tehnologia mirrorless full-frame cu obiectivele EF şi EF-S, pentru a surprinde imagini cu extrem de multe detalii şi profunzime.

 

Vizionaţi clipul video


Jitka with Canon EOS RP on beach

 

Un corp uşor cu o montură de obiectiv mai rapidă şi mai inteligentă

 

Canon EOS RP este un aparat foto mirrorless full-frame practic cu un potenţial creativ enorm datorită obiectivelor RF de următoare generaţie. Diametrul mare, viteza rapidă de comunicare şi focalizarea scurtă în spate a monturii RF reprezintă punctul de pornire perfect pentru viitorul dvs. sistem full-frame. Senzorul CMOS de 26,2 megapixeli al aparatului Canon EOS RP este incredibil de performant în lumină slabă datorită procesorului DIGIC 8 şi optimizorului de obiectiv digital integrat, care asigură rezultate superbe direct din aparatul foto.

 


Canon EOS RP sample night sky

 

Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

La baza modelului Canon EOS RP se află un excepţional senzor Dual Pixel CMOS AF full-frame de 26,2 MP. Asigurând un echilibru perfect între detalii bogate şi clare şi performanţa incredibil de fiabilă în lumină slabă, fiecare pixel este utilizat pentru imagistică şi focalizare automată, pentru a asigura claritate supremă pe toată suprafaţa cadrului. Alături de obiectivele Canon RF, special concepute pentru sistemul EOS R, rezultatul este un nou standard de imagistică, gândit să vă îmbunătăţească şi să vă extindă viziunea creativă.


Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky

f/2.0  15.0 ISO3200

 

Surprindeţi cadre oriunde şi oricând cu această valoare ISO incredibilă

Avansarea la un senzor full-frame conferă mai mult control asupra adâncimii câmpului şi vă asigură capacitatea de a surprinde imagini excelente în lumină slabă. Datorită valorii ISO maxime de 40.000, puteţi să fotografiaţi fără bliţ şi să menţineţi totuşi nivelul detaliilor şi culorilor. Modelul Canon EOS RP facilitează schimbarea rapidă a valorii ISO cu ajutorul inelului de control al obiectivului sau al selectoarelor personalizabile, ceea ce vă permite să deveniţi un fotograf mai instinctual.

 

Procesare mai rapidă a imaginilor cu DIGIC 8

DIGIC 8 este cel mai nou motor de imagine de la Canon, care procesează imaginile mai rapid ca niciodată şi permite o funcţionare mai reactivă şi agilă, pentru a petrece mai puţin timp în post-producţie şi a obţine o calitate mai înaltă a imaginilor direct din aparatul foto.

 


Canon EOS R high speed communication

 

Puterea DLO din momentul realizării imaginii

Sistemul digital de optimizare a obiectivului (DLO) corectează atât aberaţiile optice, cât şi pierderi de rezoluţie, cauzate de filtrul trece-jos al aparatului, aplicând fiecărei imagini o funcţie inversă pentru a aduce imaginea cât mai aproape de modul în care o scenă este văzută cu ochiul liber. Aceasta creează imagini detaliate, de înaltă calitate în fişiere cu dimensiuni gestionabile, oferind fotografilor calitate maximă a imaginii şi mai multă flexibilitate. Canon EOS RP poate accesa informaţii despre profilul obiectivului direct de la obiectivele RF şi le poate utiliza în aparat pentru optimizare în timp real, imediat ce realizaţi fotografia.

 


Canon EOS RP with DLO on of water landscape


Vizibilitate completă


full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

Detalii 100 %

 

Noi niveluri de stabilizare a imaginii

Stabilizarea pe 5 axe şi tehnologia Dual Sensing IS asigură stabilizare puternică pentru imagini, reducând tremurul şi conferindu-vă libertatea de a crea, fără compromisuri privind calitatea. Acest sistem dual permite colaborarea dintre obiectiv şi aparatul foto în timp real pentru stabilitate (detecţie dublă), prin sistemul de comunicare din montura obiectivului.

 


Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
f/4 1/8  ISO5000

 

Fotografiaţi cadre RAW şi surprindeţi mai mult

Cu tehnologia pe 14 biţi, fişierele RAW de pe Canon EOS RP conţin un nivel înalt de gradaţie tonală pentru a asigura imagini de calitate optimă, care pot fi procesate pe aparatul foto sau prin software Canon gratuit, precum Digital Photo Professional pentru PC sau Mac, sau DPP Express pentru dispozitive mobile/inteligente. Pe Canon EOS RP este disponibilă şi opţiunea Compact RAW (C-RAW) pentru economia de spaţiu aproape fără niciun compromis privind calitatea imaginilor.

 

 

 

Canon EOS RP sample animals

Gergo with Canon EOS RP and tripod
hero

 

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

Canon EOS R şi Canon EOS RP sunt cei mai recenţi membri ai renumitei familii EOS şi sunt pe deplin compatibile cu un sistem dezvoltat de-a lungul a trei decenii de rafinare continuă. Aceste aparate foto cu sistem EOS R sunt inovatoare şi noi ca design, dar pot fi totuşi adaptate uşor cu alte obiective EF şi EF-S, bliţuri Speedlite şi accesorii.

 

 

Performanţă optică excepţională

Obiectivele RF sunt concepute special pentru a completa aparatele foto cu sistem EOS R şi pentru a stabili noi standarde în ceea ce priveşte puterea de rezoluţie. Secretul succesului lor îl reprezintă montura reproiectată a obiectivului, care îl plasează la distanţa optimă faţă de senzor. Acest design ingenios a deschis noi oportunităţi pentru a crea o gamă de obiective EOS RF din seria L care oferă performanţe optice excelente, garantând că în imagini sunt înregistrate cât mai multe detalii.

 

 

Folosiţi-vă obiectivele EF sau EF-S

În afară de obiectivele RF, puteţi să folosiţi pe aparatele foto cu sistem EOS R întreaga gamă de obiective Canon EF sau EF-S fără nicio pierdere de performanţă optică, folosind o serie de adaptoare1. Acestea menţin comunicarea completă între corpul aparatului şi obiectiv, dar oferă un control mai mare, permiţându-vă să folosiţi în continuare obiectivele pe care le aveţi şi să exploraţi altele din sistemul de obiective Canon.

 

Use your EF or EF-S

 

Exploraţi o gamă mare de posibilităţi de iluminare

Alt beneficiu al apartenenţei la familia EOS este faptul că aparatele foto cu sistem EOS R sunt compatibile şi cu accesoriile Canon existente, inclusiv cu gama actuală completă de bliţuri Speedlite şi produse de specialitate, precum cele din seria Macro Ring Lite. Aceasta vă oferă şi mai multe opţiuni creative pentru fotografiere în condiţii de iluminare scăzută ori fotografiere creativă, beneficiind totodată de avantajele tehnice oferite de sistemul EOS R.

 


Explore high range lighting
Explore high range lighting
Canon EOS RP Design and Handling

 

Design şi gestionare EOS fără compromisuri

 

Canon EOS RP va părea imediat familiar utilizatorilor de EOS datorită mânerului conceput pentru a fi comod pentru o sesiune de fotografiere de o zi întreagă. Mânerul extensibil opţional oferă şi mai mult confort, iar corpul din aliaj de magneziu, compact şi excepţional realizat, cântărind doar 485 g (cu baterie şi card de memorie) oferă posibilitatea de a împacheta cu uşurinţă aparatul foto pentru călătorii. Iar încărcarea prin USB vă permite să încărcaţi din mers.
 


Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

 

Aruncaţi o privire în viitor

Canon EOS RP are un ecran tactil LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm/3,0 inchi, de 1.040.000 de puncte, care poate fi înclinat şi răsucit în noi unghiuri creative, plus un vizor electronic OLED tip 0.39 cu 2,36 de milioane de puncte cu afişare personalizabilă a informaţiilor, care vă ajută să compuneţi şi să vizualizaţi subiectul din orice unghi. Un slot de card UHS-II oferă compatibilitate cu cardurile SD existente şi asigură accesul la standardul UHS-II, care permite viteze de scriere mai rapide şi filmare 4K, în timp ce butoanele şi apelările pot fi personalizate pentru modul dvs. preferat de fotografiere.

 


Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Vă ghidează către mai multă creativitate

Canon EOS RP vă oferă control complet asupra comenzilor, butoanelor şi sistemului de meniuri, care sunt la îndemână pentru a vă permite să vă îndreptaţi atenţia asupra compoziţiilor excepţionale. Interfaţa cu ghidare, modurile Scenă creativă, prioritatea flexibilă (FV) şi modurile manuale vă oferă încredere şi vă ajută să preluaţi controlul asupra creativităţii proprii.

 

Gergo holding Canon EOS RPCanon EOS RP Autofocus

f/5.6  1/80  ISO1600


Focalizaţi oriunde într-o secundă

Modelul Canon EOS RP este inovator, oferă numeroase funcţii de înaltă tehnologie, precum şi cea mai rapidă focalizare automată din lume, la 0,05 secunde1. Flexibilitatea zonei extinse de focalizare automată, combinată cu performanţa modelului EOS RP în lumină slabă, viteza şi urmărirea, înseamnă că indiferent dacă sunteţi fotograf de călătorie, de peisaje, de portrete sau dacă filmaţi, Canon EOS RP vă permite să vă îmbunătăţiţi poveştile şi să surprindeţi imagini care vă susţin creativitatea.



Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

 

Linia roşie reprezintă aprox. 88 % (pe orizontală) x aprox. 100 % (pe verticală) din zona care este acoperită de cadrul total al imaginii.

Obiective compatibile: obiectivele RF şi EF (majoritatea obiectivelor existente, cu câteva excepţii).

Albastru reprezintă până la 4779 de poziţii AF

 


Canon EOS RP capturing a bee

 

Portretistică captivantă

Pentru portrete care se fac remarcate, focalizarea automată în funcţie de poziţia ochiului este integrată în Canon EOS RP. Această tehnologie Dual Pixel CMOS AF ajută la menţinerea focalizării clare pe ochii subiectului în modul Detectarea feţei, asigurând o claritate perfectă a portretelor. Focalizarea automată în funcţie de poziţia ochiului devine activă cu Canon EOS RP în modurile One Shot AF, Servo AF şi Movie Servo AF, asigurând focalizarea clară pe ochii subiecţilor statici şi în mişcare. Modul Atingere şi tragere AF facilitează schimbarea poziţiei de focalizare.

 


Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Nivel înalt de adâncime a câmpului

Atunci când este importantă utilizarea adâncimii maxime de câmp pe toată imaginea, precum pentru fotografia macro, bracketingul la focalizare asigură claritate perfectă. Cu o singură apăsare a declanşatorului, Canon EOS RP fotografiază continuu cu distanţa focală reglată automat din poziţia iniţială şi până pe fundal. Apoi este creată o imagine compozită cu ajutorul software-ului Digital Photo Professional de la Canon pentru crearea unei imagini care este focalizată complet.

 


Canon EOS RP focus bracketing flower

 

1 Începând cu 13 februarie 2019, printre aparatele foto mirrorless cu obiective interschimbabile digitale care încorporează un senzor de imagine de 35 mm echivalent full-frame şi focalizare automată cu detectarea contrastului pe planul imaginii. Se calculează cu rezultatele vitezei AF măsurate, pe baza directivelor CIPA (diferă în funcţie de condiţiile de fotografiere şi de obiectivul utilizat). Se măsoară cu ajutorul metodelor interne. Condiţii de măsurare: EV12 (temperatură ambiantă/ISO 100), modul Manual, utilizând RF 24-105 mm F4L IS USM (la o distanţă focală de 24 mm) cu următoarele setări: declanşatorul eliberat cu ajutorul butonului, AF într-un punct (focalizare automată centrală), One-Shot AF
 
Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

 

Fotografiaţi flexibil şi conectaţi-vă perfect

 

Canon EOS RP este proiectat pentru fotografierea rapidă și silențioasă, datorită modului Scenă silențios, și asigură imagini excepționale. Pentru fotografia stradală și portrete în medii sensibile, declanșatorul silențios este un avantaj excepțional.

Canon EOS RP utilizează tehnologia de detectare a pâlpâirii, pentru a oferi imagini incredibile chiar și atunci când fotografiați sub lumina fluorescentă. Aceasta detectează frecvența de pâlpâire și surprinde imaginea aproape de luminozitatea maximă pentru a reduce efectele de pâlpâire. Dacă este detectată pâlpâirea, fotografierea anti-pâlpâire este activată automat.

 

Fotografiați de la distanță, păstrați controlul

Canon EOS RP dispune de funcțiile Wi-Fi și Bluetooth pentru conectivitate perfectă la un dispozitiv inteligent compatibil. Utilizând această tehnologie, puteți să fotografiați și să trimiteți imagini direct către un smartphone sau să utilizați sincronizarea automată pentru situații când este necesar transferul rapid. În plus, aparatul foto poate fi controlat de la distanță prin aplicația Canon Camera Connect și prin această conexiune Wi-Fi sunt disponibile noi posibilități creative, mai ales atunci când călătoriți și doriți să vă distribuiți opera imediat.

 

wireless image review Canon EOS RP


 


 Canon EOS RP
 
Canon EOS RP este un aparat foto mirrorless accesibil dar avansat, din gama Canon de echipamente full frame. Oferind o performanţă optică impresionantă în format full frame, cu potenţial de utilizare împreună cu obiectivele RF EOS RP este dotat cu o montură RF inovatoare şi cu un sistem de comunicare rapidă cu 12 pini, cu distanţa scurtă între între planul focal şi montura de 54 mm. Un concept nou, montura RF asigură obiectivelor un nou nivel de performanţă optică, timp de răspundere bun şi fucţionalitate excelentă. În plus, fotografii şi videografii se pot bucura de potenţialul maxim al obiectivelor EF şi EF-S pe care le deţin, datorită celor trei opţiuni pentru adaptor EF-EOS R, cu funcţii suplimentare la utilizarea inelului de control sau a adaptorului pentru filtru intern.

Concept EOS, fără compromisuri

Portabil şi practic, EOS RP este cel mai uşor şi accesibil aparat foto Canon digital full frame, cu obiective interschimbabile. Corpul cântăreşte doar 485g , fiind ideal pentru călătorii, când spaţiul şi greutatea sunt factori esenţiali de luat în calcul. Creat pentru a fi folosit în diverse situaţii, modelul este dotat cu o carcasă din aliaj de magneziu, cu piese exterioare de înaltă precizie, inclusiv materiale de etanşare ce conferă rezistenţă la praf şi umiditate. Având o utilizare versatilă, modelul EOS RP este dotat cu un sistem IS Dual Sensing puternic, ce reduce tremurul aparatului la fotografierea din mână şi cu un mod pentru fotografiere silenţioasă, pentru fotografiere discretă.
Fotografierea continuă cu până la 5 cps, sau 4 cps cu Servo AF, combinată cu un slot de card UHS-II, oferă o memorie tampon nelimitată 5 la fotografierea în format JPEG sau RAW – suficient pentru surprinderea acţiunii atunci când călătoriţi.

Modul de utilizare al EOS RP, specific modelelor EOS, este uşor, familiar şi comod de utilizat, oferindu-vă flexibilitatea de a opta pentru comenzi personalizabile, moduri scenă şi intefaţă meniu grafic - şi poate fi adaptat oricărui nivel de experienţă, atât pentru fotografiere, cât şi pentru filmare. Mânerul realizat pe modelul EOS, ecranul tactil de înaltă rezoluţie, cu unghi variabil şi dimensiune de 7,5 cm şi vizorul electronic OLED tip 0,39 facilitează utilizarea de generaţie viitoare, oferind o încadrare creativă şi comenzi tactile uşor de accesat, precum opţiunile de meniu sau punctul de focalizare. Modelul EOS RP este compatibil cu o serie de accesorii EOS, inclusiv cu noul grip-ul dedicat EG-E1.

Creativitate susţinută prin silenţiozitate, viteză şi calitate

Senzorul CMOS full frame de 26,2 megapixeli cu care este dotat modelul EOS RP, în combinaţie cu cel mai nou procesor Canon DIGIC 8, asigură un nou nivel de creativitate, oferind un echilibru optim de detalii, control asupra profunzimii câmpului şi performanţă incredibilă în condiţii de luminozitate scăzută. Optimizat pentru utilizare în condiţii de luminozitate scăzută, nivelul ISO 40.000 – care poate fi extins până la 102.400 – colaborează excelent cu sistemul Dual Pixel CMOS AF, permiţându-le fotografilor să folosească aparatul cu încredere chiar şi în cele mai întunecate medii, autofocalizarea poate fi folosită până la -5 EV 3 .

Cu scopul de a obţine claritate optimă direct din aparatul foto, corectarea DLO (Digital Lens Optimiser) este aplicată direct din aparat obiectivelor RF şi poate fi folosită pentru maxim cinci obiective EF dacă acestea sunt înregistrare în aparatul foto. Ca opţiuni de post-editare, EOS RP oferă formatul de fişier de ultimă generaţie CR3 14-bit RAW, împreună cu o opţiune de RAW compact pentru fişiere RAW cu dimensiunea redusă cu aproximativ 40% faţă de un fişier RAW standard. Astfel, creşte numărul de imagini care pot fi stocate pe un card de memorie, dar vă păstraţi flexibilitatea de a fotografia în format RAW. De exemplu, imaginile pot fi procesate direct în aparatul foto cu ajutorul funcţiei Asistenţă creativă, oferind o gamă de filtre, efecte şi comenzi care vă ajută să obţineţi rezultatul dorit pentru partajare instantanee.

Focalizare pe fiecare detaliu

EOS RP nu face compromisuri atunci când este vorba de focalizarea automată cu ajutorul Dual Pixel CMOS AF şi oferă cea mai rapidă focalizare automată din lume, cu o viteză de 0,05 secunde 6 şi precizie cu până la 4779 poziţii AF care pot fi selectate şi care acoperă până la 88 % x 100 %. Vizorul electronic (EVF) al modelului EOS RP - cu 2,36 milioane de puncte şi cu acoperire de aproximativ 100% - permite realizarea şi previzualizarea unor fotografii excelente în condiţii de luminozitate intensă sau redusă.
Posibilitatea de a selecta zonele de autofocalizare pe ecranul tactil este una dintre cele patru metode prin care puteţi controla mai uşor zona de focalizare în timp ce încadraţi subiectul folosind vizorul sau atingând ecranul LCD. Pentru portrete de efect, opţiunea Eye AF cu urmărire continuă focalizează pe ochii subiectului atunci când vă aflaţi în modul Detectarea Feţei, ajutându-vă să obţineţi rezultate de nivel profesionist de fiecare dată. Fie că surprindeţi subiecte în mişcare într-o fotografie sau într-un videoclip, modelul EOS RP poate urmări subiectul în continuu pentru a reacţiona la acţiunea desfăşurată în cadrul respectiv. Pentru o profunzime mai mare a câmpului la fotografiere macro, bracketing-ul la focalizare permite obţinerea unor profunzimi de focalizare incredibile, oferind claritate excelentă. Acţionând o singură dată butonul declanşator, modul continuu fotografiază folosind o gamă largă de poziţii de focalizare ajustate automat.

Digital Photo Professional pentru PC sau Mac poate fi folosită ulterior pentru compunerea profunzimii, creând asftel fotografia finală în care focalizarea a fost realizată cu profunzimea de câmp dorită. Opţiunea Spot AF asigură focalizarea precisă atunci când folosiţi funcţia macro. Alte moduri AF includ AF faţă, AF un punct, AF extinsă şi AF zonă – asigurând flexibilitate pentru numeroase subiecte.

Filme 4K de înaltă calitate, făcute din mers

EOS RP oferă libertate şi posibilităţi extinse videografilor care îşi doresc un echipament portabil şi uşor de utilizat. Dotat cu procesor DIGIC 8, EOS RP poate realiza filme cu rezoluţie de până la 4K, la 25 cps şi în format Full HD la 60 cps. Cu funcţii ce includ 4K cu redare accelerată, temporizator de interval, Movie Servo AF şi filme HDR, utilizatorii pot înregistra secvenţe cu mişcare rapidă sau lentă şi pot folosi un interval dinamic extins. Dual Pixel CMOS AF 7 permite focalizarea clară şi detectarea feţei, în timp ce IS Digital la filmare oferă stabilizare pe 5 axe la filmare, pentru a contracara mişcarea atunci când filmaţi din mână. Mufele pentru microfon şi căşti vă ajută să înregistraţi şi să monitorizaţi materialul video în timp real, iar ecranul tactil cu unghi variabil permite filmarea confortabilă din diverse unghiuri. Funcţia Instantanee video este o modalitate simplă prin care puteţi realiza un rezumat video al unei călătorii, combinând clipuri de 4, 6 sau 8 secunde care să conţină evenimente şi scene memorabile. Codecul uşor de gestionat facilitează editarea rapidă şi reduce dimensiunea fişierelor care vor fi stocate.

Fotografiaţi, partajaţi şi rămâneţi conectat

Datorită conectivităţii Bluetooth şi Wi-Fi pentru fotografiere şi partajare, EOS RP permite utilizatorilor să îşi controleze aparatul foto folosind un dispozitiv inteligent (cum ar fi telefonul) pentru a fotografia sau a filma de la distanţă prin Wi-Fi. Această facilitate ajută la evitarea distragerii atenţiei subiectului şi la obţinerea unui cadru creativ, fie că observaţi animalele sau doriţi să obţineţi o imagine dintr-un unghi dificil, în cadrul unui eveniment sportiv. După ce o descărcaţi, aplicaţia Canon Connect vă oferă control complet asupra setărilor apararatului, vizualizare în timp real şi chiar opţiunea de a porni aparatul foto de la distanţă, prin Bluetooth. Când este conectat la dispozitive mobile iOS sau Android, EOS RP poate integra coordonate GPS în imagini, permiţând fotografilor să păstreze o evidenţă a locurilor în care călătoresc. Pentru a putea partaja atunci când sunteţi în deplasare, modelul EOS RP poate sincroniza automat imaginile cu un dispozitiv inteligent sau poate transfera datele RAW în aplicaţia Canon DPP Express pentru editare mobilă.

Rezolutie:: 26,2 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 35.9 x 24 mm

Tip senzor/Marire: CMOS 1.0x

Procesor de imagine: DIGIC 8

Sensibilitate ISO:: Auto, 100-40000 (Extins: 50 - 102400)

White Balance: Automat, 6 moduri presetate, setarea temperaturii culorii (Kelvin)

Format fisiere: Foto: RAW (14-bit Canon CR3, C-RAW), JPEG (max. 6240 x 4160 la 3:2), RAW+JPEG (orice combinaţie RAW + JPEG este posibilă). Format: 1:1, 4:3, 3:2, 16:9. Video: MPEG-4 AVC / H.264.

Filmare: 4k

Numar pixeli LCD:: Aprox. 1040000 puncte, acoperire aprox 100%

Ecran Rabatabil: Da

Sistem de Focalizare: Sistem autofocus de detectare a diferenţelor de fază cu 4779 puncte de focalizare. Manual focus.

Shutter Speed: Electronic / Mecanic: 30-1/4000 sec

Stabilizator imagine: Nu

Moduri expunere: Auto (A), Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M)

Masurarea Expunerii:: măsurare evaluativa, masurare medie central ponderata, masurare in punct (spot), masurare partiala

Blit Integrat:: Nu

Patina blitz extern: Da (hot-shoe). Max Sync Speed 1/180 s

Fotografiere continuă (rafala): maxim 5 cadre pe secunda

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Memorie suportata: 1x SD/SDHC/SDXC

Conectivitate: USB 2.0 , micro HDMI, intrare microfon extern, intrare pentru căşti, Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth

Vizor: Da electronic. EVF OLED color de 2360000 puncte. Acoperire aprox. 100%.

Moduri de declanşare: Unică (un singur cadru), fotografiere în rafală (continuă la viteză mare şi continuă la viteză mică), self timer (temporizator auto declansare) 2 s / 10 s

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160p (la 24 fps), Full HD: 1920 x 1080p (la 24, 25, 30, 50, 60 fps)

Dimensiune LCD:: Ecran Tactil (touchscreen) LCD de 7,6cm (3 inch)

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: Canon LP-E17

Dimensiuni: 132.1 x 83.8 x 71.1 mm

Greutate: 485 g (cu tot cu acumulator)

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER
PHOTO & VIDEO


Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

- Aparat foto Canon EOS RP body
- Capac montura RF
- Acumulator Li-Ion Canon LP-E17
- Incarcator Canon LC-E17E
- Cablu pentru alimentare incarcator
- Curea de gat Canon EOS RP
- Documentatie

- Obiectiv Canon RF 24-105mm f4-7.1  IS STM
- Capac fata obiectiv
- Capac spate obiectiv

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!