Cautam coleg pasionat de fotografie, pt postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

DJI DJI Osmo Action Camera de Actiune 4K

1.799,99 Lei

Bonus:

Garantie:

Bucuresti: Indisponibil

Cluj-Napoca: Indisponibil

Stoc epuizat
Cod Produs: 15811 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1799 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (3)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Traieste Actiunea
 
Indiferent daca doriti sa va inregistrati lumea din spatele unui obiectiv sau sa fiti steaua spectacolului. Ecranul dual ale lui Osmo Action va permit sa surprindeti totul prin simpla atingere a unui buton. Ecranul frontal stralucitor va permite sa va incadrati in imagine cu usurinta oricand, in timp ce ecranul din spate ofera un afisaj cu limpede ca cristalul si hiper-sensibil. Aceasta camera de actiune rezistenta si versatila este echipata cu cea mai avansata tehnologie, care va permite sa va petreceti mai putin timp ingrijorandu-va de echipamente si mai mult timp traind actiunea.
 

 
Facut pentru miscare

Dupa ani de zile de furnizare a tehnologiei de stabilizare avansata si fiabila producatorilor de film din intreaga lume, DJI a facut un pas inainte. RockSteady combina EIS cu algoritmi complexi, oferind imagini stabile, fara socuri, indiferent de complexitatea actiunii.

 
Mai multe detalii dinamice cu HDR Video

Imbunatatiti dramatic raza dinamica a inregistrarilor dvs. cu inregistrarea video HDR. Acest mod de filmare ofera tranzitii naturale intre zonele luminoase si intunecate, captand cele mai mici detalii care sunt adesea pierdute in medii cu iluminare complexa.
 
 

 
Viata Nu Asteapta, Nici Tu N-ar Trebui

Sistemul de operare Action este un sistem extrem de rapid si interactiv care combina o interfata efecienta si bine gandita cu trei butoane accesibile pentru a asigura o operare rapida si flexibila. Pornirea, inregistrarea si setarea poate fi efectuata intr-o clipa.
 

 

 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!