Stimati clienti in in perioada 09.07.2024-16.07.2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis! Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si ne revedem fresh, Miercuri, pe data de 17 Iulie!

Panasonic Panasonic DC-GH5 Kit Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power OIS

10.599,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Indisponibil

Cluj-Napoca: Indisponibil

Stoc epuizat
Cod Produs: 13827 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 10599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Calitate a imaginii nemaiintalnita in istoria camerelor LUMIX

Camera LUMIX GH5 poate realiza imagini de inalta calitate, redand fidel detalii din realitate printr-o rezolutie extrema si o reproducere a culorilor excelenta. In comparatie cu camera GH4, noul sau senzor digital LIVE MOS mareste numarul de pixeli cu 25%, de la 16.05 la 20.3 megapixeli.Camera este prevazuta si cu un nou procesor de imagine Venus Engine, care ofera o calitate ridicata mai ales in "expresia naturala a texturii". Gama mai mare de luminanta permite redarea unor imagini clare, mult mai bine definite, pe baza unui volum de date de 9 ori mai mare, pentru o reproducere precisa a detaliilor.
Prin intermediul acestei procesari inteligente, caracteristicile fiecarui pixel sunt analizate pentru a detecta daca pixelul se afla intr-o zona uniforma, cu detalii sau la marginea fotografiei. Apoi, se aplica procesarea optima in functie de caracteristicile fiecarui pixel. In acest fel, se obtin imagini de inalta precizie, naturale, cu detalii incredibile, culorile false fiind suprimate.De asemenea, controlul tridimensional al culorii nu detecteaza doar nuantele si saturatia, ci si luminozitatea si aplica un control optim, in functie de valoarea fiecarui factor. Astfel, se obtine reproducerea de culori bogate, de la portiunile inchise la cele luminoase ale imaginii. Sistemul conventional de reducere a zgomotului prin procese multiple este actualizat la un nou sistem de inalta precizie. Acesta furnizeaza o acuratete de identificare a zgomotului de 4 ori mai buna decat cea a procesorului anterior si pastreaza detaliile clare dupa finalizara procesului. Drept urmare, fotografiile pot fi realizate clar chiar si la valori ISO de o sensibilitate ridicata de pana la 25600.

Camera LUMIX GH5 include si 5-axis Dual I.S. 2 (stabilizatorul imagine dual pe 5 axe versiunea 2), care suprima neclaritatea printr-o modlitate mult mai eficienta si mai avansata, atat la inregistrarea imaginilor foto, cat si a celor video, inclusiv a videoclipurilor 4K. Combinarea unui O.I.S. cu un B.I.S. (stabilizator imagine in corp; pe 5 axe), compenseaza miscarile puternice care de obicei erau incontrolabile. Senzorul giroscopic de inalta precizie al camerei LUMIX GH5 controleaza compensarea O.I.S. si B.I.S.,  analizand distanta de focalizare si conditiile de inregistrare, facand posibila utilizarea unui timp de expunere mai mare, cu maxim 5 trepte. Acest lucru nu este util doar pentru realizarea inregistrarilor in modul superangular sau teleobiectiv, dar si in alte situatii, precum pe timp de noapte sau la inregistrarea cu o singura mana.Prima camera DSLM din lume care indeplineste standardele profesionale de calitate Seria LUMIX GH a creat senzatie la nivelul industriei, atingand o performanta uimitoare la inregistrarea imaginilor video, incorporand functii avansate care raspund cerintelor standardelor profesionale de calitate.

Cu LUMIX GH5, viteza de citire a semnalului a fost accelerata, fiind cu pana 1.7 x mai mare in noul senzor digital Live MOS, iar noul procesor Venus Engine le analizeaza cu o viteza de pana la 1.3 x mai mare. Sinergia creata de acestea permite realizarea unor imagini video 4K 60p/ 50p fluide, cu o definitie extrem de inalta, pentru prima data intr-o camera mirrorless. De asemenea, poate efectua inregistrari video 4:2:2/ 10 biti, care reprezinta o calitate inalta, utilizata de obicei la producerea filmelor, cu o reproducere foarte fidela a culorii.

Senzorul MOS de inalta sensibilitate si Venus Engine suprima eficient distorsiunile de tip "obturator oscilant" si realizeaza citirea de inalta viteza a intregii informatii digitale. Acest lucru garanteaza o calitate a imaginii extrem de inalta pentru fiecare cadru. In plus, distanta focala pentru inregistrarea video este aceeasi ca pentru realizarea fotografiilor (fara decupare).

Utilizatorii pot alege cu usurinta unul din formatele MOV, MP4, AVCHD Progressive si AVCHD, la o varietate de frecvente de cadre, fara vreo limitare de timp de inregistrare pentru video FHD si 4K. Utilizatorii profesionisti care lucreaza in alte standarde pot seta frecventa de sistem la 59.94 Hz (23.98 Hz), 50 Hz sau 24 Hz.In timp ce "Cinelike D" si "Cinelike V", care au caracteristici similare pentru productia filmelor, camera LUMIX GH5 ofera si "Like 709" pentru compatibilitate cu HDTV. In plus, este disponibila si o actualizare de software contra-cost pentru activarea posibilitatii de inregistrare video V-LogL.

Pentru a raspunde cererilor utilizatorilor profesionisti, camera LUMIX GH5 este prevazuta cu un monitor Weveform si Vector Scope. De asemenea, are si o codare de timp compatibila SMPTE in metodele de calcul Rec Run sau Free Run, ceea ce usureaza sincronizarea mai multor materiale video sau surse de sunet in fluxul de lucru post-productie. Nivelurile de luminanta pot fi selectate intre 64-1023/ 64-940/ 0-1023 (10 biti). Modul de scanare sincronizata suprima licaririle si, de asemenea, sunt disponibile barele de culoare (standard SMPTE/ EBU/ ARIB).

Noul sistem de focalizare automata cu tehnologie avansata DFD nu rateaza niciodata vreun moment unic Camera LUMIX GH5 este prevazuta cu noile tehnologii DFD (adancime de defocalizare) si Contrast AF (focalizare automata prin contrast), care nu doar calculeaza distanta pana la subiect, evaluand doua imagini cu niveluri diferite de claritate, ci si analizeaza in detaliu forma, dimensiunea, chiar si miscarea subiectului. Gratie noului Venus Engine, timpul de masurare a distantei fata de subiect este de 6 x mai rapid, iar distanta este descompusa in planuri si adancime de 2 ori mai repede.

Viteza de actionare a senzorului in timpul focalizarii automate in modul de realizare a fotografiilor a fost marita la o frecventa de cadre de 480 fps, de 2 ori mai rapida decat cea a camerei GH4. Drept urmare, camera LUMIX GH5 realizeaza o focalizare automata de viteza extrem de inalta, de aproximativ 0.05 sec si realizeaza fotografii in rafala de mare viteza, de 12 (AFS)/ 9 (AFC) fps, utilizand un declansator mecanic la rezolutia maxima. Analizand fiecare cadru cu precizie, ofera o detectare a cadrelor de o precizie mai inalta, de pana la 200%, minimizand erorile de detectare a miscarii, pentru o toleranta de urmarire mai mare in cazul subiectilor aflati in miscare.Pentru o focalizare mult mai precisa, numarul zonelor de focalizare a fost marit de la 49 la 225. Utilizatorii pot crea un grup de zone de focalizare, in functie de compozitie, pe care il pot controla cu usurinta cu un nou tip de joystick, localizat in zona degetului mare. Acest lucru este posibil chiar si atunci cand se utilizeaza LVF sau cand se ridica degetul de pe butonul declansator.

Daca focalizarea nu se efectueaza asa cum doreste utilizatorul atunci cand apasa butonul declansator, functia Post Focus (post-focalizare) a camerei LUMIX GH5 le permite utilizatorilor sa selecteze un anumit punct de focalizare chiar si dupa efectuarea inregistrarii - aceasta functie este utila in special in situatii precum inregistrarea macro, care necesita o focalizare extrem de precisa. In plus, camera este prevazuta cu functia Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie). Intrucat inregistrarea unei singure fotografii macro in care anumite zone sunt focalizate poate fi dificila uneori, Focus Stacking le permite utilizatorilor sa inregistreze mai multe imagini ale aceluiasi cadru cu puncte de focalizare diferite. Apoi, imaginile se pot combina intr-o singura imagine cu focalizarea dorita.

Noua functie 6K PHOTO face posibila capturarea momentelor unice la o rata de cadre de 30 fps, extragand cadrul cu cel mai bun moment din fisierul rafala 6K (cu aspect 3:2 sau 4:3) pentru a-l salva ca echivalentul unei fotografii de inalta rezolutie, de aproximativ 18 megapixeli. De asemenea, functia 4K PHOTO a fost imbunatatita, permitand o inregistrare de inalta viteza, cu o rata de cadre de 60 fps si cu o rezolutie echivalenta de aproximativ 8 megapixeli. Pentru fotografiile 6K/ 4K, sunt disponibile trei moduri exclusive din care se poate alege in functie de situatie; 6K/4K Burst (rafala 6K/ 4K), 6K/ 4K Burst Start/Stop (Rafala 6K/ 4K start-stop) si 6K/4K Pre-burst (pre-rafala 6K/ 4K).

Compensand informatiile de semnal dintre cadre, Venus Engine face posibila utilizarea unei noi functii, Post Recording Refinement (optimizare post-inregistrare) in fotografii pentru a corecta distorsiunile si pentru a reduce zgomotul la redarea sau decuparea imaginilor din fisierul rafala 6K/ 4K. Drept urmare, calitatea unei fotografii 6K/ 4K realizata la viteza inalta cu sensibilitate ridicata sau a imaginilor inregistrate cu panoramare este imbunatatita semnificativ. Mobilitate ridicata intr-o carcasa rezistenta la cele mai dificile conditii Pentru a fi suficient de rezistenta in cele mai dificile conditii, structura principala a camerei LUMIX GH5 este compusa dintr-un sasiu fabricat in totalitate din aliaj de magneziu turnat sub presiune. Constructia rigida si etansarea fiecarei imbinari, a fiecarui buton nu asigura doar rezistenta camerei la praf/ stropi, ci si la temperaturi foarte scazute, de pana la -10 grade Celsius.

Camera este prevazuta cu un locas dublu pentru card de memorie SD, compatibil cu UHS-II de inalta viteza si capacitate ridicata, pentru prima data la camerele digitale LUMIX. Utilizatorii pot alege cu usurinta metoda de inregistrare, in Relay Rec (inregistrare releu), Backup Rec (inregistrare de rezerva) sau Allocation Rec (inregistrare cu alocare).

LUMIX GH5 are un LVF cu un raport de grosisment extraordinar de inalt, de aproximativ 1.52x/ 0.76x (echivalent 35 mm). Afisajul OLED de mare viteza si inalta precizie ofera o rezolutie inalta de 3.680K puncte si un camp vizual de 100%. Datorita sistemului de control tactil de tip static, monitorul rabatabil de 3.2 inci, cu o rezolutie inalta de 1.620K puncte, obtine un camp vizual de aproximativ 100%.In plus, declansatorul este garantat pentru aproximativ 200.000 de fotografii. Tehnologie video 4K flexibila, care ofera libertate si usurinta in utilizare LUMIX DMC-GH4 a fost apreciat de numerosi critici dupa lansarea din anul 2014 si a fost primul aparat foto care a efectuat o inregistrare video 4K la 30p/ 25p. Bazata pe succesul modelului precedent, LUMIX GH5 va fi primul aparat mirrorless care va va oferi o noua lume: 4K 60p/50p si 4K 30p cu 4:2:2 10-bit.

Capacitatea de inregistrare video 4K exceptionala va fi oferita impreuna cu un design usor, compact, creat pentru videografii care vor sa se deplaseze cu aceasta camera oriunde si sa filmeze in orice locatie. Prin  performantele unice de inregistrare video ale modelului LUMIX GH5, Panasonic are ca obiectiv pozitionarea pe cele mai inal nivel din industria producatoare de filme. Atingem noi culmi cu fotografii exceptionale Aparatul foto LUMIX GH5 va dezvolta semnificativ functia 4K PHOTO conventionala cu noul mod 6K PHOTO, care va permite obtinerea unei fotografii  dintr-o imagine video cu definitie extrem de inalta (material video 4:3 sau 3:2) cu o rezolutie de aproximativ 9 ori mai ridicata decat formatul Full HD.

Silentios si discret, prevazut cu functia de focalizare rapida pentru surprinderea momentelor unice, LUMIX GH5 permite fotografilor sa inregistreze frecventa a cadrelor ridicata, intr-un interval de o  lunga durata si de mare viteza. De asemenea, momentele spreciale pot fi salvate sub forma unor fotografii frumoase, cu o rezolutie mai ridicata, care este adecvata imprimarii unor imagini cu o dimensiune mai mare, rezolutia crescand semnificativ, de la 8 megapixeli (4K PHOTO) la 18 megapixeli (6K PHOTO).

6K PHOTO este o functie de inregistrare in rafala la mare viteza care permite obtinerea unei fotografii dintr-un material video in format 4:3 sau 3:2 cu 18-megapixeli (aproximativ 6000 x 3000 pixeli efectivi) specifica imaginii 6K. Expansibilitate, accesorii optionale, alte functii Camera LUMIX GH5 integreaza conectivitatea Bluetooth 4.2 si Wi-Fi 5GHz (IEEE 802.11ac) pentru a oferi o experienta de inregistrare mai flexibila si transmiterea instantanee a imaginilor datorita operarii usoare.

Camera LUMIX GH5 este compatibila cu noul grip cu acumulator suplimentar DMW-BGGH5. Utilizand doua acumulatoare, unul in camera si grip, sistemul DMW-BGGH5 prelungeste durata de utilizare intre doua incarcari succesive, pentru efectuarea unor inregistrari mai indelungate. Adaptorul pentru microfon DMW-XLR1, disponibil optional, este un  adaptor pentru microfon XLR, destinat inregistrarii sunetului stereo de inalta calitate. Pentru economisirea energiei, camera intra automat in modul inactiv dupa ce senzorul LVF nu mai detecteaza ochiul. Sunt disponibile mai multe sisteme de declansare cu camera LUMIX GH5: Un declansator mecanic cu maximum 1/8000 s, un declansator electronic, cu maximum 1/2000 s, care poate fi utilizat cu blitul, in acelasi timp suprimand socul de declansare, si un declansator electronic fara soc de declansare, cu maximum 1/6000 s. Actualizarile de firmware vor adauga: capacitate de inregistrare video 4:2:2 de 10 biti, Full HD (programat pentru aprilie 2017), inregistrare video All-Intra 4:2:2, de 400Mbps, de 10 biti, la 4K 30p/ 25p/ 24p; inregistrare video de inalta rezolutie, Full HD, in modul Anamorphic; Hybrid Log Gamma in modul Photo Style care permite inregistrarea imaginilor video 4K HDR si tethering USB (toate programate pentru a doua jumatate a anului 2017).
 
Lumix G Vario 12-60/f3,5-5,6 ASPH Power OISCaracteristici:  
 
           
Construcţie obiectiv:                  11 elemente în 9 grupuri (3 obiective asferice, 1 obiectiv ED)
Suport :                                          Montură Micro Four Thirds
Stabilizator optic de imagine:    Da (POWER O.I.S.)
Distanţă focală:                          f = 12-60 mm (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm: 2-120 mm)
Tip de diafragmă:                        7 lame ale diafragmei / Diafragmă cu deschidere circulară
Apertură maximă:                       F3,5 (unghi larg) - F5,6 (teleobiectiv)
Diafragmă minimă:                      F22
Cea mai apropiată
distanţă de focalizare:  
             0,20 m/0,66 ft (unghi larg), 0,25 m/0,82 ft (teleobiectiv)
Mărire maximă:                          Aprox. 0,27x/0,54x (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm)

General :   
 
Unghi de vizualizare diagonal:   84,05° (unghi larg) - 20,44° (teleobiectiv)
Dimensiune filtru:                        φ 58 mm/2,3 inchi
Diametru max:                              φ 66 mm/2,6 inchi
Lungime totală:                            Aprox. 71 mm/2,80 inchi (de la vârful obiectivului până la baza suportului pentru obiectiv)
Greutate:                                       Aprox. 210 g/7,41 oz (fără capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv)

Accesorii standard :  
 
Capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geantă de păstrare pentru obiectiv

Rezolutie:: 20.3 mpx

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17.3 x 13 mm

Filmare: 4k

Filmare detalii: Max. 5184 x 3888

Body / Kit: Kit

Format fisiere: JPEG (Exif v2.31), Raw (Panasonic RW2), MOV, MP4, AVCHD Progressive si AVCHDasonic RW2)

Moduri expunere: Aperture Priority, Manual, Program, Shutter Priority

Masurarea Expunerii:: Center-weighted average metering, Multiple, Spot metering

Dimensiune LCD:: 3 inch (7.6 cm)

Numar pixeli LCD:: 1.030.000

Ecran Rabatabil: Da

Profunzime culoare:: 14 bit

Sistem de Focalizare: Center, Selective single-point, Tracking, Single, Continuous, Touch, Face Detection, Live View

White Balance: Auto, Cloudy, Color Temperature, Daylight, Flash, Incandescent, Shade, White Set

Sensibilitate ISO:: ISO 200-25600

Vizor: Da

Blit Integrat:: Nu

Memorie suportata: Dual SD/ SDHC/ SDXC

Tip baterie / acumulator:: DMW-BLF19E

Stabilizator imagine: Da

Wi-Fi: Da

Dimensiuni: 139 x 98 x 87 mm

Greutate: 725 g (cu acumulator)

Tip senzor/Marire: CMOS Crop 2x

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Service Panasonic:

S.C. Omicron Service S.R.L
Adresa: Str. Turda 125, Bl. 3, Sc. 1,  Ap. 1, Sector 1 Bucuresti

Telefon: 021.224.26.61 sau 0724 071 632
Mail: service@omicronservice.ro

Program de lucru Luni-Vineri 09:00 - 17:30

Harta: http://www.omicronservice.ro/contact.html

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Panasonic, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "Urgent Cargus" (https://www.urgentcargus.ro/contact) transportul (tur/retur) fiind suportat de S.C. Omicron Service S.R.L.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Urgent Cargus 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282 (Provincie), solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

- Body GH5
- Obiectiv Panasonic 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH.OIS
- Parasolar
- Capac fontal Panasonic, diametru 58mm
- Capac Panasonic , montura m4/3
- Capac  Panasonic body
- Protectie plastic  patina blitz
- Ocular
- Curea de umar Panasonic
- Incarcator Panasonic + cablu DMC-BTC10E
- Acumulator Panasonic  DMW-BLF19E
- Cablu USB (3.0 => Type C)
- Suport cablu
- Manual de utilizare / Instructiuni operare

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!