Olympus Olympus OM-D E-M1 Mark III Aparat Foto Mirrorless MFT 20.4MP, body

8.599,00 Lei 7.599,00 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN


 

Info: Inregistreza-ti produsul pentru a-i extinde Garantia cu 6 luni ! Click aici!
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16271 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 7599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Olympus OM-D E-M1 Mark III
 
Mergi mai departe cu fotografierea din mână

Designul complet portabil, completat de calitatea fără compromis a imaginii în orice condiții, fac din E-M1 Mark III cea mai bună unealtă pentru obținerea unor rezultate excepționale. Fotografia ta profesională va atinge noi culmi - indiferent că este natură sau peisaj, fotografie de noapte sau filmare video - fără a fi împovărat de greutatea echipamentului.

Portabilitate pentru profesioniști

Libertate mai mare de mișcare. Prin designul sau compact, ușor sistemul de Olympus cu aparat E-M1 Mark III și obiective M.Zuiko Digital îți permite să te concentrezi în totalitate asupra fotografierii. In timpul ședințelor de fotografiere în locații dificile, cu teren accidentat, te vei bucura sa escaladezi mai usor coastele abrupte - ceea ce-ți va permite să fotografiezi din cel mai bun loc.

Fotografii uimitoare fără a fi nevoie de ceva voluminos

OM-D E-M1 Mark III este un model profesional care surprinde imagini de înaltă calitate printr-un sistem compact și ușor - permițând fotografierea de top în toate circumstanțele.
 
Video:
 
Cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii din lume
 
 
Stabilizator de imagine pe 5-axe încorporat.
 
Sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe (IS) cu senzor giroscopic încorporat la E-M1 Mark III este perfect pentru fotografii clare din mână și scene de noapte. Asigură compensarea cu pâna la 7 trepte pe scala timpilor de expunere sau compensarea a până la 7,5 trepte cu ajutorul stabilizatorului pe 5 axe Sync IS disponibil la obiectivele compatibile.
 
Calitate uluitoare

Sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe îți oferă , de asemenea, o calitate clară a imaginii în timpul fotografierii din mână de înaltă calitate la niveluri ISO scăzute - precum în lumină slabă sau noaptea. Performanțele de compensare fac posibilă chiar "fotografierea din mână la 4 secunde", fara a folosi un trepied.

Procesor de imagine TruePic IX pentru o calitate a imaginii clară, detaliată

Pentru a îndeplini o serie de functii de fotografiere, E-M1 Mark III este dotat cu cel mai nou procesor de imagine: TruePic IX. Functii precum fotografierea din mână High Res, Live ND, Starry Sky AF, etc. sunt posibile acum doar prin aportul unui singur procesor eficient. In comparație pentru a obține aceeași performanță ridicată, E-M1X are nevoie de două procesoare TruePic VIII.

Senzor Live MOS 20MP

Senzorul Live MOS de 20MP, împreună cu procesorul de imagine TruePic IX, furnizează imagini de top în combinație cu performanța optică ridicată a obiectivelor M.Zuiko Digital Pro. Acesta captează lumina care intră prin obiectiv pentru a oferi imagini bogate cu detalii clare. Acoperirea anti-reflectantă AR reduce reflexiile nedorite și imaginile fantomă direct pe senzor.
 
Fotografie High Res din mână

Concepută pentru locații în care nu este posibil sau este incomod să folosești un trepied, această caracteristică oferă imagini clare și o rezistență mai mare la zgomot datorită unei compoziții echivalente cu o rezoluție înaltă de 50MP. Realizată din 16 imagini este potrivită cu precădere pentru fotografia de peisaj care necesită detalii clare.
 
 
Cum funcționează fotografia din mână High Res

In timpul fotografierii din mână are loc în mod natural o mișcare minimală. Pentru a oferi rezultate clare și detaliate, această mișcare de la o fotografie la alta este utilizată pentru a genera o singură fotografie de înaltă rezoluție echivalentă cu cea capturată cu un senzor de 50MP.

Fotografie High Res cu trepied

Potrivită în mod deosebit pentru fotografia de peisaj, această caracteristică generează o singură fotografie echivalentă ca rezoluție uneia capturate cu un senzor de 80MP. Senzorul de imagine al lui Olympus OM-D E-M1 Mark III este deplasat cu incremenți de 0,5 pixeli pentru a captura 8 imagini, ce sunt apoi îmbinate. In același timp sunt suprimate artefacte precum clipocitul apei.

Filtru Live ND

Economisiți spațiu și greutate. Filtrul Live ND încorporat permite obținerea unor efecte similare unor expuneri îndelungate în condiții de lumină puternică, fără a fi necesar un filtru extern. Nivelul poate fi selectat, de la ND2 (1 pas EV) până la ND32 (5 trepte EV), iar efectul generat de viteza obturatorului poate fi văzut în timp real, fie pe vizor, fie pe monitor înainte de captura finală.

Rezistență absolută

Pentru a răspunde nevoilor fotografilor care activează în diverse domenii, construcția E-M1 Mark III are la bază un corp solid din aliaj de magneziu, protejat la intemperii și care dispune de renumitul sistem de reducere a prafului.

Focalizare automată la nivel pro

Sistemul de focalizare automată de la E-M1 Mark III a fost îmbunătățit cu un algoritm AF avansat, care surprinde momentul potrivit la momentul potrivit - inclusiv pentru subiecții în mișcare.

Creat pentru realizatorii de filme

Cu E-M1 Mark III poți face nu doar fotografii strălucitoare, ci și filme uimitoare. Sistemul de stabilizare a imaginii funcționează și la video, rezultând cadre nemișcate și la înregistrarea din mână.

Înregistrare din mână 4K și Cinema 4K

Filmare lină fără tremurul camerei indiferent de situație - posibilă prin combinarea sistemului de stabilizare a imaginii pe 5 axe (cu deplasarea senzorului) și sistemul de stabilizare electronic dedicat pentru video. Permite filmarea din mână de înaltă rezoluție 4K și Cinema 4K digital (4096 x 2160) fără echipament suplimentar.

OM-Log400

Beneficiezi de mai multă libertate creativă la gradarea culorilor cu modul OM-Log400, creat pentru post-producție și editare. Oferă un grad ridicat de libertate în timpul filmării, fără griji legate de supraexpunere sau pierderea de detalii în secțiunile întunecate și cu foarte multă lumină.

Film High Speed (120fps)

Adaugă dinamică cinematică filmului tău prin suspendarea mișcărilor subiectului și oferă clipului tău o percepție de mișcare cu încetinitorul. În același timp, filmul este înregistrat la calitate Full HD (1920 x 1080) pentru o vizualizare impresionantă pe un ecran Full HD.

Vizor electronic de mare viteză

Vizorul electronic (EVF) de mare viteză ține pasul cu subiecții tăi din sport sau de la wildlife care se mișcă rapid - având o rată a cadrelor de maxim 120cps și un lag minim de 0,005 secunde. Include funcția Simulare Vizor Optic(S-OVF), ceea ce face ca verificarea detaliilor subiectului fotografiat în scenele cu lumină din fundal sau întunecate să fie mai ușoară.

Pro Capture

Ești pregătit întotdeauna pentru momentul potrivit. Pro Capture începe înregistrarea cadrelor - până la 35 în format RAW la rezoluție maximă - înainte ca butonul de declanșare să fie apăsat complet. Acest lucru permite fotografului să surprindă momente imprevizibile cu o calitate ridicată a imaginii în orice moment.

Rezolutie:: 20.4MP

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17.4 x 13.0 mm

Tip senzor/Marire: CMOS Crop 2x

Sensibilitate ISO:: Auto, 200 to 25600 (Extended: 64 to 25600)

White Balance: AUTO WB, Tungsten, Fluorescent 1, Însorit, Bliţ, Cer acoperit, Umbrit, Subacvatic

Format fisiere: Still Images: JPEG, RAW -- Movies: AVI, MJPEG, MOV, MPEG-4 AVC/H.264 -- Audio: Linear PCM (Stereo), WAV

Filmare: 4k

Numar pixeli LCD:: 1.030.000

Ecran Rabatabil: Da, complet articulat si tactil

Vizor: Electronic (OLED), 2,360,000 puncte, acoperire 100%

Stabilizator imagine: Sensor-Shift, 5-Way

Blit Integrat:: Nu

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Memorie suportata: Slot 1: SD/SDHC/SDXC (UHS-II) Slot 2: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: 1 x BLH-1 Rechargeable Lithium-Ion, 7.4 VDC, 1720 mAh (Approx. 420 Cadre)

Dimensiuni: 134.1 x 90.9 x 68.9 mm

Greutate: 580 g (cu baterie si Memory card)

Procesor de imagine: TruePic IX

Conectivitate: USB Type-C (USB 3.0), HDMI D (Micro), 3.5mm Casti, 3.5mm Microfon, 2.5mm Sub-Mini, PC Sync

Sistem de Focalizare: Phase Detection: 121 (121 Cross-Type) Contrast Detection: 121

Patina blitz extern: Da

Filmare detalii: MOV/H.264 DCI 4K (4096 x 2160) la 24.00p [237 Mb/s] UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p/25p/29.97p [102 Mb/s] Full HD (1920 x 1080) la 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p/119.88p [18 pana la 200 Mb/s] HD (1280

Dimensiune LCD:: 3″

Profunzime culoare:: 12 biti

Shutter Speed: Mechanical Shutter 1/8000 to 60 Second Bulb Mode Time Mode Electronic Front Curtain Shutter 1/320 to 60 Second Electronic Shutter 1/32000 to 60 Sec

Fotografiere continuă (rafala): Mecanic maxim 15 cadre pe secunda. Electronic maxim 60 cadre pe secunda.

Service Olympus:

MGT Educational
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 372, et.3, 077160 Popesti-Leordeni, Ilfov

Tel: +4 021 232 88 94
Fax: +4 021 232 88 99
Mail: service@mgt.ro

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Olympus, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "NemoExpress" (www.nemoexpress.ro/) transportul (tur/retur) fiind suportat de MGT Educational.
Cu un simplu telefon la dispeceratul NemoExpress 021 9392 , solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Specificaţii

Material corp: Corp din aliaj de magneziu
Montură obiectiv: Micro Four Thirds

Senzor de imagine
- Tip: 4/3'' Senzor Live MOS
- Număr efectiv de pixeli: 20,4 Megapixeli
- Ordine filtre: Filtru culori primare (RGB)
- Raport aspect & suprafaţă: 4:3 / 17,3 x 13,0 mm
- Rezoluţie maximă: 21,8 Megapixeli
 
Procesor de imagine: TruePic IX
 
Filtru Eliminare Praf: Supersonic Wave Filter

Vizor
-  Tip: Vizor electronic
- Numărul de pixeli: 2360000 puncte
- Ajustare dioptru: Echipat -4,0 - +2,0 dioptru / tip încorporat
- Câmp vizual: Aprox. 100%
- Mărire: Max. 1,48 x cu un obiectiv de 50mm cu setarea infinit, la dioptrie -1 (în funcţie de stilul vizorului selectat)
- Punct de perspectivă: 21 mm la -1 dioptrii de la lentila ocularului

Stil: 3 stiluri selectabile

Informaţia afişată:

- Valoare diafragmă
- Viteza obturatorului
- Cadru AF (super impus)
- Indicator de confirmare AF
- Blocare AF
- Auto fixare
- Verificare baterie
- Indicator nivel compensare expunere
- Indicator valoare compensare expunere
- Indicator nivel Expunere
- Mod de expunere
- Bliţ
- Bliţ FP
- Activarea modului IS
- Mod de măsurare
- Număr de imagini secvenţiale ce pot fi stocate
- Dominantă de culoare
- Nivel gamă de culoare
- Highlight & Shadow
- Funcţia Live Pre-view
- Histogramă
 
Ajustare luminozitate:
- Tehnologie adaptivă de luminozitate / Setări manuale: +/- 7 nivele

Corecţia temperaturii culorii: +/- 7 nivele

S-OVF:
Extinde gama dinamică Live View

*Disponibil în EVF pentru modurile P, A, S, M şi B. Filtrele Art, balansul de alb şi expunerea nu se reflectă în EVF.


Vizualizare în timp real (Live View)

Informaţia afişată:
- Diafragmă
- Viteza obturatorului
- Auto fixare
- Blocare AE
- Mod focalizare
- Mod fotografiere
- Verificare baterie
- Activarea modului IS
- Mod detectare faţă / ochi
- Mod înregistrare
- ISO
- Mod fotografiere secvenţială
- White Balance
- Mod de măsurare
- Valoare compensare expunere
- Afişare cadru AF
- Indicator de confirmare AF
- Informaţii fotografiere
- Zona de măsurare spot
- Super FP
- Status bliţ
- Condiţie Ecran Tactil
- Distanţă focală
- Mod bliţ
- Histogramă
- Nivel gamă de culoare
- Highlight & Shadow
- Focus peaking
- Numărul de imagini ce pot fi stocate
- Personalizat
- Detectarea feţei
- Intensitate bliţ
- WiFi

Câmp vizual: Aprox. 100%

Niveluri de mărire: 3 / 5 / 7 / 10 / 14 x

Expansiune gamă dinamică: Când este în HDR1 sau HDR2

Moduri de afişare:

- Comparaţie
- Caroiaj (4 tipuri)
- Caroiaj
- Histogramă
- Nivel gamă de culoare
- Vizualizare mărită
- Informaţii standard
- Oprit

- Aparat foto Olympus OM-D E-M1 Mark III body
- Capac montura aparat Olympus
- Acumulator Li-Ion Olympus BLH-1 (7.4V, 1720mAh)
- Incarcator Olympus BCH-1
- Curea de umar Olympus
- Cablu USB

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!