Nikon Nikon D500 body

7.699,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 13084 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 7699 de puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Pachetul include
 • Service
 • Review-uri (0)


Puterea vârfului de gamă. Agilitate DX.

 

Graţie nivelului de putere şi de precizie care se ridică la înălţimea celor mai pretenţioase activităţi fotografice, acest DSLR va merge cât de departe veţi dori. Şi chiar mai mult.

 

D500


 

Fiind echipat cu acelaşi sistem AF ca aparatul foto D5, vârful de gamă în format FX de la Nikon, D500, vă permite să focalizaţi cu precizie absolută, chiar şi în condiţii aproape de întuneric.

Cu un număr incredibil de 153 de puncte de focalizare şi 99 de senzori de tip cruce, acest sistem AF remarcabil oferă o acoperire fără precedent, acoperind aproape în întregime lăţimea cadrului vizorului. Sensibilitatea AF de până la -4 EV într-un punct central şi de până la -3 EV (ISO 100, 20 ºC) pentru toate celelalte puncte, permite performanţe superioare în condiţii de iluminare scăzută. Subiectele mici care se deplasează cu viteză mare pot fi urmărite cu un nou nivel de precizie, iar subiectele de la marginea cadrului sunt detectate cu uşurinţă. În modul AF continuu, sistemul se poate configura pentru setări de acoperire în 153, 72 şi 25 de puncte. Toate cele 153 de puncte de focalizare sunt compatibile cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragmă cu deschidere mare, de f/5.6 sau mai luminoasă, iar 15 puncte de focalizare centrale funcţionează cu o diafragmă efectivă de f/8.


Mergeţi mai departe: viteza defineşte imagineaCu performanţele remarcabile ale aparatului foto D500, puteţi să captaţi cu uşurinţă momentele decisive. Puteţi fotografia la cadenţe de până la 10 fps cu urmărire AE/AF sau cu oglinda sus.
 

Urmărirea AF şi vizibilitatea în vizor se dovedesc a fi mult îmbunătăţite când se înregistrează imagini din sport sau scene în care subiectele tind să îşi schimbe direcţia pe neaşteptate. Graţie unei noi unităţi AF ASIC, puterea maximă de calcul este alocată întotdeauna funcţiei AF. Mecanismele secvenţiale mai rapide ale obturatorului şi oglinzii reduc semnificativ întreruperile din vizor în timpul seriilor de mare viteză. Bufferul de înaltă performanţă al aparatului foto permite înregistrarea unui număr de până la 200 de imagini NEF (RAW) sau imagini JPEG mari în timpul unei serii. Două fante pentru carduri (una pentru carduri XQD şi una pentru carduri SD UHS II) suportă cu uşurinţă vitezele foarte mari de fotografiere ale aparatului foto şi asigură golirea instantanee a bufferului, pentru următoarea serie. Portul USB 3.0 permite transferul de mare viteză al unor volume mari de date, iar funcţia Wi-Fi încorporată a aparatului foto permite transferul rapid fără fir al imaginilor. Pentru cei ce caută o soluţie de transfer şi mai rapidă, D500 este compatibil şi cu transmiţătorul opţional WT-7A, care permite transmiterea fişierelor către un server FTP sau computer, cu viteze de până la 866,7 Mbps.
 
Ţintuiţi cadrul: senzori puternici de măsurare şi de imagine

Indiferent dacă înregistraţi fuga unui ghepard sau un moment esenţial din X Games, D500 va obţine cadrele dorite. Şi nu orice fel de cadre.
 

Senzorul de imagine CMOS de 20,9 MP, în format DX şi senzorul de măsurare RGB de 180K pixeli asigură recunoaşterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum şi detalii excepţionale ale imaginii, cu gradaţii bogate ale tonurilor. De asemenea, D500 se poate mândri cu un monitor LCD de 8 cm cu ecran tactil, cu înclinare, foarte sensibil, cu 2.359.000 puncte, care vă permite să fotografiaţi din poziţii înalte sau joase. Puteţi să derulaţi şi să selectaţi cu uşurinţă imaginile importante; de asemenea, puteţi să introduceţi pe loc informaţii despre credit, locaţie, reţea, IPTC şi drept de autor. Fotografiaţi cu vizualizare în timp real şi puteţi utiliza gesturi de atingere pentru a seta punctul de focalizare, a acţiona obturatorul şi a obţine datele presetate pentru balansul de alb în punct unic, pe baza zonei selectate din cadru. Pentru un control şi mai bun, Picture Control 2.0 simplifică definirea parametrilor, indiferent dacă faceţi fotografii sau înregistraţi imagini video. Simplificaţi operaţiile de post-producţie utilizând presetarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglaţi fin detaliile utilizând opţiunea Claritate.
 

Nu vă temeţi de întuneric: obţineţi fotografii pe care alţii nici nu le pot vedea

D500 nu se lasă intimidat de condiţiile de iluminare dificile.
 

Graţie intervalului ISO excepţional de larg, acest aparat foto deschide o lume de noi oportunităţi de fotografiere în condiţii de întuneric şi gestionează incredibil de bine zonele luminoase. Noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 de la Nikon asigură un nivel fără precedent al calităţii imaginii în intervalul ISO standard, de la 100 până la 51200. Zgomotul fin este redus dramatic şi chiar şi imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, îşi păstrează calitatea. De asemenea, puteţi extinde intervalul ISO până la echivalentul ISO 50 la setarea Lo 1 sau până la incredibilul echivalent ISO 1640000, la setarea Hi 5. În combinaţie cu sistemul AF al aparatului foto, care dă rezultate excelente în condiţii aproape de întuneric (-4 EV la punctul central), setarea Hi 5 vă permite să fotografiaţi în situaţii în care înainte n-aţi fi avut curajul să încercaţi. Utilizarea acestor valori ISO foarte mari, care permit captarea fără bliţ a imaginilor color, este adecvată, de asemenea, în aplicaţiile speciale pentru supraveghere şi securitate.
Performanţă cinematografică 4K/UHD

Fiind primul DSLR în format DX de la Nikon care înregistrează filme de înaltă definiţie 4K/UHD în aparatul foto, D500 oferă un nou nivel de flexibilitate în realizarea filmelor.
 

Filmele 4K/UHD (3840x2160 pixeli) de până la 29 de minute şi 59 de secunde pot fi înregistrate la 30p/25p/24p în mod decupare nativă de pixeli punct-cu-punct, care asigură cea mai înaltă calitate a imaginii. Imaginile video Full HD (1080p) pot fi înregistrate la cadenţe de cadre de până la 50p/60p în mai multe formate de decupare ale senzorului, inclusiv decupare nativă de pixeli Full HD. Sistemul electronic de reducere a vibraţiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto când înregistraţi filme Full HD cu aparatul foto ţinut în mână. Când filmaţi în modul M, sensibilitatea pentru toate rezoluţiile video şi modurile de decupare poate fi setată de la ISO 100 pe întregul interval până la Hi 5. Controlul automat al sensibilităţii ISO funcţionează pe intervalul de la ISO 200 până la Hi 5 şi vă permite să setaţi valorile ISO maxime cu care doriţi să lucraţi. Aparatul foto oferă o ieşire HDMI curată: chiar şi filmele 4K/UHD pot fi înregistrate pe cardul de memorie sau pot fi transmise către HDMI în format necomprimat 4:2:2 YCbCr pe 8 biţi. Ieşirea HDMI este disponibilă pentru toate rezoluţiile de filme în timpul înregistrării de la distanţă. Printre alte caracteristici se numără un temporizator de interval încorporat şi funcţia de filmare secvenţială la calitatea 4K/UHD.
 


Agilitate DX: robusteţea de care aveţi nevoie


După cum am mai spus, D500 este fratele mai mic al lui D5, dar puteţi să contaţi pe funcţionarea sigură a acestuia când pasiunea fotografică vă poartă în medii de fotografiere extremă.
 

Şasiul metalic robust este prevăzut cu componente din aliaj de magneziu dur şi fibră de carbon, pentru a crea un corp uşor şi durabil. Toate îmbinările, butoanele şi selectoarele sunt complet etanşate împotriva intemperiilor. Designul conceput pentru un consum redus de energie vă oferă numărul maxim de fotografii între încărcările acumulatorului. Gripul MB-D17 opţional acceptă trei tipuri de baterii ca surse de alimentare pentru aparatul foto, care este mai uşor de manevrat în timpul fotografierii verticale cu gripul montat. Iar obturatorul de înaltă performanţă a fost testat pentru 200.000 de cicluri.
 


Obiective NIKKOR: avantajul telefotografierii DXLegendarele obiective NIKKOR de la Nikon oferă claritate şi versatilitate fără egal.
 

D500 este compatibil cu gama completă de obiective NIKKOR în format DX, iar factorul de decupare de 1,5x al senzorului DX al aparatului foto oferă un efect de telefotografie când se fotografiază cu un obiectiv FX. Împerecheaţi aparatul foto D500 cu un obiectiv AF-S NIKKOR 80–400mm f/4.5–5.6G ED VR şi unghiul de câmp la setarea de telefotografie este echivalent cu al unui DSLR în format FX echipat cu un teleobiectiv de 600 mm. În comparaţie cu combinaţia pentru cadru întreg, acest tandem reduce aproximativ la jumătate greutatea şi lungimea configuraţiei de telefotografie – un avantaj important dacă doriţi să călătoriţi cu un bagaj uşor. Acum puteţi să vă proiectaţi în centrul acţiunii sau să aduceţi în focar cuibul de păsări la care este greu de ajuns, fără dificultăţile de manevrare întâlnite la un kit profesional, care este mai greu.

 


 

D500 este complet compatibil cu renumitul sistem creativ de iluminare/iTTL de la Nikon şi cu noul sistem de iluminare avansată fără fir cu radiocomandă de la Nikon.
 

Puteţi utiliza cu uşurinţă aparatul foto D500 cu dispozitive Speedlight, precum profesionalul SB-910, compactul SB-700 sau SB-5000, care utilizează tehnologia de radiocomandă. Când este combinat cu transceiverul WR-R10 opţional, D500 poate comanda şi declanşa fără fir până la şase grupuri de unităţi SB-5000 poziţionate în altă cameră, după colţuri sau afară, în lumina puternică a soarelui.
 

Fotografiaţi mai mult. Controlaţi mai mult. SnapBridge.

Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge. Sincronizaţi fotografiile pe măsură ce le realizaţi. Utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.
 

Aplicaţia SnapBridge de la Nikon vă permite să menţineţi aparatul foto D500 conectat permanent la dispozitivul dumneavoastră inteligent, prin tehnologia Bluetooth® low energy¹. Sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitiv în timp ce fotografiaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Transferaţi manual filme oricând doriţi, prin intermediul funcţiei Wi-Fi®² încorporate în aparatul foto. De asemenea, SnapBridge vă permite să controlaţi funcţiile cheie ale aparatului foto cu ajutorul dispozitivului inteligent şi să marcaţi simplu imaginile cu geoetichete. De fiecare dată când ajungeţi într-un loc nou, SnapBridge actualizează automat aparatul foto cu ora locală şi ora UTC (Ora universală coordonată) prin intermediul informaţiilor GPS din dispozitivul inteligent. Fotografiile vor fi în ordinea corectă a datelor, indiferent câte fusuri orare traversaţi.

 

Oriunde. Pretutindeni. Automat, de pe aparatul foto pe smartphone.

Faceţi fotografii impresionante. Partajați-le instantaneu.

De ce să aşteptaţi? Aplicaţia SnapBridge pentru iOS şi Android permite realizarea unei conexiuni active permanente între aparatul foto şi smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Obțineți rezultate mai bune în activitatea dumneavoastră fotografică - oriunde vă aflați.

Exploraţi aplicaţia SnapBridge

Automat, de pe aparatul foto pe smartphone


Puteţi utiliza SnapBridge pentru a împerechea până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent. Setarea se face simplu, fiind necesară împerecherea o singură dată a fiecărui aparat foto.


Trimiteți fotografii de pe aparatul foto pe smartphone.

Controlați aparatul foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent. (Depinde de modelul aparatului foto)

Salvați fotografiile în spațiul gratuit de stocare în cloud, când vă aflați în mișcare.

Oriunde. Pretutindeni. Mereu conectat.

Realizați fotografia perfectă cu aparatul foto Nikon și o versiune de 2 megapixeli a imaginii pregătită pentru web apare automat pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Fotografiile în format JPEG și filmele de mari dimensiuni pot fi transferate manual.

Sincronizați automat fotografiile sau alegeți-le pe cele preferate.

Transferuri rapide ale fotografiilor de 2 megapixeli pregătite pentru web.

Consum redus de energie al aparatului foto și dispozitivului inteligent.

Stocare gratuită în cloud, în NIKON IMAGE SPACE.


Preluaţi controlul. De la distanţă.

SnapBridge vă permite să utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a fotografia de la distanță. Acces simplu la principalele butoane de comandă ale aparatului foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent.


Aflaţi mai multe despre funcții și compatibilitate aici.

Pregătit odată cu dumneavoastră

SnapBridge utilizează Bluetooth® Low Energy pentru a vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent atunci când se află unul în apropierea celuilalt.1

Tehnologia Bluetooth® Low Energy vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent cu un consum de energie neglijabil.1 SnapBridge trece automat la funcţia Bluetooth atunci când transferați fotografii de 2 megapixeli pregătite pentru web pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Și la funcția Wi-Fi® încorporată în aparatul foto atunci când transferați filme sau fișiere în format JPEG de mari dimensiuni.2
Stocare automată în cloud. NIKON IMAGE SPACE.


SnapBridge poate încărca automat o versiune de 2 megapixeli pregătită pentru web a oricărei fotografii realizate în spațiul gratuit de stocare în cloud Nikon. Realizarea unor copii de rezervă ale fotografiilor dumneavoastră nu a fost niciodată atât de simplă.
 
NIKON IMAGE SPACESimplificați-vă activitatea fotografică

Datorită funcțiilor intuitive ale aplicației SnapBridge, acum este mai ușor să îi țineți la curent pe fanii dumneavoastră și să actualizați software-ul aparatului foto.

Adăugați cu ușurință hashtag-uri, descrieri, informaţii privind drepturile de autor și multe altele
Puteți adăuga date la imaginile dumneavoastră direct de pe aplicația SnapBridge.

Împerecheați până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent
Trecerea de la un aparat foto la altul se face simplu cu aplicația SnapBridge.

Urmăriți-vă aventurile fotografice
SnapBridge utilizează funcţia GPS de pe dispozitivul dumneavoastră inteligent pentru a seta ora locală și UTC pe aparatul foto.

Mențineți actualizat software-ul aparatului foto
SnapBridge înregistrează automat aparatul foto pe serverele Nikon și vă anunță când sunt disponibile actualizări de firmware.

Ce aparate foto sunt compatibile cu SnapBridge?

Aplicația SnapBridge este compatibilă cu cele mai recente aparate foto Nikon. Lista completă se găsește aici.
Descărcați SnapBridge

Vizitați App Store/Google Play pentru cele mai recente cerințe de sistem. Este posibil ca această aplicație să nu funcționeze pe toate dispozitivele.

1 Logotipul și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Nikon Corporation sau companiile afiliate acesteia este sub licență.

2 Wi-Fi® şi logoul Wi-Fi CERTIFIED sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance.


Declinări ale responsabilităţii privind logourile

Apple, logoul Apple, iPhone, iPad şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. App Store este o marcă de servicii a Apple Inc. Android şi Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc.Kit D500 AF-S DX 16-80mm VR

Include corpul aparatului foto D500 şi obiectivul versatil, de înaltă performanţă AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR. Având o plajă focală întinsă, de 16-80 mm (echivalent format FX: 24-120 mm) şi o diafragmă maximă luminoasă de f/2.8-4, acest zoom, care operează de la unghi larg până la telefotografie, este obiectivul perfect pentru plimbările fotografilor pretenţioşi. Sistemul de reducere electronică a vibraţiilor (e-VR) de la Nikon minimizează efectele tremuratului aparatului foto, iar funcţionarea este silenţioasă, chiar şi în timpul filmării.Accesorii Incluse

 

Curea aparat foto AN-DC17

Curea aparat foto AN-DC17
 


Capac corp BF-1B

Capac corp BF-1B
 


Acumulator EN-EL15

Acumulator EN-EL15
 


Încărcător acumulator MH-25a

Încărcător acumulator MH-25a
 


Cablu USB UC-E22

Cablu USB UC-E22
 

Accesorii Opţionale

Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11a

Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11a
 


Kit de telecomandă fără fir WR-R11a + WR-T10

Kit de telecomandă fără fir WR-R11a + WR-T10
 


Acumulator Li-ion reîncărcabil EN-EL15c

Acumulator Li-ion reîncărcabil EN-EL15c
 


Card de memorie XQD de 64 GB de la Nikon

Card de memorie XQD de 64 GB de la Nikon
 


Adaptor la rețeaua electrică EH-5d

Adaptor la rețeaua electrică EH-5d


Geantă Billingham Hadley Pro pentru aparatul foto

Geantă Billingham Hadley Pro pentru aparatul foto


Acumulator Li-ion EN-EL15b

Acumulator Li-ion EN-EL15b


Husă semi-rigidă CF-DC8

Husă semi-rigidă CF-DC8


Grip MB-D17

Grip MB-D17


Transmiţător fără fir WT-7

Transmiţător fără fir WT-7


Ocular vizor DK-17F acoperit cu un strat de fluor

Ocular vizor DK-17F acoperit cu un strat de fluor


Speedlight SB-5000

Speedlight SB-5000


Microfon fără fir ME-W1

Microfon fără fir ME-W1


Telecomandă fără fir – transmiţător WR-T10

Telecomandă fără fir – transmiţător WR-T10


Telecomandă fără fir WR-1

Telecomandă fără fir WR-1


Conector adaptor CA EP-5B

Conector adaptor CA EP-5B


Microfon ME-1

Microfon ME-1


Telecomandă prin cablu MC-36a

Telecomandă prin cablu MC-36a 

Rezolutie:: 20 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: CMOS, format Nikon DX, 23.5 x 15.7 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.5x

Sensibilitate ISO:: 100 – 51.200

Format Fisiere:: JPEG, NEF 12 sau 14 biţi, TIFF, MOV

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K UHD (3840 x 2160 - 30p, 25p, 24p)

Dimensiune LCD:: 3,2 inch

Numar pixeli LCD:: 2,359,000

Ecran Rabatabil: Da

Vizor Optic:: Da

Acoperire Vizor:: Format DX: aprox. 100% orizontal si 100% vertical; Format 1.3x: aprox. 98% orizontal si 98% vertical; marire aprox. 1.0x

Masurarea Expunerii:: Nikon Multi-CAM 20K cu detectie de faza TTL, 153 puncte de focalizare (inclusiv 99 senzori de tip incrucisat)

Compatibilitate montură obiectiv: Nikon F

Shutter Speed:: 30-1/8000 sec , Bulb

Profunzime culoare:: 14 biti

Fotografiere continuă (rafala): maxim 10 cadre pe secunda

Sistem de Focalizare: Modul de senzor cu focalizare automată Multi-CAM 20K cu detecţie de fază TTL, reglare fină şi 153 de puncte de focalizare (inclusiv 99 de senzori de tip cruce şi 15 senzori compatibili cu f/8), din ca

Blit Integrat:: Nu

Patina Blit Extern:: Da

Viteza maxima de sincronizare:: 1/250s

Body / Kit: Body

Memorie suportata: Dual slot: SD, QXD

Conectivitate:: USB 3.0 (micro-B), HDMI mini tip C, intrare audio 3.5 mm, iesire audio 3.5 mm, mufa accesorii

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: EN-EL15

Dimensiuni:: 147 x 115 x 81 mm

Greutate:: 760 g (doar corpul aparatului foto)

 • acumulator EN-EL15,
 • incarcator MH-26
 • curea AN-DC-17,
 • cablu USB UC-E22,
 • capac corp BF-1B,
 • ocular DK-17F
 • D500 - body

, 

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!