Nikon Nikon Coolpix B700 negru

2.299,99 Lei

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15787 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 2299 de puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Fotografiaţi în detalii fine cu super-zoomul COOLPIX B700, cu 20,3 megapixeli.

Bucuraţi-vă de performanţele legendarelor sisteme optice NIKKOR, într-un obiectiv cu sticlă ED, cu zoom optic de 60x (extensibil până la 120x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom), capabil să atingă distanţe copleşitoare şi să asigure precizia fotografierii cu sistemul de focalizare automată (AF) de înaltă performanţă. Asiguraţi viitorul sigur al lucrărilor dumneavoastră cu filmele 4K UHD şi fotografiaţi în format RAW (NRW) pentru a permite finisarea de înaltă calitate a fotografiilor. Sistemul VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie, de 5 stopuri şi controlul de zoom lateral minimizează tremuratul aparatului foto şi, în plus, puteţi să fotografiaţi utilizând vizorul electronic sau monitorul LCD cu unghi variabil. Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge.

OBIECTIV NIKKOR CU ZOOM OPTIC 60X, CONSTRUIT CU ELEMENT DIN STICLĂ SUPER ED

Înregistraţi natura sălbatică de la o distanţă sigură, fotografiaţi stelele de pe cerul nopţii sau faceţi fotografii impresionante la evenimentele sportive cu obiectivul NIKKOR cu rază mare de acţiune, cu zoom optic 60x, extensibil până la 120x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom. Plaja de zoom acoperă distanţe focale de la 24 mm, la poziţia cu unghi larg, până la 1440 mm, la unghiuri de câmp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm) şi permite fotografierea macro excepţională a subiectelor aflate la doar 1 cm (aproximativ) faţă de obiectiv. Performanţele superioare sunt garantate de renumitele sisteme optice NIKKOR, prevăzute cu sticlă Super ED. Un obiectiv cu sticlă Super ED are capabilităţi avansate, inclusiv o capacitate extrem de bună de a elimina spectrele secundare, oferind caracteristici superioare de corecţie a aberaţiei cromatice.

SENZOR CMOS CU 20,3 MEGAPIXELI EFECTIVI ŞI SISTEM DE FOCALIZARE AUTOMATĂ (AF) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

Numărul mare de megapixeli ai senzorului de imagine CMOS al aparatului foto permite intrarea unei cantităţi mai mari de lumină, pentru înregistrarea unor detalii mai fine în imagini, în timp ce sistemul AF ultra-sensibil, de mare viteză, se blochează rapid pe subiect, astfel încât să nu pierdeţi niciodată momentele decisive. Funcţia Găsire ţintă AF permite o compoziţie mai flexibilă, deoarece valorile optime pentru dimensiunea şi poziţia zonei de focalizare sunt alese în conformitate cu subiectul. Când îndreptaţi aparatul foto spre subiect, acesta prevede instantaneu zona în care ar trebui obţinută focalizarea. Zona de focalizare activă este stabilită automat în corelaţie cu dimensiunea subiectului, asigurând o focalizare clară pentru toate imaginile. Funcţia Găsire ţintă AF este aplicată cu aceeaşi eficacitate pe subiectele din centrul cadrului şi pe cele din afara cadrului; de asemenea, identifică subiectele mai mici, precum florile şi mâncarea, la fel de bine cum identifică subiectele umane.

FILME 4K UHD/30P CU SUNET STEREO
 
Înregistraţi filme impresionant de cursive, de ultra-înaltă definiţie 4K (3840x2160/30p) – cu convingerea că înregistrările pe care le-aţi făcut sunt de cea mai bună calitate şi au viitorul asigurat, pe măsură ce rezoluţia 4K UHD devine standard – şi îmbogăţiţi imaginile cu sunetul remarcabil asigurat cu funcţia Zoom microfon, care reglează direcţia în funcţie de operaţia de zoom. Începeţi filmarea instantaneu, utilizând butonul dedicat pentru înregistrarea filmelor. Fiind echipat cu tehnologie HDMI, aparatul foto poate fi conectat la un televizor sau la un monitor extern, prin intermediul unui cablu HDMI opţional.
 
 
VIZOR ELECTRONIC (EVF) ÎNCORPORAT

Vizorul electronic LCD de 0,2 inci (cu funcţie de ajustare a dioptriei), de înaltă definiţie, cu 921.000 puncte, oferă o acoperire a cadrului de 100%, permiţându-vă să fotografiaţi întotdeauna exact ceea ce vedeţi. Comutaţi cursiv stilurile de fotografiere, de la ecran la vizor, graţie capacităţii senzorului de ochi de a comuta automat de la fotografierea cu monitorul, când ochiul se apropie de senzor. Fotografierea prin vizor este utilă când spaţiul este limitat şi are avantajul de a asigura o poziţie stabilă, minimizând tremuratul aparatului foto.

MONITOR LCD CU UNGHI VARIABIL, DE 7,5 CM/3 INCI, CU 921.000 PUNCTE

Ecranul mare, cu unghi variabil, oferă o imensă flexibilitate pentru crearea diferitelor puncte de vizualizare – fotografiaţi de deasupra mulţimii la concerte, fotografiaţi de jos pentru imagini din lumea sălbatică ori din natură sau fotografiaţi dintr-un unghi complet unic, pentru a înregistra cadre arhitecturale sau de călătorie. Realizarea autoportretelor este simplă cu monitorul cu unghi variabil şi, de asemenea, este simplu să adăugaţi comentarii personale la filmele înregistrate sau să faceţi un selfie rapid când sunteţi într-un loc neobişnuit. Sistemul de aliniere RGBW oferă o vizibilitate superioară chiar şi în lumina directă soarelui şi asigură un consum redus de energie.

SISTEM VR (REDUCERE A VIBRAŢIILOR) OPTIC CU DUBLĂ DETECŢIE, DE 5 STOPURI

Sistemul de reducere a vibraţiilor este eficient în contracararea tremuratului aparatului foto, permiţându-vă să realizaţi întotdeauna imagini clare cu expunerea optimă, indiferent de condiţiile de fotografiere. Sistemul VR optic cu dublă detecţie, de 5 stopuri, are un efect de compensare echivalent utilizării unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acesta poate elimina nevoia de a utiliza timpi de expunere mai scurţi, prevenind probleme precum expunerea incorectă sau sensibilitatea crescută excesiv. Prin utilizarea informaţiilor despre tremuratul aparatului foto, detectate de senzorul de viteză unghiulară, împreună cu datele despre direcţie şi amploarea tremuratului aparatului foto (informaţii despre vectorul de mişcare), algoritmul VR nou-dezvoltat permite un calcul mai precis al nivelului de neclaritate din imagine, pentru a obţine o performanţă de reducere a vibraţiilor mult îmbunătăţită.

SnapBridge

SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc.

TIMP DE PORNIRE SCURT, AF DE MARE VITEZĂ ŞI ÎNTÂRZIERE REDUSĂ A DECLANŞĂRII

Când nu există o a doua şansă de a fotografia scenele importante, vă puteţi baza pe capacitatea aparatului foto B700 de a răspunde foarte rapid la comenzi. Beneficiind de un timp de pornire scurt, de aproximativ 1,3 secunde, de un sistem AF de mare viteză, care vă oferă focalizarea clară în aproape 0,09 secunde şi de o întârziere redusă a declanşării, veţi înregistra acţiunea chiar în secunda în care începe. Nu veţi mai rata niciodată momentele cruciale.

FOTOGRAFIAŢI IMAGINI RAW (NRW)

Fotografiind în formatul de fişier RAW (NRW) de la Nikon, nu trebuie să vă mai faceţi griji în privinţa degradării calităţii imaginii. Când imaginile sunt scrise pe cardul de memorie în formatul NRW, informaţiile despre compensarea expunerii, balansul de alb, nuanţă, ton şi claritate sunt salvate ca seturi de instrucţiuni în cadrul fişierului. Puteţi să modificaţi de oricâte ori doriţi seturile de instrucţiuni aferente imaginilor, fără a afecta vreodată datele RAW iniţiale.

Rezolutie:: 20 Mpx

Senzor: CMOS

Dimensiune senzor:: 1/2,3 inch

Focala (35mm echivalent):: 24–1440 mm

Diafragma maxima: : f/3,3 (W) - f/6,5 (T)

Zoom optic: 60x

Rezolutii foto: 4:3 : 20MP (5184 x 3888), 8MP (3264 x 2448), 4MP (2272 x 1704), 2MP (1600 x 1200) / 16:9 : 15MP (5184 x 2920) / 3:2 : 18MP (5184 x 3456) / 1:1 : 15MP (3888 x 3888)

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K UHD 3840 x 2160 (30, 25 fps), Full HD 1920x1080 (60 / 50 / 30 / 25 / 15 fps) ; HD 1280x720 (60 / 50 / 30 / 25 fps) ; VGA 640 x 480p (120, 100 fps)

Ecran rabatabil: Da

Dimensiune LCD:: ecran LCD TFT cu diagonală de 7,6 cm (3 inch)

Numar pixeli LCD:: aprox. 921.000 puncte cu unghi larg de vizualizare, strat anti-reflexie şi funcţie de reglare a luminozităţii în 6 trepte

Vizor: Da vizor electronic de 0,5 cm (0,2 inci), LCD echivalent cu aprox. 921.000 puncte, cu funcţie de ajustare a dioptriei

Format fisiere: Foto: JPEG, RAW (NRW) ; Video: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: AAC stereo)

Stabilizare de imagine: Da. VR prin deplasarea componentelor obiectivului (imagini statice), VR prin deplasarea componentelor obiectivului şi VR electronic (filme)

Masurarea Expunerii:: Matrice, central-evaluativ, spot

Moduri scenă predefinite: Da

Viteza obturator: 1 s – 1/4000 s. 1/4000 până la 15 s (când sensibilitatea ISO este 100 în modul M), 25 s (Dâre de stele în modul de scenă Expunere multiplă luminoasă)

Sensibilitate ISO:: ISO 100–1600 (extins la 3200 disponibil când se utilizează modurile P, S, A sau M)

Sistem de Focalizare: Auto AF

Blit Integrat:: Da. Auto. (W): de la 0,5 până la 7 m, (T): de la 1,5 până la 3,4 m

Memorie suportata: SD, SDHC, SDXC

Wi-Fi: Da

Tip Wi-Fi: IEEE 802.11b/g (protocol LAN fără fir standard)

Conectivitate: micro USB 2.0, micro HDMI (Tip-D), Bluetooth Ver. 4.1

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Nikon Li-ion EN-EL23

Dimensiuni:: 125 mm x 85 mm x 106,5 mm

Greutate:: 570 g (cu acumulator şi card de memorie)

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Aparat foto Nikon Coolpix B700 negru
- Capac cu snur pentru obiectiv Nikon LC-CP29
- Acumulator Nikon Li-ion EN-EL23 (3,8V , 1850 mAh)
- Incarcator Nikon EH-73P
- Cablu USB
- Curea AN-CP21

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!