Fujifilm Fujifilm X-E3, Mirrorless 24MP, 4K body - argintiu

3.299,99 Lei 1.999,00 Lei

Bucuresti: Stoc epuizat

Garantie: 2 ANI
 

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 14903 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (2)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

X-E3

MinimalismFUJIFILM X-E3, construit din esența minimalismului, a fost rafinat pentru a maximiza performanțele funcționale până la limita maximă.
Această cameră a fost creată în căutarea minimalismului, încercând să stimuleze simțurile persoanei care o manevrează, urmărind să atragă adevărata intenție a fotografului.Aspectul simplu și frumos urmărit de seria X-E a fost îmbinat cu funcții inovatoare și un design incredibil de compact și ușor.
FUJIFILM X-E3 permite utilizatorilor să se bucure de nivelul final de calitate a imaginii fotografice pentru care este cunoscută seria X, în timp ce se bucură de modul în care ar trebui să fie o cameră.Senzor

APS-C „X-Trans * 1 CMOS III”

Pixeli efectivi    24MpxMonitor LCD

Ecran tactil LCD de 3,0 inci (1.040K puncte)


Sensibilitate                 ISO 51200 * 2

 Firmware Ver.1.20


Actualizările gratuite vor oferi suport pentru „FUJIFILM X RAW STUDIO”, suport pentru backup / restaurare a setărilor camerei prin FUJIFILM X Acquire și compatibilitate suplimentară a obiectivului XC-15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ și multe altele.


Descărcați cel mai recent firmware


Suportă „FUJIFILM X RAW STUDIO”

După conectarea unei camere la un computer prin cablu USB, „FUJIFILM X RAW STUDIO” permite utilizatorilor să convertească fișiere RAW cu X-Processor Pro. De asemenea, va fi disponibilă procesarea rapidă a lotului. „FUJIFILM X RAW STUDIO” poate fi descărcat gratuit de pe site-ul web FUJIFILM.

Descărcați FUJIFILM X RAW STUDIO

Suport pentru backup / restaurare a setărilor camerei prin FUJIFILM X Acquire

Odată ce conectați o cameră la un computer prin cablu USB, „FUJIFILM X Acquire” permite utilizatorilor să facă backup / restabili setările camerei de la / dintr-un fișier. Copierea tuturor setărilor camerei de la o cameră la alta este disponibilă.


Compatibil cu noul obiectiv FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ

Actualizarea va adăuga compatibilitate pentru noul obiectiv FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ.


Inelul MF poate fi folosit ca inel de zoom

Mențineți poziția zoomului obiectivului în timpul fotografierii la intervale

Mențineți poziția zoomului obiectivului în modul redare pentru a scurta timpul de pornire pentru următoarea fotografiere

Îmbunătățiți capacitatea de utilizare a controlerului de bliț radio

Actualizarea permite utilizatorilor să filmeze cu bliț de studio compatibil cu terțe părți în sincronizare de mare viteză. sau modul TTL prin intermediul controlerelor radio.


Conectivitate Bluetooth® * 1 îmbunătățită prin intermediul aplicației FUJIFILM Camera Remote.

Actualizarea permite utilizatorilor să utilizeze următoarele funcții cu cea mai recentă aplicație „FUJIFILM Camera Remote”.


Actualizarea permite utilizatorilor să selecteze mai multe smartphone-uri sau tablete prin asocierea camerelor. (Până la 7 dispozitive)

Actualizați firmware-ul * 2 al camerelor compatibile care oferă capacitate Bluetooth® prin intermediul dispozitivelor smartphone sau tabletă.

Suportă declanșarea camerei fără fir Bluetooth® cu declanșare a camerei * 2 pentru camerele care oferă capacitate Bluetooth®.


Indicatori sau informații mărite și personalizabile

Actualizarea permite utilizatorilor să mărească indicatorii și informațiile din vizor și / sau monitorul LCD.
Această actualizare va permite, de asemenea, utilizatorilor să personalizeze locația în care informațiile sunt afișate pe afișaj.

 
Normal
LARGE INDICATORS MODE
LARGE INDICATORS DISP.SETTING


 

 
 

 

Fujifilm a reproiectat corpul camerei FUJIFILM X-E2, lansat în noiembrie 2013, pentru a crea cel mai compact și ușor model din gama de camere cu lentile interschimbabile din seria X, cu un vizor. Factorul de formă îl face un partener perfect pentru utilizarea de zi cu zi și pentru fotografiile de călătorie.

Modul de control


 

 Comenzi manuale

Combinațiile de setări pe cadranul de expunere și inelul de diafragmă al obiectivului vă permit să setați moduri de expunere, inclusiv Program, Prioritate declanșator, Prioritate diafragmă și Manual chiar și atunci când camera este oprită.


Sprijinirea compensării expunerii pentru ± 3 opriri în 1/3 trepte. Suportă până la ± 5 opriri când se află în poziția „C”.

 
 
 


Mod automat

 
 

Mod SR AUTO avansat

Comutați placa superioară pe „AUTO” pentru a selecta modul Advanced SR AUTO. Apoi, camera va selecta automat setările optime de focalizare automată și expunere din 58 de presetări.

 
 
 Controlul aspectului

 
 


Pârghie de focalizare

Cu operația directă efectuată cu ajutorul unui stick, este posibilă mutarea instantanee a zonei de focalizare în opt direcții, inclusiv verticală, orizontală și diagonală. Focalizarea poate fi efectuată cu precizie cu compoziția deja decisă.


Meniu personalizabil

Este posibil să atribuiți funcții de meniu utilizate frecvent la „Meniul rapid” și „Meniul meu”. Funcțiile atribuite pot fi, de asemenea, apelate direct, setându-le pe „Butonul funcției”. Posibilitățile de comenzi rapide abundente sunt incredibil de convenabile, permițând tranziții ușoare în funcție de aplicație și scenă.


 

 
 


Aspectul din spate vă permite să păstrați o aderență fermă

 


Cu fiecare buton capabil să apeleze funcții cu ușurință, aspectul din spate are un design simplu, dar frumos. Prin menținerea numărului de butoane la minimum absolut, niciun element nu interferează cu degetele fotografului, permițând o prindere fermă a camerei.

 

 

Monitorul LCD, pe partea din spate a camerei, utilizează un panou static cu ecran tactil care acceptă funcțiile convenționale „Touch Shot”, „Touch AF” și „Focus Area Selection”. O nouă caracteristică „Funcție tactilă” va fi disponibilă pe FUJIFILM X-E3, care permite controlul gesturilor, cum ar fi micșorarea și apropierea, pentru a îmbunătăți și mai mult funcționarea ecranului tactil.

EVF în timp real și ecran LCD tactil

Vizor electronic
Echipat cu un câmp vizual de 0,62x * 1/100% și vizor electronic EL organic cu 2,36M puncte, proiectând subiecții în mod clar chiar și în scene luminoase în aer liber. Având un decalaj de afișare de doar 0,005 secunde, pe lângă continuarea captării subiectului în timp real, vizorul reflectă și efecte de fotografiere, cum ar fi setările de expunere și simularea filmului. 

Este posibilă funcționarea ecranului tactil în timp ce privești vizorulEcran LCD tactil


Monitorul LCD din spate adoptă un afișaj cu ecran tactil electrostatic, care acceptă funcționarea intuitivă cu vârfurile degetelor, cum ar fi flick, atingere dublă, atingere, glisare și ciupire în și în afara.

 
 


MOD DE FILMARE/ REDARE


[Glisare (Sus și Jos, Stânga și Dreapta)] Atingeți Fn.
[Atingeți de două ori] Vizualizare live mărită / Zoom redare
[Atingeți, trageți] Selecția zonei AF, Atingeți AF, Atingeți / Vizualizați altă zonă în timpul redării
[Pinch-In, Pinch-Out] Redare mărire și micșorare (numai modul Redare)
[Glisare] Vizualizați următoarea imagine (numai în modul Redare)

Alte funcții

6. Selectarea meniului Q, caracter de intrare

 Funcționarea panoului tactil când utilizați EVF

De asemenea, este posibil să utilizați panoul tactil în timp ce priviți în vizor. Conform metodei de funcționare, este posibil să setați intervalul efectiv al panoului tactil pe ecran complet, jumătate dreaptă, jumătate stângă sau OFF.
NOTE
* 1 Aproximativ 0,62x mărire 50mm (echivalent format 35mm) la infinit și dioptrii setate la -1,0m-1

Conectivitate

Aceasta este prima cameră din seria X care oferă capacitate Bluetooth®. Asociați-l cu dispozitivul dvs. smartphone sau tabletă, înainte de fotografiere, pentru a transfera cu ușurință fotografiile pe care le-ați făcut pe dispozitivul smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației dispozitivului inteligent „Telecomandă FUJIFILM Camera”.

Conectivitate

EVF în timp real și ecran LCD tactil


Imagistica

Comunicare fără fir cu Bluetooth® * 1

Funcționalitatea Bluetooth face ușor să vă bucurați de imaginile dvs. pe diferite dispozitive


 


 

 

Prima cameră din seria X care este echipată cu funcționalitate Bluetooth®, camera se poate asocia cu smartphone-ul dvs. și poate rămâne întotdeauna conectat. Cu imaginile transferate automat, conexiunea dintre cameră și smartphone sau tabletă este chiar mai ușoară. Fotografierea și vizualizarea de la distanță a imaginilor stocate în camera * 2 sunt de asemenea posibile.

Cum să vă conectați la un smartphone sau tabletă

Conexiuni Bluetooth®: Asocierea iOS Android
Wi-Fi® * 3 Conexiuni iOS Android

Imprimare instax wireless
   
     

 

  

Fotografiile realizate pot fi trimise fără fir la imprimanta instax SHARE, permițând utilizatorilor să imprime instantaneu fotografiile.


Imagistica


FUJIFILM X-E3 are un senzor X-Trans ™ CMOS III de 24,3 megapixeli APS-C și un motor de procesare a imaginii X-Processor Pro pentru o calitate remarcabilă a imaginii și un răspuns de mare viteză.

Conectivitate
Concentrarea


Senzor X-Trans ™ * 1 CMOS III pentru o imagine de înaltă calitate.

 
FUJIFILM X-E3 este echipat cu Fujifilm X-Trans CMOS III, un senzor de dimensiuni APS-C de 24,3 megapixeli, renumit pentru o calitate remarcabilă a imaginii atunci când este combinat cu lentile XF de înaltă performanță. Datorită matricei de pixeli aleatorii, senzorul tăie culorile moare și false fără a avea nevoie de un filtru optic low-pass, plus oferă o reducere impresionantă a zgomotului până la ISO 12800. Senzorul oferă, de asemenea, o viteză excelentă de citire, ajutând la îmbunătățirea răspunsului camerei în modul rafală, urmărire AF de înaltă precizie, vizualizare live de mare viteză și performanță video de înaltă calitate.


X-Processor Pro cu capacitate avansată de procesare a imaginilor

 Motorul de procesare a imaginii X-Processor Pro de la FUJIFILM X-E3 oferă o viteză de procesare de aproximativ 4x mai mare decât modelele anterioare. Memoria tampon crescută crește performanța, extragând cele mai bune din senzorul X-Trans CMOS III. Aceasta înseamnă că ACROS a fost acum adăugat la setul popular de moduri de simulare a filmului, care sunt disponibile atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri 4K. X-Processor Pro îmbunătățește, de asemenea, performanța generală cu intervale de fotografiere mai scurte, decalajul de declanșare și timpul de oprire, precum și îmbunătățirea preciziei AF și a numărului de cadre continue posibile în modul rafală.


Sensibilitate

În plus față de nivelurile obișnuite ISO, camera este capabilă să utilizeze niveluri ISO extinse, inclusiv ISO100 / 125/160/25600/51200. De asemenea, este capabil să înregistreze în RAW. Funcția AUTO vă permite să setați ISO standard, limita de viteză redusă a obturatorului și limita ISO superioară și să configurați setările AUTO 1 - 3 în funcție de condițiile de fotografiere.


Performanta ridicata

CPU pentru procesare de mare viteză. Memoria tampon a fost, de asemenea, mărită pentru un răspuns și mai rapid.


Cea mai rapidă viteză AF
0,06 sec. * 2


Ora de pornire
aproximativ 0,4 sec.


Cel mai scurt interval de fotografiere
0,25 sec. * 3


Cel mai scurt decalaj de declanșare
0,050 sec.


Rata cadrelor EVF
54,54 fps


Fotografiere continuă
Performanță de fotografiere continuă de până la 8,0 fps, permițând captarea continuă a subiecților în mișcare rapidă.


Cea mai rapidă fotografiere continuă  (obturator mecanic)
8,0 fps


Fotografiere continuă
62 de cadre (JPEG)
 

FOCALIZARE


FUJIFILM X-E3 are o zonă AF cu detecție de fază mare și un algoritm actualizat pentru a oferi o viteză AF mai rapidă de 0,06sec * 4.

FOCALIZARE
Imagistica
Simulare film
Nou algoritm AF pentru fotografiere continuă lină.
Datorită noului algoritm de recunoaștere a imaginii, FUJIFILM X-E3 este capabil să urmărească subiecții în mișcare de două ori mai repede decât modelele anterioare * 1. În plus, FUJIFILM X-E3 este capabil, de asemenea, să urmărească subiecții în mișcare de jumătate din dimensiune ca înainte.

Zona AF de detectare a fazelor


 
Alegeți între 91 sau 325 puncte de focalizare. Pixelii de detectare rapidă și precisă a fazelor acoperă 50% [lateral-lateral] și 75% [de sus în jos] din cadru.


Moduri AF

 Camera oferă AF cu punct unic pentru focalizarea precisă pe un singur punct de focalizare, zona AF pentru un subiect în mișcare și focalizare largă / urmărire. Dacă este selectat „ALL”, este posibil să comutați perfect modul AF utilizând selectorul de comandă din spate.

 
AF-S + Punct unic Pentru captarea subiecților folosind un punct AF specific  
Zona AF-S + Pentru captarea subiecților într-o zonă AF mare (3 × 3, 5 × 5, 7 × 7)  
AF-S + Wide Pentru captarea automată a unui subiect pe cadru  
AF-C + Punct unic Pentru focalizare continuă la fața locului  
Zona AF-C + Pentru urmărirea unui subiect într-o zonă selectată  
Urmărire AF-C + Pentru urmărirea continuă a unui subiect pe cadru  SET 5

Subiecte în mișcare eratică


 
SET 1 Setare standard  
SET 2 Ignorarea obstacolelor  
SET 3 Accelerarea / decelerarea subiectelor  
SET 4 Pentru subiecte care intră brusc în cadru  
SET 5 Subiecte în mișcare eratică  
 Simulare film

Încorporând cunoștințe dezvoltate de la peste 80 de ani de fabricație a filmelor fotografice, modurile de simulare a filmului FUJIFILM X-E3 vă permit să vă bucurați de diferite tonuri de culoare și de gradări bogate, ca și cum ați schimba filmele. Sunt disponibile în total 15 moduri, inclusiv PROVIA și Velvia pentru a reproduce culori vibrante, plus ACROS pentru imagini monocrome detaliate. Funcția Grain Effect poate fi combinată cu toate modurile de simulare a filmului pentru a adăuga un aspect texturat și a oferi o gamă mai mare de efecte artistice.


FOCALIZARE

Funcții

Simularea filmului se concentrează pe filozofia creării culorii

Încorporând cunoștințe acumulate de-a lungul a peste 80 de ani de producție de film, Simularea filmului permite utilizatorilor să se bucure de o bogată varietate de reproduceri de culoare și gradare în funcție de subiectul lor, scena de filmare și intenția de exprimare. Utilizatorii pot alege dintr-un total de 15 tipuri diferite, la fel ca și cum ar schimba filme.


CROM CLASIC

© Jonas Dyhr Rask


ACROS

 
© Yukio Uchida
 
PROVIA / Modul Standard Standard care găzduiește o gamă variată de scene  
Velvia / Vivid Reproducerea culorilor primare vii. Ideal pentru fotografie de peisaj și natură  
ASTIA / Soft Tonuri moi combinate cu un sunet saturat de culori.  
ACROS (+ Ye / R / G FILTER) Mod nou monocrom cu gradare perfect bogată  
CLASSIC CHROME Adăugat adâncime tonală pentru un aspect de fotografie documentară  
PRO Neg. Bună Reproducerea naturală a tonului pielii  
PRO Neg. Tonuri std fine cu saturație redusă pentru instantanee unice  
MONOCROM (+ FILTRU Ye / R / G) Mod monocrom standard care găzduiește o gamă variată de scene  
SEPIA Ton cald sepia pentru un efect retro  Efect de granulatie

Adăugând efect de granulatie la fotografiile selectate, este posibil să le conferați texturilor fotografiilor cu un ton asemănător filmului. Utilizatorul poate selecta dintre OFF, slab și puternic.

Grain Effect OFF


Grain Effect ON (Strong) 

FUJIFILM X-E3 este capabil să înregistreze atât videoclipuri Full HD, cât și 4K utilizând celebrele moduri de simulare a filmelor din seria X. Puteți emite videoclipuri înregistrate pe un monitor extern, prin portul HDMI, și puteți introduce audio de la un microfon extern.

Funcții
Simulare de film
Sistem
Filmare 4K


 

Suport pentru filmarea filmelor 4K de înaltă calitate la 29,97 fps cu o calitate de 100 Mbps. Suportă, de asemenea, filmarea autentică, permițând intrările de microfon extern și ieșirea monitorului HDMI. Simularea filmului poate fi de asemenea selectată chiar și în timpul filmării 4K, permițând utilizatorilor să se bucure de o varietate de expresii video.


Filtre avansate

Aplicați diverse efecte de filtrare pentru a crea imagini unice. Sunt disponibile 8 efecte, inclusiv Toy Camera pentru un aspect retro, Miniatură pentru un efect diorama, Pop Color pentru contrast ridicat și saturație, precum și Tastă înaltă, Tastă joasă, Ton dinamic, Focalizare moale și Culoare parțială (roșu, portocaliu, galben , Verde, albastru și violet). Toate efectele pot fi previzualizate pe măsură ce fotografiați pe ecranul LCD.


Ton dinamic

Culoare parțială (verde)
 
TOY CAMERA Creați margini umbrite, luate de camerele de jucărie, creând un efect nostalgic  
MINIATURĂ Creați neclarități superioare și inferioare pentru efectul dioramei  
POP COLOR Accentuați contrastul și saturația culorilor  
HIGH-KEY Spori luminozitatea și reduce contrastul pentru a ușura reproducerea tonului  
LOW-KEY Creați tonuri uniform întunecate, cu câteva zone de evidențiere accentuată  
TON DINAMIC Creați efect fantezie prin reproducerea dinamică a tonului  
FOCUS SOFT Creați un aspect uniform în toată imaginea  
CULOARE PARȚIALĂ (ROȘU / ORANGE / GALBEN / VERZ / ALBASTRU / VIOLĂ) Păstrează culoarea originală selectată și alte zone se schimbă în monocrom  Flash Inclus

 
Un bliț clip cu ghid elegant numărul 8 se adaugă la designul excelent al camerei.


Braketing automat
Capabil să facă mai multe modele de fotografii cu o singură versiune, bracketingul automat acceptă 5 varietăți diferite de bracketing, inclusiv bracketingul AE standard.

Expuneri multiple
FUJIFILM X-E3 vă permite să combinați două cadre pentru un efect artistic. Prima fotografie este afișată pe monitorul LCD, astfel încât să poată fi amestecată perfect cu al doilea cadru.

Panoramă
Panoramează camera folosind ghidul de pe ecran pentru a fotografia mai multe cadre, iar FUJIFILM X-E3 le va îmbina într-o imagine panoramică uimitoare. Puteți alege între „L” pentru o fotografie de 180 de grade și „M” pentru o fotografie de 120 de grade.

 

 


Anterior

Sistem

Focalizare / fotografiere continuă

Următor →

Lentile

Fiecare fațetă a dezvoltării și proiectării monturii X Mount Fujifilm a început cu o ardezie curată. Rezultatul a fost combinarea ingineriei optice de înaltă precizie cu cea mai recentă tehnologie digitală. De la aclamata serie de obiective XF de înaltă rezoluție până la portabilitatea compactă a seriei de obiective XC, fiecare obiectiv exploatează întregul potențial al performanței descriptive a Monturii de tip  X

  

Fiecare obiectiv nou deschide o ușă către noi posibilități.

 

XF14mmF2.8 R

 
Obiectiv ultra-larg care oferă imagini clare, fără distorsiuniXF18mmF2 R

Obiectiv grandangular compact, perfect pentru instantaneeXF23mmF2 R WR

Obiectiv nou de 23 mm cu AF de mare viteză și rezistență la intemperii / prafXF27mmF2.8

 

Obiectiv de tip pancake ușor care combină greutatea redusă și dimensiunile compacte cu o calitate excelentă a imaginiiXF35mmF2 R WR

 

Obiectiv standard caracterizat prin bokeh frumos și claritate remarcabilăXF50mmF2 R WR

Cel mai recent obiectiv teleobiectiv de dimensiuni medii, conceput pentru portabilitateXF18-55mmF2.8-4 R LM OIS

Obiectiv zoom standard renumit pentru calitatea sa de imagine premium
 XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS

Zoom teleobiectiv care produce imagini clare și clare în intervalul său de zoom
 


Accesorii

 Mount Adapter : M MOUNT ADAPTER


Un adaptor de montura care permite utilizarea unei game variate de obiective M Mount pe corpul camerei X Mount. Este construit cu o structură din trei părți care folosește materiale optime pentru fiecare dintre componente, pentru a se potrivi montării perfecte cu precizie ridicată.Carcasă din piele: BLC-XE3

 Mâner: MHG-XE3

 Shoe Mount Flash : EF-X20
Remote Release : RR-90

 Li-ion battery : NP-W126S

 Battery charger : BC-W126

 

Rezolutie:: 24 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 23.5mm x 15.6mm

Sensibilitate ISO:: Auto, 200-12800 (Extins: 100-51200)

White Balance: Automatic Scene recognition / Custom / Temperatura de culoare Kelvin (K) / Preset : Daylight, Shade, Fluorescent light (Daylight), Fluorescent light (Warm White), Fluorescent light (Cool White), Incan

Format fisiere: Foto: RAW 14 bit (RAF), JPEG (max. 6000 x 4000 la 3:2), RAW+JPEG. Video: MOD, MPEG-4 AVC / H.264. Audio: Linear PCM/ Stereo sound 48KHz

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160p (la 24, 25, 30 fps) (100Mb aprox 10 min.), Full HD: 1920 x 1080p (la 24, 25, 30, 50, 60 fps), HD: 1280 x 720p (la 24, 25, 30, 50, 60 fps)

Dimensiune LCD:: 7,6 cm (aprox. 3,0”)

Numar pixeli LCD:: ecran tactil (touch screen) cu aprox. 1.040.000 de puncte

Ecran Rabatabil: Nu

Vizor: Da. Vizor electronic OLED cu aprox. 2,36 milioane de puncte si acoperire de aprox. 100 %

Profunzime culoare:: 14 biti

Sistem de Focalizare: Single AF / Continuous AF / MF. Tip: Intelligent Hybrid AF (TTL contrast AF / TTL phase detection AF). Single point AF: EVF / LCD: 13x7 / 25x13. Zone AF: 3x3 / 5x5 / 7x7

Shutter Speed: Viteza obturator mecanic: 30-1/4000 sec , Bulb / Viteza obturator electronic: 30 - 1/32000 sec

Stabilizator imagine: Nu. Dar se pot folosi obiective Fujinon cu stabilizare OIS.

Moduri expunere: Program P (Program AE), Prioritate de diafragma A (Aperture Priority AE), Prioritate de timp S (Shutter Speed Priority AE), Manual M (Manual Exposure)

Masurarea Expunerii:: TTL 256-zone metering, Multi / Spot / Average / Center Weighted

Blit Integrat:: Nu, dar are inclus in pachet blitzul EF-X8.

Patina blitz extern: Da (hot-shoe). Max Sync Speed 1/180 s. Moduri: prima cortina / a doua cortina . TTL (FLASH AUTO / STANDARD / SLOW SYNC.) / MANUAL / COMMANDER / OFF

Moduri de declanşare: Un singur cadru, fotografiere în rafală, self timer (auto declansare) 2 s / 10 s

Fotografiere continuă (rafala): maxim 14 cadre pe secunda (numai cu obturatorul electronic), aprox. 8 cadre pe secunda (obturator mecanic)

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Fujifilm X

Memorie suportata: SD Card (-2GB) / SDHC Card (-32GB) / SDXC Card (-256GB) UHS-I (un singur slot)

Conectivitate: USB 2.0 (micro USB), micro HDMI (Type D), audio mini conector 2,5mm microfon

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: Li-Ion NP-W126S

Dimensiuni: 121,8 x 73,9 x 42,7 mm

Greutate: 337 g (cu acumulator si card), 287 g (fara acumulator si fara card)

S.C. TOTAL STAR SERVICE S.R.L
J40/21825/1994
RO6558066
Bucuresti
Str. Covaci nr. 7, Sector 3. CENTRUL ISTORIC

Tel. +40-722-236221;
Tel. +40-21-3151628
Email: fotohobbyshop@gmail.com

- Aparat foto Fujifilm X-E3 body
- Capac body
- Acumulator NP-W126S
- Încarcator BC-W126
- Blitz Fuji EF-X8
- Curea de umar
- Manual

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!