Canon Canon EOS M6 Mark II body, 32.5MP, 4K - argintiu

4.599,99 Lei 3.499,00 Lei

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 15928 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 3499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Canon EOS M6 Mark II

EOS M6 Mark II este un dispozitiv mirrorless rapid şi cu viteză mare de reacţie, capabil să reacţioneze prompt atunci când observaţi o ocazie creativă, apoi să focalizeze şi să fotografieze într-o clipită. Este un aparat foto excelent pentru fotografia stradală şi viaţa de zi cu zi, la surprinderea momentului decisiv, viteza făcând diferenţa.

Surprindeţi cele mai efemere momente

Viaţa se mişcă destul de repede, fie că faceţi fotografii pe stradă sau realizaţi fotografii creative de călătorie. Surprindeţi orice doriţi la viteze de până la 14 cps sau utilizând fotografierea RAW în rafală la 30 cps, cu focalizare automată completă, care păstrează subiecţii în mişcare perfect clari.

Fotografiere continuă rapidă şi Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II poate realiza fotografii de 32,5 megapixeli cu o viteză de până la 14 cadre pe secundă, cu focalizare automată continuă. Urmăriţi subiecţii în mişcare în cadru şi capturaţi rafale de imagini extrem de detaliate, cu o claritate perfectă, la momentul potrivit. Memoria tampon mare şi cardul UHS-II permit realizarea de 54 cadre în format JPEG şi 23 cadre în format RAW sau 36 cadre în format CRAW.

Funcţiile de detectare a feţei şi urmărire a ochilor vă pot păstra claritatea portretelor, iar locul din cadru în care să focalizaţi poate fi ales foarte simplu, prin atingerea ecranului tactil al aparatului foto într-una din cele până la 5481 de poziţii AF. Puteţi apăsa butonul de activare AF de pe partea posterioară a aparatului foto pentru a focaliza, puteţi atinge şi trage focalizarea automată atunci când utilizaţi vizorul opţional HF-DC2, iar evidenţierea focalizării contribuie la obţinerea clarităţii critice atunci când focalizaţi manual.

Fotografierea RAW în rafală la 30 cps

Capturaţi fişiere RAW de 18 megapixeli la o viteză incredibilă de 30 de cadre pe secundă, cu focalizare continuă. Tehnologia de pre-fotografiere capturează continuu 0,5 sec. de acţiune înainte de a apăsa complet declanşatorul, astfel încât veţi surprinde întotdeauna acel moment special şi veţi avea flexibilitatea unui fişier RAW.

Calitate superbă a imaginilor – zi şi noapte

Oricare ar fi condiţiile, senzorul CMOS APS-C de 32,5 megapixeli al aparatului EOS M6 Mark II oferă o calitate superbă a imaginii. Aşteptaţi-vă la detalii complexe – chiar şi în zonele luminoase şi umbrele întunecate – plus culori frumoase şi gradaţii fine ale tonurilor de culoare. Decupaţi, procesaţi şi redimensionaţi imaginile fără pierderi semnificative în materie de calitate.
Sensibilitatea maximă ISO 25.600 permite fotografierea în condiţii de iluminare slabă, în timp ce tehnologia stabilizatorului de imagine combinat oferă până la 5 trepte de protecţie împotriva aspectului neclar datorat tremurului aparatului foto.

Calitate datorită DIGIC 8

În centrul aparatului foto EOS M6 Mark II se află procesorul DIGIC 8, care nu numai controlează modul de funcţionare a aparatului, ci şi procesează datele imaginilor în fişiere JPEG, RAW sau Compact RAW, îmbunătăţind şi maximizând calitatea imaginii.

- Tehnologia integrată de optimizare digitală a obiectivului (DLO) poate reda şi ultima picătură de calitate a imaginii în timp ce obţineţi fotografii curate şi pline de detalii direct pe aparat.
- Chiar şi atunci când fotografiaţi cu sensibilitate ISO ridicată (până la maximum ISO 25.600, extensibilă până la 51.200), imaginile obţinute cu EOS M6 Mark II au un zgomot digital redus şi surprind atmosfera oricărei ocazii.
- Fişierele RAW pot fi procesate în imagini JPEG pe aparatul foto, cu ajutorul procesării RAW integrate. Sau puteţi încerca să ajustaţi fin imaginile cu modul Asistenţă creativă. Procesorul DIGIC 8 permite reglarea imaginilor şi crearea mai multor versiuni ale aceleiaşi fotografii, fiecare cu un aspect şi o senzaţie diferite.

Filmări fascinante care spun o poveste…

Înregistraţi clipuri video cu aceeaşi încredere şi creativitate cu care realizaţi fotografii. EOS M6 Mark II poate înregistra filme 4K la viteze de până la 30p şi Full HD la rate de cadre de până la 120p. Redarea accelerată 4K evidenţiază subtilităţile mişcării pe o cu totul altă scară de timp.
Realizaţi clipuri video creative utilizând acelaşi aparat foto care vă place pentru fotografiere, capturând materiale 4K, filme cu redare accelerată şi filmări cu încetinitorul incredibile. Indiferent dacă sunteţi implicat în realizarea de filme independente, creaţi conţinut pentru un vlog sau blog sau pur şi simplu vă place să capturaţi filme de familie, EOS M6 Mark II va conferi filmelor dvs. un aspect profesional datorită tehnologiei de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF şi ecranului tactil, care fac focalizarea uşoară, cinematografică şi automată.

Alegeţi-vă aspectul

Capturaţi filme 4K la 25 cps/30 cps folosind lăţimea maximă a senzorului aparatului pentru rezultate cinematografice, care arată superb pe televizorul de acasă. Sau comutaţi în modul Full HD pentru a accesa rate mai mari ale cadrelor, inclusiv 50/60p, sau alegeţi modul cu rată ridicată a cadrelor la 100/120 cps – perfect pentru filme cu viteză super-scăzută.
Puteţi filma şi pe un dispozitiv de înregistrare extern, utilizând ieşirea HDMI a aparatului foto.

Realizaţi clipuri video creative utilizând acelaşi aparat foto care vă place pentru fotografiere, capturând materiale 4K, filme cu redare accelerată şi filmări cu încetinitorul incredibile. Indiferent dacă sunteţi implicat în realizarea de filme independente, creaţi conţinut pentru un vlog sau blog sau pur şi simplu vă place să capturaţi filme de familie, EOS M6 Mark II va conferi filmelor dvs. un aspect profesional datorită tehnologiei de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF şi ecranului tactil, care fac focalizarea uşoară, cinematografică şi automată.

Începeţi să creaţi

Dacă sunteţi un începător care doreşte să se lanseze în lumea video cu un aparat mic, practic, funcţia Instantanee video vă va permite să faceţi un prim pas în realizarea de filme creative prin asamblarea clipurilor video ale zilei şi combinarea acestora în aparat, astfel încât să puteţi crea cu uşurinţă poveşti de călătorie şi ale evenimentelor.

Coloana sonoră pe care o merită filmele dvs.

Înregistraţi sunet care sună la fel de bine precum arată filmele dvs. Setaţi nivelul de înregistrare automat sau manual şi utilizaţi conexiunea externă pentru microfon pentru a înregistra sunet în timpul filmării.

Vedeţi mişcarea într-o lume diferită

Pe lângă filmarea obiectelor în mişcare cu încetinitorul la 120 cps, este posibil să capturaţi filme 4K cu redare accelerată care dezvăluie mişcarea pe o scară de timp mai lentă. Configuraţi aparatul foto, specificaţi intervalul dintre capturi şi câte cadre să fie înregistrate, apoi reveniţi puţin mai târziu pentru a vedea filmul 4K superb creat de EOS M6 Mark II.

Focalizaţi ca un profesionist

Renumitul nostru sistem de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF acoperă aproape întregul cadru şi poate urmări cu uşurinţă subiecţii în mişcare – inclusiv feţe – în cadru, menţinându-i focalizaţi clar. Reglaţi viteza de focalizare pentru tranziţii line şi trageţi focalizarea de la un subiect la altul cu o atingere a ecranului tactil al aparatului foto (sau al dispozitivului inteligent care rulează aplicaţia Canon Camera Connect).
Asociaţi EOS M6 Mark II cu un obiectiv care conţine tehnologia STM sau Nano USM pentru o focalizare lină şi silenţioasă, care arată la fel de profesional precum sună.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lucraţi aşa cum vă place

Compuneţi din orice unghi, utilizând un ecran tactil rabatabil, sau cufundaţi-vă în experienţa fotografierii cu un vizor EVF detaşabil superb, care facilitează captura în lumină puternică. De asemenea, multe dintre comenzile EOS M6 Mark II pot fi personalizate: este ca şi cum aţi avea un aparat foto creat special pentru dvs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rezolutie:: 32,5 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 22,3 mm x 14,9 mm

Tip senzor/Marire: CMOS APS-C 1.6x

Procesor de imagine: DIGIC 8

Sensibilitate ISO:: Auto (100 - 25600), 100 - 25600 (Extins: 51200)

White Balance: AWB (auto), AWB (prioritate de ambianta, prioritate de alb), Zi, Umbra, Înnorat, Lumina tungsten, Lumina alba fluorescenta, Blit, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare (grade Kelvin).

Format fisiere: Foto: RAW (CR3 14biti), JPEG / Video: MP4 (MPEG-4 AVC/H.264) / Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160 (30/25 fps), Full HD: 1920 x 1080 (120/100/60/50/30/25 fps), HD: 1280 x 720 (60/50 fps)

Dimensiune LCD:: Ecran tactil TFT Clear View 3:2 de 7,5 cm (3,0”)

Numar pixeli LCD:: aprox. 1.040.000 de puncte

Ecran Rabatabil: Da. Inclinabil la 180 de grade in sus si la 45 de grade in jos.

Vizor: NU are vizor. Dar se poate achizitiona separat optional un vizor electronic EVF-DC1, EVF-DC2 .

Profunzime culoare:: 14 biti

Sistem de Focalizare: Sistem Dual Pixel CMOS AF. Pixeli de detectare a fazei, integraţi în senzorul de imagine. Număr maxim de 143/99 de puncte, în funcţie de obiectiv.

Shutter Speed: 30-1/4000 sec , Bulb. Declanşator mecanic în plan focal cu deplasare pe verticală, controlat electronic la toate vitezele.

Moduri expunere: Automat (A), Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M), B , Personalizat (C1, C2), SCN, Panoramare

Masurarea Expunerii:: Masurare evaluativa (384 zone), Masurare partiala la centru(aprox. 4,5 % din ecranul LCD), Masurare spot (aprox. 2,6 % din ecranul LCD), Măsurare central ponderată a expunerii

Moduri scenă predefinite: Da. SCN (Autoportret, Portret, Efect de netezire a pielii, Peisaj, Sport, Prim-plan, Alimente, Panoramare, Scenă nocturnă cu aparatul foto în mână, Control lumină de fundal HDR), Filtre creative etc.

Blit Integrat:: Da tip pop-up. GN 4,6m (la ISO 100). Reincarcare aprox. 4sec.

Patina blitz extern: Da (hot-shoe). Sincronizare X: 1/200 sec.

Moduri de declanşare: Unic, Continuu la viteză mare, Continuu la viteză mică, Temporizator automat (2 s, 10 s, Personalizat, La distanţă).

Fotografiere continuă (rafala): maxim 14 cadre pe secunda (viteza mentinuta pâna la 54 de imagini jpeg, 23 de imagini RAW).

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Canon EF-M

Memorie suportata: 1 x SD, SDHC, SDXC

Conectivitate: USB 2.0 (Type C), mini HDMI (micro D), Bluetooth (v 4.1), Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n)

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-ion LP-E17

Dimensiuni: 119,6 x 70 x 49,2 mm

Greutate: 408 g (doar corpul, fara baterie sau card)

- Aparat foto Canon EOS M6 Mark II
- Capac body aparat foto Canon R-F-4
- Acumulator Li-Ion Canon LP-E17
- Incarcator Canon LC-E17
- Curea de gat Canon EM-200DB

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!