Canon Canon EOS 1DX Mark III aparat foto DSLR 20.1Mpx , body

37.999,99 Lei 34.299,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16110 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 34299 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (5)
 • Service
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)
Canon 1D X Mark IIICanon EOS-1D X Mark III

Viaţa este plină de momente irepetabile. Imortalizaţi mai multe dintre ele cu EOS-1D X Mark III şi spuneţi lumii povestea dvs. vizuală.

 

 

Fotografie fără limite.

Atunci când condiţiile sunt dificile şi lumina este insuficientă, dar sunteţi sub presiune, aparatul foto EOS-1D X Mark III vă permite să surprindeţi imagini câştigătoare înaintea concurenţei. Este cel mai bun kit de instrumente creative, cu o performanţă superbă în condiţii de iluminare scăzută, focalizare automată cu tehnologie deep learning şi înregistrare video în format Raw la 5,5K.


 


Canon EOS-1D X Mark III

20,1

MEGAPIXELI
 

20

CPS
 

DIGIC X

PROCESOR DE IMAGINE
 

ISO

100-819.200
 

Wireless

WI-FI ŞI BLUETOOTH
 

FILME

4K
 

FILME

RAW 5,5K
 

VIZOR

OPTIC


Fast, precise and powerful without compromising qualityRapid, precis şi puternic, fără a compromite calitatea:

 

Descoperiţi beneficiile aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III


Faster than fast. Quicker than quick.
Mai rapid ca oricând. Mai ager ca oricând

 

Unele momente sunt irepetabile. Trec într-o fracţiune de secundă şi nu se mai întorc niciodată. Păstraţi-le pentru totdeauna cu aparatul foto EOS-1D X Mark III, care surprinde acţiunea la viteze de până la 20 cps.


ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: mai rapid ca oricând…


 
 
Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Ambasador Canon


Unele moment trec cât ai clipi din ochi: un sprinter ce trece de linia de sosire sau o egretă luptându-se cu un peşte în apă. În astfel de momente, erorile sunt inacceptabile. Dacă reacţionaţi o fracţiune de secundă prea devreme sau prea târziu puteţi rata momentul – care adeseori nu mai revine niciodată. Din aceste motive am construit Canon EOS-1D X Mark III.

 

Fotografiere continuă până la 20 de cps

 

Canon EOS-1D X Mark III poate captura până la 20 de imagini full frame de 20,1 megapixeli în fiecare secundă atunci când fotografiaţi în modul de vizualizare în timp real, utilizând fie obturatorul său mecanic pentru a surprinde fidel mişcarea, fie obturatorul electronic pentru fotografiere complet silenţioasă.

La utilizarea vizorului optic al aparatului foto, viteza de fotografiere continuă este de 16 cps – o reuşită extraordinară pentru un aparat DSLR, posibilă mulţumită cunoştinţelor tehnice Canon în inginerie mecanică. Se utilizează motoare cu antrenare directă pentru acţiona în sus şi în jos oglinzile reflexive, aducându-le în poziţia de repaus rapid, cu precizie şi cu un nivel minim de „vibraţii ale oglinzii”.

Obturatorul aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III a fost evaluat la 500.000 de fotografii, oferind noi niveluri de viteză şi fiabilitate, care vă dau încredere atunci când sunteţi sub presiune.

 

Slot dublu pentru CFexpress
 

Canon EOS-1D X Mark III utilizează CFexpress – următoarea generaţie de soluţii de stocare de la Compact Flash Association. Acest carduri au viteze de scriere semnificativ mai mari, permiţând fotografierea la 20 de cps în format RAW şi JPEG, ajungând astfel la un număr incredibil de 1000 de fotografii fără stocare temporară în memoria tampon, plus înregistrare video internă la 5,5K în format Raw.
 

În urma feedbackului de la fotografii profesionişti, acum se pot salva fotografii pe un card şi înregistrări video pe alt card.

 

Vizualizaţi în timp real

 

Oferiţi-vă un avantaj competitiv cu vizorul optic superb, fără întârzieri al aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III. Urmăriţi evenimentele desfăşurându-se în timp real, îmbunătăţindu-vă timpul de răspuns şi surprinzând momentele înainte de a fi înregistrate chiar şi de cele mai rapide vizoare electronice.

 

Puterea DIGIC X

 

La baza aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III se află un singur procesor de imagine DIGIC X – un dispozitiv cu putere mult mai mare decât cea a predecesorilor DIGIC şi care permite aparatului foto să funcţioneze la viteză incredibilă. Pe lângă imagini de calitate superbă, chiar şi în cele mai solicitante condiţii, procesorul DIGIC X permite fotografierea continuă până la 20 de cps cu focalizare automată completă, expunere automată şi procesare DLO (optimizare digitală a obiectivului) în aparatul foto.


ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: realizaţi fotografii clare. Menţineţi mereu focalizarea.

 
Canon EOS-1D X Mark III
© Ben Thouard

Indiferent că fotografiaţi utilizând vizorul optic senzaţional al aparatului Canon EOS-1D X Mark III sau ecranul său tactil generos de 3,1 inchi, nu veţi putea să nu observaţi viteza, eficienţa şi precizia sistemului său revoluţionar de focalizare automată. Algoritmii de deep learning au fost programaţi pentru a identifica diverse sporturi, în timp ce funcţia de detectare a feţei şi a ochilor a fost combinată cu abilitatea de urmărire avansată, care urmăreşte sportivii chiar şi când aceştia poartă ochelari sau cască de protecţie.


Indiferent cât de rapidă este acţiunea, Canon EOS-1D X Mark III este şi mai rapid, ajustând focalizarea pentru a vă oferi focalizarea esenţială atunci când aveţi nevoie de aceasta.
 


Senzor de imagine şi procesor dedicate pentru focalizare

 

Când am lansat EOS 650 în 1987, am revoluţionat piaţa de aparate SLR cu senzorii CMOS liniari de focalizare automată. Aceştia sunt atât de performanţi încât sunt utilizaţi şi în prezent pe aparatele foto DSRL EOS – dar Canon EOS-1D X Mark III face următorul pas, cu o nouă tehnologie.

 

Când compuneţi, focalizaţi şi fotografiaţi prin vizorul optic al aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III, veţi descoperi o revoluţie în designul focalizării automate. Se utilizează un senzor de imagine CMOS dedicat exclusiv pentru focalizare, îmbunătăţind eficienţa şi precizia şi oferind mai multe puncte de focalizare în vizor. Procesarea focalizării automate este asigurată de un procesor DIGIC 8 dedicat, a cărui sarcină unică este de a gestiona focalizarea automată în timpul folosirii vizorului optic.
 

Canon EOS-1D X Mark III dispune de 191 de puncte de focalizare automată, din care 155 sunt de tip încrucişat pentru sensibilitate suplimentară – perfecte pentru obţinerea unei focalizări precise pe sportivii şi animalele care se deplasează cu viteză când nivelurile de lumină sunt scăzute. Aceste puncte de focalizare pot fi utilizate separat pentru focalizare extrem de selectivă, pe grupuri mici şi zone care pot fi deplasate în cadru, sau împreună, caz în care aparatul foto selectează automat cele mai bune puncte de utilizat.

 

Comportamentul sistemului de focalizare continuă al aparatului poate fi reglat în funcţie de tipul de acţiune pe care îl fotografiaţi. Nu trebuie decât să alegeţi din patru setări de situaţii sau să utilizaţi noua setare Situaţie automată, care va selecta cel mai potrivit comportament pentru lucrarea curentă.

 

Sistem de oglinzi

Pentru ca Canon EOS-1D X Mark III să focalizeze cu precizie la viteze ridicate de fotografiere continuă, a trebuit să îl echipăm cu un sistem de oglinzi reflexive complet regândit. Este esenţial ca oglinzile aparatului foto să revină cât mai rapid posibil în poziţiile de repaus între fotografii şi să nu aibă vibraţii pentru a putea dirija în continuare lumina pe senzorul de focalizare automată. Acest lucru are loc la interiorul aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III de până la 16 ori pe secundă – o reuşită extraordinară a ingineriei mecanice.

 

Dual Pixel CMOS AF

 

Când utilizaţi Canon EOS-1D X Mark III ca aparat foto mirrorless, în modul Vizualizare în timp real, focalizarea automată este efectuată de renumitul nostru sistem Dual Pixel CMOS AF. Acesta transformă practic fiecare pixel de pe senzorul aparatului foto într-un pixel de imagine şi un pixel de focalizare automată cu detectarea fazei.

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF poate opera rapid când capturaţi imagini statice sau când urmăriţi obiecte în mişcare în cadru şi mai uniform când realizaţi înregistrări video, permiţând efecte profesionale de adaptare a distanţei de focalizare de la un obiect la altul.

Implementarea tehnologiei Dual Pixel CMOS AF pe Canon EOS-1D X Mark III oferă pixeli cu posibilitate de focalizare pe întreaga înălţime a cadrului şi pe mai mult de 90 % din lăţimea acestuia. Performanţa a crescut la un nivel la care se poate fotografia la 20 de cps cu focalizare continuă, rapidă şi precisă. Acelaşi algoritm de focalizare automată cu tehnologie deep learning disponibil la utilizarea aparatului foto în modul vizor este disponibil şi pentru Dual Pixel CMOS AF, astfel încât puteţi avea încredere că se menţină claritatea pentru obiectul, animalul sau persoana urmărită.

 

 

Intelligent AF that will blow your mind
Focalizare automată inteligentă care vă va uimi

 

Surprindeţi imagini de o claritate impresionantă. Algoritmii AF cu tehnologie deep learning recunosc orice tip de situaţie şi au chiar capacitatea de a urmări chipurile ascunse în spatele ochelarilor sau sub o cască.


 

ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: calitatea imaginii

 
Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Ambasador Canon

Lumină bună, lumină slabă, practic fără lumină… indiferent de condiţii, Canon EOS-1D X Mark III oferă imagini de calitate superbă. De la profunzimea detaliilor întunecate la precizia culorilor, puteţi avea încredere că imaginile pe care le capturaţi vor fi pur şi simplu extraordinare.Senzor CMOS personalizat, de 20,1 megapixeli

 

Canon EOS-1D X Mark III utilizează următoarea generaţie a tehnologiei noastre avansate de imagine CMOS. Senzorul full frame personalizat dispune de rezoluţie de 20,1 megapixeli – echilibrul ideal între calitatea imaginii, performanţă şi viteza fluxului de lucru.

 

În comparaţie cu predecesorii săi, Canon EOS-1D X Mark III oferă un interval dinamic mai mare, o reducere mai avansată a zgomotului la toate valorile de sensibilitate ISO şi citire mai rapidă a datelor imaginilor. Sensibilitatea ISO nativă variază în prezent între ISO 100 şi ISO 102.400 şi poate fi extinsă la o valoare uimitoare de ISO 50-819.200, stabilind noi standarde de performanţă în condiţii de iluminare redusă.
 

De asemenea, Canon EOS-1D X Mark III dispune de un filtru trece-jos gaussian (LPF), care reduce efectele moiré într-un mod mai eficient decât modelele LPF standard, oferind în acelaşi timp o imagine mai clară şi mai detaliată.

 

Procesor de imagine DIGIC X

 

Canon EOS-1D X Mark III dispune de un singur procesor DIGIC X, care oferă noi niveluri de performanţă fotografilor ce nu acceptă niciun compromis. De asemenea, acesta stabileşte noi standarde în materie de eficienţă energetică. De fapt, durata de viaţă a bateriei depăşeşte dublul duratei de viaţă a bateriei EOS-1D X Mark II.*

Aşteptaţi-vă să fotografiaţi la 20 cps în modul Vizualizare în timp real şi la 16 cps cu vizorul optic al aparatului Canon EOS-1D X Mark III, ambele operând în combinaţie cu focalizarea automată şi expunerea automată continue şi memoria tampon pentru peste 1000 de imagini. Însă DIGIC X nu se rezumă numai la viteză.

DIGIC X oferă şi niveluri de zgomot mai mici la toate valorile de sensibilitate ISO, claritate îmbunătăţită cu o funcţie nou-nouţă de reglare a clarităţii şi interval dinamic suplimentar, mulţumită tehnologiilor Auto Lighting Optimizer (ALO – optimizor automat al iluminării) şi Highlight Tone Priority+ (prioritate de tonuri luminoase).

 

De asemenea, DIGIC X este inteligenţa de la baza focalizării automate cu tehnologie deep learning de pe Canon EOS-1D X Mark III. În plus, face posibilă funcţionarea sistemului integrat de optimizare digitală a obiectivului. Această tehnologie de procesare a imaginilor rezolvă orice probleme optice care nu pot fi corectate doar prin proiectarea atentă a obiectivului, precum aberaţiile şi difracţia. Deoarece sistemul de optimizare digitală a obiectivului nu încetineşte deloc aparatul Canon EOS-1D X Mark III, acesta poate fi acum utilizat de fotografii de ştiri, de sport şi de natură sălbatică ce fotografiază la viteze foarte ridicate.

 

O varietate de formate de fişiere
 

Canon EOS-1D X Mark III vă oferă o mulţime de opţiuni de formate ale fişierelor de imagine, astfel încât să îl puteţi alege pe cel mai potrivit pentru lucrarea curentă.

 

Fişiere Raw CR3
 

Formatul de fişier Raw CR3 este acum disponibil cu seria EOS-1D.

 • Poate fi înregistrat necomprimat – maximizând calitatea imaginii cu un interval dinamic imens şi 16.384 de gradaţii pentru fiecare canal de culoare. Ideal pentru imaginile care vor fi procesate foarte mult în etapa de postproducţie.
 • Sau, ca fişier comprimat, economisind până la 40 % din dimensiunea fişierului cu o scădere a calităţii imaginii abia perceptibilă, direct din aparatul foto.

Fişierele Raw CR3 sunt perfect compatibile cu software-ul nostru Digital Photo Professional, inclus gratuit cu Canon EOS-1D X Mark III, precum şi cu software-ul dezvoltatorilor terţi importanţi, precum Adobe şi Apple.

 

Fişiere JPEG şi HEIF
 

Când trebuie să trimiteţi imaginile repede, nimic nu se compară cu fişierele JPEG – până acum. Canon EOS-1D X Mark III vă permite să înregistraţi şi fişiere HEIF (high efficiency image format – format de imagine de înaltă eficienţă), care se bazează pe codecul video HVEC.

Fişierele HEIF oferă calitate îmbunătăţită a imaginii în comparaţie cu fişierele JPEG, însă la aproximativ aceeaşi dimensiune a fişierului. Formatul acceptă culori pe 10 biţi pentru un interval dinamic mai mare, permiţând realizarea de imagini HDR PQ.

Compatibilitatea fişierelor HEIF se îmbunătăţeşte în permanenţă, aceste fişiere putând fi procesate şi în aparatul foto, în vederea producerii de fişiere JPEG standard.

 

Măsurare extrem de precisă a expunerii

 

Un senzor RGB dedicat cu măsurare IR de 400k duce precizia expunerii la noi niveluri, cu 400.000 de pixeli grupaţi în 216 zone de măsurare. Când utilizaţi vizorul optic al aparatului foto, luminozitatea este evaluată în fiecare zonă şi expunerea este calculată cu precizie imbatabilă.

Acesta este un senzor de expunere care vede aşa cum vedeţi şi dvs. – în culori complete. Poate detecta feţe şi obiecte şi, de asemenea, poate ajuta sistemul de focalizare automată al aparatului foto să le menţină focalizate clar pe măsură ce acestea se deplasează în cadru.

 

Senzorul detectează razele infraroşii, dar şi lumina vizibilă, ceea ce îl ajută să recunoască subiecţii care reflectă un nivel ridicat de radiaţii infraroşii şi să compenseze acest lucru atunci când calculează expunerea. Sensibilitatea la radiaţiile infraroşii ajută şi la prevenirea erorilor de focalizare automată în condiţii de iluminare mixtă şi îmbunătăţeşte precizia tehnologiilor de echilibrare automată a nivelului de alb, alegere automată a stilului de imagine, optimizare automată a iluminării şi detectare a pâlpâirii.

 
© Marino cano

 

Echilibrare E-TTL II

În plus, senzorul RGB cu măsurare IR de 400k al aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III permite o măsurare precisă a expunerii cu bliţul; a fost adăugată şi o nouă opţiune de echilibrare E-TTL pentru a oferi fotografilor mai mult control asupra modului în care se combină bliţul şi lumina ambiantă.

Raportul de iluminare poate fi comutat la Prioritate lumină ambiantă (prin care lumina naturală va fi sursa de lumină principală şi bliţul va fi lumina de umplere) sau Prioritate bliţ (în care rolurile sunt inversate). Este disponibil şi un mod standard, prin care se acordă importanţă egală bliţului şi luminii ambiante, ca în cazul aparatelor foto EOS existente.

 

Remarkable quality in poor conditions
Calitate remarcabilă în condiţii deficitare

 

Procesorul DIGIC X şi senzorul personalizat de 20 megapixeli oferă rezultate superbe în condiţii de lumină scăzută – până la ISO 102.400, extensibil până la 819.200. Aparatul foto EOS-1D X Mark III oferă un interval dinamic remarcabil.
 


A formidable filmmaking machineAparat de filmare formidabil

 

În ceea ce priveşte înregistrarea video, aparatul foto EOS-1D X Mark III este compatibil cu practic orice flux de lucru. Realizaţi înregistrări full frame 4K 60p sau RAW la 5,5K, care deschid noi posibilităţi creative.


 

ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: filmare profesională

 
Canon EOS-1D X Mark III
 

Realizatorii de filme şi naratorii vizuali creativi pot folosi Canon EOS-1D X Mark III pentru a realiza filme 4K full frame la 60 de cadre pe secundă, înregistrând videoclipurile intern, utilizând codecul HEVC/H.265 de 10 biţi cu Canon Log sau Raw pe 12 biţi, pentru interval dinamic extins şi gradare uşoară a culorilor în timpul editării.

 

Înregistrare 4K şi Raw 5,5K

 

Indiferent de fluxul dvs. de lucru pentru editare, Canon EOS-1D X Mark III poate înregistra materiale video care se vor potrivi perfect şi vă va oferi noi niveluri de calitate a imaginii şi creativitate.

Înregistraţi intern videoclipuri supraeşantionate DCI 4K/60p utilizând întreaga lăţime a senzorului*, astfel încât obiectivele dvs. să vadă exact ca atunci când realizaţi fotografii. Canon EOS-1D X Mark III poate fotografia cu rapoarte de aspect de 17:9 DCI sau UHD 16:9 şi poate înregistra rezultatele utilizând codecul H.264 sau codecul H.265 de 10 biţi atunci când utilizaţi Canon Log. Materialul video realizat astfel are un contrast redus intenţionat, astfel încât gradarea culorilor să fie mai uşoară în etapa de postproducţie.


 

 

Canon EOS-1D X Mark III poate înregistra intern şi materiale video 5,5K Raw pe cardurile sale CFexpress, oferind realizatorilor de filme o calitate a imaginii de neegalat. Aşteptaţi-vă la o gradare mai naturală a culorilor şi la un interval dinamic mai mare, ce vă permit să vedeţi detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, aflate la distanţă de 12 stopuri.

Aceste fişiere CRM pe 12 biţi de 5472 x 2886 pixeli pot fi procesate utilizând software-ul Digital Photo Pro inclus, care este acceptat şi de principalii producători de software de editare neliniară. De asemenea, Canon EOS-1D X Mark III poate înregistra simultan un fişier proxy 4K, care poate fi utilizat pentru a accelera fluxurile de lucru pentru editare.

Este disponibilă şi înregistrarea Full HD cu Dual Pixel AF, la o rată de cadre de până la 120 de cps. Ideal pentru efectele de redare cu încetinitorul la un sfert din viteză.

 

Dual Pixel CMOS AF

 

La filmare, Dual Pixel AF oferă focalizare stabilă pe subiecţii selectaţi atingând ecranul aparatului foto (sau ecranul unui dispozitiv inteligent care rulează aplicaţia Canon Camera Connect).* Feţele şi obiectele pot fi urmărite în cadru, iar aparatul foto va refocaliza cu uşurinţă pentru a le menţine clare. Puteţi selecta chiar şi ochiul care ar trebui prioritizat de sistemul de focalizare sau puteţi lăsa aparatul foto să-l selecteze pe cel mai apropiat de aparat.

* Dual Pixel AF funcţionează în toate modurile, cu excepţia 4K fără decupare şi RAW la înregistrarea 60p/50p.

 

Evidenţierea focalizării

 

La focalizarea manuală, evidenţierea focalizării identifică zonele din scenă care sunt focalizate evidenţiindu-le cu un contur colorat. Aceasta afişează şi adâncimea câmpului, evidenţiind zonele care vor fi clare la deschiderea selectată a diafragmei.

 

Stabilizarea imaginii pentru filme

 

Movie Digital IS oferă o stabilizare a imaginii pe cinci axe extrem de eficientă atunci când filmaţi cu aparatul în mână – atenuând tremurul cauzat de mişcarea aparatului foto. Un mod îmbunătăţit detectează şi corectează tipul de mişcare întâlnit la deplasarea cu aparatul foto în mână – spre exemplu, la urmărirea unui subiect în mişcare.

Rezultatele sunt pur şi simplu splendide – filmări profesionale uniforme, stabile, care arată excepţional, la un nivel comparabil cu filmele obţinute cu camerele video sofisticate dedicate.

 

Extragerea cadrelor statice de înaltă rezoluţie

 

Filmele realizate în format 4K pot fi utilizate pentru a genera fotografii de 8,8 megapixeli. Este suficient să redaţi cu încetinitorul filmarea în cauză pe partea din spate a aparatului foto şi să apăsaţi declanşatorul pentru a obţine o fotografie. Aceasta este o soluţie excelentă pentru subiecţii care se deplasează rapid, care acum pot fi filmaţi în format 4K la 60p, ulterior putându-se extrage fotografii cu aceştia.

 

Rămâneţi conectat, rămâneţi competitiv

 

Indiferent dacă vă aflaţi pe un stadion cu conectivitate Ethernet sau dacă transmiteţi imagini sub presiunea unui termen limită, utilizând reţeaua Wi-Fi, cu aparatul foto EOS-1D X Mark III sunteţi mereu cu un pas înaintea concurenţei.


 

Canon EOS-1D X Mark III: conectaţi-vă

 
Canon EOS-1D X Mark III
 

Conectaţi-vă rapid şi uşor, indiferent că utilizaţi reţeaua de pe marginea terenului unui stadion sportiv sau înregistraţi o poveste cu smartphone-ul de la celălalt capăt al lumii. Canon EOS-1D X Mark III vă ajută să vă plasaţi fotografiile mai uşor ca niciodată acolo unde ar trebui să fie – înaintea concurenţei.
 

Reţea wireless

 

Canon EOS-1D X Mark III dispune de Wi-Fi încorporat, ideal pentru comunicarea cu dispozitive inteligente şi computere, atât în studio, cât şi la faţa locului.
 

Smartphone-urile inteligente şi tabletele pe care rulează aplicaţia Camera Connect şi aplicaţia Digital Photo Professional Express* pot fi utilizate pentru a răsfoi, edita, retuşa şi trimite fotografii de oriunde v-aţi afla. De asemenea, acestea pot funcţiona ca telecomandă sofisticată pentru aparatul foto, permiţându-vă să compuneţi pe ecranul dispozitivului, să modificaţi setările aparatului foto şi să realizaţi fotografii şi filme. Şi PC-urile şi computerele Mac pe care rulează EOS Utility pot efectua aceste sarcini.

Iar atunci când aveţi nevoie de o conexiune wireless mai puternică, adaptorul wireless opţional WFT-E9 vă oferă acoperire suplimentară şi fiabilitate mai bună în zonele „aglomerate digital”, precum stadioanele de fotbal. Acesta acceptă standardul MIMO 802.11ac, care utilizează benzile de 5 GHz şi 2,4 GHz pentru comunicaţii pe distanţe de până la 150 de metri şi, de asemenea, permite conexiuni la servere SFTP securizate.

 

Conexiuni Ethernet

 

Principalele evenimente sportive din lume pun la dispoziţie conexiuni prin cablu la Ethernet pentru fotografii de pe marginea pistei sau terenului, astfel încât aceştia să poată trimite imaginile agenţiilor de ştiri, pe măsură ce le realizează. De aceea, am echipat Canon EOS-1D X Mark III cu o mufă Gigabit Ethernet cu o viteză extrem de mare de transmisie, care transmite date de două ori mai rapid decât 1D X Mark II.

Setările de conectivitate sunt acum grupate în propria filă de meniu. Acum puteţi salva până la 20 de conexiuni presetate pentru reapelare instantanee, cu detaliile accesului la reţea şi la serverul ftp salvate separat, pentru a reduce timpul necesar pentru configurarea acestora într-un loc nou. Agenţiile pot trimite fotografilor setările de conectare chiar şi în format electronic, acestea putând fi încărcate pe aparatul foto de pe cardul de memorie.

Conectivitatea Ethernet acceptă acum protocoale SFTP securizate, care împiedică interceptarea imaginilor.

 


Stay connected, stay competitive

 


O extensie a spiritului dvs. creativ

 

Reunind cele mai bune caracteristici ale aparatelor noastre DSLR şi mirrorless, aparatul foto EOS-1D X Mark III este conceput pentru a fi rezistent, fiabil şi intuitiv – şi pe cât de discret poate fi un aparat foto.


 

ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: conceput ca o extensie a dumneavoastră

 
Canon EOS-1D X Mark III
 

Din momentul în care îl luaţi în mână, veţi şti că aparatul Canon EOS-1D X Mark III este special. Designul său este rezultatul multor ani de perfecţionare şi evoluţie, folosind în acelaşi timp noi tehnologii, care vă vor transforma modul în care lucraţi.

 

Control inteligent la îndemână

 

Am echipat Canon EOS-1D X Mark III cu două controlere inteligente – unul pentru fotografiere pe orizontală şi altul pentru fotografiere pe verticală. Aceste dispozitive revoluţionare – încorporate în butoanele de pornire a focalizării automate de pe aparatul foto – au o formă asemănătoare joystickului tradiţional, însă se comportă ca un touchpad miniatural, care poate fi utilizat pentru a derula punctele de focalizare automată pe ecran.

Fiecare controler este personalizat în termeni de sensibilitate şi viteză şi reacţionează intuitiv chiar şi când purtaţi mănuşi. Aparatul foto dezactivează automat controlerul vertical atunci când fotografiaţi pe orizontală, pentru a evita mişcările accidentale.
 

 

Fereastra dvs. asupra lumii

 

Vizorul optic (OVF) al aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III este o adevărată operă de artă. Mare, luminos şi clar – vă permite să compuneţi şi să fotografiaţi bazându-vă pe instinct şi intuiţie. Este mai confortabil decât vizorul electronic (EVF) la utilizarea îndelungată şi vă oferă o vizualizare în timp real a evenimentelor, fără a fi afectată de „întârzierea” electronică.

 

Funcţia de afişare suprapusă inteligentă pe vizorul aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III plasează informaţiile exact unde aveţi nevoie de ele, astfel încât să fiţi informat, fără a vă distrage atenţia. Funcţia poate fi bineînţeles personalizată, astfel încât să afişeze numai datele pe care doriţi să le vedeţi. În baza feedbackului de la fotografi de sport profesionişti, dispune acum şi de un ceas, care vă ajută să fiţi în locul potrivit la timpul potrivit.

Punctele de focalizare sunt indicate utilizând o afişare de tip matrice cu puncte roşii, care este mai precisă şi mai detaliată decât afişajele de pe alte aparate foto din seria EOS-1D, fiind mai uşor de văzut pe întuneric.

 

Când lucrurile se complică…

 

Canon EOS-1D X Mark III este conceput să reziste la cerinţele stricte ale fotografiei profesionale, de la înghiontirile şi zgârieturile din lumea jurnaliştilor la frigul şi ploaia din căutările animalelor sălbatice. Obturatorul aparatului foto este proiectat pentru 500.000 de cicluri, iar carcasa sa din aliaj de magneziu dispune de etanşări rezistente la apă pentru a-l proteja împotriva prafului şi a umezelii, astfel încât să puteţi continua să fotografiaţi chiar şi în condiţii meteo nefavorabile. Câteva dintre butoanele aparatului Canon EOS-1D X Mark III sunt acum iluminate, astfel încât să le puteţi vedea clar pe întuneric.

 

Durată de viaţă mai mare a bateriei

 

Noul procesor DIGIC X care stă la baza aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III este nu doar puternic, ci şi eficient. Mai exact, cu bateria LP-E19 inclusă, aparatul foto poate oferi o durată de fotografiere de peste două ori mai mare decât cea a predecesorului EOS-1D X Mark II, producând aproximativ 2850 de fotografii la o singură încărcare.


 

An extension of your creative mind


Specificaţii

 

Senzor full frame de 20 de megapixeli

Cu interval dinamic şi sensibilitate ISO uriaşe

 

Video 5,5K în format Raw

Realizaţi înregistrări video la cel mai înalt nivel de calitate a imaginii

 

Procesor de imagine DIGIC X

Pentru o viteză uimitoare şi o calitate excepţională a imaginii

 

Filmare la 4K/60p

Realizaţi filmări full-frame la o rezoluţie de până la 4K şi 60 cps cu Canon Log şi H.265

 

Fotografiere continuă de până la 20 cps

Fotografiaţi la 20 cps în modul de vizualizare în timp real şi la 16 cps atunci când utilizaţi vizorul optic

 

Dual Pixel CMOS AF

Focalizează extrem de rapid atunci când fotografiaţi şi lin când realizaţi clipuri video

 

 

Canon 1D X Mark III

Cheetah roaring in Kalahri
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 2500


Surfing in Tahiti
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/10.0
 • 1/1250
 • 400


Waves in Tahiti
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/6.3
 • 1/2000
 • 200


Wild Cat in Kalahari
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 400


Meerkats shot in Kalahari
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/2.8
 • 1/3200
 • 1250


Hyenas in Kalahari
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/4.0
 • 1/3200
 • 3200


Pack of Kyenas in Kalahari
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/8.0
 • 1/2500
 • 2500


Cheetah roaring in Kalahri
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 2500Surfing in Tahiti
Luat cu Canon EOS-1D X Mark III
 • f/10.0
 • 1/1250
 • 400
 
 

Rezolutie:: 20,1 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 36 x 24 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS / 1.0x

Procesor de imagine: DIGIC X

Sensibilitate ISO:: Fotografii: Auto, 100-102.400 ( Extins: L: 50 sau H1: 204.800, H2: 409.600, H3: 819.200 selectate din funcţii personalizate). Video: 100-25.600 (în incrementuri de 1/3); valoarea ISO poate fi extinsă

White Balance: AWB (auto), Daylight (Zi), Shade (Umbră), Cloudy (Înnorat), Tungsten light (Lumină tungsten), White (Alb), Fluorescent light (Lumină fluorescentă), Flash (Bliţ), Custom (Personalizat), Setare temperat

Shutter Speed:: Viteza opturator: 30-1/8000 sec , Bulb

Format Fisiere:: Foto: RAW (CRAW), JPEG (10 opţiuni de compresie), HEIF (10 biţi 422 BT2100) / Video: MP4 (MPEG4 AVC/H.264), RAW (CRM 12 biţi) / Audio:PCM liniar /AAC

Filmare: 4k

Filmare detalii: 5.5K RAW (25,30,50,60p), 4K: RAW 5496x2904 (la 25, 30, 50, 60 fps), 4K DCI (17:9) 4096x2160 (la 24, 25, 30, 50, 60 fps), 4K UHD (16:9) 3840x2160 (la 24, 25, 30, 50, 60 fps), Full HD (16:9) 1920x1080 (

Dimensiune LCD:: Ecran fix tactil TFT de 8,01 cm (3,2”), Tratament: antireflexie şi structură solidă

Numar pixeli LCD:: aprox. 2,1 milioane de puncte

Ecran Rabatabil: Nu

Vizor Optic:: Da. Pentaprismă

Acoperire Vizor:: 100%

Profunzime culoare:: 14 biţi

Profil Culoare:: sRGB şi Adobe RGB

Sistem de Focalizare: AF (autofocus), manual focus. Cu 191 puncte de focalizare (155 in cruce). Dual Pixel CMOS AF cu focalizare automată cu detectarea feţei şi urmărire, Servo AF şi pentru filme. Moduri AF: un singur cadr

Moduri Expunere:: Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M)

Masurarea Expunerii:: Măsurare evaluativă, Măsurare parţială (aprox. 6,2 % din vizor la centru),Măsurare spot (aprox. 1,5 % din vizor), Măsurare medie central ponderată. Senzor RGB cu măsurare IR de 400.000 de pixeli, măsu

Blit Integrat:: Nu

Patina Blit Extern:: Da (hot-shoe)

Control Blit Extern:: E-TTL II cu bliţuri Speedlite seria EX, suport multibliţ wireless

Viteza maxima de sincronizare:: 1/250s

Moduri AF (Focalizare automată): O fotografie, AI Focus, AI Servo

Moduri de declanşare: Unic, continuu L, continuu H, temporizator automat (2 s + la distanţă, 10 s + la distanţă), captură unică silenţioasă, continuă silenţioasă

Fotografiere continuă (rafala): maxim: 16 cadre pe secunda, 20 cadre pe secunda in Live View (viteză menţinută pentru un număr nelimitat de fişiere JPEG sau peste 1000 de imagini RAW)

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: EF

Memorie suportata: 2 x CFexpress 1.0 tip B

Conectivitate:: USB 3.1 Gen 2 (PTP) tip C, mini HDMI , mufă pentru căşti cu microfon extern (mini mufă stereo), RJ-45, terminal N3 de declanşare de la distanţă, conector bliţ pentru PC, Bluetooth, Wi-Fi, GPS

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-ion LP-E19 (furnizat in pachet) sau LP-E4N

Dimensiuni:: 158 x 167,6 x 82,6 mm

Greutate:: 1250 g doar corpul

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de

curierat "Fan Courier" ( http://www.fancourier.ro/sucursale.php) transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

- Aparat Canon EOS-1D X Mark III body
- Acumulator Canon LP-E19
- Incarcator Canon LC-E19
- Capac montura body
- Ocular Canon EG
- Curea de gat Canon
- Cablu de interfaţă USB IFC-100U (USB C)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!