DJI DJI Mavic 2 Enterprise Dual , drona

14.899,99 Lei

Garantie:

Bucuresti: Indisponibil

Cluj-Napoca: Indisponibil

Stoc epuizat
Cod Produs: 16150 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 14899 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
 
 
 
Bazata pe platforma de zbor Mavic 2, Mavic 2 Enterprise Dual de la DJI este o soluție avansată de drona la nivel de întreprindere pentru aplicații solicitante. Odată cu adăugarea unui senzor de imagistică termică FLIR, Enterprise Dual poate oferi capacități și mai mari în timpul nopții și în condiții de zi provocatoare. Indiferent dacă aveți nevoie de un ochi în cer pentru căutare și salvare, asistență de poliție și combatere a pompierilor sau pentru inspecții ale infrastructurii vitale, Mavic 2 Enterprise Dual este proiectat pentru a fi o soluție compactă ușor de implementat. Pentru a ajuta aceste sarcini, Mavic 2 Enterprise Dual dispune de un port extins de top pentru montarea accesoriilor modulare utile. De asemenea, obțineți 24 GB stocare la bord pentru a capta toate datele vitale de care aveți nevoie atunci când vă aflați pe teren.
 

Mavic 2 Enterprise Dual dispune de o cameră de 24 mm cu senzor de 12 MP de 1 / 2,3 "12MP și senzor de imagistică termică FLIR. Împreună, pot captura până la rezoluție video UHD 4K la 30 fps sau imagini termice și date de temperatură. Datorita designului aerodinamic al caroseriei cu tracțiune redusă  Mavin 2 Enterprise  poate atinge viteze de până la 70 kmh, iar bateria LiPo cu patru celule asigură până la 31 de minute de zbor. Mavic 2 Enterprise Dual suportă, același sistem de transmisie video OcuSync 2.0.
 
Tehnologia de transmisie video OcuSync 2.0 este proiectată pentru a furniza o alimentare de date stabilă de până la 5 km în calitate Full HD 1080p, permițându-vă să faceți față situațiilor în timp real. Mavic 2 Enterprise Dual dispune, de asemenea, de dfunctii de detectare a obstacolelor omnidirecționale și de evitare care pot fi crucială atunci când navigați în jurul echipamentelor sensibile sau în scenarii de urgență în schimbare rapidă. În timp ce navigați la sol, DJI AirSense va  ajuta sa evitati pericolelor dîn aer. Acestea și o mulțime de alte funcții ajută la crearea unei soluții aeriene de încredere pentru a vă extinde capabilitățile de colectare a datelor.
 
 
ÎNȚELEGETI ȘI UTILIZAȚI PUTEREA DATELOR DVS.

Vizualizați scenariile în timp real, monitorizați și măsurați obiectele de pe teren mai sigur și mai eficient, astfel încât să puteți lua cele mai informate decizii.

CĂUTĂ OAMENI

Îmbunătățirea vizibilității imaginii pentru misiunile echipei la fața locului

CAUTARE INCENDIU

Îmbunătățirea vizibilității imaginii pentru o mai bună conștientizare a situației

CUSTOMIZE

Creați setarea de izotermă predefinită

PILOTATI FĂRĂ LIMITE. MUNCIȚI FARA GRANITE.

Deblocați posibilitățile de zbor cu un port extins care vă permite să conectați dispozitive suplimentare la drone, ajutându-vă să efectuați cel mai bine într-o varietate de misiuni zilnice și critice.
 
 
 
Senzor termic FLIR

Cu adăugarea unui senzor termic FLIR cot la cot cu senzorul de imagine 4K, puteți utiliza Enterprise Dual într-o varietate de scenarii pe care Mavic 2 Pro, Zoom sau Enterprise nu le pot gestiona. Senzorul vă permite să zburați prin semnătură termică, permițând zborul nocturn și evitarea obstacolelor vizuale, precum fum sau ceață.

Imagini termice puternice și portabile

Mavic 2 Enterprise Dual dispune de o cameră stabilizată cu trei axe gimbal, care adăpostește un senzor 4K, lateral pentru captarea luminii vizibile și un senzor de imagini FLIR pentru captarea datelor termice. Împreună, acești senzori permit piloților să efectueze zboruri noaptea, precum și să zboare în condiții complexe de zi, precum ceața și fumul.

Utilizatorii pot selecta dintre mai multe moduri de afișare inteligente în aplicația de control al zborului DJI Pilot pentru a vizualiza datele de la camera cu senzor dublu.
FLIR MSX - O nouă caracteristică care combină datele de la camerele vizuale și cele termice în timp real pentru a îmbunătăți detaliile vizuale, ajutând piloții să identifice și să interpreteze rapid datele critice care pot să nu fie imediat vizibile cu ochiul liber.
 
Spot Meter - Afișează temperatura medie a unui obiect, ajutând piloții să monitorizeze și să măsoare obiecte critice sau periculoase, menținând în același timp o distanță sigură.
Măsurarea zonei - Afișează temperatura medie, cea mai joasă și cea mai ridicată, precum și locațiile corespunzătoare ale fiecărei zone, permițând inspectorilor să evalueze rapid obiectele și să determine dacă un activ poate fi supraîncălzit.
 
Izotermă - Permite pilotilor să desemneze anumite intervale de temperatură care să fie afișate folosind o paletă de culori personalizată astfel încât obiectele din releul de gamă să aibă un contrast mai mare și o vizibilitate mai bună. Această caracteristică include profiluri personalizate pentru a ajuta piloții de căutare și salvare în identificarea persoanelor și pentru a ajuta pompierii să identifice punctele fierbinți în incendii, precum și o setare de profil personalizată pentru un plus de flexibilitate.
 
 
Mavic 2 Enterprise Dual este compatibil cu linia completă de accesorii Mavic 2 Enterprise, inclusiv Spotlight, Difuzor și Beacon.

De asemenea, este dotat cu aceleași caracteristici ca Mavic 2 Enterprise, cum ar fi Securitatea datelor, GPS Timestamping, DJI AirSense, Ocusync 2.0 și așa mai departe.
 
Port  modular pentru accesorii

Ca și cand a avea in aer un asistent rapid in aer, si care pe de-asupra mai si filmeaza 4K, nu ar fi indeajuns, Mavic 2 Enterprise extinde capacitatea de a ajuta persoanele aflate in pericol prin includerea a trei accesorii modulare. Aceste accesorii sunt concepute pentru a se monta în siguranță în partea de sus a portului extins Mavic 2 Enterprise. În timpul misiunilor critice în domeniu, puteți utiliza următoarele:

Spot M2E:
 
Lămpile duale ajută la lumina și iluminarea zonei, ajutând atât oamenii care trebuie să părăsească o zonă, cât și primii respondenți care se grăbesc să ajute.
 
 
Difuzor M2E:
 
Difuzor care vă permite să comunicați cu oamenii de la fata locului. Puteți vorbi în timp real cu vocea dvs. sau puteți utiliza mesaje pre-înregistrate în aplicația Pilot DJI. Difuzorul poate proiecta audio la 100 dB. Intensitatea audio de 100 dB are o autonomie de 3,3 '. Comunicarea generală poate varia de la 66 'la 131', dar distanțele specifice vor varia în funcție de zgomotul ambiental.
 

M2E Beacon:
 
Acest far luminos intermitent face mai ușoara localizarea Mavic 2 Enterprise de la distanță în timpul misiunilor de noapte pentru ceilalți piloți și pentru personalul prezent la fata locului.
 
 
 
Rafinare pentru imagini tactice și practice

Sistemul imagistic a fost dezvoltat având în vedere două obiective; asistarea piloților în misiuni apropiate; și asigurarea datelor captate este mai relevantă și mai de încredere ca niciodată.
 
Operați cu claritate și viziune îmbunătățită

Pentru o vizibilitate îmbunătățită a imaginii asupra tuturor datelor captate, Isotherm vă ajută să obțineți măsurători de căldură precise pe o varietate de obiecte și scenarii.
 
Detectarea omnidirecțională a obstacolelor

Pentru a vă menține Mavic 2 Enterprise în siguranță și materialul dvs. curat, DJI a acoperit toate părțile Mavic 2 cu senzori de obstacole. Matricea este alcătuită din opt vizionare de înaltă rezoluție și doi senzori în infraroșu și poate detecta următoarele:

Senzor înainte: domeniul de măsurare de la 1,6 la 65,6 'și un domeniu detectabil de la 65,6 la 131,2'. Mavic 2 este proiectat pentru a se opri în siguranță atunci când sunt detectate obstacole în timp ce zboară la 31,3 mph.

Senzor descendent: domeniul de măsurare de la 1,6 la 36,1 'și un domeniu detectabil de la 36,1 la 72,2'.

Senzori la stânga și la dreapta: domeniul de măsurare de 1,6 până la 32,8 ', cu un FOV orizontal / vertical de 80 ° / 65 °. Mavic 2 este proiectat pentru a se opri în siguranță atunci când sunt detectate obstacole în timp ce zboară la 17,9 mph.

Senzor înapoi: domeniul de măsurare de 1,6 până la 52,5 'și un interval detectabil de 52,5 până la 105'. Mavic 2 are un FOV orizontal / vertical de 60 ° / 77 ° și este proiectat să se oprească în siguranță atunci când sunt detectate obstacole în timp ce zboară la 27 km / h.

Senzor ascendent: domeniul de măsurare de 0,3 până la 26,2 '.
 
 
 
Date controlate prin parolă

Cei 24 GB de stocare încorporată pot conține imagini care ar putea varia de la incidente de urgență la inspecții de infrastructură critică. Toate acestea pot fi de natură sensibilă și ar trebui să fie ferite de ochii indurerați și de posibilitatea de a fi scurse la persoane neautorizate. DJI a recunoscut nevoia de protecție a datelor și a dotat Mavic 2 Enterprise cu securitate de parolă pentru a avea acces atât la drone, cât și la datele pe care le deține.

DJI AirSense

Odată cu evitarea obiectelor omnidirecționale, Mavic 2 Enterprise este conceput pentru a evita pericolele de pe toate părțile din zona sa imediată imediată, dar cu AirSense, primiți și alerte instantanee de poziționare în timp real a aeronavelor tripulate din apropiere.

Timestamping GPS

Toate imaginile pot fi marcate cu GPS cu ora și data când imaginile au fost luate pentru a oferi aplicațiilor industriale date precise, dacă este nevoie.

Baterie cu autoîncălzire

Mavic 2 Enterprise acceptă baterii cu autoîncălzire, ceea ce vă permite să operați corect Mavic 2 Enterprise la temperaturi negative.
 
OcuSync 2.0 Transmisie video
 
Sistemul OcuSync 2.0 este proiectat pentru a vă oferi un flux video stabil și de înaltă calitate. DJI a proiectat OcuSync 2.0 pentru a livra fluxuri 1080p controlerului dvs. de la până la 5 mile distanță. De la această distanță, DJI ajută să mențină lucrurile în flux lin cu bandă automată cu bandă duală, în timp real, între benzile de 2,4 și 5,8 GHz. Filmarea este descărcată la până la 40 Mb / s, iar latența poate fi de până la 120 ms.
 
Modul discret
 
Când zborul in siguranta și fara intreruperi devine esențial, utilizați Modul discret pentru a opri toate luminile LED de pe Mavic 2 Enterprise.
 
 
 

Model: DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Performanţă

Greutate maximă la decolare 1,98 lb / 899 g
Viteza orizontală maximă 44.7 mph / 72 km / h (modul S)
31,1 mph / 50 km / h (modul P)
Viteza maximă de urcare 16.4 ft / s / 5 m / s
Viteza maximă de coborâre 9.8 ft / s / 3 m / s
Rezistența maximă la vânt 23.6 mph / 38 km / h
Plafonul de zbor 6000 m
Timpul maxim de zbor 31 de minute
Timpul maxim de trecere 29 minute
Unghiul maxim de înclinare 35 °
Precizie trecând ± 0,33 '/ 0,1 m vertical cu poziționare a viziunii
± 1,64 '/ 0,5 m vertical cu GPS
± 0,98 '/ 0,3 m Orizontal cu poziționarea vederii
± 4,92 '/ 1,5 m Orizontal cu GPS

Sistem de control al zborului

Suport GNSS GPS, GLONASS

Detectarea obiectelor 3D

Domeniul de funcționare 36,1 până la 131,2 '/ 11,0 până la 40,0 m
Reflectivitatea obiectului necesar> 20%

Sistem de viziune

Sistem de viziune în jos, înainte, înapoi, în stânga, la dreapta
Domeniul de funcționare 1.6 până la 131.2 '/ 0,5 până la 40,0 m
Interval senzorial pentru obstacole 36,1 până la 131,2 '/ 11,0 până la 40,0 m
Câmpul de vedere înainte 40 ° (orizontal)
70 ° (vertical)
Câmpul vizual din spate 60 ° (orizontal)
77 ° (vertical)
Suprafața mediului de operare cu modele clare la> 15 lux

Telecomandă / emițător

Frecvența de funcționare 2.4 GHz (2.400 - 2.483)
5.8 GHz (5.725 - 5.850)
Distanța maximă de funcționare: 8,97 mi / 8000 m la 2,4 G
8,97 mi / 8000 m la 5,8 G
Putere emițător 26 dBm (2,4 G)
26 dBm (5,8 G)

Conectivitate 1 x Lightning

1 x Micro-USB
1 x USB Type-C
Tip baterie 1 x încorporat
Baterie Chimie Litiu-Ion
Capacitate baterie 3950 mAh
Configurarea bateriei 1 S / 3.83 V
Dispozitive de compatibilitate a dispozitivelor mobile de până la 6.30 "/ 160 mm lățime și 0.33" / 8.5 mm grosime
 

Temperatura de operare 32 până la 104 ° F / 0 până la 40 ° C

Aparat foto

Senzor 1 / 2.3 "CMOS
Pixeli eficienți 12 MP
Lungime focală 24 mm (echivalent 35 mm)
Câmpul vizual al obiectivului Orizontal: 85 °
Diafragmă f / 2.8
Distanța minimă de focalizare 1,6 '/ 0,5 m
Photo Range ISO 100 până la 1600 (Auto)
Video ISO Interval 100 - 3200 (Auto)
Rezoluție foto 4: 3: 4056 x 3040
16: 9: 4056 x 2280
Format foto JPEG
Format video 3840 x 2160p la 30 fps
2688 x 1512p la 30 fps
1920 x 1080p la 30 fps

Mediu de înregistrare microSD (până la 128 GB)

Moduri fotografice Burst Shooting, Interval, Single Shot

Gimbal

Numărul de axe 3 (Pitch, Roll, Yaw)
Pitch Interval de control: -90 până la 30 °
Yaw: -75 până la 75 °
Pitch Speed ​​Angular: 120 ° / s

Baterie de zbor

Baterie Chimie Litiu-Ion Polimer (LiPo)
Capacitate 3850 mAh / 59.29 Wh
Configurarea bateriei 4 S / 15,4 V
Putere maximă de încărcare 80 W
Temperatura de încărcare de la 41 la 104 ° F / 5 până la 40 ° C
Greutate 10,48 oz / 297 g

Încărcător

Putere de intrare AC 100 - 240 VAC, 50/60 Hz la 1,8 A
Tensiune de ieșire 17,6 V, 3,41 A
17 V, 3,53 A
5 V, 2 A
Putere de putere 60 W

General

Numărul de rotoare 4
Temperatura de operare 14 până la 104 ° F / -10 până la 40 ° C
Dimensiune diagonală 13,9 "/ 354 mm
Dimensiuni generale 3.6 x 3.3 x 8.4 "/ 91,0 x 84.0 x 214.0 mm (pliat)
9,5 x 3,3 x 12,7 "/ 242,0 x 84,0 x 322,0 mm (nepliat)

Informații despre ambalare

Greutatea pachetului 11.63 lb
Dimensiuni cutie (LxLxH) 17,9 x 15,3 x 9,2 "

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!