DJI DJI Osmo Pocket Gimbal cu Stabilizare pe 3 Axe

1.699,99 Lei 1.399,98 Lei

Bonus: Promotie 22 nov. - 29 dec.2019

Garantie: 1 AN

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15549 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1399 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Cea mai mica camera de mana stabilizata pe 3 axe ce a proiectat DJI vreodata, Osmo Pocket compact si inteligent se transforma in orice moment intr-o memorie cinematică.
 
 
 

BECAUSE LIFE IS BIG

Osmo Pocket cum puteti captura momente care merita sa fie pastrate? Fiind cea mai mica camera stabilizata pe 3-axe proiectata vreodata de DJI, Osmo Pocket este compact si inteligent si transforma orice moment intr-o memorie cinematica. In doar cateva secunde, Osmo Pocket va permite sa va impartasiti momentele favorite oriunde, oricand.
 
Incredibil de mic, cu adevarat clar

Osmo Pocket utilizeaza cel mai mic gimbal mecanic pe 3 axe de la DJI. Se regleaza precis pentru miscarile dvs. in timp real, transformand videoclipul al apusului sau al primilor pasi ai copilului intr-o scena asemanatoare a unui film.
 
Un instrument puternic pentru imaginatia fara limite

Osmo Pocket transforma toate momentele vietii tale in imagini minunate. Efectueaza fotografii cu detalii uimitoare, datorita unui senzor de 1 / 2.3-inci, cu 80 FOV (unghi de vedere) si a diafragmei f / 2.0. De asemenea poate inregistra filme de 4K / 60fps la 100 Mbps si fotografii la 12 MP cu o dimensiune a pixelilor de 1,55 μm pentru imagini perfecte de impartasit de fiecare data.
 
Ridicare deasupra normei

Osmo Pocket intruchipeaza abordarea DJI la tehnologia moderna. Dispozitivul cu dimensiuni foarte mici a fost proiectata la fel de convenabil ca si smartphone-ul, portofelul si alte produse esentiale de zi cu zi, pentru a oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru a captura imagini in orice situatie.
 
Gimbal Mecanic

Inginerii de la DJI au dezvoltat un proces de fabricatie la scara mica pentru a obtine cel mai gimbal cu 3 axe din istoria firmei. Aceasta platforma de stabilizare mecanica miniaturizata si motorl fara perii ofera intotdeauna o precizie ridicata pentru reglajul gimbalului.
 
Sistem de racire silentioasa

Pentru funtionarea perfect silentioasa, Osmo Pocket beneficiaza de o solutie de racire pasiva, fara ventilator, care risipeste uniform caldura, asigurand longevitate si perfomanta consistenta.
 
Design Unic

Manerul este impermeabil si anti-aluncare, oferind aderenta confortabila. Touchscreen-ul incorporat si butoanele fizice ofera o experienta rapida si usoara de utilizare, permitand sa alegeti modurile si sa reglati setarile in cateva miscari. 
 
Port universal

Osmo Pocket include un port universal – calea spre creativitate. Aceasta interfata de expansiune multifunctionala conecteaza telefonul dvs. la noul Osmo, precum si la o gama de accesorii in crestere continua care va permite sa filmati in orice conditie.
 
Proiectat cu Inteligenta

Noul Osmo nu va permite doar sa capturati fotografii si filmari in mod cinematic. Cu acces la mai multe functii inteligente, cum ar fi Active Track, Motionlapse si Panorame 3×3. Osmo Pocket dezlantuie creativitatea cu efecte impresionante, care sunt imposibile cu un smartphone.

Mimo: My Moment

Osmo Pocket este destinat pentru toate lumea care are o poveste de spus, pentru care DJI a dezvoltat Mimo. Aceasta aplicatie dedicata dezlantuie imaginatia cu instrumente de editare, sabloane si acces la o comunitate de partajare a momentelor favorite care va inspira pentru povesti vizuale noi.
 
O poveste noua de spus

Story Mode utilizeaza o combinatie de modele presetate de filmare si miscari ale camerei pentru a va ajuta sa creati videoclipuri de calitate profesionala ori de cate ori doriti. Filtre si soundtrack-uri create exclusiv ofera un finisaj unic a filmului. DJI Mimo este companionul care va permite sa filmati, sa editati si sa impartasiti momente uimitoare.
 
Optiuni avansate

Osmo Pocket imbunatateste experienta de fotografiere cu functii intuitive si permite  personalizarea completa. Modul Pro va permite sa reglati manual parametrii camerei ca diafragma, ISO si viteza obturatorului. Capabilitatile puternice de imagistica captureaza si in format RAW la fotografii si clipurile video D-Cinelike. Pastreaza detaliile bogate si ofera mai multe optiuni pentru post-procesare, editare.
 
Extinde Creativitatea

O gama larga de accesorii pentru Osmo Pocket va ofera si mai multe optiuni pentru filmare si fotografiere, ajutandu-va sa creati filmari si fotografii de neuitat.
 
 
 

Dimensiuni: 121.9×36.9×28.6 mm

Greutate: 116g

Senzor: 1/23

Rezolutie:: 12 Mpx

Filmare detalii: 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60p FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60

Baterie/Acumulator: 875 mAh Li-Po

Format fisiere: MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264) JPEG/JPEG+DNG

Suport inregistrare:: MicroSD (Max. Capacity: 256 GB)

Ecran: 1.08

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!