Manfrotto Manfrotto Compact Light negru - kit trepied foto cu cap bila

249,98 Lei

Bonus:

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 11403 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 249 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Noul model de trepied foto - Manfrotto Compact Light Destinat aparatelor foto compact, mirrorless si DSLR entry cu obiectiv de kit sau cu All-around.   El reprezinta un accesoriu nelipsit din arsenalul oricarui fotograf. Ce ofera Manfrotto Compact LIGHT?
Un kit complet cu cap bila, foarte redus in greutate si dimensiuni, simplu de utilizat si deosebit de util in situatii cu expuneri lungi, portrete, peisaje si autoportrete.

In plus, husa de transport il face foarte usor transportabil

Manevrabilitatea facila il face foarte apreciat in randul fotografilor pasionati.

Capul ofera posibiliatea pozitionarii aparatului in pozitii de inclinare verticala si laterala, la 90° si panoramare de 360°.

Picioarele fiind alcatuite din 4 sectiuni, strans, devine un trepied foarte compact, asa cum este de altfel si categoria din care face parte. Astfel, strans, ajunge la o dimensiune de 39.8cm.

Picioarele se desfac independent, iar lipsa spreaderului intre ele, ofera un mare avantaj fotografului, lasandu-i posibilitatea sa lucreze si pe teren denivelat, prin pozitionarea diferentiata a picioarelor in inaltime si in alegerea unghiului de desfacere.

Este foarte stabil la lucru, pentru o greutate recomandata de 1,5 kg. Adica, se poate utiliza in siguranta, cu orice DSLR entry level cu obiectiv de kit sau cu un All-around atasat.

Inaltimea la care urca cu coloana ridicata, este de 131 cm. La aceasta se adauga inaltimea aparatului de aproximativ 20cm, ceea ce ofera o inaltime ideala de lucru (de aproximativ 150cm).

Aparatul se prinde usor pe capul trepiedului, cu ajutorul rotitei de infiletare.

Greutatea proprie este de 0,81 kg ( 800 grame), ceea ce combinat cu greutatea pe care o suporta (1,5kg), rezulta un raport excelent, specific Manfrotto.

Materialul din care este construit este aluminiu. Garntia este de 2 ani cu posibilitatea extinderii cu inca 3 ani, la inscrierea produsului pe site-ul manfrotto.

Pentru posesorii de Sony Nex 5R/5T, trepiedul este livrat cu un accesoriu de prindere special, inclus in pachetul trepiedului.

Acest accesoriu este un adaptor care mareset suprafata si creeaza o mai buna prindere a aparatului pe trepied, pentru a oferi stabilitate.

Urmarind tendinta aparatelor foto catre diversificarea culorilor, Manfrotto ofera acest model de trepied, in mai multe culori, pentru a stisface cgusturi diversificate si a sparge putin monotonia negrului clasic.

Astfel, el este disponibil in culorile negru, alb si rosu.

Inaltime maxima:: 131 cm

Inaltime strans:: 39,8 cm

Tip:: Cap bila

Material:: Aluminiu/Technopolymer

Greutate sustinuta:: 1,5 Kg

Greutate proprie:: 0,816 kg

Segmente :: 4

Inaltime minima: 39 cm

Bula de nivel:: Nu

Filet montare aparat:: 1/4 inch



- trepiedul cu cap bila
- husa transport

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!