x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 VR G IF ED (S.H.)

Cod produs: 13655
Garantie:
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Indisponibil
Cere info
Montura aparat foto Nikon
Prime / Zoom Zoom
Tip obiectiv Teleobiectiv
Unghi de cuprindere: 34° 20 - 8° 10
Distanta minima de focalizare: 1.5m
Diafragma maxima: f/4.5-5.6
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 1499 de puncte ?
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Indisponibil
Cere info
Alerta pret Alerta stoc
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
AF-S VR 70-300 f/4,5-5,6G IF-ED este un obiectiv cu zoom pentru telefotografiere extremă de înaltă performanţă ce a fost proiectat pentru a răspunde cerinţelor utilizatorilor SLR digital şi film în format de 35mm deopotrivă. Pune la dispoziţie un zoom de 4,3x cu o distanţă de 70-300mm (105-450mm în cazul unui D-SLR Nikon DX) şi ete dotat cu elemente din sticlă ED (Dispersie foarte scăzută) ce asigură o performanţă optică de excepţie. Acest obiectiv include sistemul de reducere a vibraţiilor de a doua generaţie (VR II) de la Nikon ce permite o fotografiere maleabilă cu aparatul foto ţinut în mâini prin stabilizarea imaginii la nivelul echivalent al vitezei declanşatorului care este cu patru trepte mai înceată comparativ cu un obiectiv obişnuit (aşa cum a fost stabilit în cadrul testelor de performanţă Nikon). Motorul SWM (Silent Wave Motor) şi IF (Focalizarea internă) garantează o acţionare rapidă şi silenţioasă a focalizării, iar diafragma rotunjită cu nouă lamele face ca elementele ce nu sunt focalizate să se îmbine mai uşor pentru a da naştere unor fundaluri armonioase, cu aspect natural.

Zoom puternic de 4,3x cu o distanţă de 70-300mm. Echivalentul a 105-450mm atunci când este utilizat cu un aparat foto D-SLR în format DX.
Motorul SWM (Silent Wave Motor) permite focalizarea automată rapidă cu o comutare rapidă şi la îndemână între între focalizarea automată şi operarea manuală.
IF (Focalizarea internă) pentru distanţe fixe ale obiectivului şi elementul frontal fără rotaţie permit utilizarea filtrelor de polarizare circulare şi a accesoriilor tip bliţ montate pe obiectiv.

Funcţia VR II oferă o stabilitate echivalentă cu o viteză a declanşatorului cu 4 trepte mai rapidă (aşa cum a fost stabilit în cadrul testelor de performanţă Nikon). Modul normal combate efectele mişcării aparatul atunci când este ţinut în mâini, iar modul activ (Active mode) reduce vibraţiile survenite în plan mecanic.

2 elemente din sticlă ED reduc aberaţia cromitică pe tot cuprinsul distanţei de zoom, în timp ce asigură o rezoluţie şi un contrast ridicate.
Opţiuni de focalizare - Automat cu prioritate manuală [A] şi exclusiv Manual [M].
Diafragma rotunjită cu 9 lamele face elementele pe care nu s-a focalizat să se îmbine uşor pentru fundaluri cu aspect natural.
Dimensiune ataşament filtru cu diametru de 67mm (fără rotaţie).

Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: