Panasonic Panasonic Lumix S PRO 16-35mm f/4 - montura L pentru Full Frame

7.299,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16052 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 7299 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
 
 
Fotografierea naturii în detaliu

Acest obiectiv cu zoom și unghi larg combină o rezoluție de vârf cu un design compact și cu greutate redusă. Ca membru al seriei LUMIX S PRO, respectă toate standardele LEICA stricte. Rezoluția sa are o performanță excelentă pe întreaga plajă focală și în fiecare pixel al imaginii. În plus, sistemul de acționare a focalizării cu motor liniar cu doi magneți contribuie la atingerea unui control al focalizării automate la 480 cps, pentru o performanță de focalizare automată de mare viteză și înaltă precizie. Pentru a susține înregistrarea video uimitoare, obiectivul este conceput să reducă la minimum efectul de modificare ușoară a distanței focale și să realizeze modificări cursive ale expunerii. Atât în ceea ce privește fotografiile, cât și înregistrările video, obiectivul LUMIX S PRO F4 de 16 - 35 mm oferă calitate fără compromisuri și putere de expresie. • Leica este o marcă comercială înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH. Acest obiectiv cu zoom și unghi larg combină o rezoluție de vârf cu un design compact și cu greutate redusă. Ca membru al seriei LUMIX S PRO, respectă toate standardele LEICA stricte. Rezoluția sa are o performanță excelentă pe întreaga plajă focală și în fiecare pixel al imaginii. În plus, sistemul de acționare a focalizării cu motor liniar cu doi magneți contribuie la atingerea unui control al focalizării automate la 480 cps, pentru o performanță de focalizare automată de mare viteză și înaltă precizie. Pentru a susține înregistrarea video uimitoare, obiectivul este conceput să reducă la minimum efectul de modificare ușoară a distanței focale și să realizeze modificări cursive ale expunerii. Atât în ceea ce privește fotografiile, cât și înregistrările video, obiectivul LUMIX S PRO F4 de 16 - 35 mm oferă calitate fără compromisuri și putere de expresie. • Leica este o marcă comercială înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH.
 
 
 
 
 
 
Design robust pentru fotografi temerari

Fă față intemperiilor în aproape orice tip de vreme sau de locație de înregistrare. Acest obiectiv este rezistent la praf și la stropire* și este proiectat pentru utilizare la temperaturi de până la -10 °C. Deoarece protejează sistemul obiectivului din interior de nisip, ploaie și altele, această structură face ca obiectivul să fie perfect pentru fotografiere în condiții dificile și suficient de robust pentru a face față utilizării intensive pe teren. Acum nu te mai reține nimic de la a realiza fotografiile creative din natură sau peisajele dorite. * Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă obiectivul este expus contactului direct cu praful și cu apa.
 
 
 
Suport video pentru înregistrare perfectă

Cu suportul video, orice utilizator are tot ce este necesar pentru înregistrarea cu camera foto LUMIX. Acest obiectiv oferă focalizare automată cu răspuns uimitor și modificări cursive ale diafragmei, pentru a reduce la minimum salturile de expunere. Aceste performanțe de top îți permit să înregistrezi materiale video 4K superbe și extrem de clare. În plus, designul silențios al obiectivului face posibilă înregistrarea îmbunătățită a semnalului audio.
 
 
 
 
12 elemente în 9 grupuri: - 3 obiective asferice - 1 obiectiv cu dispersie foarte redusă - 1 obiectiv cu indice de refracție foarte ridicat Obiectivele asferice (ASPH) reduc dimensiunea și greutatea, împiedicând în mod eficient distorsiunile și aberațiile sferice. Obiectivul cu dispersie foarte redusă (ED) corectează aberația cromatică, ceea ce ajută la redarea de imagini exacte, cu contrast ridicat și cu culori clare de la un colț la celălalt. Obiectivul cu indice de refracție foarte ridicat (UHR) îmbunătățește performanțele optice, reduce dimensiunea și greutatea și ajută la obținerea unei calități uniforme uimitoare a imaginii, din centrul și până la marginile acesteia.
 
 
 
 
 
 

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Wide

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 77 mm

Diafragma maxima: : f/4

Diafragma: f/4 - f/22

Numar lamele diafragma: 9

Constructie optica: : 12 elemente in 9 grupuri

Unghi de cuprindere: : 107° - 63°

Stabilizare optica de imagine: Nu

Distanta minima de focalizare: : 0,25 m

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 85mm x 99,6mm

Greutate:: 500 g

- Panasonic Lumix S PRO 16-35mm f/4
- Capac frontal 77mm
- Capac spate L-Mount
- Parasolar

- Husa

Service Panasonic:

S.C. Omicron Service S.R.L
Adresa: Str. Turda 125, Bl. 3, Sc. 1,  Ap. 1, Sector 1 Bucuresti

Telefon: 021.224.26.61 sau 0724 071 632
Mail: service@omicronservice.ro

Program de lucru Luni-Vineri 09:00 - 17:30

Harta: http://www.omicronservice.ro/contact.html

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Panasonic, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "Urgent Cargus" (https://www.urgentcargus.ro/contact) transportul (tur/retur) fiind suportat de S.C. Omicron Service S.R.L.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Urgent Cargus 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282 (Provincie), solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!