Nikon Nikon Z 14-30mm f/4 S , obiectiv Mirrorless

6.799,00 Lei 5.779,99 Lei

Garantie:


Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Info: Promotie valabila pana in data de 31.03.2024

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15759 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 5779 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)



Imagini statice şi filme captivante

Exageraţi perspectivele. Creaţi portrete contextuale intime. Montura Z de la Nikon este largă şi permite acestui obiectiv să capteze mai multă lumină pe întregul cadru. Intervalul de zoom ultra-larg şi construcţia compactă vă oferă libertatea de a călători oriunde. De la peisaje până la străzi, captaţi diversele scene în toată strălucirea lor.

 





Pregătit pentru filtre

Este primul obiectiv din lume cu unghi ultra-larg, pentru fotografiere pe întregul cadru, care acceptă filtre¹ de 82 mm fără a avea nevoie de suporturi voluminoase pentru ele. Remarcabil pentru imagini statice. Chiar mai bun pentru imagini video.





Întotdeauna clar

Design optic avansat. Comunicaţie mai rapidă între obiectiv şi aparatul foto. Obţineţi o claritate remarcabilă şi distorsiuni minime pe întregul interval de zoom.




Peisaje. Peisaje urbane

Arătaţi mai mult. De la drama oraşului, până la cerul larg deschis, subiectele sunt redate cu niveluri superioare de claritate şi de detaliu. Stelele şi luminile stradale sunt reproduse ca mici puncte rotunde.

 



 


Arhitectură. Interioare

Linii de ghidare. Unghiuri îndrăzneţe. Captaţi fără efort subiectele din spaţiile strâmte sau de pe străzile înguste. O distanţă minimă de focalizare de numai 0,28 m pe întregul interval de zoom vă permite să controlaţi cadrul – de la close-up până la infinit.

 





Făcut pentru filme

Urmăriţi cu uşurinţă subiectul, din exteriorul luminos până în interiorul slab luminat. Sistemul multiplu de focalizare al obiectivului şi diafragma f/4 constantă asigură obţinerea unor performanţe excepţionale în lumină scăzută şi expuneri consecvente pe întregul interval de zoom.
 

Imagini superbe. De la o margine la alta a cadrului.

Puterea de rezoluţie excepţională a acestui obiectiv cu zoom vă asigură că fiecare componentă a unei scene este reprodusă cu fidelitate. Vignetarea periferică este controlată, pentru menţinerea luminozităţii pe întregul cadru. Obţineţi claritate de la o margine la alta a imaginii, culori vii şi contrast ridicat.

 

 

Claritate deosebită

Acoperirea cu nanocristale anti-reflexie de la Nikon reduce formele dublate şi petele luminoase, pentru o claritate mai bună a imaginii, chiar şi în situaţiile în care subiectul este iluminat din spate.

 


 

Oglinda realității

Reproducerea superioară a surselor de lumină punctiforme, precum luminile stradale pe timpul nopţii, este obţinută prin minimizarea aberaţiilor coma. Sursele de lumină punctiforme apar ca mici puncte rotunde, chiar şi la marginile imaginii.
 


 

Culori excepţionale

Lentilele din sticlă ED şi lentilele asferice asigură obţinerea unor culori vii şi a unui contrast ridicat.
 

Clar. Silenţios. Precis.

Sistemul multiplu de focalizare şi acţionările AF multiple ale obiectivului NIKKOR Z permit ca subiectele să fie focalizate rapid – şi să rămână focalizate. Focalizarea este cursivă şi silenţioasă, făcând din acest obiectiv unul ideal atât pentru filme, cât şi pentru fotografii.

 


 

Reducerea vibraţiilor

Acest obiectiv utilizează sistemul de reducere a vibraţiilor din aparatul foto pentru a vă permite să fotografiaţi cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât ar fi altfel posibil.² Realizaţi fotografii mai clare în timp ce lumina zilei se atenuează sau filmaţi scene fără efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto. 

 



 

Deosebit de precis

Lentilele flotante asigură o focalizare precisă la distanţe mici. O diafragmă electromagnetică oferă expuneri precise în timpul fotografierii în serii de mare viteză.

 

Perspective dinamice. Filme fascinante.

Înregistraţi segmente de film excepţionale pe întregul cadru, cu un design optic care valorifică la maximum intervalul dinamic larg al aparatului foto Z de la Nikon. Apropiaţi-vă de momentele esenţiale ale poveştii.

 


 

Silenţios pe platoul de filmare

Funcţia AF deosebit de silenţioasă este obţinută prin intermediul unui motor pas cu pas care aproape nu produce niciun sunet. Zoomul este silenţios, iar inelul de control fără sunet vă permite să reglaţi diafragma fără să se audă sunete de clic.

 




 

Deosebit de cursiv

Sistemul multiplu de focalizare al acestui obiectiv asigură comutarea deosebit de cursivă şi de precisă a focalizării. Variaţia distanţei focale în funcţie de distanţa de focalizare (focus breathing) este redusă, la fel şi modificarea focalizării în timpul acţionării zoomului.

 



 

Preluați controlul

Inelul de control zimțat permite o operare intuitivă, foarte exactă. Când fotografiați în modul AF, puteți să asociați inelului de control setări de compensare a expunerii. Când fotografiați în mod de focalizare manuală, inelul de control poate fi utilizat ca un inel de focalizare. Focalizarea se comută în funcție de cât de repede sau de lent rotiți inelul, asigurând controlul clar al punctului de focalizare.

 




 

Mic, durabil, uşor

Un mecanism de obiectiv retractabil vă asigură că acest obiectiv cu zoom cu unghi ultra-larg, pentru fotografiere pe întregul cadru, ocupă un spaţiu minim când nu este utilizat.  Fiecare componentă mobilă a cilindrului obiectivului este etanşată, pentru asigurarea protecţiei împotriva prafului şi picăturilor de apă. Un strat de acoperire cu fluor respinge în mod eficient apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii.



 

ACCESORII INCLUSE

Husă pentru obiectiv CL-C1

Husă pentru obiectiv CL-C1


Parasolar obiectiv HB-86 pentru NIKKOR Z 14-30mm f/4 S

Parasolar obiectiv HB-86 pentru NIKKOR Z 14-30mm f/4 S


Capac obiectiv LC-82B

Capac obiectiv LC-82B


Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon

Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: Nikon Z

Tip obiectiv: Wide

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 82mm

Diafragma maxima: : f/4

Diafragma: f/4 - f/22

Numar lamele diafragma: 7 (diafragmă circulară)

Constructie optica: : 14 elemente în 12 grupuri (inclusiv 4 lentile ED, 4 lentile asferice, lentile cu acoperire cu nanocristale şi o lentilă frontală acoperită cu fluor)

Acoperire:: Acoperire cu nanocristale, acoperire cu fluor

Unghi de cuprindere: : Format FX: între 114° şi 72°, format DX: între 90° şi 50°

Stabilizare optica de imagine: Nu

Distanta minima de focalizare: : 0,28 m de la planul focal, în toate poziţiile de zoom

Autofocus:: Automată, Manuală

Parasolar Inclus: HB-86

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : Aprox. 89 mm diametru maxim x 85 mm (distanţa de la flanşa monturii pentru obiectiv a aparatului foto, când obiectivul este retras)

Greutate:: Aprox. 485 g

- Obiectiv
- Husă pentru obiectiv
- Parasolar obiectiv Nikon HB-86
- Capac obiectiv frontal Nikon LC-82B
- Capac montura Nikon LF-N1
 

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!