x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon 1 NIKKOR 32mm f/1.2 - negru

Cod produs: 10500
Garantie: 2 ANI
Bucuresti Cluj-Napoca
Iesit din
fabricatie
Iesit din
fabricatie
Cere info
Prime / Zoom Prime
Montura - Baioneta Nikon 1
Tip obiectiv Teleobiectiv
Numar lamele diafragma 7
Constructie optica: 9 elemente în 7 grupuri (inclusiv elemente cu acoperire nanocristalină)
Diafragma maxima: f/1.2
Bucuresti Cluj-Napoca
Iesit din
fabricatie
Iesit din
fabricatie
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
Surprindeţi ce este mai interesant în oameni în orice situaţie, cu obiectivul 1 NIKKOR 32mm. Cu o distanţă focală ideală pentru portrete şi design compact, acest obiectiv impresionant cu diafragmă luminoasă asigură sistemului portabil Nikon 1 o calitate superioară a imaginii.

Diafragma maximă luminoasă f/1.2 permite o profunzime de câmp spectaculoasă, iar acoperirea nanocristalină de la Nikon reduce semnificativ formele dublate şi petele luminoase. De la portrete instantanee la imagini planificate, puteţi focaliza pe subiect si beneficia de un bokeh deosebit de plăcut. În plus, puteţi surprinde imagini clare şi filme în situaţiile cu iluminare scăzută.

* Obiectiv telefotografic luminos, de distanţă medie, în format CX: ideal pentru portrete, cu distanţă focală de 32 mm (echivalent 35 mm: aprox. 85 mm).

*Extrem de luminos: cu o diafragmă f/1.2, nu există obiective mult mai luminoase de atât. Bucuraţi-vă de imagini şi filme clare în lumină scăzută şi bokeh plăcut.

*Optica optimizată pentru Nikon 1 asigură claritate de la o margine la alta a imaginii. Acoperirea nanocristalină de la Nikon atenuează foarte bine formele dublate şi petele luminoase, chiar şi în situaţiile cu iluminare din spate.

*Inel de focalizare: permite controlul manual, dacă doriţi. Vă permite să controlaţi focalizarea când priviţi prin vizorul aparatului foto sau pe monitor.

SWM (Motor Silent Wave): permite focalizare lină şi corectă şi asigură funcţionare silenţioasă în timpul înregistrării filmelor.

Design Nikon 1: incredibil de compact pentru un obiectiv cu o diafragmă atât de deschisă, cu un exterior metalic de foarte bună calitate pentru un aspect elegant.

Parasolar tip baionetă: inclus. Parasolarul HB-N107 minimizează lumina incidentă şi petele luminoase pentru imagini cu contrast şi saturaţie a culorii îmbunătăţite.

Culori disponibile: acest obiectiv este disponibil în argintiu lucios, precum şi negru semi-lucios.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: