Sigma Sigma 50-100mm F1.8 HSM Art - Obiectiv Foto DSLR APS-C Montura Canon EF-S

5.849,00 Lei

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Bucuresti: Cu precomanda

Garantie: 2 ANI
 

Stoc epuizat
Cod Produs: 693954 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 5849 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

SIGMA

50-100MM F1.8 HSM (A)


50-100mm F1.8 HSM (A) [0]

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM este un teleobiectiv zoom cu focala medie, destinat aparatelor foto cu senzori format APS-C , oferind o luminozitate f/1.8 pe toata plaja focala. Este obiectivul ideal pentru fotografia sportiva, fotojurnalism si portrete, multumita luminozitatii excelente si a distantei focale 80-160mm (echivalent in format 135)

Montura:

Canon
Nikon
Sigma SA

Sistem:

DSLR

Tip obiectiv: DC - APSC

DC - APSC

Cod Bare: 85126693541

 

Descriere

50-100mm F1.8 HSM (A)

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM este un teleobiectiv zoom cu focala medie, destinat aparatelor foto cu senzori format APS-C , oferind o luminozitate f/1.8 pe toata plaja focala. Este obiectivul ideal pentru fotografia sportiva, fotojurnalism si portrete, multumita luminozitatii excelente si a distantei focale 80-160mm (echivalent in format 135). De asemenea, Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal, diafragma circulara cu 9 lamele producand un "bokeh" deosebit, accentuand subiectul printr-o neclaritate uniforma a fundalului. Obiectivul dispune de o constructie optica de exceptie, cu noi tratamente, elemete asferice, menite sa ofere imagini bogate in detalii si cu un contrast bun si culori saturate. Motorul de focus tip HSM asigura o focalizare rapida si silentioasa, fiind foarte eficient deopotriva la filmare

Combinând o gamă utilă de teleobiectiv distanțe focale cu un design deosebit de rapid, acest Canon EF-mount Sigma 50-100mm f / 1,8 DC HSM este un zoom din seria Art care combină versatilitatea impresionantă cu optica avansată. Diafragma maximă constantă strălucitoare f / 1,8 oferă o performanță constantă la lumină scăzută pe toată gama de zoom și oferă, de asemenea, un control mai mare asupra plasării focalizării pentru adâncimi de câmp reduse și aplicații de focalizare selectivă. Designul optic încorporează o serie de elemente cu dispersie redusă și indice de refracție ridicat, care ajută la obținerea unei clarități și clarități ridicate prin suprimarea diferitelor aberații, franjuri de culoare și distorsiuni. A fost aplicat și un strat de acoperire super-multi-strat, care controlează flare-ul lentilelor și fantomele pentru un contrast îmbunătățit și o precizie a culorii. Echilibrând meritele optice, acest 50-100mm are, de asemenea, un motor Hyper Sonic avansat, împreună cu un design intern de focalizare și zoom, pentru a promova performanțe de focalizare automată rapide, silențioase și precise. În plus, un guler de trepied este integrat în designul obiectivului pentru o stabilitate mai mare atunci când lucrați deasupra unui trepied sau monopied.

Ca parte a liniei de artă din seria Global Vision Sigma, acest obiectiv este proiectat pentru a obține performanțe optice cu adevărat remarcabile și este ideal pentru aplicații creative și artistice.

Zoomul teleobiectiv este proiectat pentru camerele Canon cu format EF APS-C și oferă un interval de distanță focală echivalent de 80-160mm.

Diafragma maximă constantă f / 1,8 impresionant oferă beneficii de lucru în condiții de iluminare dificile în întreaga gamă de zoom și oferă, de asemenea, un control sporit asupra focalizării atunci când lucrați cu tehnici de focalizare selectivă.

Trei elemente F cu dispersie redusă (FLD) și patru elemente cu dispersie redusă specială (SLD) reduc în mod semnificativ aberațiile cromatice și franjurile de culoare pe toată gama de zoom. În plus, un element de sticlă cu indice de refracție ridicat, cu dispersie ridicată, controlează aberațiile sferice pentru claritate și claritate sporite.

O acoperire super-multi-strat a fost aplicată elementelor obiectivului pentru a reduce la minimum evazarea lentilelor și fantomele și pentru a contribui la producerea de imagini bogate în contrast și culori neutre, chiar și în condiții de iluminare din spate.
HSM (Hyper Sonic Motor) integrat, împreună cu un sistem de focalizare intern, realizează focalizare automată rapidă și silențioasă, care este completată în continuare de un algoritm AF optimizat pentru a produce performanțe de focalizare mai fluide. HSM permite, de asemenea, controlul manual al focalizării cu normă întreagă prin simpla rotire a inelului de focalizare în orice moment.

Design-urile interne de zoom și focalizare limitează lungimea totală a obiectivului în timpul funcționării pentru o manevrare mai intuitivă și controlată, precum și o performanță mai rapidă.

Diafragma rotunjită cu nouă lame este construită din policarbonat durabil, acoperit cu fluor și are, de asemenea, o peliculă de pene de carbon pentru performanțe fluide atunci când se lucrează cu rate de fotografiere continue rapide.

Construit folosind un material compozit stabil termic (TSC) pentru o mai mare precizie și utilizare în variații mari de temperatură. În plus, o baionetă de alamă oferă o precizie și rigiditate îmbunătățite la montare.

Gulerul fix, rotativ al trepiedului oferă o stabilitate sporită atunci când lucrați dintr-un trepied și integrează opritoare cu clic de 90 ° pentru o comutare intuitivă între orientările de fotografiere orizontale și verticale.

Acest obiectiv este compatibil cu stația USB Dock opțională pentru reglarea fină a diferitelor caracteristici ale obiectivului și actualizarea firmware-ului acestuia.


UPC: 085126693541


 

Montura aparat foto: Canon EF-S

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Diafragma maxima: : f/1.8

Numar lamele diafragma: 9

Modalitate focus:: AF/MF

Compatibil full frame: Nu

Diametru filtru: 82 mm

Distanta minima de focalizare: : 95 cm

Unghi de cuprindere: : 31.7° - 16.2°

Constructie optica: : 21 de elemente in 15 grupe

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 93.5 x 170.7 mm

Greutate:: 1490 g

Parasolar:: LH880-02

Magazin Foto Hobby

- obiectiv
- capac frontal Sigma , diametrul 82 mm
- capac Sigma , montura Canon
- parasolar Sigma

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!