x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon PC NIKKOR 19mm f/4E ED

Cod produs: 13615
Garantie: 2 ANI
17.499,98 lei
Pret de lista: 17.999,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Montura aparat foto Nikon F
Prime / Zoom Prime
Tip obiectiv Tilt & shift
Diametru filtru Nu este posibilă ataşarea niciunui filtru
Diafragma: f/32
Diafragma maxima: f/4
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 17499 de puncte ?
17.499,98 lei
17.999,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii
Pregătiţi-vă să deţineţi controlul, cu obiectivul PC NIKKOR 19mm f/4E ED, cu înclinare şi deplasare.

Fiind primul NIKKOR PC echipat cu două mecanisme de rotaţie pentru controlul perspectivei (PC), acest obiectiv duce flexibilitatea la un nou nivel. Fiind ideal pentru fotografierea structurilor arhitecturale, a lucrărilor de artă şi a peisajelor, este conceput pentru fotografii care au un simţ dezvoltat al spaţiului.

Înclinarea şi deplasarea pot fi efectuate individual, dar şi în combinaţie, imitând în esenţă mişcările unui aparat foto cu burduf pe format mare. Unghiul de câmp foarte larg vă permite să reprezentaţi proporţiile reale ale unei scene sau să cuprindeţi mai mult din structură şi mai puţin din prim-plan. Designul optic asigură calitatea remarcabilă a imaginii, pe întregul cadru.

Preluaţi controlul: obiectiv NIKKOR PC de 19 mm, cu unghi foarte larg, cu înclinare şi deplasare.

Oferind o combinaţie puternică între unghiul de imagine şi calitatea imaginii, acest obiectiv cu focalizare manuală în format FX, cu control al perspectivei, permite o libertate compoziţională extraordinară. Capabilităţile sale unice de înclinare, deplasare şi rotire pe două niveluri vă oferă un control extins asupra planului focal al obiectivului. Deplasaţi cu uşurinţă obiectivul, pentru a crea imagini care nu sunt afectate de convergenţă. Sau înclinaţi-l, pentru a crea peisaje care sunt clare de la prim-plan până la fundal, fără nevoia de a închide diafragma. Unghiul de câmp de 19 mm este ideal pentru structuri şi spaţii largi (când este ataşat la un aparat foto SLR digital în format DX, unghiul de câmp este echivalent cu al unui obiectiv cu o distanţă focală de 28,5 mm în format FX/35 mm).

Înaltă precizie: legendara calitate NIKKOR

La fel ca toate obiectivele NIKKOR, PC NIKKOR 19mm f/4E ED oferă imagini cu fineţe şi claritate excepţionale. Graţie construcţiei optice unice, distorsiunea obişnuită la obiectivele pentru unghi larg este minimizată, chiar şi la marginile cadrului. Două lentile asferice reduc semnificativ aberaţia cromatică şi alte tipuri de aberaţii. Trei elemente din sticlă ED (dispersie foarte scăzută) minimizează aberaţia cromatică axială. Acoperirea cu nanocristale de la Nikon elimină efectiv formele dublate şi petele luminoase pe întregul cadru, chiar şi în situaţiile în care subiectul este iluminat din spate.

Rotaţie PC pe două niveluri: fotografiaţi din punctul de observare perfect

Două mecanisme de rotaţie PC facilitează înregistrarea unor imagini care vă reflectă perfect viziunea. Puteţi să rotiţi obiectivul în jurul propriei axe şi să reglaţi în mod independent direcţia înclinării şi a deplasării. Înclinarea se poate efectua paralel sau perpendicular pe direcţia de deplasare, un lucru util dacă doriţi să evitaţi distorsiunile trapezoidale din imaginile arhitecturale, fără a fi necesară decuparea post-editare. Întregul obiectiv poate fi rotit până la 90° în ambele direcţii, cu trepte de oprire cu clic la 30° şi la 60°. Când înclinarea este rotită relativ la direcţia de deplasare, obiectivul poate fi rotit până la 90º, cu o treaptă de oprire cu clic la 45°. De asemenea, puteţi bloca obiectivul la „0” şi îl puteţi utiliza ca obiectiv de 19 mm, cu focalizare manuală.

Operare cursivă: construcţie superbă, caracteristici ergonomice excepţionale

Mecanismul robust de deplasare permite o operare cursivă în timp ce reglaţi perspectivele. Nu este necesară utilizarea mecanismului de blocare a deplasării pentru a fixa poziţia obiectivului, evitând astfel mişcarea inutilă a aparatului foto. Obiectivul este compact şi are o greutate de aproximativ 885 g. De asemenea, acesta beneficiază de acoperirea cu fluor dezvoltată de Nikon, care respinge în mod eficient apa, praful şi murdăria, fără să compromită calitatea imaginii. Acoperirea este aplicată pe suprafaţa extremă frontală a obiectivului, unde facilitează curăţarea sticlei fără ca suprafaţa să se deterioreze.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: