Cautam coleg pasionat de fotografie, pentru postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

Nikon Nikon AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR

18.499,00 Lei

Info:

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15093 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 18499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Design compact. Super-telefotografic.

 

 







AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR
 
 

Sport. Natură sălbatică. Natură. Acest obiectiv de super-telefotografie cu focalizare rapidă echilibrează perfect dimensiunea redusă şi performanţa. Simţiţi libertatea pe care v-o oferă distanţa focală de 500 mm, construcţia compactă şi calitatea remarcabilă a imaginii.

Cuceriţi distanţele. Mergeţi unde doriţi.


Pământ. Mare. Aer. Cu acest obiectiv de super-telefotografie cu distanţă focală fixă, de 500 mm şi f/5.6, reduceţi greutatea echipamentului, nu şi raza de acţiune.

 

Utilizarea unei lentile de fază Fresnel (Phase Fresnel - PF) reduce semnificativ greutatea acestui obiectiv cu distanţă focală fixă, fără să degradeze calitatea imaginii. O distanţă minimă de focalizare de numai 3 m oferă un plus de potenţial creativ. Indiferent dacă realizaţi imagini macro ale florilor pe îngheţ sau portrete ale feţelor atleţilor. Dacă aveţi nevoie de mai multă flexibilitate, puteţi să măriţi raza de acţiune cu un teleconvertor de 1,4x, 1,7x sau 2x de la Nikon.¹




Robust şi agil


Imagini ale pistelor de raliu văzute de sus. Păsări de pradă în zbor. Fotografiaţi sau filmaţi de la distanţă ori în situaţii provocatoare, fără să vă faceţi griji în privinţa obiectivului.

Graţie lentilei de fază Fresnel (PF), obiectivul este mai compact, iar acoperirea cu fluor respinge apa, praful şi murdăria. Fiecare componentă mobilă a cilindrului obiectivului este etanşată, pentru asigurarea protecţiei împotriva prafului şi picăturilor de apă. Lagărele cu bile din colierul pentru trepied asigură tranziţii cursive între fotografierea orizontală şi cea verticală.

Claritate deosebită


Natură sălbatică la asfinţit. Subiecte sub luminile stradale supărătoare. Beneficiaţi de claritate de la o margine la alta a imaginii, iar vignetarea şi petele luminoase sunt minime, chiar şi atunci când fotografiaţi cu diafragma deschisă la maximum sau în situaţii cu subiecte iluminate din spate.


Trei lentile din sticlă ED contribuie la crearea unor imagini cu culori vii şi contrast pronunţat. Stratul antireflex de acoperire cu nanocristale de la Nikon asigură claritatea imaginilor prin reducerea la minimum a petelor luminoase şi a formelor dublate, chiar şi în situaţiile în care subiectul este iluminat din spate. Petele luminoase colorate circulare ce pot fi cauzate de lentila PF sunt minimizate efectiv, iar puterea de rezoluţie superioară a acestui obiectiv asigură reproducerea excelentă a surselor de lumină punctiforme. Chiar şi la periferia cadrului.


Claritate şi stabilitate



Ţineţi pasul cu acţiunea şi cu lumina. Sistemul de reducere a vibraţiilor şi modul VR SPORT de la Nikon vă permit să fotografiaţi fără să vă îngrijoreze efectele tremuratului aparatului foto.


Fiind conceput pentru a reduce efectul de estompare cauzat de mişcarea aparatului foto, sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon vă permite să fotografiaţi cu timpi de expunere cu până la 4 trepte mai lungi decât fără VR.² Funcţia VR se activează în momentul în care apăsaţi până la jumătate butonul de declanşare al aparatului foto şi operarea este silenţioasă. Modul VR SPORT este util când fotografiaţi acţiuni extrem de rapide sau când rotiţi panoramic aparatul foto. Acesta asigură o imagine mai stabilă în vizor, chiar şi în timpul fotografierii continue, fără a compromite calitatea imaginii.





Focalizare automată de mare viteză

Acest obiectiv răspunde prompt şi precis când subiectele se mişcă. O diafragmă electromagnetică asigură expuneri precise, la cadenţe înalte de cadre.

Motorul SWM (Silent Wave Motor) de la Nikon asigură funcţionarea ultra-rapidă şi ultra-silenţioasă a focalizării automate. Urmărirea AF avansată ţine pasul cu subiectele care se mişcă rapid, chiar şi atunci când acestea se mişcă imprevizibil, cu viteze aleatorii sau se apropie rapid de aparatul foto. Diafragma electromagnetică asigură controlul rapid al expunerii automate şi acurateţea maximă. Comutatorul de limitare a focalizării, care are două poziţii, FULL şi ∞–8 m, oferă un plus de control asupra vitezei de captare a subiectelor.
 





Control cursiv al focalizării

Vizuina unei vulpi. Un viraj pe pista de curse. Focalizare simplu de reglat fin – vă adaptaţi la moment cu o precizie remarcabilă.

Funcţiile de focalizare preluate de la obiectivele profesionale de la Nikon oferă un control deosebit. Comutatoarele de mod de focalizare A/M şi M/A vă permit să comutaţi între focalizarea automată şi focalizarea manuală prin simpla rotire a inelului de focalizare. Inelul de focalizare este prevăzut cu o acoperire zimţată, care permite o priză fermă. Iar funcţia Memory Recall (Preluare din memorie) vă permite să stocaţi o distanţă de focalizare pe care o veţi utiliza în mod repetat. O funcţie foarte utilă când doriţi să focalizaţi locul de vânătoare preferat al unei păsări, situat la înălţime.


Galerie
















Accesorii Incluse


Husă pentru obiectiv CL-M5

Husă pentru obiectiv CL-M5


Parasolar obiectiv HB-84

Parasolar obiectiv HB-84


Capac obiectiv frontal LC-95

Capac obiectiv frontal LC-95


Capac obiectiv LF-4

Capac obiectiv LF-4

Accesorii Opţionale

Filtru polarizare circulară II de 95 mm

Filtru polarizare circulară II de 95 mm


Filtru NC de 95 mm

Filtru NC de 95 mm


Teleconvertor AF-S TC-14E III

Teleconvertor AF-S TC-14E III


Teleconvertor AF-S TC-20E III

Teleconvertor AF-S TC-20E III


SPECIFICAŢII TEHNICE

Distanță focală

500 mm

Diafragmă maximă

f/5.6

Diafragmă minimă

f/32

Construcție obiectiv

19 elemente în 11 grupuri (inclusiv 3 lentile ED, 1 lentilă PF (de fază Fresnel), lentile cu acoperiri cu nanocristale şi o lentilă frontală acoperită cu fluor)

Unghi de câmp

Aparate foto DSLR în format FX de la Nikon: 5°, aparate foto DSLR în format DX de la Nikon: 3° 10'

Distanţă minimă focalizare

3 m de la planul focal

Reducere vibrații

Da

Nr. de lamele diafragmă

9 (diafragmă circulară)

Dimensiune filtru ataşat

95 mm (P = 1 mm)

Diametru x lungime (extensie de la montura obiectivului)

Aprox. 106 mm diametru maxim x 237 mm (distanţa de la flanşa monturii obiectivului aparatului foto)

Greutate

Aprox. 1460 g

Accesorii furnizate

Capac frontal cu clic pentru obiectiv LC-95, de 95 mm, capac posterior pentru obiectiv LF-4, parasolar cu montură tip baionetă HB-84, husă pentru obiectiv CL-M5

  •  

    ¹ Capacitatea de focalizare automată poate fi limitată când se utilizează anumite teleconvertoare. Consultaţi manualul produsului dumneavoastră.
    ² Conform standardelor CIPA.

     


    Cod articol
    AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR - JAA535DA

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Nikon F

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Numar lamele diafragma: 9 (diafragmă circulară)

Constructie optica: : 19 elemente în 11 grupuri (inclusiv 3 lentile ED, 1 lentilă PF (de fază Fresnel), lentile cu acoperiri cu nanocristale şi o lentilă frontală acoperită cu fluor)

Diafragma maxima: : f/5.6 - f/32

Stabilizare optica de imagine: Da

Diametru filtru: 95 mm

Unghi de cuprindere: : Format FX: 63°, format DX: 44°

Distanta minima de focalizare: : 3 m de la planul focal

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : Aprox. 106 mm diametru maxim x 237 mm (distanţa de la flanşa monturii obiectivului aparatului foto)

Greutate:: Aprox. 1460 g

Parasolar Inclus: HB-89

Autofocus:: Automată, Manuală

Compatibil Full Frame:: Da

Diafragma:: f/5.6

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

ACCESORII INCLUSE
 
  • Husă pentru obiectiv CL-M5
  • Capac obiectiv LC-95
  • Capac posterior LF-4

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!