x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED

Cod produs: 14139
Garantie: 2 ANI
6.699,99 lei
Pret de lista: 6.999,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Montura aparat foto Nikon F
Prime / Zoom Zoom
Tip obiectiv Fisheye
Stabilizare optica de imagine Nu
Diametru filtru Nu este posibilă ataşarea niciunui filtru
Diafragma maxima: f/3.5-4.5
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 6699 de puncte ?
6.699,99 lei
6.999,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii
  • Video


Două efecte de „ochi de peşte". Un obiectiv.


Creativitatea unui obiectiv superangular şi versatilitatea unui zoom. Treceţi cu uşurinţă de la o imagine circulară de 8 mm la o imagine superangulară de 15 mm, în format de cadru întreg.
Înregistraţi un unghi de câmp complet de 180° (pe orizontală, verticală şi diagonală), la capătul de 8 mm al intervalului de distanţe focale. Umpleţi cadrul cu un unghi de câmp cu diagonala de 180° la capătul de 15 mm al intervalului.

Curbaţi liniile

Aşteptaţi-vă la imagini superbe de înaltă rezoluţie, cu aceeaşi claritate de la o margine la alta, chiar şi la setarea pentru deschiderea cea mai mare a diafragmei, de f/3.5.
Trei elemente din sticlă ED (dispersie foarte scăzută) minimizează denaturarea culorilor cauzată de aberaţia cromatică laterală. Două lentile asferice reduc semnificativ aberaţiile coma şi alte tipuri de aberaţii. Acoperirea cu nanocristale de la Nikon elimină efectiv formele dublate şi petele luminoase pe întregul cadru, chiar şi în situaţiile în care subiectul este iluminat din spate.

De aproape şi clar


Menţineţi calitatea imaginii când vă apropiaţi de subiecte. Beneficiaţi de o distanţă minimă de focalizare de 0,16 m.
O distanţă minimă de focalizare de 0,16 m şi un nivel de mărire de 0,34x vă permit să înregistraţi subiecte situate la aproximativ 3 cm de suprafaţa obiectivului, fără să vă faceţi griji că s-ar deteriora rezoluţia periferică.

Performanţă AF profesională


Performanţă de focalizare automată ultra-rapidă şi ultra-silenţioasă şi control stabil al expunerii.
Motorul SWM (Silent Wave Motor) de la Nikon asigură focalizarea automată ultra-rapidă şi ultra-silenţioasă, cu posibilitate de preluare manuală a controlului. Obiectivul dispune de un inel de focalizare dedicat pentru focalizarea manuală.  Mecanismul electromagnetic al diafragmei obiectivului asigură expuneri consecvente.

Robust şi durabil

Construcţie robustă, rezistentă la praf şi la picături de apă, pentru fotografierea fără probleme în condiţii climatice dificile.
Designul rezistent la intemperii împiedică praful şi picăturile de apă să deterioreze obiectivul. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge efectiv apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii.


Combinaţie de parasolar pentru obiectiv şi capac

Păstraţi-vă agilitatea. Răspundeţi rapid la oportunităţile de fotografiere, ataşând sau îndepărtând parasolarul obiectivului şi/sau capacul, dintr-o singură mişcare.
Comutaţi rapid între utilizarea parasolarului când fotografiaţi o imagine superangulară în format de cadru întreg şi îndepărtarea acestuia când doriţi să înregistraţi o perspectivă circulară reală. Capacul se conectează la parasolar, iar parasolarul se conectează la obiectiv: puteţi să ataşaţi sau să detaşaţi parasolarul şi capacul obiectivului împreună ori să ataşaţi sau să detaşaţi doar capacul obiectivului.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: