Nikon Nikon AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

11.999,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 10412 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 11999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Obiectiv cu zoom telefotografic de înaltă performanţă pentru aparate foto SLR în format FX.

Cu o distanţă focală de 80 – 400 mm şi design optic de calitate superioară, acest obiectiv este ideal pentru o gamă largă de subiecte, cum ar fi natură sălbatică, peisaje şi sport.
Sistemul de reducere a vibraţiilor de la Nikon vă permite să folosiţi timpi de expunere cu până la patru trepte mai lungi, pentru imagini excepţionale la orice distanţă focală, chiar şi când fotografiaţi din mână. Patru elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) şi un element de sticlă super ED corectează aberaţiile cromatice şi defectele de culoare care pot apărea la distanţe focale lungi.

Obiectiv cu zoom telefotografic în format FX cu distanţă focală de 80 – 400 mm (120 – 600 mm când este utilizat cu un aparat foto SLR în format DX de la Nikon).
Performanţă optică extraordinară: patru elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) şi un element de sticlă super ED corectează aberaţiile cromatice şi defectele de culoare care pot apărea la distanţe focale lungi.
Acoperire nanocristalină: atenuează foarte bine formele dublate şi petele luminoase, chiar şi în situaţiile cu iluminare din spate.

Sistem de reducere a vibraţiilor (VR) cu modurile Normal, Activ şi Trepied. Minimizează mişcarea aparatului foto şi vă permite să utilizaţi un timp de expunere cu până la patru trepte mai lung.
SWM (Motor Silent Wave) permite focalizare automată rapidă, silenţioasă şi corectă.
Trei moduri de focalizare: A/M (focalizare automată cu supracomandă manuală, prioritate AF), M/A (focalizare automată cu supracomandă manuală, prioritate MF) şi M (focalizare manuală).
AF cu teleconvertor: AF funcţionează chiar şi când utilizaţi un teleconvertor 1,4x ataşat la un aparat foto compatibil f/8.

Comutator limită focalizare: „FULL” şi ∞-6m, care vă permite să reduceţi timpul de focalizare când fotografiaţi la anumite distanţe.
Dispozitivul de blocare a obiectivului (când cilindrul este la 80 mm) nu permite extinderea obiectivului sub greutatea lui, când acesta nu este utilizat.
Suport detaşabil pentru trepied inclus.
 
 

Montura aparat foto: Nikon F

Diafragma maxima: : f/4.5-5.6

Diametru filtru: 77mm

Stabilizare optica de imagine: Da

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Distanta minima de focalizare: : AF: 1,75 m (5,74 ft) de la planul focal, în toate poziţiile de zoom; MF: 1,5 m (4,92 ft) de la planul focal, în toate poziţiile de zoom

Unghi de cuprindere: : Aparate foto Nikon SLR pe film şi D-SLR în format FX: 30° 10′ - 6° 10′ Aparate foto Nikon D-SLR în format DX: 20° - 4°

Constructie optica: : 20 elemente în 12 grupuri (inclusiv 4 elemente de sticlă ED, un element de sticlă super ED şi elemente cu acoperire nanocristalină)

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : Aprox. 95,5 mm diametru maxim x 203 mm (distanţa de la flanşa de montare a obiectivului)

Greutate:: 1570 g (3,5 lb), inclusiv colierul pentru trepied; aprox. 1480 g (3,3 lb) fără colierul pentru trepied

Numar lamele diafragma: 9 (diafragmă circulară)

Stare produs: Nou

Diafragma:: f/4.5-5.6 - f/32

Compatibil full frame: Da

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

Obiectiv Nikon AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR
Parasolar Nikon HB-65
Colier pentru fixare pe trepied
Capac frontal Nikon , diametrul 77mm
Capac montura Nikon
Lens Case CL-M2

 
 
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!