Nikon Nikon D750 body - inchiriere

180,00 Lei

Info:

Produsele nu pot fi inchiriate online. Este obligatorie prezenta in magazin. Este necesar sa aveti domiciliul stabil in Bucuresti sau Cluj Napoca. Ridicarea si predarea echipamentelor se poate face numai in timpul programului de functionare al magazinului. Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati din timp. Conditii de inchiriere - click aici!

Bucuresti: Indisponibil

Cluj-Napoca: Suna pentru rezervare

Stoc epuizat
Cod Produs: 15083 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 180 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Conditii de inchiriere - click aici!

Pretul afisat reprezinta costul de inchiriere pentru durata de 1 zi a obiectivului.
Oferta se supune termenilor si conditiilor :
Termeni de utilizare.
 
Nikon D750, primul aparat DSLR FX cu ecran rabatabil si Wi-Fi incorporat din gama producatorului japonez

Noul Nikon D750 reprezinta urmatorul pas in simbioza dintre calitatea superioara a imaginii oferita de catre senzorii FX si manevrabilitatea aparatelor DSLR compacte. Cu o rezolutie de 24,3 megapixeli oferita de o solutie CMOS reproiectata si dotat cu sistemul de procesare EXPEED 4, aparatul reda clar si cu o tonalitate bogata atat imaginile statice, cat si cele video. Intervalul ISO de 100–12800 se poate extinde pana la 50– 51200 (echivalent), iar sistemul AF Multi-CAM 3500FX, cu 51 de puncte si noul mod Zona AF grup, are o sensibilitate de pana la -3 EV, fiind astfel capabil sa focalizeze automat in cele mai dificile conditii. La aceste specificatii se adauga si viteza de fotografiere in rafala de pana la 6,5 fps in formatele FX si DX pentru a nu rata niciun cadru de actiune. Inregistrarea filmelor full-HD de pana la 1080/60p este ajutata de catre monitorul rabatabil de 3,2 inch (8 cm) cu rezolutie de 1.229.000 puncte care se roteste pana la 90o in sus sau pana la 75o in jos, o premiera pentru gama de aparate full-frame Nikon. Iesirea HDMI necomprimata este completata de catre modul “Zebra”, care indica pe monitor zonele luminoase fara detalii. In plus, asemenea lui Nikon D810, diafragma poate fi controlata in timpul inregistrarii video, iar sistemul Picture Control 2.0 ofera flexibilitate la procesarea si optimizarea imaginilor statice si filmelor. O alta premiera pentru un aparat FX este functionalitatea Wi-Fi incorporata care simplifica partajarea fotografiilor catre dispozitivele inteligente. Toate componentele sunt protejate de un corp monobloc usor, ce beneficiaza de aceeasi etanseizare impotriva intemperiilor ca si Nikon D810, iar obturatorul fabricat dintr-un compus de kevlar/fibra de carbon este testat la 150.000 de declansari.

Picture control 2.0: menţine controlul complet asupra detalierii, contrastului, luminozităţii, nuanţei şi saturaţiei, când înregistraţi imagini statice şi materiale video. Simplificaţi operaţiile de post-producţie, utilizând setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglaţi fin detaliile, utilizând opţiunea Claritate. Setările se pot regla vizual pe măsură ce filmaţi, iar procesul de fotografiere poate fi eficientizat prin salvarea diferitelor opţiuni pentru filme şi fotografii, într-un meniu dedicat.

Monitor cu culori reglabile: reglaţi în orice sens balansul de culoare şi luminozitatea, pentru a corespunde preferinţelor personale privind fluxul de lucru. Ecranul LCD RGBW rabatabil, anti-reflexie, de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, asigură operarea flexibilă şi simplă în toate condiţiile.

Design cu consum redus de energie: fotografiaţi mai mult cu o singură încărcare. Înregistraţi până la 1.230 de imagini statice şi până la 55 de minute de film² cu o singură încărcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact şi uşor.

Portabilitate remarcabilă: ergonomia superioară şi corpul monobloc uşor al aparatului foto se combină pentru a oferi adevărata libertate de fotografiere. Mânerul adânc asigură o prindere fermă a aparatului foto, indiferent de mărimea mâinilor dumneavoastră; veţi constata că puteţi ţine confortabil aparatul foto pe perioade lungi de timp, fără să obosiţi.

Rezistent şi durabil: fiind protejat de un corp metalic, rezistent şi etanşat împotriva intemperiilor, modelul D750 poate fi utilizat în orice mediu. Unitatea de obturator este confecţionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon, este testată la 150.000 de declanşări, iar structura monobloc robustă asigură construcţia uşoară şi rezistentă a aparatului foto.

Sistem AF cu 51 de puncte Multi-CAM 3500FX: precizie spectaculoasă pe întregul cadru. Configurabil, cu setări de acoperire în 9, 21 şi 51 de puncte, având o sensibilitate de până la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Oferă o fixare rapidă a focalizării şi o funcţie extinsă de „stocare a punctelor după orientare”. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisă f/5.6 sau mai deschisă, iar 11 puncte de focalizare centrale funcţionează cu o diafragmă deschisă f/8.

Zonă AF grup: experimentaţi detectarea şi urmărirea îmbunătăţită a subiectului. Modul Zonă AF grup monitorizează constant cinci câmpuri AF diferite, oferind posibilităţi de captare îmbunătăţită şi de izolare a fundalului atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici şi situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atenţia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasată în cadrul matricei de 51 de puncte, în funcţie de cerinţele de compoziţie.

D-Movie cu zonă multiplă: pentru realizarea filmelor în condiţii diverse, D-Movie oferă materiale video de calitate cinematografică, în mai multe formate de cadru. D750 înregistrează filme Full HD (1080p) în formate FX şi DX la cadenţe de cadre de 50p/60p, reducând în mod considerabil zgomotul, efectul moiré şi culorile false. Puteţi să controlaţi diafragma electrică în timpul înregistrării, iar aparatul foto oferă o ieşire HDMI curată, plus înregistrarea simultană a segmentelor de rezoluţie completă în aparatul foto şi pe un recorder extern.

Libertate în realizarea filmelor: deţineţi controlul complet asupra segmentelor în timpul filmării. Puteţi să configuraţi setările ISO cu care doriţi să lucraţi, pe întregul interval de la ISO 100 până la ISO 51200 (echivalent) sau să fixaţi intervalul maxim de sensibilitate ISO automată de la ISO 200 în sus, când fotografiaţi în modul M. Funcţia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea şi efectul de clipire atunci când se filmează la sensibilităţi înalte. Modul „Zebră” vă indică pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe.

Control audio de înaltă fidelitate: controlul audio superior îmbunătăţeşte înregistrarea sunetului şi oferă o flexibilitate mai bună per ansamblu. Intrarea pentru microfon stereo şi ieşirea audio vă permit să reglaţi fin nivelurile sunetului, în condiţii de izolare fonică, atât înainte, cât şi în timpul înregistrării. Puteţi să selectaţi intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vântului poate fi redus când se înregistrează cu microfonul încorporat.

High Dynamic Range (HDR): combină două cadre fotografiate printr-o singură declanşare, pentru a crea imagini detaliate ale unor scene cu contrast ridicat.

Funcţie de trecere timp încorporată: creaţi fotografii tip „trecere timp” cu tranziţii cursive ale expunerii, utilizând operaţii simple de meniu. Utilizaţi fotografierea cu temporizator de interval pentru a acţiona obturatorul la intervale presetate. Utilizaţi fotografierea tip trecere timp pentru a salva imagini ca fişiere film şi pentru a vizualiza cu redare rapidă evenimente care se derulează lent, cu viteze de la 24 până la 36.000 de ori mai mari decât este normal.

Mod Efecte: distraţi-vă cu o gamă de efecte speciale sau utilizaţi modurile Scenă pentru anumite situaţii şi locaţii. Efectele speciale, precum Culoare selectivă, Schiţă color, Efect de miniaturizare şi Vedere nocturnă, se pot aplica atât la fotografii, cât şi la filme. Puteţi previzualiza efectul dorit şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

Fotografiere continuă nelimitată: înregistraţi imagini nenumărate şi produceţi fotografii spectaculoase cu dâre de lumină. Fotografiaţi în mod declanşare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung şi înregistraţi câte imagini JPEG sau RAW de înaltă calitate vă permit cardurile de memorie şi durata de funcţionare a acumulatorului. Beneficiind de un interval extrem de scurt între expuneri, puteţi îmbina uşor fotografiile dârelor de stele sau de lumini mişcătoare pentru a crea efecte frumoase, utilizând software de la terţi.

Sistem complet pentru imagini digitale: puneţi în valoare întregul potenţial al senzorului de 24,3 MP al aparatului foto D750, utilizând gama largă de obiective NIKKOR. Cu excepţionala lor putere de rezoluţie, obiectivele NIKKOR îndeplinesc cerinţele fotografilor din orice domeniu. De asemenea, fiind complet compatibil cu sistemul creativ de iluminare de top de la Nikon, D750 funcţionează cu o gamă de dispozitive Speedlight versatile, pentru fotografierea creativă cu bliţul montat pe aparatul foto sau situat la distanţă.

Operare de la distanţă: susţineţi fluxul de lucru cu accesorii dedicate pentru controlul profesional fără fir şi pentru transmisia imaginilor. Declanşaţi de la distanţă aparatul foto printr-un dispozitiv inteligent, utilizând funcţionalitatea Wi-Fi încorporată a aparatului foto şi aplicaţia WMU dedicată.¹ Pentru a deţine controlul şi în cazul fotografierii fără fir, utilizaţi transceiverul fără fir WR-R10 şi transmiţătorul fără fir WR-T10 sau controlaţi setările aparatului foto cu telecomanda fără fir WR-1. Pentru a vă conecta la Ethernet şi la reţeaua LAN fără fir, utilizaţi transmiţătorul de date opţional UT-1 împreună cu transmiţătorul fără fir WT-5.

Suporturi de stocare: două fante pentru carduri SD permit o experienţă de fotografiere cursivă. Ambele fante pentru carduri sunt compatibile cu cardurile SDXC şi UHS-I de mare capacitate.

Rezolutie:: 24 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: CMOS de 35,9 x 24 mm

Sensibilitate ISO:: ISO 100 – 12800 în trepte de 1/3 sau 1/2 EV. Se poate seta şi la aprox. 0,3, 0,5, 0,7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0,3, 0,5, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 51200) peste ISO

Format Fisiere:: NEF (RAW): 12 sau 14 biţi, comprimat fără pierderi sau comprimat. JPEG: Compatibil cu formatul de bază JPEG cu compresie fină (aprox. 1: 4), normală (aprox. 1: 8) sau de bază (aprox. 1: 16) (Prioritat

Filmare: Full HD 1080p

Dimensiune LCD:: 3.2 inch

Numar pixeli LCD:: 1.229.000

Ecran Rabatabil: Da

Vizor Optic:: Vizor reflex la nivelul ochilor cu pentaprismă; FX (36x24): aprox. 100% orizontal şi 100% vertical. 1,2x (30x20): aprox. 97% orizontal şi 97% vertical. DX (24x16): aprox. 97% orizontal şi 97% vertical

Sistem de Focalizare: AF Multi-CAM 3500FX

Shutter Speed:: 1/4000 – 30 s în trepte de 1/3 sau 1/2 EV, bulb, durată, X200

Masurarea Expunerii:: Măsurare expunere TTL utilizând senzorul RGB cu aproximativ 91K (91.000) pixeli

Patina Blit Extern:: Da

Body / Kit: Body

Memorie suportata: SDHC, SDXC , Fantă card dublă - Fanta 2 poate fi utilizată în cazul depăşirii capacităţii de stocare, pentru copii de siguranţă sau pentru stocarea separată a copiilor imaginilor realizate cu funcţia

Conectivitate:: USB de mare viteză; Conector HDMI tip C; Mufă stereo mini-pin (diametru de 3,5 mm, acceptă conexiune de alimentare); Mufă stereo mini-pin (diametru 3,5 mm)

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: EN-EL15

Dimensiuni:: Aprox. 140,5 x 113 x 78 mm

Greutate:: Aprox. 840 g (1 lb 13,7 oz) cu acumulator şi card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 750 g (1 lb 10,5 oz; doar corpul aparatului foto)

- Vizor din cauciuc DK-21,
- Capac corp BF-1B,
- Acumulator Li-ion EN-EL15 cu capac terminal,
- Încărcător acumulator MH-25a (se livrează fie cu adaptor pentru priză de perete, fie cu un cablu de alimentare de tip şi formă care variază în funcţie de ţara sau regiunea de vânzare),
- Capac ocular DK-5,
- Cablu USB UC-E17,
- Curea AN-DC14,
- Program de instalare ViewNX 2

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!