x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse
Poti testa acest produs in showroom-ul nostru din Bucuresti
Nikon D610 Body (Inchiriere)

Nikon D610 Body (Inchiriere)

Produsele nu pot fi inchiriate online. Este obligatorie prezenta in magazin. Este necesar sa aveti domiciliul stabil in Bucuresti sau Cluj Napoca. pagebreak Ridicarea si predarea echipamentelor se poate face numai in timpul programului de functionare al magazinului. Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati din timp. Conditii de inchiriere - click aici!

Cod produs: 11428
Garantie:
150,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
150,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Video
Conditii de inchiriere - click aici!

Pretul afisat reprezinta costul de inchiriere pentru durata de 1 zi a aparatului.

Oferta se supune termenilor si conditiilor :
Termeni de utilizare.

Trăiţi experienţa adevăratei puteri a fotografierii pe cadre întregi cu modelul D610.


Fiind echipat cu tehnologie Nikon profesională, acest DSLR puternic asigură o calitate a imaginii pe care numai formatul FX o poate oferi.

Senzorul în format FX de 24,3 megapixeli surprinde fiecare detaliu cu o claritate fidelă realităţii, oferind fotografii splendide în culori bogate şi filme Full HD cursive. Puteţi surprinde acţiunea cu rapiditate, la şase cadre pe secundă, iar noul mod de fotografiere în serie cu declanşare silenţioasă de la Nikon vă permite să realizaţi fotografii fără a fi perceput: condiţii perfecte pentru fotografierea vieţii sălbatice.

Fiind complet etanşat împotriva intemperiilor, D610 este suficient de rezistent pentru a fi luat oriunde şi vă permite să redaţi întreaga splendoare a imaginilor pe ecranul unui dispozitiv inteligent prin intermediul adaptorului de conexiune fără fir pentru dispozitive mobile produs de Nikon.

Senzor CMOS de 24,3 megapixeli în format FX
De la unghiuri extrem de largi până la super-telefotografiere, surprindeţi imagini incredibil de detaliate cu gradaţii uniforme ale tonurilor şi zgomot redus atunci când fotografiaţi la sensibilităţi ISO ridicate.

Mod de fotografiere în serie cu declanşare silenţioasă
Perfect pentru fotografierea vieţii sălbatice, deoarece sunetul mecanismului de întoarcere a oglinzii aparatului foto este redus semnificativ în timpul fotografierii în serie, astfel încât subiectele greu de surprins sunt mai simplu de capturat.

Fotografiere continuă de 6 fps
Realizaţi fotografii clare surprinzând acţiunile rapide cu până la şase cadre pe secundă în formate FX şi DX.

HDR (High Dynamic Range) în aparatul foto
Capturaţi imagini cu zgomot redus şi cu o gamă largă de tonuri atât în zone luminoase, cât şi în zone întunecate, când fotografiaţi scene cu contrast ridicat.

Performanţă superioară în lumină scăzută
Beneficiind de o gamă de sensibilităţi ISO de la 100 până la 6400, extensibilă până la 25.600 (echivalent), obţineţi imagini fin detaliate cu zgomot minim, chiar şi atunci când fotografiaţi în condiţii de iluminare dificile.

D-Movie cu zonă multiplă
Înregistrează filme Full HD (1080p) în format FX şi DX în 30p, 25p şi 24p. Oferă ieşire HDMI necomprimată către dispozitive externe şi control audio de înaltă fidelitate.

Transfer fără fir: partajaţi imediat imaginile sau comandaţi aparatul foto de la distanţă utilizând un telefon inteligent sau o tabletă şi adaptorul pentru dispozitive mobile opţional WU-1b de la Nikon.*

Focalizare automată extrem de sensibilă: beneficiaţi de surprinderea remarcabilă a subiectului cu sistemul AF Multi-CAM4800 cu 39 puncte. Fiind compatibil cu obiective cu o valoare combinată a diafragmei deschise de până la f/8 şi cu o sensibilitate de până la -2 EV, D610 fotografiază clar, chiar şi la lumina lunii pline.

Sistem de procesare a imaginii EXPEED 3 cu conversie A/D de 14 biţi şi procesare a imaginii de 16 biţi pentru o gradaţie superbă a tonurilor.

Sistem de recunoaştere a scenei: senzorul de imagine al aparatului foto şi senzorul RGB de 2016 pixeli furnizează informaţii precise sistemului de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea, focalizarea automată şi balansul de alb, imediat înainte de eliberarea obturatorului, asigurând imagini clar definite.

Funcţie de trecere timp încorporată: creaţi fotografii care reflectă trecerea timpului prin operaţii simple de meniu, fără calcule elaborate sau editare. Utilizaţi fotografierea cu temporizator de interval pentru a acţiona obturatorul la intervale presetate. Utilizaţi fotografierea cu trecere timp pentru a salva imagini ca fişiere film şi pentru a vizualiza cu redare rapidă evenimente care se derulează lent, cu viteze de la 24 până la 36.000 de ori mai mari decât este normal.

Opţiunile Picture Control personalizează aspectul fotografiilor şi filmelor dumneavoastră prin reglarea fină a unor parametri precum claritatea, saturaţia şi nuanţa, înainte de realizarea acestora.

Monitor LCD VGA de precizie, de 8 cm (3,2 inci), aprox. 921.000 puncte cu control automat al luminozităţii monitorului. Asigură redarea clară şi luminoasă a imaginilor, cu o mai mare capacitate de reproducere a culorilor.

Vizor cu performanţă ridicată cu acoperire a cadrului de aprox. 100% şi mărire de aprox. 0,7x. Oferă mod de decupare DX cu marcarea vizorului.

Durabil şi uşor: fiind construit pentru a face faţă unor condiţii dificile, aparatul foto este dotat cu capac superior şi posterior din aliaj de magneziu şi cântăreşte doar 760 g (fără acumulator). Etanşat împotriva intemperiilor în aceeaşi măsură ca şi aparatul foto profesional DSLR Nikon D800, acesta oferă rezistenţă sporită la umezeală şi la praf.

Orizont virtual electronic cu două axe: puteţi verifica poziţia aparatului foto relativ la planul orizontal şi înălţimea acestuia (rotire în faţă sau în spate) utilizând monitorul LCD sau vizorul.

Fantă dublă pentru carduri SD: două fante pentru carduri de memorie SD oferă flexibilitate mărită la fotografiere. Utilizaţi cel de-al doilea card când primul este plin sau înregistraţi imagini pe un card şi filme pe celălalt. Compatibil SDXC şi UHS-I.


* Compatibil cu dispozitive inteligente iOS™ şi Android™. Necesită o aplicaţie dedicată, Wireless Mobile Utility, care se poate descărca gratuit în dispozitivul inteligent de la Google Play™ şi de la Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.

Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: