x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse
Poti testa acest produs in showroom-ul nostru din Bucuresti
Canon EOS 80D (Inchiriere)

Canon EOS 80D (Inchiriere)

Produsele nu pot fi inchiriate online. Este obligatorie prezenta in magazin. Este necesar sa aveti domiciliul stabil in Bucuresti sau Cluj Napoca. Ridicarea si predarea echipamentelor se poate face numai in timpul programului de functionare al magazinului. Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati din timp. Conditii de inchiriere - click aici!
Cod produs: 11412
Garantie:
130,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
130,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Video
Conditii de inchiriere - click aici!

Pretul afisat reprezinta costul de inchiriere pentru durata de 1 zi a aparatului.

Oferta se supune termenilor si conditiilor : Termeni de utilizare.

Canon EOS 70D


Surprindeţi clipa la o viteză de şapte cadre pe secundă

Surprindeţi momentul în fotografii şi filme Full HD uimitoare cu aparatul foto EOS 70D de înaltă performanţă, care dispune de fotografiere la rezoluţie maximă la 7 cps, un sistem avansat de focalizare automată în 19 puncte şi tehnologia Canon unică Dual Pixel CMOS AF.

Beneficii

    Surprindeţi fiecare detaliu cu senzorul CMOS APS-C de 20,2 megapixeli şi procesorul DIGIC 5+
    Urmăriţi acţiunea cu sistemul de focalizare automată în 19 puncte de tip încrucişat şi fotografierea continuă la 7 cps, la rezoluţie maximă
    Realizaţi filme Full HD uluitoare cu focalizarea automată rapidă, constantă şi precisă graţie tehnologiei Dual Pixel CMOS AF de la Canon
    Controlaţi camera de la distanţă şi examinaţi imediat imaginile cu funcţia Wi-Fi*
    Graţie sensibilităţii ISO 12800 (H:25600), continuaţi să fotografiaţi când lumina începe să scadă
    Preluaţi controlul asupra camerei şi încadraţi subiectul din mai multe unghiuri cu ecranul tactil cu unghi variabil


Senzor CMOS de 20,2 megapixeli şi DIGIC 5+

Modelul EOS 70D de înaltă performanţă combină un senzor CMOS APS-C de 20,2 megapixeli şi un procesor puternic de imagine DIGIC 5+ pentru a furniza imagini pe 14 biţi cu un nivel ridicat de detalii şi claritate. Culorile sunt reproduse cu acurateţe în timp ce gradaţia tonală este subtilă şi naturală.
Surprindeţi clipa

Cu fotografierea continuă la rezoluţie maximă la viteze de 7 cps şi sistemul performant de focalizare automată în 19 puncte de tip încrucişat, realizaţi uşor fotografii ce surprind acţiune în ritm alert, precum activităţi sportive sau animale sălbatice. Beneficiaţi de precizie, reacţii şi acurateţe superioare pentru a surprinde momentul cu o înaltă calitate a imaginii.
Dual Pixel CMOS AF

Modelul EOS 70D este prima cameră echipată cu tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF, care permite urmărirea constantă şi rapidă cu focalizare automată în timpul filmării. Fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării automate sau împreună pentru captura imaginii.
Filme FULL HD

Cu EOS 70D puteţi realiza filme Full HD (1080p) uimitoare cu focalizarea automată rapidă şi precisă, graţie tehnologiei unice Canon Dual Pixel CMOS AF. Exploraţi-vă latura creativă cu sunet stereo, control manual total şi viteze de cadre selectabile.
Partajare şi control prin Wi-Fi

Fotografiaţi la distanţă din perspective diferite: conectaţi şi controlaţi camera EOS 70D utilizând PC-ul, Mac-ul, tableta sau smartphone-ul. Imaginile pot fi examinate, transferate în manieră wireless şi prezentate imediat prietenilor şi familiei.
Performanţă crescută în condiţii de luminozitate scăzută

Când nivelurile luminii scad, camera EOS 70D îşi menţine performanţele. Oferă un interval ISO de până la 12800 – cu posibilitate de extindere la 25600 – astfel încât să capturaţi fotografii superbe cu aparatul în mână în condiţii de lumină redusă, fără bliţ.
Fotografiaţi comod din mai multe unghiuri

Folosiţi comenzile tactile intuitive pentru a fotografia din unghiuri unice sau incomode cu ecranul tactil capacitiv LCD ClearView II 3:2 cu unghi variabil, de 7,7 cm (3,0”), care dispune de 1.040.000 de puncte pentru redare la înaltă rezoluţie. Treceţi la modul de vizualizare în timp real (Live View) pentru captură din cel mai bun unghi şi ajutor la compunerea imaginii.
Vizor inteligent cu acoperire de 98 %

Bucuraţi-vă de un câmp vizual mai mare folosind vizorul inteligent care oferă acoperire de 98 %, vizualizare relaxată cu punct de perspectivă de 22 mm şi informaţii utile de fotografiere şi folosiţi nivela electronică pentru capturi ideale.
Funcţii creative proiectate pentru dvs.

Păstraţi detaliile atât în zonele luminoase
, cât şi în cele întunecate cu funcţia Interval dinamic ridicat (HDR) a camerei EOS 70D şi creaţi imagini compozite cu funcţia de expunere multiplă. Îmbunătăţiţi-vă fotografiile cu o serie de filtre creative, precum Efect cameră de jucărie sau Miniatură.
Descoperiţi posibilităţile extinse oferite de sistemul EOS

Camera EOS 70D este compatibilă cu întreaga gamă Canon de obiective EF şi EF-S şi cu bliţurile Speedlite seria EX, permiţându-vă să vă dezvoltaţi abilităţile fotografice folosind obiective şi bliţuri suplimentare.


Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: