x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse
Poti testa acest produs in showroom-ul nostru din Bucuresti
Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM (inchiriere)

Canon EF 17-40mm f/4.0 L USM (inchiriere)

Produsele nu pot fi inchiriate online. Este obligatorie prezenta in magazin. Este necesar sa aveti domiciliul stabil in Bucuresti sau Cluj Napoca. Ridicarea si predarea echipamentelor se poate face numai in timpul programului de functionare al magazinului. Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati din timp. Conditii de inchiriere - click aici!
Cod produs: 11501
Garantie:
60,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
60,00 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Indisponibil Suna
pentru rezervare
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
Conditii de inchiriere - click aici!

Pretul afisat reprezinta costul de inchiriere pentru durata de 1 zi a aparatului.
Oferta se supune termenilor si conditiilor : Termeni de utilizare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EF17-40 mm f/4L USM
este un obiectiv uşor, superangular EF Canon cu zoom. Este adecvat în special pentru utilizarea împreună cu aparatele digitale EOS SLR cu un factor de conversie a distanţei focale mai mare de 1.

Beneficii

    Performanţă excelentă a opticii pe întreg intervalul de mărire.
    Cea mai rapidă focalizare automată din clasa sa (identică cu cea a EF16-35 f/2,8L USM)*
    Construcţie rezistentă la praf şi umezeală
    Distanţă minimă de focalizare de 28 mm la toate distanţele de focalizare *începând din ianuarie 2003


Obiectiv superangular pentru camerele analogice si digitale EOS.
EF17-40 mm f/4L USM este un obiectiv EF Canon cu zoom superangular destinat profesioniştilor şi amatorilor avansaţi care utilizează aparatul SLR si DSLR EOS.

Obiectiv cu mărire standard, pentru aparatele digitale EOS SLR
Rămânând un obiectiv excelent atunci când este utilizat pe un aparat SLR analogic, EF17-40 mm f/4L USM este potrivit în special pentru aparatele SLR digitale cu senzor de imagine mai mic decât formatul de 35 mm. Într-adevăr, pe astfel de aparate SLR digitale aceste distanţe focale pot oferi un unghi de vedere aproximativ echivalent cu cel al unui obiectiv de 28-70 mm utilizat pe un aparat de 35 mm, ceea ce îl face obiectivul cu zoom standard ideal.

Performanţă optică superioară
EF17-40 mm f/4L USM este format din 12 elemente aranjate în 9 grupuri. Stratul Super Spectra cu care sunt tratate elementele asigură un echilibru excelent al culorilor şi reduce efectele de fantomă şi reflexiile. Pentru a oferi o calitate excepţională a imaginii pe intervalul de mărire de 17-40 mm, obiectivul utilizează trei elemente asferice de două tipuri diferite, în timp ce sticla Super UD (cu dispersie ultra-redusă) este utilizată pentru a preveni aberaţiile cromatice care cel mai adesea pot degrada claritatea conturului subiectului.

Set extins de caracteristici de vârf
Distanţa focală minimă este de doar 1,2 m în tot intervalul de mărire.
Datorită unităţii centrale de procesare rapide cu un algoritm de focalizare automată îmbunătăţit, focalizarea automată este silenţioasă şi rapidă. Puteţi înlocui modul de focalizare automată cu focalizarea manuală pe care o veţi dori.

Comandat prin intermediul unei diafragme electromagnetice, deschiderea circulară a EF17-40 mm f/4L USM poate să obţină un aspect mult mai atractiv al zonelor de fundal ale imaginii care sunt în afara focalizării.

Partea frontală a obiectivului nu se roteşte în timp ce focalizaţi. Aceasta înseamnă, de exemplu, că filtrele de polarizare încă funcţionează în timp ce măriţi sau micşoraţi. La partea posterioară a obiectivului există un suport pentru filtrul de gelatină.

Foarte rezistent la umezeală şi praf, EF17-40 mm f/4L USM este alegerea ideală pentru utilizarea în condiţii aspre de mediu. Obiectivul este fabricat numai din sticlă fără plumb.

(Cod: AC8806A003AA)

Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: