x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon Speedlight SB-300

Cod produs: 10694
Garantie: 2 ANI
559,98 lei
Pret de lista: 599,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Compatibilitate Nikon 1
Numar director (m/100 ISO): 18
Led de indicare a incarcarii Da
Mod slave Nu
Sursă alimentare Două baterii alcaline AAA sau NiMH
Greutate Aprox. 120 g (4,2 oz), cu două baterii alcaline AAA, aprox. 97 g (3,4 oz), doar corpul
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 559 de puncte ?
559,98 lei
599,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii
Compact, uşor şi versatil, acest dispozitiv Speedlight portabil este ideal pentru fotografii începători care vor să meargă mai departe de limitările bliţului încorporat al aparatului foto şi să exploreze posibilităţi de iluminare mai creative. Compatibil cu aparatele foto Nikon D-SLR şi COOLPIX echipate cu o cuplă pentru accesorii, acesta permite controlul calităţii şi direcţiei luminii pentru a adăuga impact imaginilor.

Cu o utilizare extrem de facilă, chiar şi pentru începători, incredibly easy operation, SB-300 va inspira fotografii începători să îşi dezvolte viziunea creativă, oferindu-le o modalitate simplă de a adăuga impact cadrelor de zi, de a expune detaliile subiectelor chiar şi în situaţii dificile cu iluminare din spate sau să atenueze lumina prin reflectarea bliţului de pe tavan.

Zurab Kiknadze, manager de produs, Obiective, accesorii şi software, Nikon Europe, declară: „Unităţile bliţ pot face mai mult decât să lumineze subiectele în medii întunecate, iar noul SB-300 este o şansă extraordinară pentru fotografii în devenire să descopere acest lucru. Este o modalitate simplă pentru utilizatori să controleze lumina în situaţii în care lumina ambiantă sau naturală poate cădea dintr-un unghi nepotrivit sau nu are culoarea, căldura sau intensitatea dorită. Chiar dacă sunteţi la început în ceea ce priveşte fotografierea cu bliţ şi lucru în condiţii de iluminare dificilă, veţi putea domina lumina necooperantă şi produce imagini exact aşa cum vi le-aţi închipuit.”
Controlul iluminării

Fotografierea este arta creării imaginilor cu ajutorul luminii, iar SB-300 oferă o modalitate simplă şi convenabilă de a explora impactul pe care un bliţ extern în poate avea asupra calităţii imaginilor. Cu un număr de ghid de 18/59 (m/ft la ISO 100), puteţi ilumina subiecte aflate la distanţă, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută, îl puteţi utiliza ca bliţ de umplere pentru a evidenţia detalii subtile şi pentru a îmblânzi umbrele create de lumina ambiantă sau puteţi compensa pentru lumina puternică din fundal.
Versatil

Capul bliţului se poate înclina în sus până la 120°, oferindu-vă mai multă flexibilitate în fotografierea unor scene extrem de variate. Evitaţi realizarea de imagini plate, reflectând bliţul de pe tavan sau pereţi sau utilizând capul la unghi pentru a evidenţia subiectul cu un aspect mai natural, mai delicat, pentru portrete frumoase în interior. Compatibilitatea cu funcţia de control bliţ i-TTL de la Nikon permite echilibrarea automată optimă a bliţului, iar utilizatorii D-SLR pot seta cu uşurinţă sincronizarea lentă, funcţia de reducere a ochilor roşii şi alte moduri bliţ de pe corpul aparatului foto pentru iluminare cu aspect natural.
Uşor

Asigură iluminare suficientă dintr-un corp de mici dimensiuni, iar SB-300 este partenerul perfect pentru călătorii. Fotografierea cu bliţ este uşoară, ataşaţi pur şi simplu bliţul la cupla de accesorii a aparatului foto şi porniţi-l. Nu este nevoie să încercaţi şi să înţelegeţi meniuri nefamiliare. Alimentat de două baterii tip AA, care sunt disponibile oriunde în lume, SB-300 vă asigură că vă puteţi bucura de fotografiere cu bliţ oriunde mergeţi.

SB-300 este livrat cu o husă flexibilă.
Funcţii principale

Unitate bliţ portabilă: accesoriul ideal de avut la îndemână când aveţi nevoie de mai multă lumină sau doriţi să adăugaţi o notă creativă imaginilor; compatibil i-TTL.
Compatibil cu aparate foto Nikon D-SLR şi COOLPIX cu cuplă pentru accesorii.
Acoperire versatilă: un număr de ghid 18/59 (m/ft la ISO 100) vă permite să iluminaţi subiecte aflate la distanţă, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută.
Direcţionaţi lumina: capul bliţului se înclină până la 120°, oferindu-vă libertatea de a direcţiona lumina exact aşa cum vă doriţi. Fiţi creativi redirecţionând lumina de pe tavan sau pereţi.
Utilizare facilă: uşor de utilizat, unitatea de ataşează direct la cupla de accesorii a aparatului foto.
Decuplare termică: previne deteriorarea bliţului ca urmare a supraîncălzirii în timpul declanşării la intensitate ridicată.

Baterii tip AAA: SB-300 este alimentat de două baterii tip AAA, care sunt disponibile oriunde în lume.
Componenta firmware se actualizează prin intermediul corpului aparatului foto.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: