x
Categorii produse
Newsletter
Categorii produse
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca

Promotie lansare Panasonic DMC-GH5 !

Promotie lansare Panasonic DMC-GH5 !

Promotie lansare Panasonic DMC-GH5 !

O ofertă extraordinară îi așteaptă pe toți cei care comandă Lumix GH5 înainte de lansarea lui oficială în magazine:
un certificat de garanție pentru 5 ani și un cod unic pentru activarea funcției V-Log!

Oferta este valabilă în perioada 15 februarie – 20 martie 2017.

București, 15 Februarie 2017 – Panasonic anunță disponibilitatea pentru precomandă a celei mai noi și mai uimitoare camere foto ale sale: Lumix GH5. Până la momentul prezenței acesteia în magazine, pasionații de fotografie pot deveni astfel primii utilizatori ai Lumix GH5 beneficiind, totodată, de două avantaje semnificative: 5 ani garanție și activarea funcției V-Log.
Pentru a lansa precomanda, doritorii trebuie să se adreseze magazinelor participante la promoție pentru înregistrarea ei. Apoi, trebuie să acceseze site-ul campaniei www.lumix-gh5.eu și să completeze formularul, atașând și dovada înregistrării precomenzii primită de la magazin. După înregistrare, acesta va fi contactat de către magazinul ales în momentul în care camera Lumix GH5 va fi disponibilă pentru livrare, pentru finalizarea vânzării..
După validarea finală, cumpărătorul va primi un cerficat de garanție pentru 5 ani precum și un cod unic pentru activarea funcției V-Log.


Recomandari de produse


Documente atasate

Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: