x
Categorii produse
Newsletter
Categorii produse
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca

CASHBACK FUJIFILM 15.10.2019 - 15.11.2019!

CASHBACK FUJIFILM 15.10.2019 - 15.11.2019!

Promotie CashBack de la FUJIFILM, in perioada 15.10.2019 - 14.11.2019! !


CASHBACK DE PÂNĂ LA 2000 RON PENTRU PRODUSELE SELECTATE

Produse participante in promotie

Promoţia este valabilă de la 15 Octombrie 2019 până la 14 Noiembrie 2019 conform termenilor şi condiţiilor stabilite.

Link inscriere cash-back, click aici!


FUJIFILM WINTER 2019 CASHBACK PROMOTION

TERMENI & CONDIȚII

Doar clientii care au achizitionat un produs nou  Fujifilm (camera sau obiectiv), denumit in continuare Produs Eligibil Intre 15 Octombrie 2019 si 15 Noiembrie 2019 (“Perioda promotionala”) pot fi eligibili pentru solicitarea CashBack.
Produsele second-hand sau reparate sunt excluse din cadrul acestei promotii. Suma acordată sub formă de Cashback va varia funcție de Produsul Eligibil achiziționat. Produsele Eligibile, sumele acordate sub formă de Cashback și Perioadele Promoționale sunt detaliate în cadrul paginii „Informații Suplimentare”.

1.    Achizițiile trebuie să fie efectuate de la un Comerciant de Retail Eligibil astfel cum este detaliat pe pagina „Comercianți de Retail Eligibili”.
2.    Doar consumatorii care au varsta minima de 18 ani,care sunt cetateni ai Uniunii Europene si care au achizitionat un Produs Eligibil  de la un Comerciant de Retail Eligibil din Romania sunt eligibili pentru a participa la aceatsa promotie si pot depune solicitare click aici.Pentru lista Comerciantilor de Retail Eligibili in  Romania , click aici.Orice Alte solicitari vor fi respinse.Pentru achizitii din alte tari pagina tarii respectibe din pagina www.fujifilm-connect.com/promotions (se pot aplica conditii diferite).Doar produsele originale Fujifilm , in stare noua pot fi eligibile in cadrul acestei promotii , vezi mai multe detalii la “Mai multe informatii”.
3.    Solicitarile pentru produsele achizitionate in Perioada Promotionala pot fi depuse imediat dupa achizitia unui Produs Eligibil dar nu mai tarziu de 15 Decembrie 2019. Pentru a depune o solicitare este nevoie de o chitanta sau o factura de achizitie  valida.O confirmare a unei comenzi nu este o forma valida de achizitie.Solicitarile depuse dupa aceasta data vor fi respinse.
4.    Formularul de Solicitare poate fi găsit în meniul de promoții din cadrul site-ului www.FUJIFILM-connect.com („Formulează o solicitare”)
5.    Facturile sau bonurile false, modificate sau contrafăcute vor fi respinse iar solicitările aferente acestora vor fi tratate ca Solicitări Frauduloase.
6.    Fiecare client are dreptul să achiziționeze doar un (1) item din fiecare dintre Produsele Eligibile în cadrul promoției. Numărul maxim de solicitări per client este de 5. Este permisă și recomandată includerea de multiple produse individuale în cadrul aceleiași solicitări.
7.    Comercianții de retail nu trebuie să depună solicitări în numele clienților acestora. Orice solicitări depuse de către comercianți de retail vor fi respinse.
8.    Nu poate fi formulată o solicitare dacă Produsul Eligibil este returnat Comerciantului de Retail Eligibil în vederea returnării prețului de achiziție sau a schimbării produsului. Dacă este formulată o solicitare cu privire la un Produsul Eligibil care este returnat sau schimbat, solicitarea va fi respinsă și va fi tratată ca o Solicitare Frauduloasă. 
9.    Solicitanții vor trebui să includă în cadrul Formularului de Solicitare numărul de serie al Produsului Eligibil. Numărul de serie poate fi găsit pe Produsul Eligibil sau pe cutia acestuia. Solicitantul trebuie să introducă numărul de serie în câmpul relevant și să încarce de asemenea o fotografie a aceluiași număr de serie. Dacă este formulată o solicitare privind un Produs Eligibil pe baza unui număr de serie care a fost utilizat în cadrul unei promoții anterioare sau a unei solicitări anterioare în cadrul prezentei promoții sau care a fost în mod deliberat falsificat, solicitarea va fi respinsă și va fi tratată ca o Solicitare Frauduloasă.
10.    Numărul de serie va fi validat pe baza evidențelor existente. Acest lucru va include verificarea:
i.    evidențelor privind transportul pentru a asigura faptul că Produsul Eligibil a fost expediat către Comerciantul de Retail Eligibil relevant;
ii.    evidențelor privind solicitările anterioare pentru a asigura faptul că numărul de serie inclus în Formularul de Solicitare nu a fost utilizat anterior pentru o solicitare formulată în cadrul unei promoții anterioare sau a unei solicitări anterioare formulate în cadrul prezentei promoții;
iii.    numărului de serie la Comerciantul de Retail Eligibil pentru a asigura faptul că Produsul Eligibil nu a fost returnat sau schimbat; și
iv.    faptului că numărul de serie urmează un anumit algoritm al datelor în câmpul de introducere a datelor;
11.    FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH (“FUJIFILM”) își rezervă dreptul de a acționa în justiție orice solicitant care formulează în mod deliberat o Solicitare Frauduloasă. În cadrul tuturor investigațiilor, FUJIFILM va respecta pe deplin toate prevederile relevante ale legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD).
12.    Pentru a formula o solicitare solicitantul trebuie să furnizeze datele de identificare, datele bancare și informațiile privind achiziția online. Dovada de achiziție trebuie să fie sub forma unei facturi sau a unui bon indicând în mod clar data achiziției, Comerciantul de Retail Eligibil și Produsul/Produsele Eligibil(e) achiziționate. FUJIFILM își rezervă dreptul de a solicita dovada de achiziție în original . În cazul în care este solicitată transmiterea acesteia prin poștă, aceasta va fi returnată către solicitant.
13.    Un email de confirmare va fi transmis către solicitant la data primirii unei solicitări depuse online.
14.    Validarea unei solicitari de CashBack se  poate efectua in 14 zile, iar apoi plata efectiva in alte 14 zile (max 28 zile) .In cazul in care solicitarea contine informatii lipsa,facturi ilizibile,serii de produs duplicate,etc, atunci perioada de validare poate fi extinsa.
15.    Solicitanții vor fi notificați atunci când este formulată o solicitare incompletă sau este primită o dovadă de achiziție ilizibilă. Notificările privind omisiunile vor fi transmise prin email. Solicitanții vor acea ocazia de a furniza informații suplimentare pentru a rectifica orice erori în termen de 14 zile calendaristice de la primirea emailului. Omisiunea de a răspunde în termen de 14 zile calendaristice de la primirea emailului va atrage respingerea solicitării.
16.    FUJIFILM nu va fi ținut răspunzător dacă emailurile sunt blocate sau ajung în dosarele de email de tip „junk”. Solicitanții trebuie să se asigure că verifică dosarul de email „junk” în mod regulat pentru a se asigura că nu ratează emailuri cu privire la actualizări ale statusului solicitării formulate. Dacă o solicitare este refuzată întrucât Termenii și Condițiile ofertei nu au fost îndeplinite, decizia FUJIFILM în acest sens este definitivă. FUJIFILM își rezervă dreptul de a retrage, modifica sau înceta promoția fără notificare prealabilă.
17.    Defecțiunile hardware, defecțiunile de natură tehnică, defecțiunile privind software-ul, defecțiunile privind serverele sau website-ul, pierderile sau alte defecțiuni aflate în afara controlului nostru care împiedică clientul să participe la promoție nu sunt în responsabilitatea FUJIFILM.
18.    FUJIFILM își rezervă dreptul de a anula prezenta promoție la orice moment și de a modifica Termenii și Condițiile fără a atrage nicio răspundere în sarcina sa.
19.    Adresa de email pentru corespondență este fujifilm@promotion-support.com; solicitanții ar trebui să includă numărul unic de solicitare („Claim ID”) furnizat în timpul procesului de formulare a solicitării în cadrul oricărei corespondențe. Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de Suport.
20.    Prin participarea în promoție, fiecare solicitant își dă consimțământul cu privire la faptul că orice date cu caracter personal furnizate pot fi reținute de către FUJIFILM sau agenții săi pentru scopul prevăzut în cadrul politicii de confidențialitate a FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH disponibilă la adresa www.FUJIFILM-connect.com.
21.    Termenii promoției vor fi interpretați și aplicați conform legilor locale.
22.    Organizatorul acestei promoții și operatorul de date cu caracter personal cu privire la orice date cu caracter personal furnizate de către orice client cu privire la prezenta promoție este FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH cu sediul în Fujistrasse 1, 47533 Kleve, Germania. Vă rugăm să nu trimiteți solicitări la această adresă.
23.    Administrarea promoției (cu privire la alte aspecte decât validarea solicitărilor) este efectuată pe seama FUJIFILM de către Interpay Sales Promotions Unlimited Company cu sediul în IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanda („Sales Promotions”) care acționează în calitate de persoană împuternicită de operatorul de date cu caracter personal FUJIFILM cu privire la orice date cu caracter personal furnizate de orice client în legătură cu prezenta promoție.
24.    FUJIFILM utilizează datele cu caracter personal pentru a valida solicitările iar Sales Promotions utilizează datele cu caracter personal pentru a gestiona solicitările cu privire la orice alte aspecte și a aranja plata sumei cashback.

MENTIUNI:
Fujifilm comercializeaza anumite camera si obiective sub forma de KIT (forma de ambalare a celor 2 produse este intr-o singura cutie).Obiectivele din continutul unui produs KIT nu sunt produse eligibile in cadrul acestei promotii:

Exemplu:

•    XF55 - 200mm, achizitionat cu X-T3/18 - 55mm kit or X-T30/18 - 55 kit

•    XF16 – 55mm, achizitionat cu  X-H1

Aceste obiectiv este un Produs Eligibil in cadrul promotiei:

•    XF18 – 135mm, achizitionat cu X-H1

Alegeţi-vă aparatul foto sau obiectivul favorit din lista de mai jos:

Recomandari de produse


Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: