x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Panasonic DC-GH5s - body

Cod produs: 14618
Garantie: 2 Ani
9.399,99 lei
Pret de lista: 11.799,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Rezolutie: 10 Mpx
Senzor Micro 4/3 (MFT)
Dimensiune senzor: 17.3 x 13 mm
Tip senzor/Marire CMOS APS-C
Sensibilitate ISO: 160-51200 - extins 80-204800
White Balance Auto, Cloudy, Color Temperature, Daylight, Flash, Incandescent, Shade, White Set
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 9399 de puncte ?
9.399,99 lei
11.799,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • AccesoriiLUMIX GH5S. VIITORUL ÎNCEPE AZI
Camera foto GH5S este aparatul ideal pentru cineaşti. Cu capacitate de înregistrare video la cea mai înaltă calitate 4K fără trunchiere şi cu un senzor MOS de 10,2 megapixeli cu sensibilitate ridicată, aparatul realizează filme pur şi simplu uimitoare, indiferent când vă vine inspiraţia.
Sensibilitate absolută - senzor recent dezvoltat.
Camera foto LUMIX GH5S asigură cea mai ridicată sensibilitate şi cea mai bună calitate a imaginii din istoria produselor LUMIX. Aceasta se realizează prin combinarea senzorului cu sensibilitate ridicată recent dezvoltat cu tehnologia standardului ISO dual nativ şi cu cel mai recent procesor Venus Engine. Standardul ISO dual nativ reprezintă o tehnologie revoluţionară utilizată la camerele video profesioniste
Panasonic şi oferă avantajele unei sensibilităţi foarte ridicate, menţinând în acelaşi timp un nivel redus de zgomot. De obicei, în cazul standardului convenţional ISO unic nativ, nivelul de zgomot creşte odată cu creşterea sensibilităţii. Totuşi, senzorul de imagine recent dezvoltat implementează circuite duble capabile să comute la sensibilitatea nativă ridicată înainte de procesarea amplificării. Aceasta înseamnă că puteţi obţine înregistrări superbe cu eliminarea zgomotului în condiţii de iluminare scăzută.Rezoluţie Cinema 4K 60p/50p* cu o durată de înregistrare nelimitată

Modelul original LUMIX GH5 făcea posibilă înregistrarea de materiale video la rezoluţie 4K 60p/50p cu o cameră foto DLSM. Acum, pentru a vă extinde în mod dramatic posibilităţile creative, modelul LUMIX GH5S duce totul la un alt nivel şi, pentru prima dată, include înregistrare video la rezoluţie Cinema 4K (C4K: 4 096 x 2 160) 60p/50p*. În plus, nu există limită a duratei de înregistrare, nici chiar atunci când înregistraţi materiale video la rezoluţie FHD sau 4K.


Înregistrare internă pe 10 biţi în format 4:2:2

Camera foto LUMIX GH5S prezintă o caracteristică revoluţionară de înregistrare video internă la rezoluţie C4K/4K pe 10 biţi în format 4:2:2. De exemplu, formatul pe 10 biţi va reda toate subtilităţile imaginilor graduale ale cerului şi ale apusurilor, fără efectul de formare a benzilor la care este predispus formatul pe 8 biţi. Puterea de a avea capacităţi de creare a filmelor integrate în camera foto stabileşte un nou precedent în domeniul realizării filmelor în stil revoluţionar. De asemenea, puteţi înregistra pe 10 biţi în format 4:2:2 pe o cartelă SD, transmiţând simultan semnalul în direct printr-un port HDMI* de dimensiuni complete conectat la un dispozitiv de înregistrare sau la un monitor extern. Înregistrarea pe 10 biţi în format 4:2:2 permite redarea fidelă a culorilor şi a gradării, cu peste un miliard de culori şi o tonalitate de patru ori mai ridicată decât în formatul pe 8 biţi, pentru a se ridica la un nivel profesionist.
Funcţie de înregistrare video V-LogL preinstalată

O curbă gama logaritmică neutră sau plană („log”) surprinde imagini cu interval dinamic ridicat, ideale pentru gradarea culorilor. În plus, o funcţie de afişare LUT vă ajută să setaţi expunerea şi să vă exprimaţi intenţia regizorală (de ex., utilizaţi V-LogL la Rec.709 LUT pentru un aspect de tip HDTV).


Format Hybrid Log Gamma pentru înregistrare video HDR la rezoluţie 4K

HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) este
un mod de reproducere a părţilor luminoase şi a celor întunecate ale
imaginii, făcând-o să apară aşa cum o vede ochiul uman. Puteţi alege
formatul Hybrid Log Gamma (HLG) în Photo Style (Stil foto).


Mai multe rapoarte de aspect - o caracteristică exclusivă pentru LUMIX GH5S!

Senzorul camerei foto LUMIX GH5S acceptă mai multe rapoarte de aspect: 4:3, 17:9, 16:9 şi 3:2. Graţie marginilor extinse ale pixelilor efectivi, distanţa focală nu se schimbă în aceste rapoarte de aspect. Disponibilă pentru fotografiere şi pentru înregistrare video 4K şi C4K, precum şi în modul Anamorphic (Anamorfic), această funcţie vă permite să exploataţi în mod complet unghiul de vizualizare al obiectivului, pentru imagini cu adevărat uimitoare!
De asemenea, chiar şi atunci când utilizaţi un senzor cu dimensiuni mai mari, se obţin viteze ridicate de citire. Distorsiunea provocată de efectul de rulare a obturatorului este eliminată la un nivel de aproximativ 1,3x în comparaţie cu modelul LUMIX GH5 la viteze ridicate de citire atunci când se înregistrează materiale video sau când se utilizează un obturator electronic.Înregistrare video cu redare lentă max. 10x - VFR (Variable Frame Rate - Frecvenţă de cadre variabilă)

Pentru a amplifica expresivitatea înregistrărilor video, sunt disponibile diverse efecte pentru modelul LUMIX GH5S. Caracteristica VFR vă permite să înregistraţi clipuri video cu o frecvenţă de cadre mai ridicată/mai scăzută la o calitate C4K/4K (la 60 cps, de maximum 2,5x mai lent*) sau Full HD (la 240 cps, de maximum 10x mai lent*). Frecvenţa de cadre minimă pentru înregistrări video cu efecte de redare rapidă este de 2 cps.Redare în direct prin HDMI şi înregistrare internă simultană pe 10 biţi în format 4:2:2

Camera foto LUMIX GH5S are capacitate de redare a imaginilor în timp real pe 10 biţi în format 4:2:2 pe un dispozitiv de înregistrare sau pe un monitor extern printr-un cablu HDMI opţional (TypeA de dimensiuni complete), asigurând în acelaşi timp înregistrare internă pe 10 biţi în format 4:2:2*. Aceasta este adecvată pentru înregistrare video profesionistă care necesită monitorizare exactă a imaginilor sau pentru înregistrare de înaltă calitate pe dispozitive externe cu codec (cum ar fi ProRes).Un suport de blocare a cablului pentru cablul HDMI este inclus în pachet împreună cu camera foto LUMIX GH5S pentru a preveni problemele de deconectare a cablului pe teren.
Bornă de intrare/ieşire TC

Codul de timp poate fi sincronizat cu un dispozitiv extern cu ajutorul cablului de conversie BNC inclus în pachet. Aceasta permite editarea cu cronologie neliniară a materialelor înregistrate cu mai multe camere.
Acceptă intrare LINIE

Intrarea LINIE se realizează printr-o mufă de microfon de 3,5 mm. Aceasta face posibilă redarea sunetului de pe un dispozitiv audio extern, pentru o producţie video mai eficientă.


Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: