Nikon Nikon Z50 + 16-50mm f/3.5-6.3 VR - Aparat Foto Mirrorless 4K - Montura Z

4.999,99 Lei 4.599,99 Lei

Garantie:


Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Info: Promoție valabila până pe 31.03.2024

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16009 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)




Surprinde frumusețea

 

Aparat foto mirrorless în format DX de la Nikon. Ideal pentru momente magice.

 

Captați frumusețea care vă face să vă opriți, cu aparatul foto mirrorless care se simte acasă în mâinile dumneavoastră. Culori bogate în lumină scăzută. O postură familiară dintr-un unghi neașteptat. Joc de umbre când soarele este sus. Aparatul foto mirrorless ușor și agil Nikon Z 50 asigură realizarea unor fotografii și filme remarcabile. Este rapid, puternic și simplu de utilizat.

20,9 MP

11 FPS
CU AF/AE

FILME 4K

ECRAN TACTIL
CU ÎNCLINARE

WI-FI®/
BLUETOOTH®





Perfecțiunea, în felul dumneavoastră



Superba calitate a imaginilor oferite de Nikon Z 50 va fi un avantaj pentru felul în care vedeți lumea. Montura Z de la Nikon este largă şi permite senzorului mare în format DX, cu 20,9 MP al aparatului foto să capteze mai multă lumină în cadru. Mai multă lumină înseamnă mai multe detalii. Ziua sau noaptea, culorile din fotografiile și filmele dumneavoastră sunt mai vii. Profunzimea este mai mare. Iar claritatea este spectaculoasă.
 

Păstrați claritatea. Indiferent cum o încadrați.

 

Fotografiile și filmele 4K focalizate perfect abia așteaptă să le creați. Sistemul AF hibrid (focalizare automată) este rapid, precis și cursiv. Punctele AF de pe senzor acoperă 90% din cadru (aprox.), pe orizontală și pe verticală, asigurând o claritate remarcabilă de la o margine la alta a imaginii. Subiectele sunt focalizate indiferent dacă sunt fix în mijlocul cadrului, spre partile laterale ale acestuia sau sunt în mișcare.

 




Strălucitor când apune soarele

Fotografiați de voie ziua sau noaptea, grație sensibilităților la lumină automate din intervalul ISO 100–51200 și funcției AF în lumină scăzută. De la scene citadine la ora 3 dimineaţa, până la portrete în lumină scăzută, veți capta mai multe detalii în întuneric decât până acum.

 





Remarcabil pentru scene cu oameni, dar și cu animale

Portretele candide ale oamenilor sau ale pisicii ori câinelui dumneavoastră tocmai s-au îmbunătățit. Funcția AF detectare ochi se blochează pe ochi, pentru realizarea unor portrete perfecte ale oamenilor. Funcția AF detectare animale face același lucru pentru câini și pisici. Focalizarea rămâne clară chiar dacă subiectul se mișcă.






Întotdeauna discret, niciodată timid

Nikon Z 50 focalizează în liniște și are un mod de fotografiere fără sunet. Așadar, când prietenii vă spun să veniți cu aparatul foto la nunta lor, îi puteți asigura că veți surprinde momente unice fără să deranjați.



Sincronizarea înseamnă totul




Țineți butonul apăsat pentru a fotografia la 11 fps.
 

Dacă puteţi vedea un lucru, îl puteţi fotografia. Fotografierea continuă cu până la 11 fps cu focalizare automată și expunere automată vă permite să obțineți imagini pe care alții le-ar putea rata.
 


Filme în stilul personal



Performanțele cinematografice se obțin simplu cu Nikon Z 50. Puteți să înregistrați filme 4K/UHD la 30p și segmente de film cu redare încetinită în Full HD. Neavând limitări legate de factorul de decupare, puteți să profitați de întreaga lățime a senzorului mare, în format DX al aparatului foto. De asemenea, puteți să captați cadre fixe în timp ce filmați și să creați în aparatul foto secvențe de trecere a timpului, la rezoluții 4K.
 


Vedeți clar



Vizorul electronic (EVF) extrem de clar vă permite să vedeți totul limpede, indiferent dacă fotografiați sau filmați. Vizorul electronic poate afișa imagini naturale, similare cu ale unui vizor optic al unui aparat foto DSLR. Sau puteți vizualiza imaginile așa cum vor arăta cu setările aplicate. Vizualizarea rămâne cursivă și constantă, chiar și atunci când acționați zoomul pentru a mări, dacă doriți să confirmați focalizarea.

 


Toate locurile în care mergeți

 

Nikon Z 50 este gata să fotografieze în momentul în care ceva vă atrage atenția și este prevăzut cu un bliț cu ridicare, pentru lumină suplimentară. Corpul are o greutate redusă și este ușor de transportat, părțile superioară și frontală fiind confecționate dintr-un aliaj rezistent de magneziu.
 




Din unghiul personal

 

Monitorul LCD mare, de înaltă rezoluție este prevăzut cu controale tactile, în stil smartphone și poate fi înclinat în sus sau în jos. Indiferent dacă înregistrați imagini video sau faceți autoportrete, „punctele dumneavoastră de vedere” vor arăta mai bine ca oricând.
 



 

Cu flerul personal

 

În aparatul foto sunt disponibile 20 de efecte creative pentru fotografii și imagini video, la care puteți să adăugați propriile note distinctive. Pur și simplu reglați intensitatea atunci când previzualizați efectul, pentru a vă bucura de rezultatele care vă reprezintă.

 

Acasă în mâinile dumneavoastră




Odată ce prindeți cu degetele mânerul adânc al acestui aparat foto și începeți să fotografiați, nu veți mai dori să îl lăsați din mână. Amplasarea bine gândită a butoanelor și a controalelor de pe ecranul tactil facilitează operarea, iar sistemul de meniuri clar și simplu, în stil DSLR, este ușor de însușit. Chiar dacă nu sunteți obișnuit cu aparatele foto Nikon sau cu noile sisteme mirrorless de la Nikon, aici nu există curbe de învățare abrupte.

 



CONECTAȚI-VĂ

 

Conexiunile Wi-Fi® și Bluetooth® rapide vă permit să trimiteți fotografii și filme pe orice dispozitiv, pentru stocare sau partajare. Aplicația SnapBridge de la Nikon facilitează partajarea din mers a imaginilor JPEG și a filmelor sau vă permite să fotografiați ori să înregistrați imagini video de la distanță.

 




OBIECTIVE DEMNE DE ADORAT

 

Obiectivele NIKKOR Z sunt făcute pentru a face fotografii și filme. Rapid, inteligent și mic, aparatul foto Nikon Z este compatibil cu toate. Dacă aveți obiective NIKKOR cu montură F de la aparate foto DSLR, adaptorul pentru montură FTZ vă permite să le utilizați și pe acestea.¹

 




UN SISTEM DEMN DE IUBIT

Indiferent dacă doriți să fotografiați sau să filmați, o lume de posibilități vă așteaptă. Nikon Z 50 se conectează perfect la o mulțime de accesorii de la Nikon, inclusiv dispozitive de control de la distanță al aparatului foto, dispozitive Speedlight pentru modelele DSLR, microfoane și multe altele.

 





Sunteți nou în lumea mirrorless?

Dacă intenționați să treceți la mirrorless, familiarizați-vă cu Nikon Z 50 prin intermediul îndrumarelor de pe canalul nostru de YouTube și vedeți lumea beneficiilor cu care vine Nikon Z 50.

 



GALERIE




Kit Z 50 + 16-50 VR
Aici. Acolo. Oriunde. Spuneți povestea așa cum o vedeți cu aparatul foto mirrorless Z 50 și cu obiectivul ultraportabil NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR. Acest zoom cu unghi larg, focalizare rapidă și sistem de reducere a vibrațiilor inclus în obiectiv captează imagini clare, de la unghi larg până la portrete, cu rezultate superioare în privința detaliilor, profunzimii și culorilor.

Kit Z 50 + 16-50 VR + 50-250 VR
Vă apropiați. Lărgiți orizontul. Ajungeți departe. Acest kit include aparatul foto mirrorless Z 50 și două obiective cu zoom cu focalizare rapidă și reducere a vibrațiilor. NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR captează imagini de la unghi larg până la portrete și este foarte plat când este retras. NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR fotografiază de la distanțe normale până la telefotografice și, de asemenea, se retrage pentru a fi ușor de transportat.

Kit Z 50 + FTZ
Aveți și vă place să utilizați obiective NIKKOR pentru aparate foto DSLR? Acest kit include aparatul foto mirrorless Z 50 și adaptorul pentru montură FTZ, care vă permite să utilizați obiective NIKKOR cu montură F împreună cu aparatul foto. Acum puteți profita de superba calitate a imaginilor oferite de aparatul foto Nikon Z 50 și puteți continua să utilizați obiectivele preferate de la aparatele foto DSLR.

Kit Z 50 + 16-50 VR + FTZ
Oportunitățile abundă cu kitul care include aparatul foto mirrorless Z 50, un zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless și adaptorul pentru montură FTZ. Obiectivul NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR este foarte portabil și oferă imagini cu culori și detalii bogate, de la unghi larg până la portrete. Adaptorul vă permite să utilizați cu aparatul foto obiective NIKKOR cu montură F pentru aparate foto DSLR.

Rezolutie:: 21.51 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 23,5 mm x 15,7 mm

Tip senzor/Marire: CMOS

Sensibilitate ISO:: De la ISO 100 până la 51200 (alegeți între pașii de 1/3 și 1/2 EV); se poate seta şi la aprox. 1 sau 2 EV (echivalent ISO 204800) peste ISO 51200; funcție disponibilă de control al sensibilității ISO

White Balance: Automat (3 tipuri), lumină naturală automată, lumina directă a soarelui, înnorat, umbră, incandescent, fluorescent (7 tipuri), bliț, alegere temperatură culoare (2500 K până la 10.000 K), presetare ma

Format fisiere: NEF (RAW): 12 sau 14 biți, JPEG: compatibil cu formatul de bază JPEG cu compresie fină (aprox. 1:4), normală (aprox. 1:8) sau de bază (aprox. 1:16), NEF (RAW)+JPEG: o singură fotografie înregistrată a

Filmare: 4k

Filmare detalii: 3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresiv), 25p, 24p. 1920 x 1080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p. 1920 x 1080 (redare încetinită); 30p x4, 25p x4, 24p x5. Cadențele de cadre reale pentru 120p, 100p,

Dimensiune LCD:: 3.2

Numar pixeli LCD:: ecran LCD sensibil la atingere TFT cu înclinare, unghi de vizualizare de 170°, acoperire a cadrului de aproximativ 100% și control manual al luminozității pe 11 niveluri; aprox. 1.040.000 puncte

Ecran Rabatabil: Da

Vizor: Vizor electronic OLED (XGA) de 0,99 cm, cu aprox. 2.360.000 puncte, cu balans de culoare și control al luminozității automat și manual pe 7 niveluri

Sistem de Focalizare: 209 (punct unic AF, mod foto, zonă imagine DX)

Shutter Speed: 1/4000 până la 30 s (alegeți între pașii de 1/3 și 1/2 EV), bulb, durată

Masurarea Expunerii:: Măsurare TTL utilizând senzorul de imagine al aparatului foto

Moduri scenă predefinite: Automat, P: mod automat program cu program flexibil, S: mod automat prioritate de timp, A: mod automat prioritate de diafragmă, M: manual Moduri scenă: portret; peisaj; copil; sport; close-up; portret

Blit Integrat:: Da

Patina blitz extern: Da

Fotografiere continuă (rafala): Până la 11 fps, continuu cu viteză redusă: 1 până la 4 fps, continuu cu viteză ridicată: 5 fps, continuu cu viteză ridicată (extins): 11 fps (măsurat în condițiile de testare specificate de Nikon)

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Nikon Z

Memorie suportata: SD, SDHC (compatibil UHS-I), SDXC (compatibil UHS-I)

Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Tip baterie / acumulator:: EN-EL25

Dimensiuni: Aprox. 126,5 x 93,5 x 60 mm

Greutate: Aprox. 450 g cu acumulator și card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 395 g (doar corpul aparatului foto)

Obiectiv NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR:
Distanta focala: 16 pana la 50 mm
Diafragma maxima: F3.5-6.3
Focalizare minima: 0,20 m
Factor de marire maxima: 0,2 ×
Constructie : 9 elemente in 7 grupuri
Lamele cu diafragma: 7
Autofocalizarea: Da
Stabilizare de imagine: Da
Filet filtru fata: 46 mm
Dimensiuni: 70 x 32 mm
Greutate: 135 g
 

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!