x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon D3400 Kit AF-P 18-55mm VR (black)

Cod produs: 13512
Garantie: 2 ANI
Bucuresti Cluj-Napoca
Iesit din
fabricatie
Iesit din
fabricatie
Cere info
Rezolutie: 24 Mpx
Senzor Crop
Sensibilitate ISO: ISO 100 pana la 25600, in trepte de 1 EV, functie disponibila de control automat al sensibilitatii ISO
Balans alb: Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina directa a soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, reglare fina disponibila pentru toate optiunile, cu exceptia presetarii manuale
Format Fisiere: NEF (RAW): 12 biti, comprimat, JPEG: compatibil cu formatul de baza JPEG cu compresie fina (aprox. 1 : 4), normala (aprox. 1 : 8) sau de baza (aprox. 1 : 16), NEF (RAW)+JPEG: o singura fotografie inregistrata atat in format NEF (RAW), cat si in forma
Filmare Full HD 1080p
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 2099 de puncte ?
Bucuresti Cluj-Napoca
Iesit din
fabricatie
Iesit din
fabricatie
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
Impresionaţi-vă prietenii: calitatea imaginii unui DSLR

Ţinând în mână aparatul foto D3400, este simplu să creaţi întotdeauna imagini de înaltă calitate, care vor face impresie. Depăşiţi nivelul instantaneelor şi bucuraţi-vă din plin de libertatea de a obţine imagini impresionante în lumină scăzută sau de a crea portrete cu un efect de estompare delicată a fundalului. Indiferent dacă înregistraţi fotografii sau filme, senzorul mare în format DX, de 24,2 megapixeli, lucrează împreună cu puternicul procesor de imagine EXPEED 4 de la Nikon şi cu obiectivul NIKKOR pentru a asigura obţinerea unor rezultate cu detalii bogate. Intervalul larg de sensibilităţi la lumină, de la ISO 100 până la 25600, vă permite să înregistraţi imagini clare, chiar şi în lumina extrem de slabă din timpul unui spectacol, ori în timpul unei plimbări romantice de seară. Combinaţi toate acestea cu conectivitatea neîntreruptă a aparatului foto şi veţi avea libertatea de a înregistra imagini pe care le veţi partaja cu mândrie. Instantaneu.

Partajaţi instantaneu cu SnapBridge¹: conexiunea constantă cu dispozitivul inteligent

Atrageţi atenţia celorlalţi pe reţelele de socializare în numai câteva secunde, cu imagini de calitate DSLR! SnapBridge, aplicaţia inovatoare de la Nikon, utilizează tehnologia Bluetooth® low energy (BLE)², care permite aparatului foto D3400 să menţină o conexiune constantă, cu consum redus de energie, cu telefonul inteligent sau cu tableta. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simplă. După ce o realizaţi, conexiunea este activă permanent. Aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi, indiferent unde vă aflaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Nu trebuie să vă faceţi griji că acumulatorul aparatului foto s-ar descărca şi puteţi continua să utilizaţi dispozitivul inteligent fără întrerupere. Aplicaţia SnapBridge lucrează în fundal pentru a transfera imaginile. Pur şi simplu luaţi dispozitivul inteligent şi fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate în timp ce fotografiaţi sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat şi rapid de încărcat pe site-urile de socializare. Mai mult, aparatul foto poate să sincronizeze fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent când este în mod stare de veghe. Puterea imagistică a aparatului foto D3400 vă permite să creaţi conţinut de care fanii nu se vor mai sătura privindu-l. SnapBridge vă permite să îl partajaţi pe moment.

Avantajul sistemelor optice DSLR de la Nikon: precizie şi frumuseţe

Numai când utilizaţi un DSLR Nikon obţineţi viteza, precizia şi manevrabilitatea care vă ajută să fotografiaţi atât de frumos şi de simplu. Indiferent dacă fotografiaţi de aproape sau de departe, sistemul de focalizare automată (AF) extrem de precis se va fixa rapid pe subiect şi va menţine focalizarea acestuia. Când începe acţiunea, D3400 poate să fotografieze rapid, la 5 fps, înregistrând cinci imagini frumoase în fiecare secundă. Legendarele obiective NIKKOR oferă în mod constant fotografii bogate în culori şi foarte clare. Iar designul ergonomic al aparatelor foto Nikon, recunoscut în întreaga lume, asigură accesul simplu la comenzile cheie. Graţie vizorului optic al aparatului foto, compunerea fotografiilor dă rezultate mult mai satisfăcătoare decât la fotografierea cu un telefon inteligent sau cu un aparat foto compact. Asta înseamnă fotografierea adevărată: puneţi ochiul în vizor şi obţineţi o vizualizare clară prin obiectiv. Vizorul vă protejează de lumina soarelui şi de alte elemente deranjante, astfel încât să vă puteţi concentra asupra subiectului. De asemenea, fotografierea prin vizor vă permite să menţineţi poziţia fixă a aparatului foto şi să obţineţi imagini mai stabile, în special când fotografiaţi subiecte aflate la distanţă, cu un obiectiv mai lung.

Specializaţi-vă în cinematografie: filme Full HD

Realizarea fotografiilor reprezintă doar jumătate din distracţia de care puteţi avea parte cu D3400. Când situaţia reclamă realizarea unor materiale video, funcţia D-Movie a aparatului foto vă permite să înregistraţi imagini video Full HD cursive şi fin detaliate, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p. Focalizarea automată continuă menţine claritatea imaginii segmentelor filmării în timp ce se desfăşoară acţiunea. De asemenea, vă puteţi bucura de simplitatea filmării scenelor de stradă în timpul nopţii sau a înregistrării distracţiei de la petrecerile de interior, graţie intervalului larg de sensibilităţi la lumină (ISO) al aparatului foto. Dacă doriţi să adăugaţi puţină dramă, gama de obiective NIKKOR în format DX de la Nikon facilitează crearea filmelor cu aspect cinematografic, pentru care vă vor invidia cei ce le vor vedea. Fotografiaţi cu un obiectiv NIKKOR cu distanţă focală fixă în format DX şi cu deschidere mare a diafragmei, precum AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G şi bucuraţi-vă de şansa de a scoate subiectul în evidenţă pe un fundal cu un frumos efect de estompare. Utilizaţi obiectivul de kit AF-P DX NIKKOR 18-55mm şi veţi putea înregistra segmente video în care zgomotul motorului de focalizare este practic imperceptibil.

Fiţi creativ: efecte speciale şi opţiuni Picture Control în aparatul foto

D3400 este echipat cum se cuvine pentru a vă ajuta să fiţi creativ. Zece efecte diferite din aparatul foto facilitează înregistrarea imaginilor cu o tuşă artistică. Pur şi simplu alegeţi efectul pe care doriţi să îl aplicaţi înainte de a fotografia. Meniul de retuşare din aparatul foto vă oferă libertatea de a adăuga rapid efecte interesante, după ce fotografiaţi. Iar pentru funcţii mai avansate, puteţi să utilizaţi opţiunile Picture Control din aparatul foto, pentru a regla fin setări precum contrastul şi saturaţia, pentru imagini care vor arăta exact aşa cum vi le imaginaţi. De asemenea, puteţi să decupaţi fotografiile pe loc, prin simpla apăsare a butonului „i” în timpul redării cu zoom. Iar conectivitatea asigurată de aplicaţia SnapBridge a aparatului foto vă permite să profitaţi de telefonul inteligent sau de tabletă pentru a continua procesul creativ. Graţie sincronizării nemijlocite a fotografiilor, este mai simplu decât oricând să vă examinaţi creaţiile pe dispozitivul inteligent sau să editaţi imaginile într-un mod mai avansat, cu aplicaţia preferată.

DSLR-ul dumneavoastră de la Nikon: începutul aventurilor dumneavoastră fotografice

Când aveţi un DSLR de la Nikon, nu aveţi un simplu aparat foto. Aveţi şansa de a explora o lume cu totul nouă a fotografierii. De la legendarele obiective NIKKOR, până la unităţile de bliţ Nikon, care sunt simplu de utilizat şi nu numai, DSLR-ul dumneavoastră este o parte a unui sistem extensibil fără sfârşit, care se poate perfecţiona odată cu dumneavoastră. Calitatea obiectivelor NIKKOR este un avantaj cheie al unui DSLR Nikon faţă de orice alt tip de aparat foto, iar D3400 este compatibil cu o gamă largă de obiective NIKKOR⁴ în format DX, care acoperă aproape fiecare situaţie posibilă de fotografiere. Utilizaţi un obiectiv cu distanţă focală fixă şi cu deschidere mare a diafragmei, pentru efectul plăcut de estompare a fundalului, un obiectiv de telefotografie, pentru subiectele aflate la distanţă sau un obiectiv pentru unghi larg, pentru o compoziţie dramatică. Când sunteţi pregătit să exploraţi potenţialul creativ al luminii, vă ajută renumitele dispozitive Speedlight de la Nikon. Aceste unităţi de bliţ portabile facilitează difuzarea sau atenuarea luminii, adăugă impact imaginilor înregistrate la lumina zilei, îmbunătăţesc fotografiile realizate la asfinţit sau expun detaliile subiectelor în situaţiile cu iluminare din fundal.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: