x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Canon EOS 5DS R body - CMOS full frame, 50.6 Mpx

Promotie 11.03 - 07.04.2019
Cod produs: 12292
Garantie: 2 ANI
13.599,99 lei
Pret de lista: 16.999,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Rezolutie: 50 Mpx
Senzor Full Frame
Sensibilitate ISO: 100-6400 (extins la 50-12800)
Format Fisiere: JPEG, RAW, MOV, MPEG-4 AVC/H.264
Filmare Full HD 1080p
Filmare detalii 1920 x 1080p / 29.97 fps / 25 fps / 23.98 fps
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 13599 de puncte ?
13.599,99 lei
16.999,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs (2)
  • Accesorii
  • Video
Canon revoluţionează astăzi sistemul EOS, odată cu lansarea modelului EOS 5DS R – o nouă gamă de DSLR-uri full frame cu rezoluţie foarte mare. Depăşind barierele senzorului de 35 mm, noul aparat foto oferă cel mai mare număr de megapixeli întâlnit vreodată la un senzor full frame, o valoare uimitoare de 50,6 MP. Oferind calitate de neegalat, aparatul foto beneficiează de o combinaţie excepţională de rezoluţie, capacitate de reacţie şi durabilitate, fie că fotografiaţi peisaje, detalii arhitecturale, şedinţe de modă sau portrete, la nivel amator sau profesionist. Atunci când exigenţele cer cea mai clară imagine, modelul EOS 5DS R este dotat cu un filtru de anulare low pass pentru a maximiza rezoluţia senzorului şi calitatea imaginii.

Stabilirea de standarde noi pentru DSLR-urile full-frame 
Introducând o nouă gamă de aparate foto full-frame, modelele EOS 5DS R combină utilizarea rapidă şi instinctivă a unui DSLR cu noul senzor de 50,6 MP CMOS, conferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o paletă largă de scene şi de subiecte, făcând din acesta un aparat foto ideal pentru imprimare pe suporturi cu format mare, precum panouri publicitate şi coperte de reviste, unde fiecare pixel este important. Configuraţia avansată a senzorului permite o sensibilitate ISO de 100-6400, care poate fi extinsă până la 50-12800, asigurând imagini de calitate cu zgomot redus, culori fidele şi o gamă dinamică largă. Pentru mai multă flexibilitate, rezoluţia aparatului permite trei noi moduri de fotografiere cu decupare, incluse în aparat – 1.3x, 1.6x şi 1:1. Vizibile prin vizor, modurile de decupare conferă rezultate excepţionale, chiar şi pentru fotografii de 19 MP decupate la 1.6x.
Creat pentru a asigura realizarea celor mai exigente fotografii, procesoarele duale DIGIC 6 ale modelului EOS 5DS R oferă performanţă şi timp de reacţie rapid, necesare pentru a obţine imagini de cea mai înaltă calitate, în culori excepţionale. Ambele procesoare au fost concepute pentru a putea face faţă cu uşurinţă nivelurilor ridicate de date de imagine primite de la senzorul de 50,6 MP, reducând în acelaşi timp zgomotul de imagine şi conferind libertatea de a face fotografii la cinci cadre pe secundă.
Excepţional în mod automat
Inventat pentru a vă putea asigura că focalizarea urmăreşte fiecare detaliu al unui peisaj de excepţie sau al unei şedinţe realizate într-un studio de modă, modelul EOS EOS 5DS R este dotat cu un sistem avansat de autofocalizare în 61 de puncte, cu 41 de puncte în cruce, asigurând obţinerea unor imagini de o claritate şi fidelitate uimitoare pe toată suprafaţa cadrului. Aparatul mentine cu uşurinţă focalizarea pe subiectele în mişcare, folosind funcţiile EOS de Urmărire Inteligentă şi Recunoaştere AF (iTR) pentru a urmări atât feţele cât şi culorile. Pentru a reduce neclaritatea imaginii, Sistemul Canon de Control al Vibraţiilor Oglinzii foloseşte un mecanism pentru a deplasa oglinzile aparatului în sus şi în jos într-un mod foarte bine controlat, evitând toate opririle bruşte şi atenuând sunetul obturatorului.
În plus, datorită senzorului de măsurare RGB+IR de 150k pixeli cu Detectare de licărire, puteţi realiza fotografii cu expuneri clare şi consistente în diverse surse de lumină, inclusiv lumină fluorescentă.
Detalii incredibile şi creativitate neîngrădită
Calitatea excepţională a imaginilor vă este acum la îndemână, datorită aparatului EOS 5DS R care include o serie de moduri şi setări care pot fi personalizate, pentru a vă asigura că obţineţi mereu rezultate extraordinare. Noua funcţie Stil de Imagine cu detalii fine maximizează nivelul de detalii care pot fi obţinute de la senzor, permiţând reglarea avansată a clarităţii fără a fi nevoie de software pentru editare.
Modurile creative consacrate, inclusiv Expunere Multiplă şi HDR, asigură creativitate instantă, doar cu ajutorul funcţiilor aparatului, în timp ce cronometrul încorporat vă oferă posibilitatea să fotografiaţi de-a lungul unor perioade de timp mai mari şi să creaţi clipuri video cu imagini lente uimitoare, fără a fi nevoit să staţi lângă aparat sau să utilizaţi programe software avansate şi alte accesorii.

Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: