x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Canon EOS 5DS body - CMOS full frame, 50.6 Mpx.

Promotie 11.03 - 07.04.2019
Cod produs: 12293
Garantie: 2 ANI
12.999,99 lei
Pret de lista: 15.999,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Rezolutie: 50 Mpx
Senzor Full Frame
Dimensiune senzor: CMOS, 36 x 24 mm
Sensibilitate ISO: 100-6400 (extins la 50-12800)
Format Fisiere: JPEG: 2 opţiuni de compresie (conform cu Exif 2.3) / normele pentru sistemul de fişiere al camerelor (2.0), RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14 biţi, Canon original RAW ediţia 2), compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.1
Filmare detalii MOV (Video: MPEG-4 AVC/H.264, sunet: PCM liniar)
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 12999 de puncte ?
12.999,99 lei
15.999,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii
  • Video
O revoluţie a rezoluţiei

Combinaţi gestionarea rapidă, instinctivă a DSLR cu rezoluţia de 50,6 megapixeli şi surprindeţi detalii subtile în orice moment. EOS 5DS va transforma modul în care priviţi lumea.
  • Claritate şi rezoluţie DSLR de excepţie
  • Reacţionaţi şi răspundeţi, menţinându-vă în centrul acţiunii
  • Precizia este esenţială atunci când contează cu adevărat

Surprindeţi detalii extraordinare

Senzorul CMOS de cadru întreg de 50,6 megapixeli poate înregistra un nivel extraordinar al detaliilor. Rezoluţia extrem de ridicată permite decuparea extinsă, furnizând în acelaşi timp o calitate uimitoare a imaginii. Chiar şi modurile de fotografiere decupată de 1,3x şi 1,6x produc fişiere de 30,5 şi respectiv 19,6 megapixeli.


Imprimaţi imagini la calitatea producţiilor artistice în format A0 şi formate superioare


Imprimaţi imagini la rezoluţie extrem de ridicată în format mare, A0 şi formate superioare, cu zgomot scăzut, nuanţe fidele ale pielii şi reproducerea excepţională şi precisă a culorilor mulţumită procesoarelor DIGIC 6 dual de înaltă performanţă.

Vibraţii reduse în oglindă pentru precizie maximă

EOS 5DS utilizează sistemul de control al vibraţiilor în oglindă de la Canon pentru a reduce vibraţiile cauzate de mişcările din interiorul camerei, care pot afecta precizia imaginilor şi reduce rezoluţia. Camerele sunt utilizate pentru a deplasa oglinda în sus şi în jos într-un mod mai controlat, evitând opririle bruşte şi, de asemenea, atenuând sunetul de declanşare a obturatorului.

Reacţionaţi şi răspundeţi, menţinându-vă în centrul acţiunii

Bucuraţi-vă de procesarea rapidă a imaginilor şi de viteza rapidă de reacţie a camerei, chiar şi pentru volume mari de date capturate de senzorul de 50,6 MP, graţie procesoarelor DIGIC 6 dual. Puteţi surprinde toată acţiunea cu o capacitate de neegalat de a capta imagini la rezoluţie 50,6 la 5 cps, în timp ce conectivitatea USB 3.0 permite fotografierea rapidă şi controlată şi controlul de la distanţă al camerei.

Precizia este esenţială atunci când contează cu adevărat

Urmărirea şi recunoaşterea avansate ale subiectului
Tehnologia de urmărire şi recunoaştere inteligente EOS (iTR) AF utilizează informaţiile privind culorile şi feţele pentru a recunoaşte şi urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.

Focalizare automată panoramică în 61 puncte
Focalizaţi rapid şi cu precizie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, utilizând un sistem de focalizare automată în 61 de puncte. 41 de puncte de focalizare de tip încrucişat, inclusiv cinci de tip dublu încrucişat, cu sensibilitate suplimentară, oferă şi mai multă precizie.

Puncte de focalizare automată
Utilizaţi împreună toate cele 61 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.


Etanşare împotriva intemperiilor
Continuaţi să fotografiaţi cu încredere, indiferent de condiţii, graţie comenzilor etanşe la intemperii care protejează împotriva apei şi prafului, şi datorită corpului rezistent din aliaj de magneziu.

Slot dublu pentru carduri de memorie
Sloturile pentru CompactFlash şi cardul de memorie SD permit realizarea automată a copiilor de siguranţă a fişierelor în timpul capturii, permiţând partajarea rapidă cu clienţii şi mărind capacitatea de stocare a datelor.

Funcţiile încorporate în cameră vă oferă posibilitatea de a fi creativi

Imagini cu interval dinamic ridicat
Păstraţi detaliile în zonele luminoase şi în cele întunecoase cu ajutorul imaginilor HDR. Ideal pentru fotografierea peisajelor şi a naturii moarte, acesta combină trei imagini cu expuneri diferite: standard, subexpunere şi supraexpunere.

Expuneri multiple
Creaţi imagini compuse uimitoare direct pe cameră utilizând modul de expunere multiplă, care suprapune imaginile una peste cealaltă, cu o gamă de opţiuni de control automat al expunerii multiple.

Filme EOS Full HD
Capturaţi filme Full HD EOS, cu control manual creativ asupra imaginilor şi sunetului.

Funcţiile de captură cu temporizator
Creaţi filme excepţionale cu redarea accelerată a mişcării cu un temporizator de măsurare a intervalelor încorporat, pre-programabil. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul poate fi blocat în modul Bulb o anumită perioadă.

Stil de imagine cu detalii fine
Acordaţi prioritate tonurilor şi detaliilor capturate de senzorul de înaltă rezoluţie utilizând stilul de imagine cu detalii fine, care oferă, de asemenea, parametri reglabili de precizie a imaginilor direct pe cameră, cum ar fi pragul şi fineţea pentru fişierele JPEG, astfel încât să puteţi oferi imagini cu impact ridicat direct de pe cameră.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: