x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Panasonic Lumix DMC-TZ80 - black

Cod produs: 13128
Garantie: 2 Ani
1.299,00 lei
Pret de lista: 1.899,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Rezolutie: 18 Mpx
Senzor CMOS
Dimensiune senzor: 1/2.3
Focala (35mm echivalent): 24-720mm
Diafragma maxima: F3.3–6.4
Zoom optic 30x
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 1298 de puncte ?
1.299,00 lei
1.899,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii

Aparat foto în format de buzunar pentru călătorii, cu zoom 30x


Noul LUMIX TZ80 stă bine în buzunar pentru a-l purta în călătorii. Cu toate că are dimensiuni compacte, modelul TZ80 dispune de o serie de funcţii atractive pentru călători, de la un indispensabil zoom puternic, până la cea mai nouă tehnologie Panasonic video/foto 4K. Acesta surprinde pentru dvs. toate detaliile, de la peisajele complexe, până la subiecţi aflaţi la mare distanţă şi instantanee surprinzătoare. Capturaţi toate amintirile de călătoriile înainte să treacă pe lângă dvs. şi salvaţi-le exact în forma dorită.


Calitate ridicată a imaginii, chiar şi în condiţii de iluminare redusă


Cu senzorul MOS de 18,1 megapixeli şi sensibilitate ridicată alături de procesorul Venus Engine (identic cu cel de pe aparatele foto LUMIX de vârf), puteţi obţine fotografii fantastice în condiţii de iluminare scăzută.

Capturaţi mai multe detalii cu fotografierea în format RAW. Datele imaginii reţin informaţiile de culoare şi iluminare originale capturate de senzor, efectuându-se o procesare minimală. Apoi puteţi edita direct aceste imagini de înaltă calitate, obţinând rezultate absolut uimitoare.Apropiaţi mai mult cu obiectivul LEICA DC cu zoom 30x

Aparatul foto LUMIX TZ80 vă introduce direct în acţiune. Obiectivul de 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR are zoom optic 30x*, deci veţi avea întotdeauna o perspectivă apropiată pentru capturarea perfectă a subiectului care vă trezeşte interesul.

* Echivalent cu o cameră de 35 mm: 24-720 mm.

Momente de neuitat cu modul 4K PHOTO


Mulţumită tehnologiei 4K incluse în aparatul foto TZ80, puteţi crea fotografii în modul 4K PHOTO care vă permite să filmaţi momentul perfect cu 30 cps şi să selectaţi fotografia perfectă după capturare. Capturaţi, selectaţi şi salvaţi. Cu modul 4K PHOTO din aparatul foto LUMIX TZ80, creaţi momente cu adevărat de neuitat.


Light Composition (Compunere lumină)


Funcţia Light Composition (Compunere lumină) sintetizează imaginile alegând şi salvând un pixel mai luminos. Acest lucru permite crearea cu uşurinţă în aparatul foto al unor imagini mai bogate şi mai dramatice pentru situaţii precum focurile de artificii noaptea.4K Live Cropping (Decupare live 4K)

Funcţia 4K Live Cropping (Decupare live 4K) permite exprimări video unice, care anterior erau dificil de înregistrat. Numai cadrul de înregistrare se deplasează în timp ce aparatul rămâne fix. Acest lucru permite o panoramare stabilă şi vă dă posibilitatea să măriţi şi să micşoraţi un subiect care nu se află în centrul imaginii.
Fotografiaţi acum, focalizaţi mai târziu

Imaginaţi-vă să puteţi decide precis ce doriţi să focalizaţi, chiar şi după realizarea fotografiei. Funcţia Post Focus (Focalizare ulterioară) oferită de aparatul foto LUMIX TZ80 vă conferă capacitatea de a face acest lucru. Surprindeţi scena simplu, vizualizaţi imaginea şi atingeţi partea din fotografie care doriţi să fie maxim de clară. Este simplu, uimitor şi complet integrat în aparatul foto LUMIX TZ80.Aflaţi mai multe.Vedeţi totul


Uneori, lumina directă a soarelui face chiar şi cele mai luminoase ecrane de aparate foto dificil de vizualizat. Aparatul LUMIX TZ80 include un vizor în timp real, care se activează automat când duceţi aparatul foto la ochi,pentru a putea vedea toate detaliile şi captura imaginea pe care o doriţi.

Inelul de control vă oferă, de asemenea, un control confortabil. Pe lângă oferirea unui control manual cursiv asupra diafragmei, timpului de expunere, zoomului şi focalizării, acesta poate fi personalizat pentru a manipula setările dvs. preferate.
Focalizare automată de mare viteză cu tehnologia DFD


Tehnologia Panasonic de Focalizarea automată (AF) cu Adâncime din defocalizare (DFD) calculează instantaneu distanţa dintre obiectele din cadru şi direcţionează focalizarea obiectivului printr-o singură mişcare rapidă şi continuă. Acest sistem duce la viteze mai mari de focalizare automată de până la 0,1 secunde* şi o viteză de înregistrare în rafală cu caracteristică AFC de 5 cps. De asemenea, creşte stabilitatea focalizării continue atunci când înregistraţi materiale video.Focalizare în condiţii de iluminare redusă - Star Light AF

Focalizarea automată la iluminare scăzută permite setarea mai precisă a focalizării asupra subiectului în condiţii precum la lumina lunii sau fără lampă de asistenţă AF. În plus, aparatul foto LUMIX TZ80 integrează recent funcţia Starlight AF, care vă permite să fotografiaţi o stea pe cerul nopţii cu focalizare automată prin calcularea exactă a valorii contrastului într-o zonă AF mai mică.

Corecţie pe 5 axe / Corecţie la înclinare

Sistemul HYBRID O.I.S. (Optical Image Stabilizer - Stabilizator optic de imagine) + incluzând corecţie pe 5 axe* asigură înregistrare video fără tremur, cu o singură mână. Acesta detectează şi compensează cele 5 tipuri de mişcare a camerei foto: pe orizontală, pe verticală, pe axa de rotaţie, rotire verticală şi rotire orizontală.

Funcţia Level Shot (Captură orizontală)* detectează linia orizontală a imaginii şi o păstrează dreaptă chiar dacă înclinaţi camera foto. Aceasta realizează înregistrări video stabile chiar şi în condiţii de înregistrare „oarbă”, în unghi mare.

* Sistemul HYBRID O.I.S. şi funcţia Level Shot (Captură orizontală) nu funcţionează la înregistrarea video 4K.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: