x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon Coolpix B700 negru

Cod produs: 15787
Garantie: 2 ANI
2.299,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Rezolutie: 20 Mpx
Senzor CMOS
Dimensiune senzor: 1/2,3 inch
Focala (35mm echivalent): 24–1440 mm
Diafragma maxima: f/3,3 (W) - f/6,5 (T)
Zoom optic 60x
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 2299 de puncte ?
2.299,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Stoc epuizat Stoc epuizat
Cere info
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
  • Accesorii
Fotografiaţi în detalii fine cu super-zoomul COOLPIX B700, cu 20,3 megapixeli.

Bucuraţi-vă de performanţele legendarelor sisteme optice NIKKOR, într-un obiectiv cu sticlă ED, cu zoom optic de 60x (extensibil până la 120x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom), capabil să atingă distanţe copleşitoare şi să asigure precizia fotografierii cu sistemul de focalizare automată (AF) de înaltă performanţă. Asiguraţi viitorul sigur al lucrărilor dumneavoastră cu filmele 4K UHD şi fotografiaţi în format RAW (NRW) pentru a permite finisarea de înaltă calitate a fotografiilor. Sistemul VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie, de 5 stopuri şi controlul de zoom lateral minimizează tremuratul aparatului foto şi, în plus, puteţi să fotografiaţi utilizând vizorul electronic sau monitorul LCD cu unghi variabil. Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge.

OBIECTIV NIKKOR CU ZOOM OPTIC 60X, CONSTRUIT CU ELEMENT DIN STICLĂ SUPER ED

Înregistraţi natura sălbatică de la o distanţă sigură, fotografiaţi stelele de pe cerul nopţii sau faceţi fotografii impresionante la evenimentele sportive cu obiectivul NIKKOR cu rază mare de acţiune, cu zoom optic 60x, extensibil până la 120x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom. Plaja de zoom acoperă distanţe focale de la 24 mm, la poziţia cu unghi larg, până la 1440 mm, la unghiuri de câmp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm) şi permite fotografierea macro excepţională a subiectelor aflate la doar 1 cm (aproximativ) faţă de obiectiv. Performanţele superioare sunt garantate de renumitele sisteme optice NIKKOR, prevăzute cu sticlă Super ED. Un obiectiv cu sticlă Super ED are capabilităţi avansate, inclusiv o capacitate extrem de bună de a elimina spectrele secundare, oferind caracteristici superioare de corecţie a aberaţiei cromatice.

SENZOR CMOS CU 20,3 MEGAPIXELI EFECTIVI ŞI SISTEM DE FOCALIZARE AUTOMATĂ (AF) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

Numărul mare de megapixeli ai senzorului de imagine CMOS al aparatului foto permite intrarea unei cantităţi mai mari de lumină, pentru înregistrarea unor detalii mai fine în imagini, în timp ce sistemul AF ultra-sensibil, de mare viteză, se blochează rapid pe subiect, astfel încât să nu pierdeţi niciodată momentele decisive. Funcţia Găsire ţintă AF permite o compoziţie mai flexibilă, deoarece valorile optime pentru dimensiunea şi poziţia zonei de focalizare sunt alese în conformitate cu subiectul. Când îndreptaţi aparatul foto spre subiect, acesta prevede instantaneu zona în care ar trebui obţinută focalizarea. Zona de focalizare activă este stabilită automat în corelaţie cu dimensiunea subiectului, asigurând o focalizare clară pentru toate imaginile. Funcţia Găsire ţintă AF este aplicată cu aceeaşi eficacitate pe subiectele din centrul cadrului şi pe cele din afara cadrului; de asemenea, identifică subiectele mai mici, precum florile şi mâncarea, la fel de bine cum identifică subiectele umane.

FILME 4K UHD/30P CU SUNET STEREO

Înregistraţi filme impresionant de cursive, de ultra-înaltă definiţie 4K (3840x2160/30p) – cu convingerea că înregistrările pe care le-aţi făcut sunt de cea mai bună calitate şi au viitorul asigurat, pe măsură ce rezoluţia 4K UHD devine standard – şi îmbogăţiţi imaginile cu sunetul remarcabil asigurat cu funcţia Zoom microfon, care reglează direcţia în funcţie de operaţia de zoom. Începeţi filmarea instantaneu, utilizând butonul dedicat pentru înregistrarea filmelor. Fiind echipat cu tehnologie HDMI, aparatul foto poate fi conectat la un televizor sau la un monitor extern, prin intermediul unui cablu HDMI opţional.


VIZOR ELECTRONIC (EVF) ÎNCORPORAT

Vizorul electronic LCD de 0,2 inci (cu funcţie de ajustare a dioptriei), de înaltă definiţie, cu 921.000 puncte, oferă o acoperire a cadrului de 100%, permiţându-vă să fotografiaţi întotdeauna exact ceea ce vedeţi. Comutaţi cursiv stilurile de fotografiere, de la ecran la vizor, graţie capacităţii senzorului de ochi de a comuta automat de la fotografierea cu monitorul, când ochiul se apropie de senzor. Fotografierea prin vizor este utilă când spaţiul este limitat şi are avantajul de a asigura o poziţie stabilă, minimizând tremuratul aparatului foto.

MONITOR LCD CU UNGHI VARIABIL, DE 7,5 CM/3 INCI, CU 921.000 PUNCTE

Ecranul mare, cu unghi variabil, oferă o imensă flexibilitate pentru crearea diferitelor puncte de vizualizare – fotografiaţi de deasupra mulţimii la concerte, fotografiaţi de jos pentru imagini din lumea sălbatică ori din natură sau fotografiaţi dintr-un unghi complet unic, pentru a înregistra cadre arhitecturale sau de călătorie. Realizarea autoportretelor este simplă cu monitorul cu unghi variabil şi, de asemenea, este simplu să adăugaţi comentarii personale la filmele înregistrate sau să faceţi un selfie rapid când sunteţi într-un loc neobişnuit. Sistemul de aliniere RGBW oferă o vizibilitate superioară chiar şi în lumina directă soarelui şi asigură un consum redus de energie.

SISTEM VR (REDUCERE A VIBRAŢIILOR) OPTIC CU DUBLĂ DETECŢIE, DE 5 STOPURI

Sistemul de reducere a vibraţiilor este eficient în contracararea tremuratului aparatului foto, permiţându-vă să realizaţi întotdeauna imagini clare cu expunerea optimă, indiferent de condiţiile de fotografiere. Sistemul VR optic cu dublă detecţie, de 5 stopuri, are un efect de compensare echivalent utilizării unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acesta poate elimina nevoia de a utiliza timpi de expunere mai scurţi, prevenind probleme precum expunerea incorectă sau sensibilitatea crescută excesiv. Prin utilizarea informaţiilor despre tremuratul aparatului foto, detectate de senzorul de viteză unghiulară, împreună cu datele despre direcţie şi amploarea tremuratului aparatului foto (informaţii despre vectorul de mişcare), algoritmul VR nou-dezvoltat permite un calcul mai precis al nivelului de neclaritate din imagine, pentru a obţine o performanţă de reducere a vibraţiilor mult îmbunătăţită.

SnapBridge

SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc.

TIMP DE PORNIRE SCURT, AF DE MARE VITEZĂ ŞI ÎNTÂRZIERE REDUSĂ A DECLANŞĂRII


Când nu există o a doua şansă de a fotografia scenele importante, vă puteţi baza pe capacitatea aparatului foto B700 de a răspunde foarte rapid la comenzi. Beneficiind de un timp de pornire scurt, de aproximativ 1,3 secunde, de un sistem AF de mare viteză, care vă oferă focalizarea clară în aproape 0,09 secunde şi de o întârziere redusă a declanşării, veţi înregistra acţiunea chiar în secunda în care începe. Nu veţi mai rata niciodată momentele cruciale.

FOTOGRAFIAŢI IMAGINI RAW (NRW)

Fotografiind în formatul de fişier RAW (NRW) de la Nikon, nu trebuie să vă mai faceţi griji în privinţa degradării calităţii imaginii. Când imaginile sunt scrise pe cardul de memorie în formatul NRW, informaţiile despre compensarea expunerii, balansul de alb, nuanţă, ton şi claritate sunt salvate ca seturi de instrucţiuni în cadrul fişierului. Puteţi să modificaţi de oricâte ori doriţi seturile de instrucţiuni aferente imaginilor, fără a afecta vreodată datele RAW iniţiale.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: